Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Barendrecht of directe omgeving.

905 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, onderhoud aan een schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Barendrecht:

Voorpui woning kozijnen vervangen

Ik wil 3 houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Zie afbeelding voor meer info. Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam plaatsen

Graag ontvang ik een prijsindicatie over een simpel velux dakraam tuimel , standaard maat, kunststof ,welke geplaatst dient te worden in een schuin dak,rijtjeswoning (zie bijlage voorbeeld) Is het ook mogelijk op. Direct luxaflex te bestellen bij jullie? Ik hoor graag van u.

Entresol bouwen van hout en metaal

Wij zouden graag een entresol vloer laten maken in ons nieuwe bedrijfspand. Afmetingen zijn 7,31 x 7,00 m en de loophoogte zou circa 2,5 meter moeten worden. Er zou een trap bij moeten zitten en een railing.

Draairichting van een deur omdraaien

Onze buitendeur draait naar rechts, graag zou ik deze willen omdraaien naar een linksdraaiende deur. Wat zijn hiervoor de geraamde kosten?

Gashaard inclusief meubel realiseren

Ik zoek een specialist die in onze nieuwe woning een gashaard met meubel en spotjes kan realiseren waar vervolgens ook mijn TV aan kan ophangen. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Schuifdeur plaatsen

Wij willen graag een schuifdeur laten plaatsen met daaraan vast een wand in een hoek van 90 graden. De schuifdeur zal 1 meter breed worden en het wandje 1.40 meter. De hoogte is 2.50 meter. In de schuifdeur dient er een 3 vaksverdeling te komen.

Tussenwand plaatsen

Ik ervaar veel geluidsoverlast van de buren en daarom wil ik een tussenwand laten plaatsen. De muur is circa 251 cm hoog en 460 cm breed.

Metalen deurkozijn omdraaien

Ik wil graag een metalen kozijn omgedraaid hebben, de deur is nu draaiend naar de woonkamer en moet naar de gang. Het kozijn is ongeveer 230 bij 90 cm.

Plissé hordeur op maat plaatsen

Het gaat om het op maat maken en monteren van een plissé hordeur op het kozijn. Deze heeft de afmeting 235 x 100 cm. Materialen in overleg.

Houten voordeur laten repareren

Onze houten voordeur heeft last bij het sluiten ervan, hij gaat netjes dicht alleen zodra je het via de deur hendel op slot wilt draaien dan klemt die, dan moet je heel veel kracht gebruiken wil je het kunnen sluiten. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Metalen dubbele inrijpoort plaatsen

Ik wil graag een dubbele inrijpoort laten plaatsen. Hiervoor moeten 2 palen 10 x 10 cm in beton worden geplaatst (poer circa lengte 50 x breedte 50 x hoogte 100 cm) en dubbele poort worden afgesteld. Frame heb ik zelf, beton niet.

Afdakje voor de motor laten maken

Wij willen graag een afdakje voor een motor tegen de schuur aan. De lengte zal 2.32 meter zijn, de breedte 2.21 meter en de hoogte 2.47 meter. Er dienen waterbestendige materialen gebruikt te worden waarbij de voorkeur naar hout gaat. Echter ontvang ik hier advies over. De tuin heeft een achterom.

Kozijn van hout laten vervangen

Met afgelopen storm komt er via het kozijn water naar binnen ... Kozijn (hout)vervangen (alleen buitenkozijn) Afm 258cmx42cm graag 2 opgaves 1. Gehele vervanging 2. Gedeeltelijke vervanging

Deurkozijn voor open trap plaatsen

Wij willen graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een kozijn/ deur voor een open trap in de woonkamer?

Open trappen dichtmaken

Ik wil mijn trap dicht laten maken. De trap heeft 13 treden. De trap is van hout. De balustrade moet ook weggehaald worden. Deze is van hout en iemand anders gaat een glazen balustrade voor ons zetten.

Traprenovatie met eiken overzettredes

Ik wil graag eiken overzettredes laten plaatsen op mijn trap. Het gaat om een trap met 15 treden. Het gaat hierbij puur om de overzettredes en een afwerkprofiel op de bovenste tree naar de verdieping. Geen stootborden op de verticale gedeeltes, die blijven gewoon alleen geverfd. Alle overzettredes en het afwerkprofiel voor de bovenste tree zijn reeds in mijn bezit. Graag ontvang ik een offerte voor plaatsing van de tredes en hoor ik ook graag of ik zelf nog lijm of andere materialen moet kopen of dat dit bij de offerte inbegrepen is.

Taatsdeur laten maken

Ik wil een taatsdeur van de hal naar de woonkamer laten maken. Het gaat om 2 deuren totaal breedte 200 cm bij 260 hoog van aluminium met een slank profiel (met glas).

Deuren laten inkorten

Ik wil graag de buitendeur inkorten. Het gaat om een paar millimeter. Het is afhankelijk van de dikte van de tegels.

Opbergruimte creëren op de zolder

Ik wil aan beide zijdes van de zolder op de tweede verdieping de bestaande opbergruimtes weghalen (de deurtjes) en in zijn geheel een schuifdeur plaatsen. Muur 1 (met verschillende hoogtes): 366,5 cm lang en 105cm hoog + 77cm hoog. Muur 2: 366,5 lang en 77 cm hoog.

Binnendeur met glas en beslag monteren

Nieuwe binnendeur met glas inkorten, beslag bevestigen en deur plaatsen. De gaten zitten al in het deurkozijn, maar de scharnieren moeten nog worden geplaatst.

Deuren inkorten na aanbrengen nieuwe vloer

Ik wil deur inkorten voor leggen van nieuwe vleur

Plafond verlagen in keuken en badkamer

Het betreft een verlaagd plafond voor in de keuken, 9 m2, en een verlaagd plafond in de badkamer 6 m2. In beide verlaagde plafonds willen we graag inbouwleds.

Traprenovatie met eikenhouten overzettreden

Ik wil de traprenovatie laten doen Ik ben in bezit van traprenovatieset van CanDo 15 st, zonder gereedschaap.

Kunststof kozijnen plaatsen in slaapkamer

Vervangen raampartij boven voor kunststof kozijnen.

Vliering met vlizotrap maken

Op onze zolder willen wij op de overloop een vliering (ongeveer 2 bij 3 meter) met vlizotrap laten maken. Deuren op de overloop zijn zo’n 2.30 meter hoog. Op 1 van de bijgevoegde foto’s is de huidige situatie op een bouwtekening te zien. Materialen in overleg.