Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor open trap dicht laten maken:

Open trap dicht laten maken

Ik wil mijn open vuren trap, 12 treden, halfrond naar de zolderverdieping laten dichtzetten, b.v.k. met witte stootborden, en tegelijk het kraken van een paar treden laten verhelpen. Het trapgat ter hoogte van de bovenzijde van de balustrade op de zolderverdieping wil ik daarbij ook met wit plaatmateriaal laten dichtmaken, evenals de balustrade zelf.
Onze klant uit Zonnemaire (Zeeland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open trap dicht laten maken uit heel Nederland:

Vloerbedekking verwijderen trap

Op 2 trappen, 1 open en 1 dicht van 13 treden, eerst 6 zijn recht en vervolgens zit er een lichte draai in, moet vloerbedekking verwijderd worden. Inclusief de lijmresten.

2 trappen wit spuiten in nieuwbouwwoning

Betreft een nieuwbouwwoning in Olst. De sleuteloverdracht is 13 juli 2020. De houten trappen wil ik graag 1e week Augustus 2020 laten spuiten in de kleur Wit RAL 9010. De trap naar de 1e verdieping heeft gesloten treden, de trap naar de 2e verdieping heeft open treden.

Nieuwe trap plaatsen

Het moet een rechte, open en eenvoudige trap zijn met een bordes, de trap komt met de rechterkant tegen een muur, het bordes van de trap komt tegen de andere muur met rechts de verdieping, links van de trap en het bordes komt een reling. De hoogte van vloer tot vloer is 270 cm, de trap mag maximaal 120 cm breed zijn.

Overzettreden plaatsen van metaal

Wij hebben aan boord van onze woon-ark een nu gesloten trap van hout (9 treden) met draaiing rondom een centrale paal. Dit was ooit een open spiltrap maar is aangepast. Wij zoeken nu iemand die van metaal overzet-treden kan plaatsen (bijvoorbeeld blauwstaal of ijzertraanplaat).

Overzettreden en stootborden plaatsen, lijmen, kitten

Graag offerte voor het op maat zagen, inlijmen en plaatsen van 17 overzet-traptreden voor alleen onze zoldertrap en 2 overzet-tredes van de benedentrap. Trap beneden is namelijk op 2 overzet-tredes na al klaar. Het kitten van de trap beneden en boven met antracietgrijze kit (totaal 30 treden). Plaatsen 17 stootborden (15 benedentrap en 2 zoldertrap). Plaatsen 13 houten strips aan de achterkant van de open zoldertrap. Het materiaal (exclusief montagekit en antracietgrijze kit) is al gekocht. Het betreft laminaat overzet-treden van betonlook/antraciet van CANDO. Kit in zelfde kleur als trapkleur betonlook/antraciet.

Dakopbouw (mogelijk met 5 overige buren)

Wij willen een dakopbouw (circa 40 m2) met plat dak op het betonnen dak van de 1e verdieping. Er is tijdens de bouw al rekening mee gehouden en ook qua uitzagen van een trapgat (op die plek geen betonijzer aanwezig). Tevens een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Ook wil ik er een badkamer in met toilet en een wasmachine-aansluiting. En 1 of 2 lichtkoepels die open kunnen. De cv-ketel die nu op 1e verdieping hangt ook verleggen naar de 2e verdieping. Er zijn in onze straat meerdere buren geïnteresseerd en in de nabij gelegen straat ook. Het zou dan gaan om in totaal 6 opbouwen. Wij hebben zowel de vergunning als de tekening al binnen. Ik ben de tevens contactpersoon voor de andere buren.

Trap renoveren

Wij hebben momenteel een volledige beklede trap (treden en zijkanten). Wij zouden graag de bekleding laten weghalen en de trap laten renoveren afhankelijk van wat er onder de bekleding zit. Qua suggesties van renovaties staan we open voor verschillende oplossingen.

Traptrede in open trap vervangen wegens scheur

Wij hebben een mooie houten trap die om de hoek naar boven loopt. Nu is de derde trede van boven gescheurd. Hierdoor zakt de trede ver door en zijn we bang dat hij zal breken. Het zou mooi zijn als deze trede snel vervangen of gerepareerd kan worden

Nieuwe trap en raamkozijnen plaatsen

Wil graag een nieuwe open trap van hard hout plaatsen. Daarnaast wil ik nieuwe binnen raam kozijnen, zijn 12 stuks van hardhout met dubbelglas 12 mm.

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een open trap met halvedraai (links) dicht en een halvedraai (rechts). Het trappenhuis heeft aan de hoeken een driehoekige koof.

Partners

Partners van Casius