Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

6279 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, panelen maken voor showroom materiaal, 8 aluminium kozijnen leveren en plaatsen, vlizotrap plaatsen, trap plaatsen, keralit gevelbekleding, het plaatsen van een nieuwe trap in een open ruimte, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

maandag 22 juli 2019

Dakterras realiseren

Ik wil graag een dakterras van 46 m2 laten aanleggen op een plat dak, bestaande uit houten vlonders, houten hekwerk en een constructie om een schaduwdoek aan op te hangen. Eventueel een houten kist voor spullen is ook handig. Vergunning is inmiddels in behandeling. Tekeningen zijn ook beschikbaar. Al het benodigde materiaal mag worden opgenomen in de offerte.
zondag 21 juli 2019

Vlizotrap repareren

Wij hebben een vlizotrap die hopelijk gerepareerd kan worden. De trap is aan de ene kant scheef en aan de andere kant verbogen. Hopelijk kan een vakman de situatie beter inschatten en met een oplossing komen.
vrijdag 19 juli 2019

Schuifdeur realiseren

Ik wil graag een schuifdeur laten plaatsen. De schuifdeur moet het gat van 1 meter 96 cm dicht kunnen maken met een hoogte van ong. 2m 70 cm, het railsysteem moet zo min mogelijk opvallen. Het is voor afsluiten van twee vertrekken maar ook voor het geluid. Mag MDF zijn maar andere adviezen zijn welkom.
donderdag 18 juli 2019

Afsluitbare binnendeur met kozijn plaatsen

Het plaatsen van een binnendeur met kozijn die op slot kan. Waarschijnlijk moet hiervoor ook de open trap dicht gemaakt worden, dus dat hoort dan ook bij de klus. Er is een deur in onze opslag die wellicht hergebruikt kan worden, dit moet wel eerst worden afgemeten.
woensdag 17 juli 2019

Kiep kantelraam repareren

Ik zoek een vakman die het volgende kan verhelpen: Het raam kan niet meer kiepen, nog wel draaien maar komt dan niet verder dan 10 cm.
woensdag 17 juli 2019

8 aluminium kozijnen leveren en plaatsen

Zoals u op de foto kunt zien wil ik op deze maten een aluminium kozijn bestellen. Beschrijving: 8 witte aluminium kozijnen en als jullie kunnen installeren graag de prijs daarvan apart vermelden. Graag een offerte.
dinsdag 16 juli 2019

Portiektrap renoveren

De portiek traptreden en schotten zijn gescheurd/lek die willen we graag laten renoveren in ‘klassieke’ stijl.
zondag 14 juli 2019

Van portiek de deur en de brievenbussen vervangen

Graag vervangen portiekdeur met daarnaast 6 brievenbussen met intercom.
zondag 14 juli 2019

Houten balustrade en stootborden trap laten maken

Ik wil graag een houten balustrade en stootborden trap laten maken, op de 1e verdieping.
vrijdag 12 juli 2019

Brievenbus vervangen

Helaas is mijn brievenbus in mijn portiek geforceerd, graag wil ik een nieuwe laten plaatsen op korte termijn. De oude brievenbus zal moeten worden verwijderd en afgevoerd.
donderdag 11 juli 2019

Plaatsen van overzettreden met stootbord en zijwanden

Betreft het plaatsen van 11 overzettreden met stootboord en zijwanden. Ik heb een houten vaste trap die 180 graden draait. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 juli 2019

Raam in een dragende buitenmuur plaatsen

Het betreft het plaatsen van een raam in een buitenmuur (spouwmuur). Om dit te realiseren dient er dus een gat te worden uitgezaagd. Het gaat om een gemetselde muur. Er zal voor voldoende draagvermogen een latei moeten worden geplaatst. Het betreft de begane grond dus makkelijk bereikbaar. Graag de binnenzijde om de uitsparing weer glad stuken en plaatsen vensterbank. Buitenzijde afwerken met raam dorpel stenen. Afmeting van het raam ongeveer 1000 mm hoog en 500 mm breed in kunststof. Is uiteraard een benadering, andere afmeting in overleg. Goedkoopste optie heeft de voorkeur! Er is nog geen constructieberekening gemaakt, er is geen vergunning nodig. Het betreft een hoekhuis.
woensdag 10 juli 2019

Het plaatsen van 2 dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 dakramen kan plaatsen. Het moeten donker grijzen kunststof buitenkozijnen worden. De maximale hoogte van elk raam is 140 cm. De breedte moet ongeveer 120 cm zij. Beide ramen moeten in een schuin pannendak geplaatst worden.
dinsdag 9 juli 2019

Draai-kiepramen repareren

In mijn huis zijn er 2 draai-kiepramen die nog wel draaien, maar omdat linksboven vast blijft zitten kiepen niet meer kiepen. Graag wil ik hier iemand naar laten kijken, zodat dit gerepareerd kan worden. Beiden ramen zijn 80 centimeter hoog en 90 centimeter breed. Via de buitenkant zijn de ramen lastig te bereiken, maar via binnen zijn ze makkelijk te bereiken.
dinsdag 9 juli 2019

Nieuwe voordeur incl. dorpel plaatsen

Wij hebben een nieuwe houten voordeur gekocht. De weldorpel moet worden verwijderd en de deur moet worden ingekort. De bovenkant is geen optie daar dan de vlakverdeling in het geding komt. Na verwijderen moet een nieuwe weldorpel worden geplaatst en moet de deur worden afgehangen. De deur, het hang- en sluitwerk en scharnieren hebben we in bezit. De weldorpel (nog) niet.
dinsdag 9 juli 2019

traprenovatie

Ik zoek iemand die laminaat op mijn 2 trappen kan monteren. Trappen zijn klaar voor het laminaat, hoeft niks te worden verwijderd of afgevoerd.
maandag 8 juli 2019

Keldertrap vervangen

Ik wil graag de keldertrap vervangen voor een nieuwe. Het gaat om een keldertrap met een draai naar links aan de bovenkant. Het trapgat is 0,84 m diep, 1,80 m breed en de hoogte van vloer tot vloer is 2,60 m. Graag wil ik een budgetvriendelijke basistrap het materiaal maakt niet uit. De huidige trap zou ik eventueel zelf kunnen verwijderen. De trap hoeft niet afgevoerd te worden, ik heb een container voor de deur staan. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaalkosten.
maandag 8 juli 2019

Opmaat laten maken van een schoenenkast met deuren

Wij willen graag een schoenenkast (met deur) laten maken in een holle tussenruimte naast de meterkast (zie foto). Momenteel is deze tussenruimte dichtgemaakt met plank, maar deze is makkelijk te verwijderen. De kast moet ongeveer 30 centimeter breed, 2,20 m hoog en 34-40 centimeter diep worden. De plank die momenteel voor de tussenruimte zit kan hergebruikt worden als kastdeur, kan hoeft niet.
maandag 8 juli 2019

Achterpui vervangen

Vervanging van onze achterpui, zijnde nieuwe kunststof kozijnen met dubbelglas. 2 openslaande deuren van 90 cm x 240 cm en 1 raam van 145 cm x 150 cm. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief afvoeren.
maandag 8 juli 2019

Schuurdeur en kozijn vervangen en oude afvoeren

Ik wil een verweerde schuurdeur en het bijbehorende kozijn laten vervangen. Het is de bedoeling dat de vakman de materialen levert.
zaterdag 6 juli 2019

Trespa laten plaatsen

Wij willen graag trespa laten plaatsen op de dakgoot aan de tuinkant. Tuin ligt op het zuiden. Wat er nu zit is behoorlijk aan het bladeren. De dakgoot is 6 meter breed en ligt ongeveer op 2 meter hoogte.
woensdag 3 juli 2019

Kunststof kozijnen vervangen

Ik wil 2 kunststof kozijnen op de bovenverdieping aan de voorkant laten vervangen. Het gaat om 2 slaapkamers. Breedte totaal circa 7 meter.
woensdag 3 juli 2019

Dakraam plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan plaatsen. In een dicht dak moet een kantel-kiepraam in geplaatst worden met de hoogst mogelijke HR waarde. De maten van het raam/kozijn zijn nog niet bekend/gekozen.
woensdag 3 juli 2019

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.
maandag 1 juli 2019

Houten trap kraakvrij maken

In huis van 2002 er voor zorgen dat een dichte trap met dertien treden niet meer kraakt.

Partners

Partners van Casius