Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

6302 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

vrijdag 3 juli 2020

Randstroken lichtkoepel dak herstellen

Randstroken/naden rond lichtkoepel dak dienen hersteld te worden. Bij recente heftige wind en regenbuien heeft de lichtkoepel gelekt. Vrij recente bouwtechnische keuring wees tevens op reparatie stroken. Graag aangeven wat opties zijn qua materiaal (prijs), totaalprijs en tijd.
vrijdag 3 juli 2020

Traprenovatie van 2 trappen

Op 2 trappen laminaat laten leggen
donderdag 2 juli 2020

Trap kraakvrij maken

Het betreft de trap in onze nieuwbouw woning. De trap vanuit begane grond naar 1e verdieping en naar de zolder. De trap kraakt heel erg. De bedoeling is dat de trap niet meer hoorbaar is.
donderdag 2 juli 2020

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.
woensdag 1 juli 2020

Reperatie/vervangen delen van balkonhek en boeibord en vervangen glas/glaslatten in een stolpraam

We hebben drie klussen: 1. Een deel van ons balkonhek is aan het rotten, deze delen moeten worden gerepareerd/vervangen en nieuwe delen moeten worden geschilderd. 2. Een deel van onze boeiborden is aan het rotten, deze moeten worden vervangen/gerepareerd en nieuwe delen moeten worden geschilderd. 3. In een stolpraam zijn de glaslatten aangetast, deze moeten worden vervangen (inclusief het glas) en geschilderd.
woensdag 1 juli 2020

Raam in Blinde Muur Plaatsen

Voor mijn badkamer renovatie wil ik graag en raam laten plaatsen in en blindenmuur. Graag en offerte voor het maken van en gat in de muur, kozijnen, HR++ glas, binnen en buiten afwerking. Om u een idee te geven van wat ik hebben wil: # 1 x kiep/open raam 1000 x 600mm. of klijner met HR++ glas (satijnglas) # Huur ladders steiger # Muurslijpen met diamantzaag ca. 3400 mm. slijpwerk # Spouwlatten # raamdorpelsteen # Loodslab waterkering boven het raam # Montage kozijn en afwerking binnen en buiten # Afvoer uitkomende stenen en isolatie materialen # Levertijd # Garantie Ik zou de renovatie met spoed willen laten doen
woensdag 1 juli 2020

Boeiboord voorzijde garage vervangen

Kleine gedeelte boven de garagedeur (boeiboord) vervangen voor kunststof delen in RAL 6009 (dennengroen). In Keralit, Werzalit, etc, graag advies van de vakman. Moet gelijk zijn aan de gevelpanelen die al onder de ramen op de 1e verdieping zitten. Gaat om een oppervlakte van circa 250 cm x 60 cm.
woensdag 1 juli 2020

Balkondeur vervangen

Wil graag mijn balkondeur vervangen met balkondeur met dubbelglas en slot. De oude verwijderen en afvoeren.
woensdag 1 juli 2020

Lichtkoepel plaatsen in betonplaat

Lichtkoepel plaatsen in een betonplaten dak van originele uitbouw (5,70 meter breed x 2,40 meter diep) van nieuwbouwwoning. Graag advies van vakman welke lichtkoepel-afmetingen in dit betondak geleverd en geplaatst kunnen worden. Voorkeur voor een lichtkoepel uit 1 stuk van circa 4,00 meter lang x 1,00 meter breed. Het gaat om nieuwbouw 2-onder-1 kap in Kijkduin.
dinsdag 30 juni 2020

Veranda laten plaatsen

Wij zouden een veranda in de tuin willen van 7.70 x 200 met een platdak. 1 langezijde (7.70) en 1 kortezijde (200) zouden dicht moeten worden.
dinsdag 30 juni 2020

Houten kozijnen vervangen

Wij willen 7 stuks houten kozijnen vervangen voor nieuwe houten kozijnen waarvan 4 stuks met draaiknop voorziening.
dinsdag 30 juni 2020

Traprenovatie door middel van overzettreden

Ik heb overzettreden. Deze moeten als traprenovatie worden gemonteerd.
dinsdag 30 juni 2020

Arabische toog plaatsen

Een Arabische toog om de tv heen bouwen in de woonkamer en een Arabische toog met wand woonkamer ruimte.
dinsdag 30 juni 2020

Nieuwe openslaande deuren plaatsen

Wil graag 2 openslaande opdek deuren vervangen voor nieuwe deuren. De deuren zijn standaard maten 211,5 bij 83 een links draaiende en een rechtsdraaiende deur. De rechter deur wil de klant een espagnolet sluiting de linker deur een normale klink met slotplaat. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren. Zie foto's
dinsdag 30 juni 2020

Trap en trapgat realiseren

Trap met kwartslag. Hoogte 3300 mm. Breedte 800 mm. Trapgat in overleg te bepalen. Gaat om de begane grond naar de eerste verdieping. Voorkeur voor een vuren trap.
dinsdag 30 juni 2020

2 kamers creeren op zolder en aftimmeren

Onze zolder bestaat momenteel uit 1 ruimte. De woning dateert uit 2008 en heeft een betonnen zoldervloer. We willen de huidige zolderruimte graag opdelen in 2 kamers; een kleedkamer en een logeerkamer. Er hoeft geen sanitair in. Er is 1 dakkapel aanwezig.
dinsdag 30 juni 2020

Houten kozijn vervangen voordeur

Mijn kozijn van de voordeur wordt slecht. Ik wil graag graag een offerte voor het vervangen van houten kozijn en terugplaatsen voordeur.
dinsdag 30 juni 2020

Glas in lood binnendeur vervangen

Er zit een ster in het glas-in-lood raam van mijn Cando-binnendeur. Dit wil ik graag herstellen. Het gaat om CanDo glas in lood kristal Dimension Dublin 231,5 x 93cm artikelnummer 8711251336009. Graag ontvang ik een indicatie (incl. schilderwerk indien dit nodig is) Het gaat eigenlijk om 1 paneel. Ik zie dat je ze alleen per 2 kan bestellen ?
dinsdag 30 juni 2020

Lekkage kiep kantelraam

Lekkage kiep kantelraam in de dakkapel. Er ligt water op de vensterbank
maandag 29 juni 2020

Dicht raam open maken + voorzien en afstellen van beslag

Ik heb een raam op zolder die in de bouw dicht is opgeleverd. Ik zou dit raam graag open laten maken en willen dat er een draai en kiep functie op komt. Een buurman heeft het al laten doen en die gaf het volgende aan: 1) ruit er uit halen. Dan zie je schroeven zitten waarmee het draaiende deel vast zit. 2) schroeven er uit draaien en het raam komt er uit. (Naar binnen ??). 3) raam is al voorzien van rubbers en voor gefreesd voor draai-kiep beslag. 4) draai-kiep beslag monteren. (dat beslag hebben wij niet, is van MACO MULTI. We willen het zelfde beslag als in de rest van het huis. Is hetzelfde als bij andere ramen in het huis. Wel even nameten... 5) glas terugzetten en afschilderen. (afschilderen doen we zelf) Goed afstellen van het mechaniek.
maandag 29 juni 2020

Schuurdeur verplaatsen

Schuurdeur van brede kant schuur verplaatsen naar kleine zijkant. Wel nieuwe deur. Hoe duur zou het zijn? Graag contact per mail, bellen is lastig i.v.m. gehoorstoornis.
maandag 29 juni 2020

Onderdorpel deuren vervangen x 3 en boeiranden

Ik wil de onderdorpels vervagen van de voor, achter en schuurdeur. Momenteel is het hout en daarvoor in de plaats wil ik dts onderdorpels. Tevens de boeiranden van de carport & schuur vervangen voor keralit kunststof boeiranden. 15 M2 lang totaal
zondag 28 juni 2020

Lekkage zolderdakraam

Ik wil graag lekkage zolderdakraam laten verhelpen of het raam (55x65) laten vervangen en nieuw dakraam plaatsen (55x78)
zondag 28 juni 2020

Timmer, herstel en schilderwerk veranda en balkon

Wij hebben een vakantiehuisje. We hebben daar een verandahek (zowel op begane grond als het daarboven gelegen balkon) van hout dat aan het rotten is. Ik vermoed dat er (delen van) vervangen moeten worden. Uiteraard is het lastig om een prijsopgave te doen, toch vraag ik daarnaar. Het betreft een verandahek van 2,5 mtr diep (2x voor beide zijden) en 4 meter breed. En dat 2 x (boven/beneden) Het werk zou ik in september willen laten plaatsvinden. Heeft u dan tijd? Ik hoor graag meer van u.
zaterdag 27 juni 2020

Draairichting raam veranderen

Ik wil de draairichting van een raam wijzigen op de 1e verdieping van onze woning i.v.m. een rolluik. Het is een houten kozijn. De afmetingen van het raam zijn hoogte 1130 mm en de breedte is 795 mm. Het raam is nu naar buitendraaiend en moet naar binnendraaiend worden.

Partners

Partners van Casius