Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zeeland.

362 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zeeland:

zondag 28 juni 2020

3 raamkozijnen vervangen

Ik zou graag 3 kozijnen laten vervangen. Ik heb momenteel een hardhouten kozijn van 10 jaar oud die naar buiten open gaat. Ik wil graag een houten kozijn die naar binnen opengaat. De kozijnen die vervangen moeten worden zijn op de 1e verdieping op de slaapkamer.
woensdag 17 juni 2020

Lichtkoepel vervangen

Mijn lichtkoepel is kapot en wil hem graag vervangen. Maat is 200 bij 120 inclusief plaatsen.
vrijdag 12 juni 2020

Trap laten renoveren

Wij willen onze trap renoveren .Wij hebben bij Praxis de materialen bestelt, 13 overzetboorden (130x38cm) en 14 stootboorden (130x20).De oude vloerbedekking en lijmresten verwijder ik zelf,maar de montage durf ik niet aan. De spullen zullen bij praxis binnen komen op donderdag 18 juni is gezegd ,dus plaatsing in de week van 22 juni zou fijn zijn .
zaterdag 6 juni 2020

6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof

Het gaat om in totaal 6 nieuwe kozijnen en 2 nieuwe deuren. Ik wil alles uitgevoerd hebben in Kunststof. Het gaat om de Voordeur, 2 Kozijnen aan de voorzijde, een Achterdeur, 1 Kozijn aan de achterzijde en een klein Kozijn in een aangebouwde schuur. Voor 2 kleine kozijnen boven wil ik 1 groot Kozijn terug. En op de overloop nog 1 Kozijn.
zondag 24 mei 2020

Deuren in huis

Wij willen nieuwe deurkozijnen en deuren laten plaatsen. De oude deurkozijnen en deuren moeten eruit gehaald worden. Het betreft 7 deuren/kozijnen.
zondag 19 april 2020

Plafond vervangen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte van u willen ontvangen voor een nieuw keukenplafond. In het plafond dienen min 6 spots te worden geplaatst waarvan 2 dimbaar boven de schuifpui. De keuken is ongeveer 3.15 x 4.00 m Momenteel ligt er een plafond in van plafondplaten op een hardboard ondergrond op een rachelframe. De aansluiting op de muren is nu afgewerkt met plafondlatten. In het plafond zitten nu 4 spots waarvan 2 dimbaar. Boven de keukenkasten is een ruimte van ongeveer 20 cm beschikbaar. De afvoer van de afzuigkap gaat op een locatie door het plafond en is binnen de keukenruimte afgewerkt met een rvs kast eromheen. In welke stijl heb je interesse? Landelijk Wat moet er gebeuren? Plafond, vloer of wanden aanpassen
vrijdag 17 april 2020

3 Velux dakramen vervangen

3 Velux dakramen 134x98 vervangen van ggl 7 naar ggl uk04 liefst kunststof of hout wit gelakt. Ander merk is ook prima. Graag prijs inclusief alles dakramen,materialen, monteren, afwerken, afvoeren
maandag 13 april 2020

Dorpel achterdeur laten vervangen

De dorpel van onze achterdeur is aan vervanging toe. Of het nou vervangen wordt door hout, kunststof of steen maakt me niet zoveel uit, dat is bespreekbaar. Zie foto
donderdag 26 maart 2020

De oude schuurdeur vervangen

binnenwerk van slot schuurdeur is versleten. Slotenmaker krijgt deur niet open dan alleen te slopen. Graag offerte om schuurdeur te vervangen. Foto's aanwezig op aanvraag.
zaterdag 21 maart 2020

Tuindeur plaatsen

Wij hebben een stevige houten tuindeur gekocht en willen deze graag ophangen aan een muur met de sluiting naar een stevige paal toe. Momenteel hangt er een tuindeur maar deze deur is versleten en aan vervanging toe.
zondag 15 maart 2020

Nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder

Gaat om een nieuwe trap van begane grond naar kelder, van hardhout. Draai van 180 graden tussen boven en beneden. Er staat nog geen trap, er moet dus een gat worden gemaakt in de betonvloer. Ik ben bezig met de vergunning.
zaterdag 7 maart 2020

Gipswanden vervangen in "klompenhok"

In zgn "klompenhok" op begane grond is de gipswand zwaar aangetast door zwartschimmel. Deze platen moeten vervangen worden. Zeer geringe oppervlakte, ongeveer 4-5 groene gipsplaten vereist.
dinsdag 25 februari 2020

Terras - vlonder plaatsen

Ik heb een Camper/Caravan op de Roompot Beach Resort Kamperland. Graag zou ik een terras/vlonder op hoogte willen laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 5 m x 3 m. Bijgevoegd foto van de plaats.
dinsdag 25 februari 2020

Schutting herstellen na storm

Ik zou graag voor de verzekering een opgave van herstel willen voor onze damwand schutting. Het gaat om circa 10 meter. De houten palen zijn afgeknapt en ijzerwerk finaal doormidden. De schutting is ook alle kanten op verborgen.
dinsdag 11 februari 2020

Dakraam plaatsen

Ik wil een bestaand dakraam verwijderen, afvoeren en laten vervangen door een 4 pans sneldek kunststof dakraam. Ik weet niet precies wat de maten zijn. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 7 februari 2020

Verlaagd plafond met inbouwspots maken en tevens keuken stucen

Graag willen wij het plafond in de keuken verlagen. Hierbij zouden we graag een aantal inbouwspotjes plaatsen en de afzuiging een klein stukje verplaatsen. De oppervlakte is iets minder dan 11 m2. De totale keuken moet gestukadoord worden maar dat is optioneel. Het stukadoren van het plafond mag dus optioneel in de offerte worden opgenomen, maar is niet verplicht. Zie foto's
dinsdag 14 januari 2020

Velux dakraam vervangen met een iets afwijkende afmeting

Wij hebben een oud Velux dakraam type VL 023.000 (afmetingen: 55 x 102 cm). De levensduur van het raam loopt richting zijn einde. Wij willen dit raam dan ook graag laten vervangen. Hierbij denken wij aan een Velux dakraam van kunststof: Velux GGU CK04 (55 x 98 cm) inclusief toebehorende onderdelen. De keuze is voor dit raam omdat deze nagenoeg dezelfde afmetingen heeft als het huidige, en we een Velux dakraam degelijk vinden. Ter verduidelijking hebben we 3 foto's van het huidige Velux raam bijgevoegd. We zien graag een offerte voor het genoemde dakraam (+ toebehorende onderdelen) inclusief plaatsing/montage. Het oude dakraam kunnen we zelf afvoeren. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Een deel verhuren we voor vakantiegasten. Als u komt aanrijden is daar gelijk de vakantie woning. Onze woning zelf is door de voortuin heen naar de andere deur met de deurbel. Waar het raam vervangen moet worden is in de vakantiewoning. Als wij tevreden zijn met het resultaat, zijn er meerdere ramen die eventueel vervangen kunnen worden.
maandag 13 januari 2020

Traprenovatie: schilderen of plaatsen van overzettreden

Ik wil mijn trap (dicht met draai, 14 tredes) laten renoveren. Er ligt nu vloerbedekking op. Zouden de kosten voor het verwijderen hiervan apart op de offerte benoemd kunnen worden? Ik ben benieuwd wat het evt. kost om de volledige trap te renoveren. Ik wil dan kiezen voor overzettreden of schilderen met traploper. Kunt u mij zeggen wie dit kan doen/ wat de prijzen zijn? Graag ook de kosten voor materiaal apart benoemen op de offerte graag.
zaterdag 11 januari 2020

Hoogslaper maken in vakantiewoning tussen 2 muren

Wij willen graag een hoogslaper laten maken tussen 2 muren. Een harde buitenmuur en een binnenmuur. Er zijn dus staanders tegen de binnenmuur nodig. De afstand tussen de muren is 201 cm. Als het kan nog een bed eronder: 2.00 x 0.90 dus 2 x . Maar mag los van elkaar blijven via liggers tegen de muren? Zou volgende maand kunnen.
maandag 18 november 2019

Drie StoreMax schuifdeuren leveren en monteren

Leveren en monteren 3 schuifdeuren inclusief rails van het merk StoreMax. Schuifdeuren van elk ongeveer 1 meter breed. Vanaf plafond tot vloer: normale hoogte.
vrijdag 15 november 2019

Vervangen alle kozijnen en deuren

Ik wil graag de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Het gaat over 16 ramen, 2 achterdeuren en 1 voordeur. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
maandag 11 november 2019

Binnendeuren afhangen

Ik heb 8 binnendeuren die afgehangen dienen te worden. De inkepingen van de scharnieren dienen nog in de deuren gemaakt te worden. In het kozijn zitten de bestaande inkepingen nog. Het zijn 6 deuren van 780 x 2110 en 1 x 730 x 2110 en een deur van 640 x 2110.
woensdag 6 november 2019

Vlizotrap vervangen voor een inschuiftrap

Ik wil graag mijn bestaande vlizotrap laten vervangen door een aluminium inschuiftrap, breed min 40 cm. De maat van de huidige bak is 65 x 115 cm - bak hoogte 20.5 cm.
dinsdag 5 november 2019

Twaalf binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 12 binnendeuren nieuwbouwproject. Afmetingen deuren: 95/235. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 31 oktober 2019

Kunststof kozijn + dubbel glas

Ik wil aan de achterkant van mijn woning kunststof kozijnen met dubbel glas. Woonkamer: 173,5 x 1,50 met 1 draai/kiepraam Keuken: deur met kattenluik 0.88 x 2,49 en rechts naast deur draai/kiepraam 79,5 x 1,56 douche 55 x 83 draai/kiepraam slaapkamer 99 x 1,56 draai/kiepraam

Partners

Partners van Casius