Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zeeland.

371 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zeeland:

donderdag 24 mei 2018

3-puntssluiting op de voordeur aanbrengen

Ik wil een 3 puntsluiting in onze bestaande voordeur laten monteren. We hebben een slot met een elektrische deuropener. Ik weet niet of dat een bezwaar is.
woensdag 23 mei 2018

Onderdorpels van schuifpuien vervangen

De onderdorpels van mijn houten schuifpuien zijn verrot en moeten worden vervangen. Er moet dus ook weer een railsysteem gemonteerd worden met eventueel bijbehorende wieltjes.
maandag 14 mei 2018

Voordeur afhangen

Ik wil een deur van Cando 650 serie afhangen en plaatsen. De deur is ongeveer 83 bij 201,5 cm.
vrijdag 11 mei 2018

Kozijn repareren

Een deel van mijn kozijn moet vervangen worden, omdat er een deel aan het rotten is. Het gaat ongeveer om een meter hout wat moet worden vervangen. Het schilderen van dit deel doe ik vervolgens zelf. Het kozijn bevindt zich aan de voorkant van een hoekwoning en is goed te bereiken.
donderdag 26 april 2018

Deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen
zaterdag 21 april 2018

Hor monteren

Graag laat ik een rol hordeur van Gamma monteren voor mijn slaapkamerdeur. Deze hor is al op maat gemaakt, maar ik kom er niet uit hoe te monteren.
woensdag 18 april 2018

Dakraam leveren en plaatsen

Wij willen graag een kunststof tuimelraam van circa 55 x 78 cm laten plaatsen in een schuin dak. Het is een vide, met laag plafond en weinig ruimte.
woensdag 11 april 2018

Niet goed sluitende deur afstellen

Ik heb een deur die niet goed sluit, er zit een flinke kier tussen. Ik zou dit graag opgelost willen hebben.
woensdag 11 april 2018

Keralit op de chalet aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een montagebedrijf/klussenbedrijf die ervaring heeft in werken met Keralit. Een chalet in Westkapelle moet rondom worden gestript, een nieuw raam plaatsen en daarna Keralit aanbrengen rondom kleur 9001 Werkzaamheden op uurtarief basis, graag n mailtje met ervaring en beschikbaarheid. Werk zal plaatsvinden in de meivakantie, laatste week april of begin mei
vrijdag 6 april 2018

Tochtende buitendeuren opnieuw afhangen

De buitendeuren sluiten niet goed. Denk opnieuw afstellen
maandag 2 april 2018

RVS trapleuningen monteren

Ik wil graag een vierkant RVS trapleuning laten monteren. Graag ook advies over lengtes van de leuningen. Dit moet in totaal ongeveer 8 meter lang zijn.
zondag 1 april 2018

Binnen- en buitendeur laten vervangen

Ik wil twee bestaande deuren vervangen: de voordeur en de deur van de woonkamer. De buitendeur moet een CanDo ML675 worden. De binnendeur moet een CanDo Dundee deur worden. Beide deuren inclusief beslag en glas laat ik door Praxis leveren. Gezocht: iemand die de oude deuren verwijdert en de nieuwe netjes afhangt. Eventueel inclusief afschilderwerk (buitendeur zwart, binnendeur wit), maar hiervoor graag aparte prijsopgave in offerte. Slot moet ook nog worden overgezet.
vrijdag 30 maart 2018

Traprenovatie met overzettreden

Het opnieuw bekleden van een trap met 13 hele treden en een laatste kleine trede. Met de Jeweret overzet trede. Inclusief stootborden.
dinsdag 27 maart 2018

Buitentrap verwijderen en een nieuwe plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude trap (hout/metaal) moet verwijderd worden en nieuwe trap geplaatst
zondag 11 maart 2018

Voordeur op maat maken en plaatsen

Oude voordeur verwijderen en een andere voordeur (boerendeur, die ik reeds in bezit heb) aanpassen en plaatsen. Deze "nieuwe" deur moet op maat gemaakt worden. De maat van de oude deur is 83 x 201,5 cm en de nieuwe deur is 211,5 x 88 cm. De deur moet worden voorzien van hang- en sluitwerk, tochtstrip en dievenklauwen.
zaterdag 10 maart 2018

Voordeur met veiligheidsbeslag afhangen

Ik wil een voordeur boris af laten hangen. Compleet met veiligheidsbeslag. De breedte van de deur is echter 91,8 cm. De maat die ik kan bestellen is 88 cm of 93 cm. Als ik dan 93 bestel krijgen jullie die er dan in? Of moet ik echt een deur op maat bestellen.
zaterdag 3 maart 2018

Meerdere taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag tussen keuken en woonkamer en woonkamer en tuinkamer identieke taatsdeuren. We twijfelen tusse hout of staal. Mogelijk kan het ook via schuifdeuren. Weet ik nog niet
donderdag 22 februari 2018

Kozijnen en glas voorgevel vervangen

Wij willenonze 3 voorramen in onze woning uit 1850 vervangen en laten voorzien van dubbelglas. Zie maps voor foto
donderdag 22 februari 2018

Inmeten kozijnen en deuren

We willen nieuwe deuren en kozijnen. Is het mogelijk dat iemand dat komt inmeten bij ons tegen betaling?
dinsdag 20 februari 2018

Kozijn verplaatsen

Ik heb een uitbouw met aluminium schuifpui. Deze aluminium pui gaat weg en nu wil ik de bestaande houten schuifpui die tussen de woonkamer en uitbouw zit verplaatsen. De maat van de houten pui is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Deze zou moeten passen in de ruimte waar nu de aluminium pui geplaatst is.
woensdag 14 februari 2018

Vlizotrap naar de vliering laten maken

Boven onze garage bevindt zich een vliering. Graag zou ik een vlizotrap laten plaatsen naar deze vliering. Er is nu een opening om naar de vliering te komen. Voor een vlizotrap zal ook deze opening groter gemaakt moeten worden. Al het benodigde materiaal laat ik graag leveren door de timmerman zelf. De garage heeft een normale hoogte.
zondag 11 februari 2018

Aluminium kozijn met slank profiel plaatsen

Wij willen graag een taats kozijn laten realiseren. De afmeting is 277 × 237 cm en het is een afscheiding van een open keuken. Qua materialen zaten wij te denken aan aluminium met slank profiel (met glas).
dinsdag 6 februari 2018

Inbouwkast maken

Ik zou heel graag inbouwkast willen van 3. 50 meter breed en 2,44 hoog en max 55 diep Graag offerte met schuifdeuren erbij
donderdag 1 februari 2018

Gat in plafond dichten

Er is een kleine open ruimte ontstaan tussen de muur en het plafond van de badkamer, omdat de nieuwe cv-ketel kleiner van formaat is dan de oude. Ik zou hier graag een mooie oplossing voor willen. Graag uw advies en bijbehorende offerte.
dinsdag 30 januari 2018

Plafond halletje vervangen

Door waterschade moet het plafond op de eerste verdieping in het halletje vervangen worden. Deels boven de trapopgang. Het plafond is ongeveer 4 vierkante meter. Het oude plafond (zachtboard) en de raggels moet verwijderd en vervangen worden door nieuwe raggels en Agnes platen. Ik zou graag een offerte ontvangen inclusief materiaal. Eerst moet er een nieuwe CV-ketel geplaatst.

Partners

Partners van Casius