Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Barendrecht of directe omgeving.

902 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Barendrecht:

Oude trap en muur slopen en nieuwe trap plaaten

We hebben nu een trap die je vanaf de hal op kan en in de woonkamer hebben we dan een trapkast. We willen graag de bestaande trap slopen en een nieuwe trap laten plaatsen, maar omgedraaid. Dat betekend dat je de trap vanaf de woonkamer op kan en dat er een trap kast in de hal geplaatst wordt.

Een houten tuinhuis repareren

Tuinhuis 4 bij 4, voorzijde verrot en aan het inzakken waardoor de dubbele deur niet goed sluit.

Twee ramen kleiner maken

Wij hebben twee naar buiten draaiende ramen, die wij kleiner willen maken. Dit heeft te maken met een rolluik aan de buitenkant die geplaatst gaat worden, waardoor het raam niet meer open kan. Eerst dachten we eraan om er een draai-kiepraam naar binnen van te maken, maar die optie is voor ons te duur. Het raam is ongeveer 1,35 meter hoog (hier moet 15 cm vanaf) en ongeveer 77 cm breed. We hebben houten kozijnen.

Schuur van nieuwe planken (meranti) of keralit voorzien

De planken van de schuur zijn aan vervanging toe. Om erger te voorkomen willen we de planken laten vervangen door nieuwe. Dit kan meranti zijn of keralit. Keuze voor materiaal is afhankelijk van het prijsverschil. De schuur is circa 3*3 meter. Graag all-in prijs.

Glazen balustrade plaatsen

Graag zou ik willen informeren naar de kosten van een glazen balustrade op de open trapkant (inclusief montage). Het betreft een open rechte trap van 13 treden in de woonkamer. Ongeveer 3,70 meter qua lengte van boven naar beneden. De rand waar het veiligheidsglas / metalen balustrade op zou moeten komen aan de open kant is 4,5 cm breed.

Voorpui woning kozijnen vervangen

Ik wil 3 houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Zie afbeelding voor meer info. Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam plaatsen

Graag ontvang ik een prijsindicatie over een simpel velux dakraam tuimel , standaard maat, kunststof ,welke geplaatst dient te worden in een schuin dak,rijtjeswoning (zie bijlage voorbeeld) Is het ook mogelijk op. Direct luxaflex te bestellen bij jullie? Ik hoor graag van u.

Entresol bouwen van hout en metaal

Wij zouden graag een entresol vloer laten maken in ons nieuwe bedrijfspand. Afmetingen zijn 7,31 x 7,00 m en de loophoogte zou circa 2,5 meter moeten worden. Er zou een trap bij moeten zitten en een railing.

Draairichting van een deur omdraaien

Onze buitendeur draait naar rechts, graag zou ik deze willen omdraaien naar een linksdraaiende deur. Wat zijn hiervoor de geraamde kosten?

Gashaard inclusief meubel realiseren

Ik zoek een specialist die in onze nieuwe woning een gashaard met meubel en spotjes kan realiseren waar vervolgens ook mijn TV aan kan ophangen. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Schuifdeur plaatsen

Wij willen graag een schuifdeur laten plaatsen met daaraan vast een wand in een hoek van 90 graden. De schuifdeur zal 1 meter breed worden en het wandje 1.40 meter. De hoogte is 2.50 meter. In de schuifdeur dient er een 3 vaksverdeling te komen.

Tussenwand plaatsen

Ik ervaar veel geluidsoverlast van de buren en daarom wil ik een tussenwand laten plaatsen. De muur is circa 251 cm hoog en 460 cm breed.

Metalen deurkozijn omdraaien

Ik wil graag een metalen kozijn omgedraaid hebben, de deur is nu draaiend naar de woonkamer en moet naar de gang. Het kozijn is ongeveer 230 bij 90 cm.

Plissé hordeur op maat plaatsen

Het gaat om het op maat maken en monteren van een plissé hordeur op het kozijn. Deze heeft de afmeting 235 x 100 cm. Materialen in overleg.

Houten voordeur laten repareren

Onze houten voordeur heeft last bij het sluiten ervan, hij gaat netjes dicht alleen zodra je het via de deur hendel op slot wilt draaien dan klemt die, dan moet je heel veel kracht gebruiken wil je het kunnen sluiten. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Metalen dubbele inrijpoort plaatsen

Ik wil graag een dubbele inrijpoort laten plaatsen. Hiervoor moeten 2 palen 10 x 10 cm in beton worden geplaatst (poer circa lengte 50 x breedte 50 x hoogte 100 cm) en dubbele poort worden afgesteld. Frame heb ik zelf, beton niet.

Afdakje voor de motor laten maken

Wij willen graag een afdakje voor een motor tegen de schuur aan. De lengte zal 2.32 meter zijn, de breedte 2.21 meter en de hoogte 2.47 meter. Er dienen waterbestendige materialen gebruikt te worden waarbij de voorkeur naar hout gaat. Echter ontvang ik hier advies over. De tuin heeft een achterom.

Kozijn van hout laten vervangen

Met afgelopen storm komt er via het kozijn water naar binnen ... Kozijn (hout)vervangen (alleen buitenkozijn) Afm 258cmx42cm graag 2 opgaves 1. Gehele vervanging 2. Gedeeltelijke vervanging

Deurkozijn voor open trap plaatsen

Wij willen graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een kozijn/ deur voor een open trap in de woonkamer?

Open trappen dichtmaken

Ik wil mijn trap dicht laten maken. De trap heeft 13 treden. De trap is van hout. De balustrade moet ook weggehaald worden. Deze is van hout en iemand anders gaat een glazen balustrade voor ons zetten.

Traprenovatie met eiken overzettredes

Ik wil graag eiken overzettredes laten plaatsen op mijn trap. Het gaat om een trap met 15 treden. Het gaat hierbij puur om de overzettredes en een afwerkprofiel op de bovenste tree naar de verdieping. Geen stootborden op de verticale gedeeltes, die blijven gewoon alleen geverfd. Alle overzettredes en het afwerkprofiel voor de bovenste tree zijn reeds in mijn bezit. Graag ontvang ik een offerte voor plaatsing van de tredes en hoor ik ook graag of ik zelf nog lijm of andere materialen moet kopen of dat dit bij de offerte inbegrepen is.

Taatsdeur laten maken

Ik wil een taatsdeur van de hal naar de woonkamer laten maken. Het gaat om 2 deuren totaal breedte 200 cm bij 260 hoog van aluminium met een slank profiel (met glas).

Deuren laten inkorten

Ik wil graag de buitendeur inkorten. Het gaat om een paar millimeter. Het is afhankelijk van de dikte van de tegels.

Opbergruimte creëren op de zolder

Ik wil aan beide zijdes van de zolder op de tweede verdieping de bestaande opbergruimtes weghalen (de deurtjes) en in zijn geheel een schuifdeur plaatsen. Muur 1 (met verschillende hoogtes): 366,5 cm lang en 105cm hoog + 77cm hoog. Muur 2: 366,5 lang en 77 cm hoog.

Binnendeur met glas en beslag monteren

Nieuwe binnendeur met glas inkorten, beslag bevestigen en deur plaatsen. De gaten zitten al in het deurkozijn, maar de scharnieren moeten nog worden geplaatst.