Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

6299 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

woensdag 20 november 2019

Bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap

Bestaande situatie: stijl vaste vlizotrap van 1e etage naar zolder. Gewenste situatie: een dubbelkwart trap waarbij ook het trapgat aangepast dient te worden. Onbekend nog of het een open of gesloten trap wordt.
woensdag 20 november 2019

Koof met spotjes laten maken

Ik wil een koof van 1,95 meter laten maken met drie spotjes. Spotjes en MDF voor koof heb ik al. Stroom is ook al getrokken. Dus alleen de koof laten maken en bevestigen. Het liefst een combinatie van een timmerman en elektricien.
maandag 18 november 2019

Buiten deur leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe deur naar mijn balkon laten plaatsen en dat deze ook geleverd word door jullie. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 18 november 2019

Louvredeuren op maat

Ik heb 2 dichte witte louvre-deuren nodig van 180 hoog en 36 breed, aan welke prijs moet ik dan denken? (het mogen eenvoudige deurtjes zijn). Graag hoor ik ook de kosten voor het inhangen van de deurtjes.
zondag 17 november 2019

Frans balkon of een draaikiepraam met een glaspaneel realiseren

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een vaste glasplaat (2,63 x 1,41 meter) in een slaapkamer (op de eerste etage) te slopen en een (optie A) Franse balkon of (optie B) een draaikiepraam met aan de onderkant een glaspaneel te plaatsen. De vakman mag de oude glasplaat meenemen.
zaterdag 16 november 2019

Loopdeur openslaande deuren omdraaien

Bij deze twee openslaande deuren willen wij de loopdeur omdraaien. Momenteel gaat rechts als eerste open en willen we dit veranderen naar links.
vrijdag 15 november 2019

Een binnendeur vervangen

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een binnendeur kan vervangen. De oude deur moet vervangen worden en we hebben al een nieuwe deur. De deur kunnen wij zelf afvoeren. Verder zou er naar de kozijnen gekeken moeten worden, of daar nog iets aan gedaan moet worden. Graag ontvangen wij een offerte.
woensdag 13 november 2019

Bedden op maat laten maken

Ik wil graag 2 whitewash tweepersoonsbedden laten maken: 1. 140 x 200 2. 140 x 210 En eventueel een dichte schoenenkast van ongeveer L120 x H65
maandag 11 november 2019

Vervangen meerdere kozijnen

Ik heb meerdere ramen die aan vervanging toe zijn. Graag zou ik een offerte tegemoet zien qua kosten. Het gaat om 3 kozijnen (80 cm bij 1,5 m) en 1 gigantisch kozijn (1,5 bij 2 meter) over bijna de gehele muur.
maandag 11 november 2019

Plaatsen buitendeur en binnendeur

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een buitendeur en binnendeur en aanpassen van deursponning. Ik ontvang graag een offerte exclusief de deuren.
maandag 11 november 2019

Volledige wasruimte timmeren

Ik zou graag op zolder die schuin af loopt, een multifunctionele strak af gewerkte ruimte willen denk aan de ombouw voor wasmachine en droger vouw ruimte opberg kasten Denkende aan de kleuren zwart wit en grijs Een mooi werk blad, een plek om de strijkplank mooi in weg te werken. Een kast voor handdoeken en schoonmaak middelen etc. een mooie functionele ruimte.
donderdag 7 november 2019

Trap renoveren

Graag zouden wij een trapspecialist naar onze trap laten kijken. Hij kraakt nogal en er zit ruimte tussen de houten verbindingen van de verticale palen en diagonale planken. Bouwjaar huis en trap 1972.
donderdag 7 november 2019

Twee kasten van Storemax zonder deuren inmeten en monteren

Ik heb twee Storemax inloopkasten zonder deuren besteld bij de Praxis, maar deze moeten eerst worden ingemeten voordat de definitieve bestelling gedaan kan worden. Als het binnen is dan moeten de kasten gemonteerd worden. Met een rails met trekstang. Kast 1: breedte 280, diepte 55 cm en hoogte 260 cm Kast 2: breedte 360, diepte 55 cm en hoogte 260 cm Graag een indicatie van de kosten en een inmeet-datum, zo spoedig mogelijk alstublieft.
woensdag 6 november 2019

Lijst binnendeur vervangen: Normale deur - Opdekdeur

Al jaren een doorn in het oog is de deur van onze woonkamer. Deze deur is zwaar door het glas en er is voor gekozen om maar 2 scharnieren te gebruiken. Gevolg was dat nu het bovenste scharnier los zit en de deur niet goed open/ dicht kan. Graag zouden we de deur behouden maar de deurlijst vervangen zodat we met 3 scharnieren de deur normaal kunnen gebruiken. Dit is onze inschatting maar we staan open voor advies van een echte vakman! Graag laten wij door de vakman de deurlijst weg halen, als dit uiteraard nodig is. Het gaat om een standaard deur, maar de werkelijke afmetingen durf ik niet te zeggen.
woensdag 6 november 2019

Trapbalustrade maken en installeren

Van onze opgaande trap is de rechter balustrade ooit weggehaald. Op de bestaande houten rand willen we spijlen van hout zetten, die in geboorde gaten moeten komen. Aan het begin een houten ronde pilaar en op het eind aangesloten op de staande pilaar boven. Als leuning een rond model. Alles van hout, evt. geverfd. Foto's beschikbaar. Het hoogte verschil betreft 15 treden. Het beeld op de pilaar gaat eraf en niet terug.
dinsdag 5 november 2019

Trap plaatsen

Bij voorkeur een middenboom met stalen balk en houten treden. Optie 2 is een houten steektrap. Tredes graag extra dik (luxere uitstraling). Hoogte trap 276 cm.
maandag 4 november 2019

Trapgat in betonvloer

Ik zou graag wat meer info willen. Een trapgat maken in de beton vloer 18 cm dik en maak jullie ook de gat dicht en ruim jullie als op.en een trap plaatsen hebben jullie daar ook mensen voor graag zie ik jullie informatie.
zondag 3 november 2019

Trappen verwijderen en plaatsen

De bestaande trap is te stijl en de trap naar de zolder moet verplaatst en daarom ook vernieuwd worden. Het liefst op heel korte termijn en zo betaalbaar mogelijk. Het gaat dus om 2 trappen. Twee trappen ook graag afvoeren. De nieuwe trappen geluidsdempend, verder laten wij ons adviseren.
vrijdag 1 november 2019

Luik boven kruipruimte vervangen

Onze kruipruimte vloerluik past niet en laat vocht naar boven. Ik wil graag een nieuwe die isoleerd is, past goed en laat geen vocht naar boven. Ik weet niet of het een standaard maat is. (ongeveer 52 cm x 73) Het moet ook voor een redelijk prijs zijn.
dinsdag 29 oktober 2019

Lekkende houten kozijnen repareren

We hebben diverse lekkende houten raamkozijnen. Het zijn draai/kiep ramen en draairamen op diverse hoogtes. In totaal gaat het om ongeveer 20 ramen. Op elke etage betreft het 3 draai en 3 draai kiep ramen. We wonen aan de rand van het dorp op het zuid-westen in een appartementen gebouw.
dinsdag 29 oktober 2019

Hout kozijnen vervangen

Ik heb 3 nieuwe houtkozijnen nodig met dubbele glazen. Ik wil graag wat het kost met glazen en wat het kost zonder glazen. 2 kozijnen van 565 mm x 1405 mm en 1 kozijn van 705 mm x 380 mm. Het hout is helemaal los en zou vervangen moeten worden. De kozijnen zijn op de tweede verdieping. De oude kozijnen in overleg afvoeren.
maandag 28 oktober 2019

Deur van achterpad naar tuin vervangen

De deur van het achterpad bij mij huis die naar de tuin leidt is nu nog een schuttingdeur. Het is een houten deur van 1,70 meter hoog, en ik wil het door een nieuwe, stevige deur laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 25 oktober 2019

Trap dichtmaken

Graag wil ik een prijs indicatie voor het dichten van mijn trap, zodat deze bekleed kan worden. Het gaat om een houten, open trap met 13 treden.
donderdag 24 oktober 2019

Paumelle in stalen kozijn vervangen en nieuwe deur afhangen

Tussendeur van de hal naar de garage (branddeur) hangt met 3 paumelles in een stalen kozijn. Het onderste bevestigingsbusje in het kozijn is stuk; kan de paumelle niet bevestigen). Daardoor hangt de deur scheef en kraakt bij het open en dicht doen. Omdat deze deur veel te zwaar is voor de paumelles wil ik deze deur ook vervangen door een gewone tussendeur. Kunt u het stalen kozijn (bevestiging van de paumelle) repareren/vervangen en de nieuwe deur afhangen?
donderdag 24 oktober 2019

Vervangen draai kiep raam

Op de 1e verdieping is een draai kiep raam die niet meer sluit. Tevens is het glas (dubbel) gebroken. Er dient een nieuw draai kiep raam gemonteerd te worden. Afmeting van het raam is 65 cm x 105 cm (b x l).

Partners

Partners van Casius