Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

5901 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

maandag 20 november 2017

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Ik heb een kleine badkamer en wil graag een badkamermeubel op maat laten maken, zodat dit praktisch geplaatst kan worden en ook goede bergruimte bevat. Ik heb al een kraan aangeschaft. De lengte van het blad is ongeveer 100 cm en ik wil aan de voorzijde 2 tot 4 lades. De diepte van het meubel mag rond 45 cm of kleiner zijn. Ik wil links afzetruimte en rechts de wasbak. De muren zijn nu afgewerkt met betonstuc. Ik wil het meubel van hout en de wastafel in matwit of natuursteen. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 19 november 2017

Binnendeuren klemmen en deurkrukken kraken

Wij willen graag eerst een beoordeling van de huidige deuren. Moeten er nieuwe deuren in of kunnen ze hersteld worden? Verder is de valdorpel van de voordeur kapot. Deze moet vervangen worden, maar dan moet waarschijnlijk eerst de deur eruit om te kunnen zien van welk merk hij is. En dan er weer in hangen tot er een nieuwe is gekocht.
zondag 19 november 2017

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam.

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draaikiepraam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.
zondag 19 november 2017

Gamma Secustrip op voordeur en voordeurkozijn plaatsen

Ik wil op mijn voordeur en voordeurkozijn een Gamma Secustrip laten monteren. Alle benodigdheden zijn in huis. De strip moet een klein stukje worden ingekort. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
zondag 19 november 2017

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.
zondag 19 november 2017

Scheidingswand plaatsen

Ik wil een scheidingswand laten zetten van metalstud met stalen kozijn en opdekdeur van 201.5 cm. x 88 cm. Wand (3,70 x 2,05 meter hoog) met steenwolisolatie en gipsplaten van 12,5 mm. dik. Deze behangklaar afwerken en met hang- en sluitwerk.
zaterdag 18 november 2017

Vlonder repareren

Wij hebben een vlonder van ongeveer 15 meter bij 4 meter naast onze woonboot liggen (in het water dus). Een van de houten dwarsbalken heeft rotte plekken. Ik denk dat er een nieuwe houten dwarsbalk geplaatst moet worden (eventueel met nieuwe palen) en dat de vlonderplanken kunnen worden hergebruikt. Tevens is er nog een tweede klus: het dak van het tuinhuisje dat op de vlonder staat moet vervangen worden.
zaterdag 18 november 2017

Trapopgang dichtmaken met een schuifdeur

Ik wil een schuifdeur laten maken en deze laten plaatsen bij de trapopgang in onze woonkamer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn en hoeveel het kost. Ik wil een afspraak maken om de klus hier eerst even in te meten.
zaterdag 18 november 2017

Vervangen van onderdorpels, glas en luiken

Het betreft het vervangen onderdorpels van 2 kozijnen inclusief nieuw glas en de eerste 10 cm van de stijlen. Tevens zal het lood onder de dorpels vervangen moeten worden en de 2 houten luiken. De onderdorpels zijn ongeveer 2.20 meter lang, de luiken zij 35 bij 25 cm en het glas 1.35 bij 40 cm.
vrijdag 17 november 2017

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag voor het halletje waar mijn wasmachine en droger staan deuren willen. Graag wil ik dat de deur van plafond tot aan de grond komt (260 cm hoog) en dat deze bestaat uit 2 deuren (totaal breedte is 96 cm dus 48 cm breed per deur)
vrijdag 17 november 2017

Taatsdeur plaatsen

Taatsdeur plaatsen. 2.50 hoog x 1.50 breed .
woensdag 15 november 2017

Klein dakraam vervangen

Graag wil ik een klein dakraam laten vervangen van ongeveer 55 x 45 cm. Ik wil dit graag door een vakman laten inmeten en monteren. Ook krijg ik graag advies welk dakraam ik hiervoor het beste kan kopen.
woensdag 15 november 2017

Voordeur lekvrij maken

We hebben steeds een natte plek onder de deurmat en op het beton en luik bij de kruipruimte. Vocht komt waarschijnlijk onder de voordeur door naar binnen. We hebben kunststof kozijnen en de kruipruimte is geïsoleerd door een erkend bedrijf. Het probleem zit zowel bij voor- en achterdeur.
woensdag 15 november 2017

Tussenwand plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een tussenwand. De wand mag bestaan uit gipsplaten en er is geen deur nodig. De platen hoeven maar aan 1 zijde te worden bevestigd. De afmeting is 3.44 bij 260 meter.
woensdag 15 november 2017

Kunststof kozijnen plaatsen in slaapkamer

Vervangen raampartij boven voor kunststof kozijnen.
woensdag 15 november 2017

Kozijnen plaatsen

2st 2100*1600, 2st. 1600*1600, deur 940*2400 Mobil work niet
dinsdag 14 november 2017

Taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal

Ik wil graag een taatsdeur als afsluiting tussen woonkamer en hal, 2.60 hoog en 1.30 meter breed. Aluminium met slank profiel (met glas).
dinsdag 14 november 2017

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.
maandag 13 november 2017

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam plaatsen op zolder. In het schuine dak wil ik een dakraam van ongeveer 80 bij 50 cm laten plaatsen. Het afwerken van het raam dient separaat vermeld te worden op de offerte.
maandag 13 november 2017

Kozijnen repareren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het repareren van de raamkozijnen.De houten kozijnen zijn slecht onderhouden en dienen beoordeeld te worden en gerepareerd. Het gaat om 8 kozijnen met diverse afmetingen. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het schilderen ervan.
maandag 13 november 2017

Verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer

Verlaagd plafond woonkamer en badkamer met inbouwpsots begane grond afmeting 12 x 5. 11 badkamer
maandag 13 november 2017

Stalen kozijnen in de achterpui plaatsen

In een gedrukte parterre op de begane grond. Het betreft het maken van 2 openslaande deuren op een plaats waar nu een dubbel raam zit. Hieronder zit een gemetselde muur die verwijderd moet worden en het puin afgevoerd. De grote radiator die onder het raam zit moet vervangen worden voor 2 kleine radiatoren aan de zijkanten.
maandag 13 november 2017

Afgelakte Cando Manchester opdekdeur plaatsen

Wij zoeken een vakman die voor ons een opdek binnendeur kan inmeten en na de levering ook kan monteren. We willen een afgelakte CanDo Manchester opdekdeur bestellen met blank glas en beslag. We denken dat deze deurmaat moet worden aangepast. We kopen de deurkruk Brielle. We willen ook op 3 andere deuren nieuw beslag laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zondag 12 november 2017

Buitendeur stellen en afhangen

Buitendeur is 2 jaar geleden door de BAM na de bouw lager afgesteld, maar nu klemt deze aan de onderkant met huidige slecht en koud weer. Daarnaast valt deze niet meer in het extra slot aan de binnenkant.
zondag 12 november 2017

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil graag de huidige brievenbus vervangen door de nieuwe, messing brievenbus. Zowel aan de voor-als achterkant van de voordeur. De nieuwe brievenbus delen heb ik al in huis.

Partners

Partners van Casius