Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor wielen van kunststof schuifpui vervangen:

Wielen van kunststof schuifpui vervangen

Schuifpui loopt zwaar en lijkt alsof er een helicopter op gaat stijgen.. danst op zn rails. De schuifpui is ongeveer 30 jaar geleden geplaatst en ik kan geen merk ontdekken. Graag willen wij de wielen laten vervangen Wat is hiervan het complete kostenplaatje?
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wielen van kunststof schuifpui vervangen uit heel Nederland:

Wielen van schuifpui vervangen

Het betreft een aluminium schuifpui met 2 paar kunststof wielen uit de jaren 1989, waarvan 1 wieltje momenteel is afgebroken.

Stacaravan slopen en afvoeren

Een stacaravan slopen en afvoeren , inclusief keuken badkamer etc. De caravan is 8.50 meter lang en 4.00 meter breed en staat op wielen. De buitenkant zijn kunststof schootjes en binnenkant hout en kunststof. Hij is nog ingericht met badkamer en keuken. En er zit een klompenhok aangebouwd. De caravan staat in Heinenoord op een camping. We willen het graag aan het eind van deze maand laten doen en vragen om offertes.

Chalet verlengen

Een chalet van 4 bij 10 meter verlengen naar 12.50 meter. De achterwand moet verwijderd worden om een grotere slaapkamer te kunnen maken. Binnen moet er dus ook een wand uitgebroken worden en een nieuwe gezet. Het chalet is gebouwd met hout en heeft kunststof panelen aan de buitenkant. Het staat op een stalen frame met wielen eronder. Het nieuwe deel kan op een eigen, aparte fundering gemaakt worden. Het chalet zal niet meer verreden hoeven worden.

Versleten wielen van de schuifpui vervangen

Mijn schuifpui loopt aan, doordat een wiel niet meer goed is. Graag wil ik beide wielen laten vervangen. De pui is ongeveer 4 meter breed bij 2 meter hoog en is van kunststof. Is geen kiep schuifpui.

Reparatie van een kunststof schuifpui

Ik heb een kunststof schuifpui en de wielen moeten worden vervangen. De schuifpui is ongeveer Mijn vraag is hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Schuif/kieppui renoveren

Mijn ruim 20 jaar oude kunststof schuifkieppui vertoont slijtage. De wielen aan de onderzijde zijn gebarsten dat zal ook met de rail zo zijn. Voorts is het schroefdraad, linksonder voor het stellen, dol. Er zit GU-beslag op de deur en de maten zijn: breed 127,5 cm en 228 hoog. Met isolatieglas, dus loei zwaar.

Loopwielen vervangen van een kunststof schuifpui

De loopwielen vervangen van een kunststof schuifpui. Afmeting schuifdeur is 2 meter breed en ongeveer 2 meter hoog. Het merk van de schuifpui weet ik niet. Dubbele wielen zitten erin. Graag spoedig contact. Na 16 uur s.v.p.

Stroeflopende schuifpui repareren

Onze kunststof schuifpui van ongeveer 2.20 meter breed loopt stroef. Komt uit 2002 en maakt geluid als of er een lager is gebroken. Waarschijnlijk moeten de wielen vervangen worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Slot van schuifpui vervangen

Na diefstal van sleutelbos is de sleutel van de schuifpui weg. Dit is geen standaard slot, een soort pen slot. Dit slot mag na goedkeuring van de verzekering vervangen worden, aangezien het slot waarschijnlijk circa 30 jaar oud is, willen we indien mogelijk een beter en nieuw slot geplaatst hebben. Tevens zijn de loop wielen aan vervanging of reparatie toe, het zijn enkele kleine kunststof wielen.

Verzoek voor het maken van een ...

Verzoek voor het maken van een windscherm. Grootte: ongeveer 1.50 lengte. hoogte 1.20 m met een scharnier en nogmaals een scherm, zodat het een hoek bevat die verplaatst kan worden. De constructie moet op wielen en uitgevoerd het liefst in kunststof glas, evt. glas en raamwerk van hout of kunststof.