Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zeeland.

367 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zeeland:

donderdag 9 november 2017

Vast raam in schuin dak maken

Is het mogelijk om een vast raam te plaatsen in een 30 graden schuin dak? Het zou gaan om een raam met de afmeting van 100 bij 30 à 40 cm.
zaterdag 4 november 2017

Traprenovatie met vinyl

De houten traptreden renoveren met vinylstroken enz.
zondag 22 oktober 2017

Plaatsen van kozijnen

Het verwijderen van twee oude kozijnen en het plaatsen van 1 draaikiep raam van 1,10 x 1,70 en 1 vast raam van 2,20 x 1,70.. beide ramen zijn al voorzien van het ++ glas
vrijdag 20 oktober 2017

Chalet opnieuw bekleden

Ik heb een chalet in zeeland van bijna 10,50 meter bij 4 meter ik zoek iemand die hem opnieuw. Wil laten bekleden met kunsstof, niet met canexel, dat ik heb. Staat in vrouwenpol
dinsdag 17 oktober 2017

Reparatie van een draai kiepraam

Tijdens de bouw van ons huis in 1978 zijn 2 houten draaikiepramen gemonteerd. Die ramen sluiten op dit moment niet goed meer. Het draaikiepsysteem werkt nog wel naar behoren, maar de ramen lijken wat te zijn gaan hangen. Misschien is er slijtage bij de ophangbeugel. Ik heb geen merknaam kunnen ontdekken. Ik laat de ramen hier graag even beoordelen en ontvang dan uw reparatievoorstel en een offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Binnendeuren passend maken en inhangen

Drie jaren-30 deuren passend maken en inhangen (van hout).
maandag 16 oktober 2017

Traprenovatie aanbrengen op een dichte trap

Wij hebben een dichte trap met 15 treden die nu geschilderd is. We willen graag traprenovatie laten plaatsen op de treden en stootborden. We krijgen graag een prijsindicatie voor diverse materialen en de arbeidskosten.
woensdag 11 oktober 2017

Houtrot in raam en deurkozijnen repareren

Ik wil graag nieuwe onderdorpel voor mijn voor deur laten zetten en ook repareren van die deur
zaterdag 7 oktober 2017

Dubbelwandige lichtkoepels plaatsen

Ik heb 2 solartubes met een diameter van 40 cm laten plaatsen in een plat dak. Echter vind ik dat deze te weinig licht geven en wil ik deze vervangen door dubbelwandige lichtkoepels. De voorkeur gaat uit naar een maat van 1 bij 1.30 meter, indien mogelijk.
donderdag 28 september 2017

Deuren afhangen binnen

Ik wil graag twee nieuwe binnen deuren afhangen. Het gaat om twee kant en klare opdekdeuren. Alle materialen zijn aanwezig. Uitvoerdatum in overleg.
donderdag 28 september 2017

Vervangen van houten boeidelen

Wij willen 2 houten boeidelen langs het zadeldak van onze semi-bungalow laten vervangen. We willen er weer hardhouten boeidelen op, die vooraf al geschilderd zijn. Ik kan dat eventueel ook zelf doen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
vrijdag 22 september 2017

Plaatsen van een Velux dakraam

Ik zou graag een Velux dakraam laten plaatsen met de afmeting 114 cm x 118 cm productnummer: 483887 van de Gamma. Plaatsing dient te gebeuren op een pannendak. Zolder bereikbaar middels vaste trap schothoogte 130 cm.
dinsdag 19 september 2017

Nieuwe deuren afhangen

Twee bestaande deuren vervangen voor twee nieuwe, conform uw mededelingen van de showroom; nieuwe deuren zijn vandaag bij uw vestiging Zierikzee besteld, levertijd ca. 6 weken
dinsdag 19 september 2017

Kunststof pui met deur en ramen plaatsen

Achterpui openingen vervangen door kunststof ramen en deuren. Er zijn twee deuren en ernaast twee raampartijen.
zaterdag 9 september 2017

Teakhouten tafel door midden zagen

Wij willen graag een teakhouten tafel van 2,40m doormidden laten zagen. Dus hebben wij uiteindelijk 2 tafels van 1,20 meter.
vrijdag 8 september 2017

Grote vlonders maken op een binnenplaats

Wij hebben een woning gekocht in Kortgene. De "tuin" is een binnenplaats van 8.70 x 4.20 meter. Omdat er een betonnen bint ligt, willen we 2 grote vlonders maken. 1 op de hoogte van de bint en 1 een trede lager, in verband met de terrasdeur. Graag een offerte om dit neer te leggen.
vrijdag 8 september 2017

Houten blokdeuren en schuifdeuren monteren

Ik ga aankomende winter een woning bouwen, en kwam via Google op jullie fraaie website terecht. Ben erg geïnteresseerd in zowel de blokdeuren alsook de houten schuifdeur. Ik heb in totaal 8 binnendeuren (2.60 meter hoog) nodig en 2 schuifdeuren (2.60 meter hoog). Kunt u mij vrijblijvend een offerte sturen?
vrijdag 8 september 2017

Nieuw dakraampje plaatsen

Ik wil graag een nieuw dakraampje laten plaatsen. De oude is kapot en er moet een nieuwe gemonteerd worden. Het dakraam moet ook opgemeten worden.
zaterdag 2 september 2017

Afhangen van enkele deuren

Het betreft het inmeten en afhangen van 5 binnendeuren, 3 met glas. Het glas monteren zien wij graag optioneel. Graag ook een keer aflakken en monteren deurbeslag. Deuren zijn op de begane grond.
donderdag 31 augustus 2017

Buitendeur en kaders installeren

Plaatsen buitendeuren inclusief kaders. Nog niet besteld, graag in overleg met de vakman. Heb iemand uit de buurt nodig die mij kan helpen met het plaatsen.
maandag 28 augustus 2017

Vaste trap plaatsen

Zolder met vlizotrap ombouwen naar vaste trap. Hierbij moet het tapgat ook vergroot worden. Alle materialen en dergelijke voor rekening van de vakman.
zondag 27 augustus 2017

Buitendeuren vervangen of renoveren

Ik wil voor de schuur een dichte deur. Redelijke kwaliteit, mag ook een goede tweedehands deur zijn, inclusief hang en sluit werk. Ook wil ik de deur in de door ons gewenste kleur geschilderd hebben. Maat door mij zelf gemeten van bestaande deur [B 874 mm x H 2014 mm] De achterdeur moet voorzien zijn van dubbelglas, normale kwaliteit. Wij kijken vanuit de woonkamer naar de tuin. Vandaar het raam. Ook hier een redelijke kwaliteit deur of een goede tweedehands. Inclusief hang en sluitwerk en in de door ons gewenste kleur geschilderd. De maat van de deur door mij zelf gemeten. [B 927 mm x H 2110 mm]. De maat van het raam ongeveer [710 mm x 1661 mm]. Mag iets kleiner zijn. De oude deuren afvoeren. Renoveren voordeur. Wij willen de deur graag een ander gezicht geven als het kan, ik wil graag dat de vakman mij adviseert over de mogelijkheden. Verder moet de oude verf, zowel buiten als binnen verwijderd worden en daarna geschilderd worden in goede kwaliteit verf in de door ons gewenste kleur. De deur hangt vol in de zon en krijg bijna vol regen. Ook daar graag advies over. Maat voordeur door mijzelf gemeten. [B 874 mm x H 2114 mm]. Ik wil graag dat de vakman de deuren levert en de oude deuren afvoert.
vrijdag 25 augustus 2017

Dakramen plaatsen

Ik zou graag langs beide zijden van het dak een Veluxraam willen hebben. Het gaat om tweemaal een Veluxraam van 78 x 98 cm met aan de buitenzijde een rolluik (handbediend). Het is een dak met dakpannen, isolatie en hout. Het moet dus ook volledig afgewerkt worden langs buiten zodat er geen water binnen komt.
vrijdag 18 augustus 2017

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave voor een taatsdeur (aluminium met glas) tussen de hal en woonkamer? Hoogte ongeveer 2.50 meter en breedte is onegever 1 meter. Aluminium met slank profiel (met glas). Alleen de deur, geen kozijn. Kunt u mij informatie en prijzen verschaffen?
woensdag 16 augustus 2017

Velux dakraam laten vervangen

Betreft het vervangen van een dakraam, huidige dakraam is een GGL 6 (afmeting is 55 x 98cm) raam. Woning met een Franse kap uit 1927, buitenkant sneldekkers en binnen afgetimmerd met schrootjes. We willen een kunststof dakraam, eventueel met rolluik (op zonnen energie) of verduisterd gordijn laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius