Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Middelburg of directe omgeving.

549 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Middelburg:

De oude schuurdeur vervangen

binnenwerk van slot schuurdeur is versleten. Slotenmaker krijgt deur niet open dan alleen te slopen. Graag offerte om schuurdeur te vervangen. Foto's aanwezig op aanvraag.

Nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder

Gaat om een nieuwe trap van begane grond naar kelder, van hardhout. Draai van 180 graden tussen boven en beneden. Er staat nog geen trap, er moet dus een gat worden gemaakt in de betonvloer. Ik ben bezig met de vergunning.

Verlaagd plafond met inbouwspots maken en tevens keuken stucen

Graag willen wij het plafond in de keuken verlagen. Hierbij zouden we graag een aantal inbouwspotjes plaatsen en de afzuiging een klein stukje verplaatsen. De oppervlakte is iets minder dan 11 m2. De totale keuken moet gestukadoord worden maar dat is optioneel. Het stukadoren van het plafond mag dus optioneel in de offerte worden opgenomen, maar is niet verplicht. Zie foto's

Vaste trap naar zolder maken

Ik zoek een trappenspecialist/aannemer die mijn vlizotrap naar zolder kan vervangen door een vaste trap. Ten behoeve hiervan dient het trapgat verplaatst en vergroot te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Traprenovatie uitvoeren met hout

Ik wil mijn gesloten trap van 12 treden laten renoveren met hout. Ik wil graag weten hoeveel dit kost, het monteren en al het materiaal. De trap heeft een kleine draai.

Voordeur inmeten en hangen

Ik wil een voordeur (normaal formaat) kopen en laten afhangen. Graag zou ik willen dat een vakman die gekoppeld is aan jullie bedrijf komt inmeten voordat ik een deur ga kopen. Wat zijn overigens de kosten om een voordeur in te laten meten?

Deuren en kozijnen laten vernieuwen

Woning bouwjaar 2002/2003, 2 standaard- deuren verwijderen inclusief de metalen kozijnen. Monteren van nieuwe houten kozijnen en nieuwe deuren. Draairichting deuren is de kamer in. In verband met de ruimte moet de draairichting de kamer uit zijn. Inclusief afvoeren van oude materialen. Werkzaamheden kunnen vanaf 30 juli van start gaan.

Driepuntssluiting op de voordeur aanbrengen

Ik wil een 3 puntsluiting in onze bestaande voordeur laten monteren. We hebben een slot met een elektrische deuropener. Ik weet niet of dat een bezwaar is.

RVS trapleuningen monteren

Ik wil graag een vierkant RVS trapleuning laten monteren. Graag ook advies over lengtes van de leuningen. Dit moet in totaal ongeveer 8 meter lang zijn.

Inmeten kozijnen en deuren

We willen nieuwe deuren en kozijnen. Is het mogelijk dat iemand dat komt inmeten bij ons tegen betaling?

Kozijn verplaatsen

Ik heb een uitbouw met aluminium schuifpui. Deze aluminium pui gaat weg en nu wil ik de bestaande houten schuifpui die tussen de woonkamer en uitbouw zit verplaatsen. De maat van de houten pui is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Deze zou moeten passen in de ruimte waar nu de aluminium pui geplaatst is.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag een offerte van het plaatsen van een middelmaat dakraam.

Houtrot in raam en deurkozijnen repareren

Ik wil graag nieuwe onderdorpel voor mijn voor deur laten zetten en ook repareren van die deur

Afhangen van enkele deuren

Het betreft het inmeten en afhangen van 5 binnendeuren, 3 met glas. Het glas monteren zien wij graag optioneel. Graag ook een keer aflakken en monteren deurbeslag. Deuren zijn op de begane grond.

Dakraam plaatsen en ruimte vergroten

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder op de plaats van een klein dakraampje. Dit mag een alternatief merk zijn op Velux om kosten te besparen. Afmeting is ongeveer 1 bij 1 meter. De balk moet waarschijnlijk door en ondersteund worden. Aftimmeren en nog wat dingen doen: een doorgang op zolder moet ruimer worden gemaakt.

Schutting, overkapping en carport plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen, een overkapping en carport (zie tekening). De tuin is goed bereikbaar. Schutting: Grenen, betonpalen grijs, betonnen platen grijs en een afdek lat. Inclusief 3 poorten met stalenframe. Carport en overkapping: materiaal metaal of hout en dak doorzichtige platen. Een en ander dient voorzien te worden van een goot. Uitvoering op zijn vroegst 6 weken vanaf nu.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 5 nieuwe CanDo opdek binnendeuren laten plaatsen in bestaande houten kozijnen. De maat van de deuren is 83 x 201,5 cm. Misschien dat er van de badkamerdeur een paar cm ingenomen moet worden.

Prieeldakje in de tuin laten maken

Ik zou graag een dakje op mijn prieel in mijn tuin laten zetten. Constructie van het dak is er inmiddels af. Daar maak ik een nieuwe constructie van hout op. De rest van het dak mag worden afgewerkt met hout, zodat er een dicht puntdak ontstaat. Het is een prieel van 3 x 3 meter en het dakje is ongeveer 50 a 60 cm hoog vanaf de bovenkant van de paal. Zie foto.

Hout op traptreden monteren

Ik wil hout op treden laten monteren. Op dit moment ligt er bekleding op de treden. Dat haal ik zelf eraf en dan zou ik er graag hout op gemonteerd willen hebben. Overzettreden en stootborden monteren. Eiken treden met anti-slipstrips. De zijkant van de trap schilder ik vooraf zelf.

Montagewerk in huis

Ik wil 2 overzetvensterbanken van 2.6 meter breed laten monteren, een nieuwe stompe binnendeur en een nieuwe buitendeur laten afhangen en 2 gordijnrailsen laten ophangen.

Achterdeur vervangen, dakkapel herstellen en balkondeur vervangen

De achterdeur en de deurpost moeten vervangen worden. De dakkapel is aan de zijkanten slecht en moet vervangen worden. Boven de balkondeur moet ook de deurpost worden vervangen.

Oplegslot laten monteren

Ik heb een oplegslot gekocht bij Praxis en gemonteerd. Maar deze werkt niet naar behoren. Het slot gaat wel dicht maar vanaf buiten is het moeilijk te openen. Ik zoek iemand die slot goed kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Maatwerk bureau laten maken

Ik wil graag een maatwerk bureau laten maken voor op een zolderkamer. Ik wil graag een houten bureau. Ook wil ik graag wat planken aan de muur. Het bureau zal ongeveer 4 meter lang worden.

Zwevend plafond met isolatie aanbrengen

Wij willen graag in een oud pand een zwevend plafond met goede isolatie, omdat er boven een appartement is wat we verhuren. Ongeveer 50 m2.

Schouw bekleden met gipsplaten

Ik wil graag een schouw laten bekleden met gipsplaten. Brandwerende gipsplaat op schouw bevestigen. De schoorsteen word 15 december gefreest. Op vrijdag middag 16 december rond 13.00 uur moet de schouw bekleed worden, het moet netjes gebeuren - eventueel stucen.