Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tuindeur plaatsen:

Tuindeur plaatsen

Wij hebben een stevige houten tuindeur gekocht en willen deze graag ophangen aan een muur met de sluiting naar een stevige paal toe. Momenteel hangt er een tuindeur maar deze deur is versleten en aan vervanging toe.
Onze klant uit Wilhelminadorp (Zeeland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuindeur plaatsen uit heel Nederland:

Tuinrenovatie

Betreffende: -circa 750 cm hek plaatsen, zelfde als de rest zoals al geplaatst is (beton met hout)(dikke zwarte lijn op de schets) -In deze 750 cm ook een deur met slot. -Zand in dit gedeelte ook ophogen tot aan de juiste hoogte, bestraten hoeft niet want dat doe ik zelf. Hoogteverschil bij de tuindeur is circa 20-25cm wat gloeiend afloopt vanaf het begin waar de schets/achterkant tuin begint. -2 schutborden (betonplaten tussen de palen) op elkaar aan de zijde van de brandpoort ivm groot hoogteverschil tussen de tuin en de brandpoort. -Betonpalen liefst niet ingekort maar op totale lengte in de grond ivm grote hoogteverschil. -Leeghalen achterkant zal ik zelf doen. Mocht dit uiteindelijk niet allemaal lukken, dan is dit natuurlijk gewoon meerprijs.

Een antraciete schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan plaatsen. Het gaat om: Deel 1 10,20m Deel 2 7,70m Deel 3 3,10m In deel 3 komt een deur schutting met antraciet gecoate palen 8.5 bij 8.5cm en platen met tuinscherm en afdeklat Tuindeur met rvs slot en benodigd kozijn. Alles gemonteerd afgeleverd

Schutting met tuindeur plaatsen

Ik wil een nieuwe achtertuin, potdeksel schutting en deur laten plaatsen. De schutting is 5,20 m bij5,20 m. inclusief deur. Oude schutting is kapot en staat er nog wel. Deze wil ik graag verwijderd en afgevoerd hebben door de vakman. De nieuwe schutting hebben wij nog niet, maar dit wil ik graag bespreken met de vakman.

Schutting plaatsen en oude schutting verwijderen

Ik wil graag een nieuwe schutting plaatsen 4 stuks (elk van 1,80 meter) met palen en 1 tuindeur. De oude schutting graag verwijderen. Ik voer de oude zelf af. De materialen zijn aanwezig maar door omstandigheden niet zelf te plaatsen. Er is een pad aan de achterkant waar er goed bij te komen is.

Schutting van 10 schuttingdelen “palen” plaatsen + tuindeur

Gehele schutting (10 schuttingdelen met toebehoren “palen”) moeten vervangen worden met toegangsdeur. De schutting is omgevallen wordt via de verzekering geclaimed.

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en beplanting. Vervolgens dient er voor 24 m2 aan tegels gelegd te worden. Tevens het plaatsen van een tuindeur van 90cm breed, tuinpoort van 250 cm breed en hekje van ongeveer 2 m plaatsen.

tuin/schutting

Ik wil schutting van de tuin en een tuindeur. In de tuin is door storm de schutting en de deur kapot gewaaid. De oude schuttingen moeten verwijderd en afgevoerd worden, en k wil nu een nieuwe schutting van 5 meter laten plaatsen.

Beton-schutting/hedera scherm plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een hout-betonschutting bestaande uit 21 planks RVS geschroefde vuren schermen (vertikaal) 180 x 180 cm inclusief afdeklatten, antraciet beton palen (glad beton met diamantkop), antraciet betonnen onder platen, tuindeur met frame vuren 100 cm. Schutting moet gecombineerd worden met 2 Mobilane kant&klaar hagen van hedera 120 x 180cm. Zie bijlage. Over lengte van 10,05 m moeten vanaf de woning eerst 2 schermen hout-beton, 2 hagen en vervolgens weer 2 schermen hout-beton geplaatst worden. In lengte van 6 m moet de poort geplaatst worden. Kosten inclusief materialen en plaatsing en kosten wanneer alleen alles geplaatst wordt en ik zelf voor de materialen zorg.

Vervangen kozijnen en plaatsen tuindeur

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het plaatsen van nieuwe 4 kozijnen en een tuindeur. Het zijn nu houten kozijnen, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik ze vervangen door kunststof kozijnen. Graag ontvang ik een offerte. Alvast bedankt voor uw reactie.

Tuindeur plaatsen

Mijn tuindeur is kapot er moet een nieuwe geplaatst worden. Oude voeren we zelf af.

Partners

Partners van Casius