Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Terneuzen of directe omgeving.

112 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: praktijkruimte in de tuin realisren, kunststof kozijnen plaatsen, vliering laten plaatsen, open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen, balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen, beplating schuur vervangen, muur metselen, kozijn vervangen, diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk, reparatie plafonds en kozijn plaatsen, entresol bouwen van hout en metaal, vervangen van kozijnen, carport verwijderen, slaapkamer kozijnen vervangen, plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Terneuzen:

Houten kozijn en raam vervangen

Ik wil een houten kozijn met raam vervangen, met roeden en afwerking van binnen en buiten een dorpel. Oppervlakte: 278x197cm Afvoeren doen we zelf.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik ben op zoek naar een specialist die een vaste trap naar zolder kan maken. Tevens dient er een nieuw gat gemaakt te worden en een oud gat dicht gemaakt te worden. Een tussenmuur wordt weg gebroken ten behoeve van de locatie van de nieuwe trap. Liefst een bedrijf uit de omgeving.

Carport maken

Ik wil een carport laten plaatsen op de oprit. Het gaat om een carport van 5-6 meter bij 2,5 meter. Ik weet niet wat voor materiaal ik wil gebruiken.

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken, het liefst een dichte trap. Het trapgat van de eerste- naar de tweede verdieping moet ook gemaakt worden. Daarnaast op zolder ook graag een hekje. Daarnaast moet er ook een railing op de trap komen. Met wat de trap bedekt gaat worden is nog onbekend.

Groter dakraam plaatsen en aftimmeren

Op dit moment is het dakraam 78 x 128 cm, deze willen wij vervangen door een 78 x 140 dakraam van Rooflite. Het gootstuk zal ook door ons worden aangeschaft. Het is een schuin pannendak, zolderverdieping. Graag eerst komen kijken om op te meten en de materialen te bepalen.

Hor monteren

Graag laat ik een rol hordeur van Gamma monteren voor mijn slaapkamerdeur. Deze hor is al op maat gemaakt, maar ik kom er niet uit hoe te monteren.

Vlizotrap naar de vliering laten maken

Boven onze garage bevindt zich een vliering. Graag zou ik een vlizotrap laten plaatsen naar deze vliering. Er is nu een opening om naar de vliering te komen. Voor een vlizotrap zal ook deze opening groter gemaakt moeten worden. Al het benodigde materiaal laat ik graag leveren door de timmerman zelf. De garage heeft een normale hoogte.

Stalen deuren met zijpaneel

Zwart stalen binnenpui van 250 cm hoogte en 2 normale draaideuren van elk 95 cm breed (geen taatsdeuren!) en aan linkerkant een zijpaneel van 70 cm breed. Zwart gemoffeld en eenvoudig beslag. Graag offerte inclusief montage.

Dubbelwandige lichtkoepels plaatsen

Ik heb 2 solartubes met een diameter van 40 cm laten plaatsen in een plat dak. Echter vind ik dat deze te weinig licht geven en wil ik deze vervangen door dubbelwandige lichtkoepels. De voorkeur gaat uit naar een maat van 1 bij 1.30 meter, indien mogelijk.

Plaatsen van een Velux dakraam

Ik zou graag een Velux dakraam laten plaatsen met de afmeting 114 cm x 118 cm productnummer: 483887 van de Gamma. Plaatsing dient te gebeuren op een pannendak. Zolder bereikbaar middels vaste trap schothoogte 130 cm.

Spiltrap naar zolder maken

Ik wil graag een spiltrap naar de zolder laten plaatsen. Er zit nu een vlizotrap in.

Vaste spiltrap in de woonkamer

Ik wil graag een vaste spiltrap in de woonkamer i.p.v. een vlizotrap in de gang.

Open vuren steektrap plaatsen

Ik wil graag een open vuren (wit geverfde) rechte steektrap willen plaatsen richting de zolder ten behoeve van het uitbreiden van de zolder. Ik ben nu aan het kijken voor een totaal kostenplaatje voor een verbouwing zolder.

Trap inclusief stootborden bekleden met PVC

Ik zou graag mijn trap laten bekleden met PVC. De trap heeft 13 treden die ik in eiken grijs wil laten bekleden en 14 achterwanden die wit moeten worden. De halve maantjes zullen wij zelf van de trap verwijderen.

Onderbalken van harmonicadeur vervangen

3 stuks rotte onderbalken herstellen harmonicadeur

Landelijke buitendeur van Bruynzeel monteren

Kan u mij de website door geven van de firma Bruynzeel in bestellen en plaatsen van een buitendeur, vrijblijvende offerte, afspraak maken enz.

Stompe binnendeur met hang- en sluitwerk afhangen

Deur afhangen hang en sluitwerk. Stomp.

Taatsdeur van staal plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer laten plaatsen. De afmeting van de deur is 231 x 88 cm.

Nieuwe trap monteren

Graag zou ik de vlizotrap naar zolder willen laten vervangen door een vaste trap. Het trapgat dient hiervoor verplaatst te worden en het oude gat gedicht. De vloer van de zolder is van hout. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn voor het afwerken van het geheel?

Vaste trap naar boven laten maken vlizotrap

Ik wil graag een vaste trap naar boven maken. Er zit nu een vlizotrap.

Negen stompe deuren afhangen

Ik heb bij de gamma negen stompe binnendeuren gekocht en ik wil deze graag laten plaatsen. Het kan zijn dat een aantal van deze deuren iets geschaafd moeten worden. Er hoeven geen ramen in de deuren geplaatst te worden, echter moet wel het nieuwe hang en sluitwerk worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeur opmeten en plaatsen

Tussen de hal en mijn woonkamer bevindt zich een kozijn waar ooit een deur in heeft gezeten. De scharnieren zitten er nog aan, maar de deur is door de vorige bewoner verwijderd. Ik wil hier een eenvoudige vlakke witte binnendeur laten plaatsen. Het gaat om een stompe deur die hier nog even moet worden ingemeten. Het werk mag op korte termijn worden uitgevoerd.

Kunststof harmonicadeur voor binnen laten maken

Wij willen graag een kunststof harmonicadeur voor binnen. Wij willen graag een deur van x centimeter groot

Velux dakraam vervangen

Ik zou graag per email een offerte ontvangen voor vervangen van een GGL8 Velux dakraam voor een kunststof GGU UK08 met interieur aftimmering haaks en DKL Verduistering handbediend.

Klemmen van een buitendeur oplossen

Wij hebben een heel erg klemmende buitendeur, die pas gemaakt moet worden.