Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

6297 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

maandag 6 april 2020

Twee ramen kleiner maken

Wij hebben twee naar buiten draaiende ramen, die wij kleiner willen maken. Dit heeft te maken met een rolluik aan de buitenkant die geplaatst gaat worden, waardoor het raam niet meer open kan. Eerst dachten we eraan om er een draai-kiepraam naar binnen van te maken, maar die optie is voor ons te duur. Het raam is ongeveer 1,35 meter hoog (hier moet 15 cm vanaf) en ongeveer 77 cm breed. We hebben houten kozijnen.
zondag 5 april 2020

Louvredeuren op maat laten maken

Voor de badkamer ben ik op zoek naar 2 gesloten houten louvre deuren met maat 37,2 bij 46,2 cm. Wie kan deze deurtjes leveren? Ik lak de deurtjes vervolgens zelf.
zondag 5 april 2020

Boeiboorden vervangen schuur

Ik wil de boeiboorden van mijn schuur laten vervangen. Gaat om +/- 18 m1 . Voorkeur voor met kunststof / trespa. Zie foto
zondag 5 april 2020

Verrotte openslaande ramen

Zoals u op bijgevoegde foto’s kunt zien heb ik 2 openslaande ramen op de zolderverdieping die behoorlijk verrot zijn. De kozijnen waarin het openslaande ramen hangen zijn nog wel goed. Wie kan ons helpen?
vrijdag 3 april 2020

Vervangen van een Velux dakraam

Ik wil zo snel mogelijk het dakraam van mijn dochter laten vervangen, maat 134 x 140 cm van Velux. Graag wil ik weten wat het kost met wit gelakt hout en met kunststof en wanneer het zou kunnen. Graag de afvoerkosten apart op de offerte vermelden.
vrijdag 3 april 2020

Deuropening maken in stenen muur

Ik wil een deuropening in een muur laten maken en er daarna 2 openslaande deuren in laten plaatsen. Er moet waarschijnlijk ook een draagbalk in komen, en nieuwe houten kozijnen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Uitzet dakraam plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een uitzet dakraam 78 cm 140 cm. Inclusief plaatsen.
donderdag 2 april 2020

Raam in blinde muur plaatsen

Ik wil een kunststof raam van ongeveer 60 x 100 cm laten plaatsen in een blinde muur. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
woensdag 1 april 2020

Louvre deuren op maat maken

Een kastje heb ik ontworpen met de maten: Breed: 95 cm, hoog 85 cm en diep 49 cm Kunt u daarvoor Louvre deurtjes maken? Ik ben van plan om het kastje van MDF hout te maken, is het ook mogelijk de deurtjes hiervan te maken? Schilderen en ophangen is niet nodig.
woensdag 1 april 2020

Een deur en twee kozijnen vervangen

We willen de voordeur en een kozijn vervangen met daarbij een uitzet raam er boven. Ook willen we een nieuw kozijn met uitval raam in de keuken. Beide van hardhout.
dinsdag 31 maart 2020

Binnentrap opnieuw bekleden

Ik wil vóór mijn trap opnieuw laten bekleden met tapijt. Er heeft PVC op de trap gezeten, er zijn enige lijmsporten aanwezig. Het betreft een gesloten draaitrap.
maandag 30 maart 2020

Onderste balk van het raamkozijn vervangen

Aan de achterkant van ons huis (noordkant) hebben we ramen van plafond tot vloer. De balk onder 2 ramen (totaal 2,5 m) is zo ver rot dat wij denken dat deze niet meer de repareren is. Graag ontvangen wij een offerte voor vervanging van de onderbalk.
zondag 29 maart 2020

Herstel kozijn, beneden aan de buitenkant

Ik wil graag een stukje houtwerk laten hertellen wat verrot is. Het plek je is circa 7 cm, dus te groot voor opvulling vermoed ik. Het zit in een beneden kozijn, aan de buitenkant. Zie foto. Alleen onderkant is verrot, zijkant heeft alleen beschadigde verf.
zondag 29 maart 2020

Schuifpui verzakking herstellen

De hefschuifpui is verzakt nu zodanig dat het portier niet goed meer dicht gaat. Onderaan sluit het nog voldoende af echter bovenaan wil de schuifpui niet in de meerpuntssluiting vallen. Dit dient hersteld te worden. Afmeting schuifpui: 500x250cm in 2 delen
vrijdag 27 maart 2020

Plafond vervangen

Er moet een nieuw plafond in, vanwege schimmel en daarbij moet er een iets gemaakt worden voor afzuiging. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Plafond plaatsen
donderdag 26 maart 2020

Schutting laten plaatsen

Bij mijn huurwoning ontbreekt aan de achterzijde een schutting. Graag zou ik een poort en schutting willen laten plaatsen. Dit omdat ik zelf chronisch ziek ben en ik geen mensen ken die mij hierbij kunnen helpen. De breedte tussen mijn berging en het hek (de paal) van mijn buurvrouw bedraagt +/- 3,60 m. Zie foto in de bijlage van de huidige situatie nu. Graag zou ik weten wat ik zelf moet bestellen en wat de aannemer precies gaat doen.
donderdag 26 maart 2020

plaatsen velux ramen

Op de meest schuine kant van het mansarde-dak willen we 4 velux dakramen plaatsen op de plekken waar nu kleine plastic raampjes zitten.
donderdag 26 maart 2020

Eiken trap plaatsen in plaats van wenteltrap

De aanwezige wenteltrap willen we eruit halen en daar een rechte eiken trap voor in de plaats. Het gat is 2.10 , 2.80 hoog en de breedte 80 cm . We zouden graag aan de linkerkant smeedijzeren spijltjes willen hebben. Boven blijft er een hekwerk over van 50cm breed , eraan 1.10 , 1.20 en 80 cm . (4 palen hekwerk) Deze willen we ook met dezelfde smeedijzeren spijltjes.
donderdag 26 maart 2020

binnendeur & kozijn vervangen

We willen een binnendeur - van gang naar woonkamer - vervangen door een mooie staallook deur met een zwart kozijn. Hiervoor moet het huidige houten kozijn (met bovenlicht) verwijderd worden omdat we een deur willen tot aan het plafond.
dinsdag 24 maart 2020

Scheidingswand op zolder en keukenblokje plaatsen

We willen op zolder een scheidingswand en een klein keukenblokje laten zetten.
maandag 23 maart 2020

Houten schuurtje renoveren

Ik heb een schuur van 3 x 2 meter die in zakt. De onderste planken zijn rot en ik wil graag weten of hier iets aan gedaan kan worden. Ik hoor het graag.
maandag 23 maart 2020

Glazen tuinkamer monteren

Ik ben van plan een tuinkamer bij Tuinmaximaal te kopen. Ik zou graag in contact met 2 monteurs willen komen die ervaring hebben met het plaatsen en monteren van Tuinkamers. Dit zal denk ik pas juni gebeuren (nadat de wereld hopelijk weer normaal functioneert) maar zou graag alvast een prijskaartje willen ontvangen. Het wordt een glazen tuinkamer, 5X3, met glazen schuifdeuren aan 2 kanten. Dit moet tegen het gevel aan gemonteerd worden. Er moet 2 betonmoeren geplaatst worden en fundering voor de glazen schuifdeuren. De tuin is helemaal bestraat. De Tuinkamer wordt als een complete bouwpakket geleverd.
zondag 22 maart 2020

Herstellen schuifpui

De schuifpui sluit niet goed meer. De schuifdeur sluit erg zwaar en het kost veel moeite om de deur goed in het slot te laten vallen. Daarnaast tocht de deur erg veel, met een hoog geluid wanneer de wind er op staat. Daarnaast zou ik graag willen weten of het mogelijk is om aan de buitenkant beslag/slot te bevestigen zodat de deur ook van buiten open/dicht kan. De schuifpui is van aluminium en is volgens de vorige bewoners van dit huis 10 jaar oud. Ook is ons verteld dat de fabrikant van de deze schuifpui ondertussen niet meer bestaat.
zaterdag 21 maart 2020

Pergola realiseren in de achtertuin

Beste vakman, Wij willen graag een pergola laten maken achter in de tuin. De pergola willen we hebben bevestigd in de hoek van onze schutting en onze schuur. De pergola moet worden gebouwd met hardhout of wellicht douglas hout en er moet iets van schuifbaar duurzaam doek tussenkomen. Een wens van ons is om de pergola op maat te maken zodat deze niet breder dan de schuur wordt (ca. 290 cm breed en 300 cm lang). Als voorbeeld hebben we een foto van Pinterest in de bijlage opgenomen (maar dan in houtkleur). Alle materialen moeten verzorgd worden door de vakman. Graag ontvangen wij een totaalprijs voor het materiaal en de arbeid.
vrijdag 20 maart 2020

Eettafel laten inkorten van 2.20 naar 160 lang

Ik heb een 6 persoons Eiken eettafel van 2.20 lang en zou er graag een 4 persoons tafel van 1.60 laten maken.

Partners

Partners van Casius