Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zuid-Holland.

6046 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zuid-Holland:

vrijdag 23 februari 2018

Nieuwe voordeur monteren

Wij wonen sinds een jaar in een huis dat gebouwd is in 1983. We willen ons huis nu graag iets beter gaan beveiligen omdat er op het moment een inbraakgolf bezig is bij ons in de buurt. Graag zou ik hier wat advies over ontvangen. Bijvoorbeeld over onze voordeur. Dit is in mijn ogen (ik ben een leek hoor) een vrij dunne voordeur met veel glas. Er zit een oplegslot op en een knip in het bovenste gedeelte van de deur. Is dit inbrekersproof? Of zouden we dit kunnen verbeteren? Ik ben benieuwd of u mij hiermee kunt helpen. Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groeten,
donderdag 22 februari 2018

TV kast op maat maken

1 zwevende lage kast afmeting 2 meter breed, 40 cm hoog en 40 cm diep. 2 kleppen en 2 niveaus 1 staande kast 2 meter hoog, 60 cm breed, 40 cm diep 1 plank 2 meter lang met spotjes, 4 cm breed, 30 cm diep zwart hoogglans voorzijdes kliksysteem dus greeploos oplossing om kabels van tv weg te werken middels tv-buis voor flatscreen of andere oplossing
woensdag 21 februari 2018

Herstellen windveren na storm

Tijdens de storm van enkele weken zijn een aantal windveren beschadigd. Deze zullen hersteld moeten worden. Het gaat om twee windveren. Bij de werkzaamheden zal een steiger gebruikt moeten worden. Daarnaast zal er een nieuwe zieke windveer geplaatst moeten worden.
woensdag 21 februari 2018

Binnendeuren vervangen

Ik heb 2 oude moderne deuren (1995) waarvan een deur brandwerend is die allebei compleet vervangen moeten worden. Graag ook een berekening voor 3 binnendeuren. Dit moet inclusief opmeten, ophangen, leveren en plaatsen.
dinsdag 20 februari 2018

Wanden plaatsen om een kamer te bouwen

In de woonkamer wil ik een slaapkamer laten maken met schuifwand. Het gaat in totaal om twee wanden, met in één wand een schuifdeur en in de andere wand een aantal ramen voor de lichtinval van de keuken. Lengte van de wanden is circa 3 x 3.5 meter.
maandag 19 februari 2018

Schuur verbouwen en uitbreiden

Ik wil onze schuur laten voorzien van een schuifpui (4,5 x 2,2 meter) en het dak dient daarbij intact te blijven. Tevens dient de schuur verlengt te worden met ongeveer 3 meter (volledige breedte van de schuur) met daarin nog een kozijn met deur. Eventueel nog enig timmerwerk in de schuur.
maandag 19 februari 2018

2 x houten trappen inmeten en laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van 1 dichte trap en 1 open trap beide met en dubbele draai. Deze trappen moeten ter plaatse ingemeten worden en gemonteerd. Inclusief leuning en traphekjes. Alles in de grondverf. Dit wordt gemaakt voor een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig.
maandag 19 februari 2018

Gipsplafond plaatsen in de badkamer

Het oude plafond in onze badkamer is verwijderd. Er is nieuwe bedrading aangelegd en steunlatten zijn geplaatst. Graag willen wij gipsplaten laten plaatsen (voorzien van gaten voor spotjes en twee ventilatoren). Het gaat om een plafond van ongeveer 10 m2.
maandag 19 februari 2018

Anti inbraakstrip monteren

Ik wil graag een anti inbraakstrip laten monteren voor de deur van een schuur aan de voorzijde van de woning. Deze moet ongeveer rond de 2 meter worden.
zondag 18 februari 2018

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een dakraam van 90 bij 90 cm. Er moet dus een gat gemaakt worden voor het dakraam.
zondag 18 februari 2018

Valdorpel in de voordeur laten plaatsen

In een bestaande massieve voordeur wil ik een tochtvaldorpel laten plaatsen. Tevens de deur opnieuw ophangen en tochtprofielen plaatsen.
zondag 18 februari 2018

Voordeur ophangen, gaten boren en slot plaatsen

Voordeur ophangen die nog helemaal kaal is. Hierin moet nog het slot gat in verwerkt worden en uiteraard het plaatsen van het slot, cilinder, deurkruk en brievenbus. Tevens moet er nog een raam in geplaatst worden. Het deurkozijn is van hout en tevens moet de oude deur verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 18 februari 2018

Metalen trap laten

Wij zoeken iemand die voor ons een budgetvriendelijke trap kan maken en plaatsen. Materiaal van hout en staal met halverwege een plateau en draai erin. Standaard lengte, ongeveer 15 trede.
zondag 18 februari 2018

Dakraam met verduisterend rolgordijn plaatsen

Ik wil graag een 78 x 140 cm dakraam met verduisterend rolgordijn plaatsen. Dakraam heb ik in huis, overige materialen niet.
zondag 18 februari 2018

Metalen trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Om in onze kamer naar een nieuw te maken entresol te komen zijn we op zoek naar een stalen zwarte trap gecombineerd met hout. De entresol hoogte is 2400 mm. De tarp wordt midden in de kamer geplaatst en heeft dus leuning nodig.
zaterdag 17 februari 2018

Composiet vloeren leggen onder de terrasoverkapping

Ik heb een terrasoverkapping. Voor deze terrasoverkapping wil ik een composietvloer laten leggen. Het oppervlak is 13 m2. De huidige bestrating moet ook verwijderd worden. Ik heb een achterom.
zaterdag 17 februari 2018

Composiet terras aan laten brengen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Composiet of hout ca. 1000 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft nieuwbouw 22 appartementen te Den Haag, balkons op begane grond en op balkons beide zijn op afschot gemaakt, terras delen worden vlak waterpas aangebracht.
vrijdag 16 februari 2018

Schuifdeurkast laten monteren

Ik wil graag de schuifdeurkast laten monteren. Ik vroeg me af of jullie dat tegen een meerprijs ook kunnen doen voor mij?
donderdag 15 februari 2018

Dichtmaken van bovenlichten

Ik wil graag de bovenlichten in de hal dichtmaken (met hout of gipsplaat) van twee deuren (toilet en woonkamer deur). Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en hoeveel dit gaat kosten. Het betreft stalen kozijnen met een houten opdekdeur.
dinsdag 13 februari 2018

Anti-slip in een houten trap frezen

Antislip strips aanbrengen op 14 treden van een hardhouten, gelakte open draaitrap d.m.v. frezen. Twee strips per trede maken asltublieft. Graag door een vakman met ervaring, ik durf het zelf niet aan. Ook wil ik graag advies over wat de beste strip is. Daarnaast zeggen sommigen dat 5 cm frezen vanaf de kant het beste is en een ander zegt weer 10 cm, dit laatste vind ik dan weer wat veel.
maandag 12 februari 2018

Luik boven de kruipruimte vervangen

Boven de kruipruimte ligt nu een plank die behoorlijk nat is geworden en niet goed meer is. Ik wil graag een nieuw luik met isolatie en een matomranding. Het is ongeveer 80,5 x 60 cm.
maandag 12 februari 2018

Opdekdeuren afhangen

Ik heb bij de Praxis 2 nieuwe opdekdeuren besteld, en deze wil ik graag laten afhangen. De oude scharnieren hangen nog. Daarnaast moeten er op deze 2 deuren nieuw beslag worden gemonteerd en op 4 andere deuren het oude beslag worden gemonteerd. Twee van deze deuren zijn voor de badkamer en toilet en hebben een draaislot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
maandag 12 februari 2018

Trapleuningen plaatsen

We hebben voor 2 trappen leuningen gekocht en die moet worden gemonteerd. Het zijn in totaal maar 6 leuningen. Ik kan een foto sturen van de plekken waar de leuningen geplaatst moeten worden. Het gaat om 4 kleine en 2 grote leuningen.
maandag 12 februari 2018

Houten boeidelen vervangen

De klant wil graag zijn dakgoot laten repareren en als het moet vervangen. Het gaat hier om een boeideel van ongeveer 5 meter.
maandag 12 februari 2018

Plafond verlagen in het nieuwbouwhuis

Wij willen graag onze woonkamer (circa 50 m2) het plafond laten verlagen voor onder andere spotverlichting. Verlaging circa 5 tot 10 cm. Dit morgen gipsplaten zijn of hout. Wat is een richtprijs?

Partners

Partners van Casius