Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vlizotrap naar de vliering laten maken:

Vlizotrap naar de vliering laten maken

Boven onze garage bevindt zich een vliering. Graag zou ik een vlizotrap laten plaatsen naar deze vliering. Er is nu een opening om naar de vliering te komen. Voor een vlizotrap zal ook deze opening groter gemaakt moeten worden. Al het benodigde materiaal laat ik graag leveren door de timmerman zelf. De garage heeft een normale hoogte.
Onze klant uit Terneuzen (Zeeland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlizotrap naar de vliering laten maken uit heel Nederland:

Nokverhoging(en) plaatsen

Ik zou graag op mijn tussenwoning een dubbel nokverhoging willen laten plaatsen. De vliering in nu bereikbaar via een vlizotrap In de houten vloer dient een nieuw trapgat gemaakt te worden en een vaste trap geplaatst. De vliering is nu 1.40 meter hoog, 4 meter diep en 5.50 meter breed. Graag wil ik de nog ruim 2 meter hebben en dit mag casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Verbouwing op zolder

Ik wil op zolder naast een dakkapel en dakraam, twee slaapkamers laten maken en een vliering. Er ligt al een laminaat vloer. Daarnaast zullen er wat stopcontacten aangesloten moeten worden en een vlizotrap naar de vliering toe.

Plafond begane grond verlagen

Plafond begane grond verlagen door middel van rachels inclusief stucplaat. 77 m2. Vliering maken op zolder inclusief vlizotrap. 23 m2. Geïsoleerde scheidingswand plaatsen tussen badkamer en slaapkamer. 6,5 m2.

Vliering met vlizotrap maken

Op onze zolder willen wij op de overloop een vliering (ongeveer 2 bij 3 meter) met vlizotrap laten maken. Deuren op de overloop zijn zo’n 2.30 meter hoog. Op 1 van de bijgevoegde foto’s is de huidige situatie op een bouwtekening te zien. Materialen in overleg.

Zolder volledig verbouwen

Complete zolderverbouwing. Plaatsen van 2 x dakkapel 470 cm breed. 1 x tussenmuur plaatsen, 1 x scheidingsmuur plaatsen. De 2 kamers voorzien van stroompunten (4 stuks), verlichtingspunt in beide kamers. Realiseren van vliering boven de 2 kamers incl vlizotrap. Het plaatsen van 1 x radiator in slaapkamer aan de voorkant (achterzijde heeft reeds radiator. Plaatsen van knieschotten aan de voorzijde en achterzijde.

Vliering maken op zolder

Wij willen van de vliering en mooi zolder maken. De vliering is 4,5 meter breed en 10 meter lang en willen dan ook een vaste trap in plaat van vlizotrap

Vliering met vlizotrap laten maken

Realiseren van een vliering op de 2e verdieping. De vliering vult de volledige nok en is ± 2800mm breed en 3500mm lang. Over de lengte komen vuren balken (75x175mm) met daarin een opklapbare vlieringtrap verwerkt. De vloer wordt afgewerkt met underlayment (Varelplex) en de onderkant (plafond) in overleg met een houtplaat of gipsplaten (ik zou het nieuwe plafond direct willen laten stuken/sausen). In het plafond wordt een lichtpunt aangebracht (aangezien de huidige verlichting de vliering zal verlichten). Deze kan vanuit huidige lichtpunt in de nok worden afgetapt.

Verplaatsen van de CV-ketel naar de zolder

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 2006 gekocht en krijgen daarvan op 8 december de sleutel. In mijn nieuwe huis is de cv-ketel opgehangen in een kast op de 1e verdieping. De wasmachine en droger staan in een klein kamertje naast de kast. Ik wil de cv-ketel graag naar de zolder (vliering) verplaatst hebben, zodat de wasmachine en droger in die kast kunnen staan. Plan B zou kunnen zijn om de ketel met het expansievat hoger in de kast op te hangen, zodat de wasmachine en droger er nog bij kunnen. Er is een vlizotrap naar de zolder. De woning staat op Funda en op de plattegrond kunt u de situatie misschien beoordelen. Ik wil de klus graag direct na de overdracht laten verzorgen en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Vliering met vlizotrap op zolder laten maken

Wij willen graag over de hele breedte van de zolder (5,10 meter) een vliering laten maken als bergruimte. We willen de ruimte kunnen betreden via een vlizotrap. We willen tevens een kamerindeling maken (2 kamers). We hebben een dakkapel laten plaatsen met een paneeltje waar de muur dwars op gezet kan worden. In de muur willen we tevens een aantal stroompunten laten opnemen en op de vliering moet een lamp kunnen branden. Het dakkapel moet daarnaast nog afgetimmerd worden. Het plafond hoeft niet geïsoleerd te worden maar de zijpanelen eventueel wel.

Verbouwing zolder tot slaapkamer

In de breedte moet een wand worden geplaatst tot in de nok. Daarin willen wij een schuifdeur om op deze manier ruimte te besparen. De knieschotten moeten worden schuifkasten worden. Ook willen wij boven het trapgat een vliering met een vlizotrap (7-8 meter). De zolderruimte is ongeveer 7-8 meter (wand) bij 3.50 (kastenwanden) meter.

Partners

Partners van Casius