Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

6240 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: keralit op boeiboorden en dakkapellen aanbrengen, een badkamer maken en een vaste trap en dakkapel vervangen, kozijnen vervangen, vervangen deurkozijnen binnendeuren in hele woning, stenen garage geheel slopen en nieuwe bouwen, standaard trap wijzigen, golfplaten/houten overkapping plaatsen, deel muur verwijderen en schuifpui of vouwwand plaatsen, storemax schuifdeur maatwerkkast, basistrap plaatsen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, vernieuwen van 4 deuren, binnen afwerking dakkapel, schuurdeur verbreden voor een motor, pendel glasdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

donderdag 14 februari 2019

Muurkasten opnieuw inrichten

Wij zouden graag een aantal muurkasten onder een schuin wand in onze slaapkamers opnieuw willen laten inrichten met nieuwe planken, vakken e.d. De afmetingen van de kasten zijn: Hoogte variërend van 120 tot 230 cm, B 90, D 87 cm. Zouden we door u een offerte kunnen laten opstellen en de werkzaamheden laten uitvoeren?
donderdag 14 februari 2019

Houtwerk aan dakgoot herstellen en schilderen

Op 1 april krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Als gevolg van een lekkage is er daar sprake van houtrot aantasting aan de dakgoot aan de achterzijde. Het gaat om ongeveer 5 meter dakgoot. Daarnaast mogen de kozijnen en de dakgoot aan de voor en achterzijde geschilderd worden. Zie bijgevoegd deel van de bouwtechnische keuring voor meer informatie.
woensdag 13 februari 2019

Bedstee op maat laten maken

Ik wil graag een bedstede laten maken onder een schuin dak van 120 cm breed, 200 cm lang en 230 hoog. De stopcontacten zitten ook precies in dezelfde hoek en daar moeten we wel bij kunnen voor apparaten buiten de bedstede. Ik weet niet of daar iets op te bedenken valt. Onder het bed willen we 2 lades in geleiders. Verder mag de bedstee vrij eenvoudig blijven. Hoeven geen deurtjes in of iets dergelijks.
woensdag 13 februari 2019

Storemax schuifkast plaatsen

Ik wil een storemax schuifkast van 2 meter laten plaatsen. De hoogte van het plafond is 2,45 meter. De vloer is laminaat en het plafond beton. Ik wil een kast met twee schuifdeuren en 1 zijpaneel.
woensdag 13 februari 2019

Offerte voor een nieuwe schutting en poort na stormschade

Een storm heeft flinke schade veroorzaakt aan onze schutting en poort. Hierdoor wil ik een compleet nieuwe schutting laten plaatsen van ongeveer 11 meter. Ik laat mij graag adviseren door de vakman over de materialen en mogelijkheden. Dit keer moet de schutting goed bestand zijn tegen een flinke storm.
dinsdag 12 februari 2019

Portiek trap repareren

De onderste trede van portiektrap moet vervangen worden (het verticale gedeelte). De trede is ongeveer 1,5 meter.
dinsdag 12 februari 2019

Slotkastgat frezen voordeur

Ik heb een showroom voordeur gekocht zonder slotkastruimte. Graag zou ik deze op locatie in gefreesd willen hebben. Het gaat dus alleen om het frezen van de slotkast, afhangen en dergelijke niet nodig.
maandag 11 februari 2019

Slot in slaapkamerdeur

Ik wil graag een slot in een slaapkamerdeur laten zetten.
maandag 11 februari 2019

Ombouw witgoed realiseren

Ik wil graag een ombouw laten maken voor mijn wasmachine, droger en vaatwasser. De apparatuur staat in de keuken tegenover het aanrecht. Ook wil ik graag binnen de ombouw ruimte/legplanken/ kastje om wasmiddel etc . te kunnen opbergen. • Het blad van de ombouw komt qua kleur overeenkomen met dat van het aanrecht. • Ook wil ik graag dat de toevoerkranen, afvoerslangen, snoeren uit het zicht. Graag wil ik ook uw advies bij het aanschaffen van materiaal.
vrijdag 8 februari 2019

Open trap dichtmaken

Graag wil ik de twee open trappen dicht laten maken met stootborden. Beide trappen hebben 14-15 treden.
vrijdag 8 februari 2019

Trap dichten

Ik ben een woning aan het verbouwen. Daar zit al een trap in die weg gaat. Daar zit een kwart in. En het gaat om een trap van de bovenste verdieping naar een dakterras. Die is wel recht. De trap beneden moet dicht en de trap van boven weten we nog niet wat we daarmee willen doen, maar dat komt nog. Graag ontvang ik een offerte om de trap dicht te maken
donderdag 7 februari 2019

Stalen binnendeur plaatsen

Ik ben opzoek naar een stalen scharnierende deur. Hoogte is ongeveer 2400 mm hoog en 900 mm breed. Vakverdeling graag in 4 vakken. Kleur matzwart of zwart. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 6 februari 2019

Traptreden verbreden

In een huis van voor de oorlog is er een dichte zeer steile trap met 21 smalle treden. Deze willen we verbreden en indien mogelijk bergruimte in de treden verwerken.
woensdag 6 februari 2019

Vouwdeur in de badkamer realiseren

Ik wil een vouwdeur in mijn badkamer laten maken, die zit naast mijn keuken zonder deur. Afmeting is 118 breed 244 hoog. Ik laat graag de vakman voor de deur zorgen.
woensdag 6 februari 2019

Deel muur verwijderen en schuifpui of vouwwand plaatsen

Het gaat om een muurtje van ongeveer 98 cm breed (tussen huidige enkele tuindeur en openslaande tuindeuren) wat weg moet (eventueel gevelopvang (latei of geveldrager) aan de gemetselde buitengevel plaatsen), om daarna een schuifpui of vouwwand/harmonicadeuren te plaatsen (ongeveer 4,5 m bij 2,3 m).
maandag 4 februari 2019

Dichte trap plaatsen en bekleden met laminaat en verlichting

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een dichte trap met kwartdraai naar links bestaande uit 16 treden. We willen graag HPL laminaat, waarbij losse antislipstrips niet meer nodig zijn. Evt. Met verlichting in de tredes. Hout.
maandag 4 februari 2019

Binnendeur plaatsen en hardboard platen op muren plaatsen

In een oud huis wil ik hardboard platen (3 mm) op een aantal muren laten plaatsen. Van een paar muren heb ik een foto bijgevoegd. Ik wil ook een binnendeur laten monteren met een afwijkende maat (+/- 77 breed en 186 hoog) Ik heb hiervoor nog geen materiaal in huis.
zondag 3 februari 2019

Schutting & tuinkast maken

Wij zouden graag een nieuwe schutting met poortdeur laten plaatsen. Onderkant schutting zouden we graag van beton willen. Afmeting schutting breedte +/- 5 meter. In de hoek van de tuin (waar op dit moment de tafel staat zie foto) willen we graag een tuinkast. Afmetingen b: 225 d: 90 h: 180/190
zondag 3 februari 2019

Glazen deur monteren

De houten binnendeur zou ik graag willen laten vervangen door een glazen deur. De deur is 212 cm hoog en 96 cm breed.
zondag 3 februari 2019

Anti slip in een houten trap frezen

Bij 2 trappen wil ik graag zwarte anti slip rubbertjes laten plaatsten. Bij 1 trap heb ik dat zelf al gedaan en dit dient te worden gecontroleerd en eventueel aangepast door de vakman. De andere trap dient de antislip rubbers volledig geplaatst te worden.
zaterdag 2 februari 2019

Ikea pax kast uit elkaar halen

De Ikea pax kast moet uit elkaar gehaald worden en in elkaar gezet worden. De nieuwe woning is op 5 minuten afstand van de oude Het gaat om de volgende kasten: - 4 pax kast met afmeting: breedte 75 cm x hoogte 237 cm x diepte 65 cm. - 1 x pax kast met afmeting breedte 75 cm x hoogte 237 cm x diepte 40 cm. De planken zijn al afgehaald.
vrijdag 1 februari 2019

Storemax schuifdeur maatwerkkast

Vervanging garderobe kasten en inbouwen. Ik bewoon een 4 kamer appartement. In de gang bevindt zich bij binnenkomst inbouw (kleding) kasten. Een combinatie van leg- en hang. Deze moeten worden vervangen door een model Inbouwkasten compleet met zijpanelen, uitrekbare legplank, schuifdeuren, laden, achterwand, grenst aan de grote slaapkamer. Het geheel is maatwerk. De buiten maten zijn ongeveer: 4 bovenkasten in cm : 250 (b) x 200 (h) x 57 (d) Kledingkasten (een geheel) : 250 (b) x 200 (h) x 57 (d), inclusief 1 meterkast.
donderdag 31 januari 2019

Nieuwe trap treden plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning. (Opgeleverd) Betreft een trap met gesloten treden. Alleen de Traptreden (Bovenkant) dienen voorzien te worden van massief Eikenhout. De rest wordt geschilderd. Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout
donderdag 31 januari 2019

Raam vergroten voor meer lichtinval

Raam vergroten voor meer lichtinval aan achterzijde woning. Huidig raam is een klapraampje met de afmeting 120x40 cm. Het zou minimaal 120x100 cm moeten worden. Graag een vrijblijvende offerte om een indicatie te krijgen qua kosten om dit te realiseren. Hout kozijn met hr++ glas.
dinsdag 29 januari 2019

Trap verankeren aan muur

Van mijn trap in huis (metaal) is een bout afgebroken. De trap zit nu gedeeltelijk los van de muur, maar is amateuristisch vastgemaakt. Er moet een nieuwe bout in en verankerd worden in de muur. Mogelijk meer dan één om hem goed vast te maken.

Partners

Partners van Casius