Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder:

Nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder

Gaat om een nieuwe trap van begane grond naar kelder, van hardhout. Draai van 180 graden tussen boven en beneden. Er staat nog geen trap, er moet dus een gat worden gemaakt in de betonvloer. Ik ben bezig met de vergunning.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder uit heel Nederland:

Kleine slaapkamer uitbouwen dmv opbouw garage

Wij willen graag een verdieping op onze (aangebouwde) garage realiseren zodat wij onze kleinste slaapkamer kunnen uitbreiden en evt een vaste trap naar zolder kunnen realiseren. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in, en de buitenkant moet van steen zijn. De maten van de garage zelf zijn 6 x 3 meter.

Zolder verbouwen tot leefruimte met dakraam en nieuwe trap

Graag wil ik een grove inschatting van realiseren van een slaapkamer op de zolder. Eventueel met apart toilet/ fontein. Er is nog water en geen afvoer maar het zit recht De trap moet op een andere plek komen. Dus een nieuwe opening maken daarvoor. Het zijn houten vloer. Bouwjaar 1923. Maten van de zolder: 4,80 x 7,80 x 1,70 Er is een eenvoudige isolatie van het dak waar je nu tegenaan kijkt. Die moet met beplating of iets dergelijks dichtgezet worden. Vloer is eenvoudig afgewerkt en waarschijnlijk niet geïsoleerd. We willen daar vooral het geluid isoleren. Ook moet er een dakraam gemaakt worden. De wens is een afmeting van ongeveer 120 x 70 cm

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw tussenwoning naast reeds gerealiseerde opbouw buren. Metselwerk doortrekken naar volgende verdieping. Zie tekeningen voor impressie. In situ te bouwen (geen prefab). Plat dak met bitumen. Vergunning nog niet in in gang gezet. Er zijn meerdere huizen die de opbouw al gerealiseerd hebben. Ook de andere buren hebben interesse. Trap te voorzien en trapgat in beton te voorzien. Berekeningen en bouwtekingen (incl statische bereken) zijn reeds gemaakt. Wil het graag voor de zomer uit laten voeren. Gaat om 50m2. Afmeting 5,7 x 9 meter. Moeten 2 kamers en een badkamer in komen. Die moeten dus ook gerealiseerd worden.

Gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning

Wij willen gietvloer (35 m2) op de 1e etage laten zetten (3 slaapkamers en overloop) en op de bovenkant van de trappen. Trap naar 1e etage en trap naar de zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning waar de vloerverwarming al is geplaatst. Is het mogelijk om alsnog een gietvloer te realiseren?

Dakopbouw op platdak

Wij willen een uitbouw realiseren van +/- 25 m2 op een platdak in een L-vorm. We hebben al een dakterras, dus er is al een trap en gat aanwezig. Het dakluik moet overigens wel verwijderd worden. Tevens moeten er zonnepanelen verplaats worden van het bestaande dak naar de dakopbouw. Aan de voor- en achterzijde van willen we een aluminium pui met glas hebben, waarbij de achterzijde functioneel moet zijn en open kunnen. De opbouw willen we in dezelfde steen kleur als het huis hebben. En er moet een waterleiding doorgetrokken worden van de tweede verdieping naar de dakopbouw.

Trap met overzetplint realiseren

Ik wil heel graag de trap bekleden met een overzetplint ik heb 12 treden, alleen de trede waar je op stapt die wil ik gedaan hebben. Wat gaat mij dat bekleden kosten? Ik zou graag de donkere betonlook willen inclusief antislipstrip. Het huidige tapijt zal ik gaan verwijderen.

Optopping dak realiseren

Graag laat ik een optopping op het schuine dak plaatsen. Graag inclusief kozijnen, vloer en trapingang maken op bestaande bouw. Ik heb een aanvraag gedaan bij de geldverstrekker, ik heb een afspraak staan, maar het is nog onder voorbehoud door de situatie met het Corona virus. Ik heb voorbeelden/ screenshots hoe de optopping er ongeveer uit moet komen te zien. Ik denk dat het verstandig is als eerst iemand even langskomt om de constructie van het dak te controleren. De 1e laag van het huis loopt recht en de 2e is schuin, ik heb dus een schuindak. Er is sowieso een vergunning nodig, de dakopbouw komt namelijk aan de voorkant. Het dak is 6 meter breed, dus ik denk bouwen tot een maximum van 4,5/ 5 m. Liefste de opbouw van kunststof en hout. Een rechte trap moet erin komen. Wij hebben een ketelruimte waar de trap naar boven kan komen. Graag oplevering compleet, inclusief elektra en stucwerk. Na de bouwvak willen wij graag beginnen.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw van 33 vierkante meter op mijn woning. Ik heb een concreet plan en al wat schetsen. Ik ben bezig met de vergunningaanvraag. De dakopbouw moet denk ik van hout en kunststof worden, alle buren hebben namelijk een dakopbouw van hetzelfde materiaal. De dakconstructie moet sterk genoeg zijn om het gewicht van een dakopbouw te houden, het heeft een betonconstructie. Complete oplevering, inclusief met draad om hoog (elektra werk), een gat in het dak en trap en stucwerk. Graag ontvang ik meer informatie van u. Wilt u telefonisch contact met mij opnemen?

Dakopbouw met gemetselde gevels realiseren

Wij zouden graag een offerte willen van een dakopbouw van ongeveer 20 m2. Voor de overige 10 m2 zou ik graag een terras willen maken. Het huidige dak is van beton. De opbouw willen we gemetseld. Vergunning moet nog aangevraagd worden. We willen in ieder geval 1 raam en een deur met de kozijnen van kunststof. Het dak graag volledig dicht. Een trap en trapgat moet nog gemaakt worden. We willen deels complete oplevering, geen stuc en schilderwerk, maar wel leidingen (water) voor eventueel een washok en elektra.

Een gemetselde dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis realiseren. Het gaat om +/- 50 m2. Het huis is al voorbereid voor een dakopbouw. We hebben al een trap en een gat (3 x 3 meter) in het huidige dak, stroom en elektra is al aanwezig. Rondom het dakterras is er al +/- 120 cm omhoog gemetseld. Dit hoeft alleen nog verhoogt te worden tot en met (het liefst) 2,95 meter. Dan willen wij binnenwanden plaatsten en dak plaatsen. De vloer en leidingen verleggen zijn mogelijk nog nodig. Vergunning moet nog wel aangevraagd worden, maar de bijna de gehele buurt heeft al een dakopbouw. Ik heb een poging gedaan om in een programma een plattegrond te maken, dat is helaas niet gelukt. Wel heb ik een schets van hoe ik wil dat het eruit komt te zien. We hebben een extra hypotheek nodig, mede daarvoor is de offerte nodig. We denken eraan om in twee gevels 2 ramen per gevel te plaatsen en in twee gevels 1 raam per gevel. Houten kozijnen. Dak in eerste instantie volledig dicht, maar in overleg misschien een dakkoepel bijvoorbeeld. Graag een casco oplevering. Rond de zomer willen we graag beginnen.

Partners

Partners van Casius