Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dichtmaken van bovenlichten:

Dichtmaken van bovenlichten

Ik wil graag de bovenlichten in de hal dichtmaken (met hout of gipsplaat) van twee deuren (toilet en woonkamer deur). Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en hoeveel dit gaat kosten. Het betreft stalen kozijnen met een houten opdekdeur.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichtmaken van bovenlichten uit heel Nederland:

Dichtmaken van bovenlichten

Op eerste verdieping van drie deuren bovenlichten dicht laten maken. Het gaat om de ramen van de kamers die voor veel lichtinval zorgen en dat is storend in de zomer.

Drie inbouwkasten metselen

Ik wil op 3 slaapkamers inbouwkasten laten metselen. Verder wil ik van de 3 deuren van deze slaapkamers de bovenlichten dichtmaken middels metselwerk.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

In nieuwbouwwoning beneden 3 deuren (1 naar toilet, 1 naar woonkamer en de meterkast deur) en boven 4 deuren (1 naar badkamer en 3 naar slaapkamers), houten kozijnen plaatsen en de bovenlicht dichtmaken met gips + stuc.

Bovenlichten boven deuren dichtmaken

Wij willen 5 bovenlichten boven de deuren laten dichtmaken en de stalen deurkozijnen hergebruiken. Wat zou dit kosten?

Nieuwe kozijnen en bovenlichten dichtmaken

Wij willen graag vier stalen kozijnen met bovenlichten laten vervangen door houten kozijnen en de bovenlichten dicht laten maken. De stalen kozijnen lopen door tot aan het plafond. En vier nieuwe deuren laten hangen. De deuren halen wij en de materialen voor de kozijnen en bovenlichten dicht maken willen we graag door de timmerman laten verzorgen.

Kozijnen vervangen en bovenlichten dichtmaken

Ik wil graag vier bovenlichten laten verwijderen boven de binnendeuren op de eerste verdieping. En deze glad laten stucen, zodat er niets meer van te zien is. Daarnaast willen wij de vier stalen binnen deur kozijnen laten vervangen door hard houten kozijnen. Het gaat om een huis in Arnhem van 7 jaar oud.

Bovenlichten dichtmaken

We willen twee bovenlichten boven de deuren dichtmaken zodat je het verschil met de muur niet meer ziet. De kozijnen en de bovenlichten bestaan uit één deel. Moet er helemaal uit dus. Materialen ook leveren (de deuren zelf niet).. Het betreft een nieuwbouw huis, dus plafond is 2,6 m hoog.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

Voor onze nieuwbouw woning willen we de bovenlichten laten dichtmaken. De kozijnen laat ik graag vervangen door hout en stompe houten deuren plaatsen. Het gaat hierbij om 8 deuren in houten kozijnen. Vanaf de bouw worden er geen kozijnen geplaatst. Er zijn alleen uitsparingen voor kozijnen met bovenlicht. Beneden: sierdeur met glas in de hal, in de woonkamer sierdeuren in dezelfde stijl, deur zonder glas bij de trapkast, toilet en meterkast. Boven: goedkope houten deuren van 93 cm breed Bij alle 8 deuren moet het bovenlicht weggewerkt worden. Zodanig dat het gelijk loopt met de muren. Muren worden 'behangklaar' opgeleverd, daarna laten we het hele huis nog stuken. Heeft u een indicatie voor me van de kosten? De oplevering zal rond 1 februari zijn.

Kluswerk in de woning

Graag offerte voor een aantal klussen in huis: - in de hal: maken van 2 bovenkastjes, 1 schoenenkast, nieuwe vloertegels en plafond en wanden stucen. - in de woonkamer: plafond en wanden stucen en laminaat leggen. - overig: dichtmaken van onderste gedeelte van buitendeur, maken van 3 nieuwe binnendeuren deuren (en eventueel kozijnen) en 2 bovenlichten.

Binnendeuren en deurkozijnen plaatsen

Nieuwe binnendeuren (4 stuks), paneeldeuren van bv. Pertura (Hornbach). In overleg: aanschaf van deuren. Vervangen van stalen kozijnen (opdek) door houten, dichtmaken van bovenlichten. Er is nog niets aangeschaft.