Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor suskast vervangen voor een geluidsdichte:

Suskast vervangen voor een geluidsdichte

Wij hebben kunststof kozijnen en hier zit een suskast met kalf plaatsing in die wij willen vervangen voor een geluidsdichte suskast. We hebben ontzettend veel last van geluidsoverlast van hangjongeren. We zijn bereid alle kosten te betalen, we willen heel graag weer een goede nachtrust. De afmeting is ongeveer 82 x 11,5 cm. Ik heb iets opgemeten, maar durf niet met zekerheid te zeggen wat ik precies moet meten. Graag ontvangen we een offerte.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor suskast vervangen voor een geluidsdichte uit heel Nederland:

Ventilatierooster vervangen door suskast

Ik wil graag een ventilatierooster in het raamkozijn vervangen door een geluidssussend exemplaar. De afmeting van het huidige rooster is 10xm bij 103 cm. Kan dit zonder het kozijn te vervangen? Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Suskasten vervangen

In de woonkamer van mijn nieuwe woning hangen twee suskasten die aan vervanging toe zijn. In bijlage een voorbeeld van een suskast die er momenteel hangen. Graag zou ik vervanging tussen 2 - 10 mei aanstaande willen plaatsvinden. Graag ontvang ik een offerte hiervoor waarvoor alvast dank!

Ventilatieroosters vervangen door suskasten

In ons nieuwbouwhuis zaten bij oplevering standaard ventilatierooster. Nu wil ik een aantal van deze roosters graag laten vervangen door iets met een geluidswerende functie (suskast?). Het betreft 4 roosters (1 × 115cm, 3× 60cm) met allen een hoogte van 9cm.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Wij willen een ventilatierooster (16 x 64 cm) vervangen door een suskast. Het is op de begane grond. Het ventilatierooster zit in het houten kozijn van het raam.

Ventilatie vervangen door suskast

Ik wil het ventilatie rooster vervangen voor een suskast. Deze zit in de slaapkamer. Het rooster is namelijk niet goed.

Suskast vervangen in woonkamer

In het raamkozijn in de woonkamer zit een suskast. Deze wil ik graag laten vervangen voor een plat ventilatierooster.

Ventilatierooster vervangen of suskast plaatsen

Er komt teveel geluid van buiten mijn studio in via het ventielatiekanaal. Daarom wil ik een offerte ontvangen voor een passende oplossing. De beste optie lijkt mij het vervangen van het huidige ventielatierooster/kanaal (foto's toegevoegd) voor een beter systeem of het installeren van een suskast. De situatie graag nader bekijken voor een passende oplossing.

Leveren en plaatsen geluidsdempende ventilatieroosters

Ik heb een appartement op 2e verdieping gekocht. Voor de woonkamer heb ik een geluidswerende suskast nodig van ongeveer 95cm en een van 180cm (boven glazen schuifpui naar balkon). In beide slaapkamers ook elk een van 95cm. Op internet kom ik uit op bijvoorbeeld de Ducomax ZR. Een vergelijkbaar product is ook goed mits deze wel in RAL 9010 of bijliggende kleur geleverd kan worden. In de woonkamer en op beide slaapkamers heeft vorige eigenaar drie bestaande suskasten vervangen door wat knullige roostertjes. Boven de schuifdeuren hangt nog wel een suskast (wit, merkloos L180xH11xD22) maar ook deze wil ik vervangen. Plaatsing aan binnenzijde in hout boven de ramen en schuifpui. Graag alleen reactie van serieuze vakmensen die ook ter plaatse inmeten en advies kunnen geven.

Suskast in ventilatierooster plaatsen

Ik wil mijn bestaande ventilatierooster van ongeveer 60 cm breed bij 19 cm hoog in de slaapkamer, vervangen door een geluiddempend rooster, een suskast. Het rooster mag aan de buitenkant maximaal 12 cm uitsteken i.v.m. een rolluik wat voor het raam is geplaatst. Graag wil ik een offerte voor de suskast en het monteren en plaatsen in het bestaande raam. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Ik wil dubbel glas in de slaapkamer. De ...

Ik wil dubbel glas in de slaapkamer. De ramen waar het in moet komen moeten echter vervangen. Het gaat om drie ramen (waarvan twee openslaand). De afmetingen zijn ca. 70x50cm hxb(oppervlakte 3x0,35m2). In één raam moet een ventilatierooster komen dat voorzien is van een geluiddempende suskast.