Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zeeland.

371 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, vliering maken in de zolder, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, stalen frame met deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zeeland:

vrijdag 6 juli 2018

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken, het liefst een dichte trap. Het trapgat van de eerste- naar de tweede verdieping moet ook gemaakt worden. Daarnaast op zolder ook graag een hekje. Daarnaast moet er ook een railing op de trap komen. Met wat de trap bedekt gaat worden is nog onbekend.
maandag 2 juli 2018

Deuren afhangen en monteren

18 stuks nieuwe stompe binnendeuren afhangen (88 x 231.5 cm).
vrijdag 29 juni 2018

Voordeur inmeten en hangen

Ik wil een voordeur (normaal formaat) kopen en laten afhangen. Graag zou ik willen dat een vakman die gekoppeld is aan jullie bedrijf komt inmeten voordat ik een deur ga kopen. Wat zijn overigens de kosten om een voordeur in te laten meten?
donderdag 28 juni 2018

Open trap verbouwen tot kast

Ik wil mijn trap graag laten renoveren. Maar eerst wil ik de treden laten dichtzetten. Vervolgens moet de ruimte onder de trap worden dichtgemaakt zodat er een kast ontstaat. De trap is van vurenhout, heeft 13 treden en een flauwe bocht aan de onderkant.
woensdag 27 juni 2018

Trappen plaatsen met dubbele kwart draai

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij zoeken 2 dubbele kwart draai trappen in slijtvast materiaal, dicht of eventueel open treden. Trapgat is smal, staat nu een metalen wenteltrap.
maandag 25 juni 2018

Groter dakraam plaatsen en aftimmeren

Op dit moment is het dakraam 78 x 128 cm, deze willen wij vervangen door een 78 x 140 dakraam van Rooflite. Het gootstuk zal ook door ons worden aangeschaft. Het is een schuin pannendak, zolderverdieping. Graag eerst komen kijken om op te meten en de materialen te bepalen.
donderdag 14 juni 2018

Nieuwe voordeur met kozijn plaatsen

Graag nieuwe voordeur in pvc en kozijnen
dinsdag 12 juni 2018

Tuinhuis met veranda plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een tuinhuis met veranda te monteren en plaatsen. Afmeting ongeveer 590 x 250 cm waarvan ongeveer de helft overkapping en de rest huis is.
zondag 3 juni 2018

Alle deuren vervangen

Ik wil al mijn deuren vervangen, totaal 17 stuks, deze moeten afgehangen worden en dus zoek ik iemand die dat kan. Het zijn volgens mij standaard deuren zonder afwijkende afmetingen. Ik heb nog geen vervangende deuren aangeschaft. Zonder afvoeren van de oude materialen.
dinsdag 29 mei 2018

Dakraam vervangen

Wij willen ons oude dakraam GGL-04 vervangen voor een GGU-SK06 114 x 118 cm. Wij zelf zorgen voor het materiaal echter heb ik daar nog een vraag over. Wij bestellen dan 1 x dakraam met bfx en gootstukken, is dat voldoende? Graag het oude dakraam verwijderen en afvoeren.
maandag 28 mei 2018

Deuren en kozijnen laten vernieuwen

Woning bouwjaar 2002/2003, 2 standaard- deuren verwijderen inclusief de metalen kozijnen. Monteren van nieuwe houten kozijnen en nieuwe deuren. Draairichting deuren is de kamer in. In verband met de ruimte moet de draairichting de kamer uit zijn. Inclusief afvoeren van oude materialen. Werkzaamheden kunnen vanaf 30 juli van start gaan.
zondag 27 mei 2018

Tuinhuis Minnesota laten monteren

Montage Gamma Tuinhuis Minnesota 200 x 300 cm inclusief dak, verankering en stabiliteit tegen sterke wind. Het tuinhuis schaf ik zelf aan. Er kan halverwege juli met de bouw begonnen worden.
donderdag 24 mei 2018

Driepuntssluiting op de voordeur aanbrengen

Ik wil een 3 puntsluiting in onze bestaande voordeur laten monteren. We hebben een slot met een elektrische deuropener. Ik weet niet of dat een bezwaar is.
woensdag 23 mei 2018

Onderdorpels van schuifpuien vervangen

De onderdorpels van mijn houten schuifpuien zijn verrot en moeten worden vervangen. Er moet dus ook weer een railsysteem gemonteerd worden met eventueel bijbehorende wieltjes.
maandag 14 mei 2018

Voordeur afhangen

Ik wil een deur van Cando 650 serie afhangen en plaatsen. De deur is ongeveer 83 bij 201,5 cm.
vrijdag 11 mei 2018

Kozijn repareren

Een deel van mijn kozijn moet vervangen worden, omdat er een deel aan het rotten is. Het gaat ongeveer om een meter hout wat moet worden vervangen. Het schilderen van dit deel doe ik vervolgens zelf. Het kozijn bevindt zich aan de voorkant van een hoekwoning en is goed te bereiken.
donderdag 26 april 2018

Deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen
zaterdag 21 april 2018

Hor monteren

Graag laat ik een rol hordeur van Gamma monteren voor mijn slaapkamerdeur. Deze hor is al op maat gemaakt, maar ik kom er niet uit hoe te monteren.
woensdag 18 april 2018

Dakraam leveren en plaatsen

Wij willen graag een kunststof tuimelraam van circa 55 x 78 cm laten plaatsen in een schuin dak. Het is een vide, met laag plafond en weinig ruimte.
woensdag 11 april 2018

Niet goed sluitende deur afstellen

Ik heb een deur die niet goed sluit, er zit een flinke kier tussen. Ik zou dit graag opgelost willen hebben.
woensdag 11 april 2018

Keralit op de chalet aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een montagebedrijf/klussenbedrijf die ervaring heeft in werken met Keralit. Een chalet in Westkapelle moet rondom worden gestript, een nieuw raam plaatsen en daarna Keralit aanbrengen rondom kleur 9001 Werkzaamheden op uurtarief basis, graag n mailtje met ervaring en beschikbaarheid. Werk zal plaatsvinden in de meivakantie, laatste week april of begin mei
vrijdag 6 april 2018

Tochtende buitendeuren opnieuw afhangen

De buitendeuren sluiten niet goed. Denk opnieuw afstellen
maandag 2 april 2018

RVS trapleuningen monteren

Ik wil graag een vierkant RVS trapleuning laten monteren. Graag ook advies over lengtes van de leuningen. Dit moet in totaal ongeveer 8 meter lang zijn.
zondag 1 april 2018

Binnen- en buitendeur laten vervangen

Ik wil twee bestaande deuren vervangen: de voordeur en de deur van de woonkamer. De buitendeur moet een CanDo ML675 worden. De binnendeur moet een CanDo Dundee deur worden. Beide deuren inclusief beslag en glas laat ik door Praxis leveren. Gezocht: iemand die de oude deuren verwijdert en de nieuwe netjes afhangt. Eventueel inclusief afschilderwerk (buitendeur zwart, binnendeur wit), maar hiervoor graag aparte prijsopgave in offerte. Slot moet ook nog worden overgezet.
vrijdag 30 maart 2018

Traprenovatie met overzettreden

Het opnieuw bekleden van een trap met 13 hele treden en een laatste kleine trede. Met de Jeweret overzet trede. Inclusief stootborden.

Partners

Partners van Casius