Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor grosfillex vouwdeur plaatsen:

Grosfillex vouwdeur plaatsen

Wat kost het om een Grosfillex vouwdeur (2.05 x 2.84 meter) te plaatsen?
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grosfillex vouwdeur plaatsen uit heel Nederland:

Grosfillex Axia vouwdeur plaatsen

Vouwdeur Grosfillex Axia plaatsen in een bestaand metalen kozijn. De deur moet ongeveer vijf centimeter ingekort worden want deze heeft een hoogte van 25 cm. Het kozijn is 201 cm hoog bij 78,5 cm breed.

Grosfillex vouwdeur plaatsen

Het plaatsen van een vouwdeur waarbij de vouwdeur in moet worden gekort. Het gaat om een vouwdeur van grosfillex. Graag ook een prijs voor het weghalen van de vouwdeur die er nu zit.

Vouwdeur ophangen

Het gaat om een beuken Grosfillex vouwdeur spacyvan 84 x 205 cm, deze wil ik graag laten ophangen. De afmeting van de deuropening is 208.5 cm hoog en 129 cm breed. Deze moet opgehangen worden tussen de woonkamer en de keuken.

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur laten plaatsen. Deze moet ook ingekort worden. Gaat om deze vouwdeur Grosfillex vouwdeur spacy glans.

Vouwdeur laten monteren

Ik wil een gewone deur van de wc op de benedenverdieping laten vervangen door een vouwdeur (harmonicamodel, b.v. Grosfillex). Een foto van de gewenste situatie is bijgevoegd. Ik zorg zelf voor de vouwdeur.

Vouwdeur inkorten en monteren

Ik wil graag een vouw deur van Grosfillex Latya laten inkorten en monteren. Deze moet ongeveer 15 cm korter worden.

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer laten plaatsen. Ik heb bij Praxis een vouwdeur gekocht van het merk Grosfillex van 84 X 200 cm. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Grosfillex Una vouwdeur monteren

Het monteren van een Grosfillex Una vouwdeur in de slaapkamer. Afmetingen: 0.84 x 2.05 meter. De oude (zelfde) vouwdeur moet verwijderd worden. De nieuwe is al in huis. Graag bellen want ik heb geen mailadres. Het is geen ingewikkelde klus maar we kunnen het echt niet zelf.

Grosfillex Una vouwdeur monteren

Het monteren van een Grosfillex Una vouwdeur in de slaapkamer. Afmetingen: 0.84 x 2.05 meter. De oude (zelfde) vouwdeur moet verwijderd worden. De nieuwe is al in huis. Graag bellen want ik heb geen mailadres.

Grosfillex vouwdeur laten monteren

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer monteren. Afmetingen zijn: 202 x 78 cm. Ik heb er al een gekocht; een Grosfillex vouwdeur 84 x 205 cm.