Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zeeland.

366 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zeeland:

donderdag 26 maart 2020

De oude schuurdeur vervangen

binnenwerk van slot schuurdeur is versleten. Slotenmaker krijgt deur niet open dan alleen te slopen. Graag offerte om schuurdeur te vervangen. Foto's aanwezig op aanvraag.
zaterdag 21 maart 2020

Tuindeur plaatsen

Wij hebben een stevige houten tuindeur gekocht en willen deze graag ophangen aan een muur met de sluiting naar een stevige paal toe. Momenteel hangt er een tuindeur maar deze deur is versleten en aan vervanging toe.
zondag 15 maart 2020

Nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder

Gaat om een nieuwe trap van begane grond naar kelder, van hardhout. Draai van 180 graden tussen boven en beneden. Er staat nog geen trap, er moet dus een gat worden gemaakt in de betonvloer. Ik ben bezig met de vergunning.
zaterdag 7 maart 2020

Gipswanden vervangen in "klompenhok"

In zgn "klompenhok" op begane grond is de gipswand zwaar aangetast door zwartschimmel. Deze platen moeten vervangen worden. Zeer geringe oppervlakte, ongeveer 4-5 groene gipsplaten vereist.
dinsdag 25 februari 2020

Terras - vlonder plaatsen

Ik heb een Camper/Caravan op de Roompot Beach Resort Kamperland. Graag zou ik een terras/vlonder op hoogte willen laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 5 m x 3 m. Bijgevoegd foto van de plaats.
dinsdag 25 februari 2020

Schutting herstellen na storm

Ik zou graag voor de verzekering een opgave van herstel willen voor onze damwand schutting. Het gaat om circa 10 meter. De houten palen zijn afgeknapt en ijzerwerk finaal doormidden. De schutting is ook alle kanten op verborgen.
dinsdag 11 februari 2020

Dakraam plaatsen

Ik wil een bestaand dakraam verwijderen, afvoeren en laten vervangen door een 4 pans sneldek kunststof dakraam. Ik weet niet precies wat de maten zijn. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 7 februari 2020

Verlaagd plafond met inbouwspots maken en tevens keuken stucen

Graag willen wij het plafond in de keuken verlagen. Hierbij zouden we graag een aantal inbouwspotjes plaatsen en de afzuiging een klein stukje verplaatsen. De oppervlakte is iets minder dan 11 m2. De totale keuken moet gestukadoord worden maar dat is optioneel. Het stukadoren van het plafond mag dus optioneel in de offerte worden opgenomen, maar is niet verplicht. Zie foto's
dinsdag 14 januari 2020

Velux dakraam vervangen met een iets afwijkende afmeting

Wij hebben een oud Velux dakraam type VL 023.000 (afmetingen: 55 x 102 cm). De levensduur van het raam loopt richting zijn einde. Wij willen dit raam dan ook graag laten vervangen. Hierbij denken wij aan een Velux dakraam van kunststof: Velux GGU CK04 (55 x 98 cm) inclusief toebehorende onderdelen. De keuze is voor dit raam omdat deze nagenoeg dezelfde afmetingen heeft als het huidige, en we een Velux dakraam degelijk vinden. Ter verduidelijking hebben we 3 foto's van het huidige Velux raam bijgevoegd. We zien graag een offerte voor het genoemde dakraam (+ toebehorende onderdelen) inclusief plaatsing/montage. Het oude dakraam kunnen we zelf afvoeren. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Een deel verhuren we voor vakantiegasten. Als u komt aanrijden is daar gelijk de vakantie woning. Onze woning zelf is door de voortuin heen naar de andere deur met de deurbel. Waar het raam vervangen moet worden is in de vakantiewoning. Als wij tevreden zijn met het resultaat, zijn er meerdere ramen die eventueel vervangen kunnen worden.
maandag 13 januari 2020

Traprenovatie: schilderen of plaatsen van overzettreden

Ik wil mijn trap (dicht met draai, 14 tredes) laten renoveren. Er ligt nu vloerbedekking op. Zouden de kosten voor het verwijderen hiervan apart op de offerte benoemd kunnen worden? Ik ben benieuwd wat het evt. kost om de volledige trap te renoveren. Ik wil dan kiezen voor overzettreden of schilderen met traploper. Kunt u mij zeggen wie dit kan doen/ wat de prijzen zijn? Graag ook de kosten voor materiaal apart benoemen op de offerte graag.
zaterdag 11 januari 2020

Hoogslaper maken in vakantiewoning tussen 2 muren

Wij willen graag een hoogslaper laten maken tussen 2 muren. Een harde buitenmuur en een binnenmuur. Er zijn dus staanders tegen de binnenmuur nodig. De afstand tussen de muren is 201 cm. Als het kan nog een bed eronder: 2.00 x 0.90 dus 2 x . Maar mag los van elkaar blijven via liggers tegen de muren? Zou volgende maand kunnen.
maandag 18 november 2019

Drie StoreMax schuifdeuren leveren en monteren

Leveren en monteren 3 schuifdeuren inclusief rails van het merk StoreMax. Schuifdeuren van elk ongeveer 1 meter breed. Vanaf plafond tot vloer: normale hoogte.
vrijdag 15 november 2019

Vervangen alle kozijnen en deuren

Ik wil graag de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Het gaat over 16 ramen, 2 achterdeuren en 1 voordeur. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
maandag 11 november 2019

Binnendeuren afhangen

Ik heb 8 binnendeuren die afgehangen dienen te worden. De inkepingen van de scharnieren dienen nog in de deuren gemaakt te worden. In het kozijn zitten de bestaande inkepingen nog. Het zijn 6 deuren van 780 x 2110 en 1 x 730 x 2110 en een deur van 640 x 2110.
woensdag 6 november 2019

Vlizotrap vervangen voor een inschuiftrap

Ik wil graag mijn bestaande vlizotrap laten vervangen door een aluminium inschuiftrap, breed min 40 cm. De maat van de huidige bak is 65 x 115 cm - bak hoogte 20.5 cm.
dinsdag 5 november 2019

Twaalf binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 12 binnendeuren nieuwbouwproject. Afmetingen deuren: 95/235. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 31 oktober 2019

Kunststof kozijn + dubbel glas

Ik wil aan de achterkant van mijn woning kunststof kozijnen met dubbel glas. Woonkamer: 173,5 x 1,50 met 1 draai/kiepraam Keuken: deur met kattenluik 0.88 x 2,49 en rechts naast deur draai/kiepraam 79,5 x 1,56 douche 55 x 83 draai/kiepraam slaapkamer 99 x 1,56 draai/kiepraam
zaterdag 5 oktober 2019

Open trap dicht laten maken

Ik wil mijn open vuren trap, 12 treden, halfrond naar de zolderverdieping laten dichtzetten, b.v.k. met witte stootborden, en tegelijk het kraken van een paar treden laten verhelpen. Het trapgat ter hoogte van de bovenzijde van de balustrade op de zolderverdieping wil ik daarbij ook met wit plaatmateriaal laten dichtmaken, evenals de balustrade zelf.
zaterdag 21 september 2019

Stalen deurkozijn laten repareren of paumelle vervangen

Stalen deurkozijn laten repareren of paumelle vervangen. De onderste paumelle scharnier is uitgebroken uit een stalen deurkozijn. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie. Het betreft een binnendeur.
zondag 23 juni 2019

Traprenovatie

Ik wil onze trap met vinyl laten renoveren. Het zijn 13 treden van een dichte trap,overloop en 12 treden open. De huidige vloerbedekking optioneel verwijderen door de vakman. Ik wil graag ook al het materiaal laten opnemen in de offerte.
woensdag 22 mei 2019

Binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer

Ik wens een binnentrap, linksdraaiend met onder een kwartdraai. Een trapgat moet nog gemaakt worden. Wordt 90 x 190 cm (iets langer kan wel, breder niet). Verdiepingshoogte is 251 cm (vloer tot vloer). Met stootborden en met leuning. Betreft wel een betonnen vloer waar rekening mee gehouden moet worden.
maandag 29 april 2019

Dakkapellen aftimmeren

Het betreft het aftimmeren van de boeidelen, zijkanten en 2 vlakken van 2 dakkapellen, 10 meter en 3 meter breed. Er zal gebruik gemaakt moeten worden van kunststof. De vakman dient eerst de kapellen op te meten, materiaal te leveren en te monteren.
zaterdag 20 april 2019

Dakraam laten plaatsen

Ik wil heel graag op de zolder op de overloop een dakraampje laten plaatsen. De belangrijkste reden is om door te tochten. Zag al een prijsindicatie van 400 euro voor een dakraam. Hoor graag of deze prijs redelijk klopt. Uiteraard mag het dakraam geplaatst worden tussen de balken en op de plek waar jullie er goed bij kunnen. Mochten jullie het een specifieker willen weten om een prijs door te geven hoor ik het graag.
zondag 14 april 2019

Binnendeur afhangen

Ik heb een stompe binnendeur besteld en die moet opgehangen worden in een vakantiehuis.
dinsdag 12 februari 2019

Houten kozijn en raam vervangen

Ik wil een houten kozijn met raam vervangen, met roeden en afwerking van binnen en buiten een dorpel. Oppervlakte: 278x197cm Afvoeren doen we zelf.

Partners

Partners van Casius