Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Benthuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Benthuizen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Benthuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Benthuizen of directe omgeving.

23 klanten uit Benthuizen bevelen een bij Casius in Benthuizen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Benthuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Benthuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Benthuizen:

Nieuwe schuurdeur met kozijn plaatsen

Ik wil mijn schuurdeur en een kozijn laten vervangen. Ik weet de maten niet maar het gaat om standaard maten. Ik ontvang graag een offerte.

Buitendorpels vervangen voor DTS dorpels

De onderdorpels van de kozijnen van mijn voordeur en achterdeur wil ik graag laten vervangen door DTS dorpels. Ik ontvang hiervoor graag een globale prijsindicatie.

Voordeur af laten hangen

Ik wil graag mijn voordeur laten vervangen. Er moet ook wat houtwerk worden vervangen (drempels en kozijnwerk) en op de achterdeur wil ik graag een nieuw slot. Wij regelen zelf de nieuwe voordeur. De voordeur koop ik zelf, de rest kan ik overleg.

Dakraam plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuw dakraam 78 X 98 in een pannendak, gootstuk, waterkerend manchet. Graag een inclusief prijs met alle werkzaamheden, zoals plaatsen, op maat slijpen dakpannen, aftimmering binnenzijde.

MDF plinten van CanDo plaatsen

Ik wil graag hoge MDF Cando plinten laten plaatsen op de wand boven een gietvloer. We hebben geprobeerd het zelf te doen maar we krijgen het niet voor elkaar. Het gaat om ongeveer 30 meter aan plinten dat geplaatst moet worden.

Nieuw spanplafond met lichtpunten maken

Het aanbrengen van een spanplafond in een ruimte met glad afgewerkte wanden en een betonnen ondergrond met 10 a 15 lichtpunten (spotjes) erin gemonteerd. Het is een ruimte van 5 x 8 meter ongeveer, een wand loopt schuin weg. Het plafond in gewoon wit, mat.

Velux MK04 wit dakramen plaatsen

Velux MK04 wit dakramen plaatsen. Op zolder liggen al 2x GGL04, die vervangen zouden kunnen worden.

Verbouwen van een eikenhouten kast

Mijn eikenhouten kast van 180 cm breed en 190 cm hoog wil ik graag laten moderniseren. Hij staat in de was, en ik wil kijken wat mogelijkheden + kosten zijn voor het plaatsen van andere handgrepen, evt. beitsen in een zwarte tint, andere poten, sierkrullen veranderen. Ik sta open voor suggesties, uitvoeringsperiode in overleg.

Vervangen ruit en deuren

Op de eerste verdieping moet een balkondeur vervangen worden en moet het glas in de deur van HR++glas voorzien worden. Daarnaast moet het enkele glas in het raam ernaast vervangen worden door HR++glas. Glaslatten voorzien van grondverflaag. Het nieuwe glas en de deur (meranti met grondverflaag) moeten geleverd worden. Het oude glas en deur moeten verwijderd en afgevoerd worden. Op de begane grond moet een buitendeur vervangen worden. Deze deur staat al klaar, maar dient te worden bijgeschaafd en de scharnieren moeten worden verplaatst. Ook leveren materiaal zo mogelijk.

Wij zoek een ERVAREN timmerman die onze ...

Wij zoek een ERVAREN timmerman die onze trap kan bekleden met laminaat.

Op plaats van huidige inbouwkasten ...

Op plaats van huidige inbouwkasten nieuwe kasten plaatsen. Kastenwand is tevend scheidingswand tussen twee slaapkamers.