Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur verplaatsen in draagmuur:

Deur verplaatsen in draagmuur

Wij willen graag de deur vanuit de hal van ons nieuwe huis ongeveer een meter naar achteren verplaatsen. Deze zit waarschijnlijk in een dragende muur. De deur kan hergebruikt worden. Stuk- en schilderwerk nadien is al geregeld.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur verplaatsen in draagmuur uit heel Nederland:

Badkamer nieuwbouw 220 x 260

Nieuwbouw, oplevering ongeveer april 2021 De ruimte wordt door de bouw opgeleverd met - cemente dekvloer (m.u.v. de douchehoek) - standaard radiator - inbouwreservoir t.b.v. het toilet - leidingwerk op de standaard plaats afgedopt - wanden onafgewerkt - plafond voorzien van standaard spuitwerk - vloerverwarming volgens het standaard legplan aangebracht Zie bijgaand: - Definitieve 0 tekening badkamer.pdf - Badkamer-idee.jpg - Inspiratie.jpg Graag een offerte voor - (Iets) verplaatsen van elektra en water in gipswand - Aansluiting koud water en afvoer voor wastafel in de slaapkamer ernaast - Tegelwerk: vloer en wanden tot plafondhoogte - In douchehoek: brede nis voor shampoo enz (indien mogelijk) - Monteren douchegoot met flens - Monteren douchekraan en stang - Monteren douchedeur - Monteren dubbele wastafel + meubel + spiegelkast (ongeveer 20 cm van buitenmuur) - Monteren wc pot (reservoir reeds aanwezig) - Monteren plankjes voor handdoeken Tegelwerk (zie Badkamer-idee.jpg) ------------------------------------------------- Argenta powder decor warm 60x60 (5,7 m2) 5,7 vloer Argenta powder decor ambre 30x60 (17,2 m2) 6,9 muur wastafel 0,9 koof bij wc 2,1 koof voorzijde 1,3 muurtje bij koof 0,2 muurtje kopse kant 2,4 muurtje douchehoek 3,1 muur deur 0,3 boven deur Vintage Masia brillo Blanco 7,5x30 (6,2 m2) 2,8 muur onder raam 1,0 wc reservoir 2,4 achter douche Castelvetro Aequa Silva 13,3x80 (4,4 m2) 3,0 muur naast raam 1,1 boven wc reservoir 0,2 boven op reservoir Zie eventueel ook Inspiratie.jpg

bouwtekening en contructieberekening

ik wil graag een bouwtekening laten maken en bijbehorende constructie berekeningen laten uitvoeren voor een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. werkzaamheden oa, uitbouw, verplaatsen binnenmuur, en verplaatsen van de zijingang van de garage. materiaal Beton, stenen, schuifpui en kunstof kozijn en deur voo rgarage toegang

Interne woning verbouwing

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in mijn woning kan uitvoeren. Keuken: wasemkap afvoer kanaal naar buiten realiseren. Keuken plafond verlagen met inbouw spots.Radiator plintverwarming plaatsen. Hal/keuken muur: nieuwe muur plaatsen met schuifdeur. Oude deur kozijn dicht maken. Design radiator verplaatsen. Trapkast: muur trap kast verwijderen en onderkant trap aftimmeren. Hierbij komt het nodige leiding werk voor het verplaatsen van de radiator en electra. Alles stuc klaar afwerken, alles zal zelf gedemonteerd worden op de trapkast na omdat beoordeel moet worden wat mogelijk is om een gedeelte van de muur te behouden. Bij mij is niet bekend of de trap ook gedragen word door de gibo muur.

Rotte vloerbalken vervangen en verplaatsen toilet

Bij de bouwkundige keuring van een woning van 1890 die ik ga kopen in Den Haag is in de kruipruimte vastgesteld dat enkele vloerbalken rottige koppen hebben. Graag zou ik nu reeds offertes ontvangen voor de vervanging van vloerbalken en het leggen van een nieuwe (droge) vloer om een inschatting te maken alvorens ik daadwerkelijk deze opdracht laat uitvoeren. Zie oppervlaktes in de plattegrond. Graag inclusief kosten balken en ondervloer (liefst met isolatie), inclusief leggen oplegvloer, exclusief kosten oplegvloer (deze zal ik zelf aanleveren). Hiernaast zou ik graag (als aparte kostenpost meenemen) de toilet die nu direct verbonden is met de woonkamer (vroeger gang) zit verplaatsen naar de hal, 3m verderop naast de trap (zie plattegrond). Riool verleggen, muren plaatsen, zelfde toiletpot gebruiken, en nieuwe deur in andere zijde muur direct naast de voordoor om de woonkamer te betreden. Dit is in andere huizen in de straat reeds gedaan.

Verplaatsen meterkast

Meterkast blijft staan waar hij staat. Alleen komt de deur aan een andere kan. Dus hij moet anders gezet worden.

Dragende keukenmuur en niet dragende keukenmuur verwijderen

Ik wil in mijn huis graag mijn keukenmuren verwijderen waarvan er minimaal 1 dragend is, de ander weet ik niet zeker het gaat om een muur van 2,85 m en een muur met deuropening van 1,50 m. Allebei van vloer tot plafond hoogte moeten ze verwijderd worden. Deze deuropening wil ik verplaatsen naar de gang, om zo de bestaande woonkamer en keukendeur samen te voegen tot 1 deur. Als het kan laat ik de deurpost graag afstucen en plaatsen, graag hiervan de kosten specificeren op de offerte.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Benedenverdieping verbouwen + houtwerk trappen

We willen graag onze benedenverdieping verbouwen. Allereerst willen we twee kleine niet dragende muurtjes weghalen (hoogte 2,70 m). De wc die daar in zit moet worden verplaatst. De hal moet worden verkleinen waardoor er een grotere woonverdieping ontstaat. Een nieuwe muur moet vervolgens worden geplaatst, 2,70 hoog bij 2 m breed. De afwerking heb ik geen voorkeur voor. In deze muur moet een glazen deur worden toegevoegd. Daarnaast de huidige vloer eruit halen en een nieuwe gietvloer met vloerverwarming erin zetten, geen voorkeur voor op elektra of water. Het betreft (40m2), daarnaast twee radiatoren verwijderen, wat plafondlichtpunten en stopcontacten verplaatsen en/of toevoegen. Daarnaast drie houten trappen netjes wit schilderen (zit nog grondlaag op sinds de bouw van het pand in 2015).

Schuurdeur verplaatsen en verbreden

Ik zou graag de schuurdeur verplaatsen naar de achtermuur van de schuur. Dit ivm toegankelijkheid vanuit de brandgang. Dus die eruit, gat dicht metselen, gat zagen in achtermuur en deur + kozijn erin plaatsen.

Uitbouw achterzijde garage

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht wat begin 2021 opgeleverd gaat worden. Helaas waren wij te laat met het doorgeven van de optie tot het uitbouwen van de garage en het deels betrekken van de garage bij de woning. Gelukkig hebben ze nog wel een extra funderingspaal de grond in geslagen waardoor er niet meer geheid hoeft te worden. Ik heb twee tekeningen bijgevoegd, 1 van de huidige situatie (bij oplevering) en 1 met onze wensen. - Huidige constructie wijzigen t.b.v. uitbouw achter de garage, o.a. muur doorbreken achter de garage, oplossing draagmuur richting woonkamer door middel van een balk. - Kleiner maken van garage, plaatsen muur naar woonkamer en deze muur isoleren. - Uitbouw achter de garage is 2,40mx 3,00m. Woonoppervlakte dat bij de woonkamer wordt betrokken is 4,40m (er wordt dus 2 meter van de garage weggehaald) - Mogelijkheid om vloerverwarming en vloerverkoeling dmv warmtepomp door te leggen in de uitbouw (EPC 0 woning), - Plafond spachtelputz stucen in uitbouw, laten aansluiten met huidige woonkamer aftimmeren van de draagbalk in plafond. - Aanbrengen 2x2 elektrapunten. - Toevoegen kantel/kiepraam in buitenmuur. HR+++ - Toevoegen deur richting tuin. HR+++ - Toevoegen 1 lichtpunt. - Verplaatsen achterzijde garagedeur naar zijkant van de garage. En uiteraard moet alles m.b.t. de woonkamer geïsoleerd worden.

Partners

Partners van Casius