Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Woerden of directe omgeving.

774 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, plaatsen nieuw raam in blinde muur woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Woerden:

Houten trap bekleden en van leuning voorzien

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die twee houten trappen kan voorzien van HPL of massief houten bekleding. De trappen zijn al kaal. Bovendien dienen de trappen van een houten leuning voorzien te worden.

Demontage rolluik

Wij willen een handmatig bediend rolluik laten verwijderen en afvoeren. De buitenwand zou daarna zo nodig ook netjes afgewerkt moeten worden. Graag een offerte.

Stompe schuurdeur plaatsen

Bij Praxis stompe, Vuren Cando deur gekocht. Deze moet qua breedte smaller gemaakt worden van 93 naar 92 cm en de scharnieren overzetten van de oude deur. Aan de onderkant moet aan binnenzijde een regel gefreesd worden ivm dorpel. Slotgat is al aanwezig.

Trappen bekleden

Betreft 2 trappen, allebei 13 treden. De trap op de beneden verdieping is dicht en de trap op de 1ste verdieping is open. Er ligt nu vloerbedekking op en de wens is beide te laten bekleden met hout of een ander materiaal wat op hout lijkt. De trap moet "kindproof zijn", wat betekent dat de bekleding wel tegen een stootje kan.

Rotte dorpel van schuifpui vervangen

De onderdorpel van mijn schuifpui is aangetast door houtrot. Nu wil ik deze laten repareren of vervangen door een DTS dorpel. Ik zoek een partij die dit voor mij kan vervangen.

Vaste zoldertrap of vlizotrap maken

Ik wil graag een vaste zoldertrap of vlizotrap laten plaatsen voor onze zolder. Willen graag met jullie in contact komen om hier een afspraak voor in te plannen om deze op korte termijn te laten plaatsen. Hoor graag van jullie!

Tussenwand plaatsen

Ik wil in mijn woonkamer extra ruimte hebben d.m.v. het plaatsen van een tussenwand.

Trappen plaatsen

Ik zoek een partij die twee trappen kan leveren en plaatsen in mijn nieuwbouwwoning. Momenteel zijn er nog geen trappen aanwezig in de woning. We zien het liefst betonnen trappen terug in de woning. Beide trappen maken een draai naar rechts. Daarnaast willen we het liefst een blok- of zet-trap. Trap moet in een boom komen te hangen. De woning is goed bereikbaar.

Dakraam plaatsen

Graag wil ik de kosten weten voor een dakkapel raam te plaatsen op een schuin dak. Het liefste een grote lange dakraam van 3 meter ongeveer.

Terrasoverkapping plaatsen

Graag wil ik bij mijn bestaande schuur een houten terrasoverkapping plaatsen. De afmeting is 2 bij 3,5 bij 2,2 meter.

Schuurdeur inmeten en plaatsen

De schuurdeur dient vervangen te worden. Graag maak ik een afspraak met de vakman, zodat hij de deur in kan meten, bestellen en plaatsen. Ook dient hij alle benodigdheden zoals glas, scharnieren en sloten te leveren en te plaatsen.

Inbraakschade kozijn opknappen

Inbraakschade opknappen, Gaten in het kozijn opvullen en schilderen. Achterdeur hangt scheef en zit speling op, deze deur opnieuw afstellen. Even naar het slot kijken, of hij weer goed op slot kan.

Dakraam vervangen

Door de storm is een dakraampje stuk. Deze vervangen door een ander dakraampje. Meteen het aanpassen ophanging van een rolluik, deze moet steviger geplaatst worden.

Traprenovatie op een dichte trap

Wij zijn momenteel aan het klussen in onze nieuwe woning en gaan het tapijt van een dichte trap verwijderen. Daarna willen we er graag traprenovatie op laten plaatsen. We willen de stootborden met wit materiaal laten afwerken en op de treden laminaat of hout. Het gaat om ongeveer 20 treden. We stellen een bezoek op prijs, zodat u de trap even kunt bekijken. We ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil graag een aantal kasten en opbergplanken laten plaatsen. In de bijkeuken wil ik 3 schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter, deze deuren moeten nog besteld worden. Op de slaapkamer een kast ombouwen naar een inloopkast, er komt ook een Storemax kastdeel (circa 145 cm breed) bestaand uit legplanken en lades, twee losse gaderobestangen en nog een losse plank. Tevens moet een verlaagd plafond/vliering worden verwijderd in de kastruimte. Op de zolder wil ik 3 a 4 wandplanken plus strips laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.

Lekkage bij het Velux dakraam verhelpen

Mijn Velux dakraam is ongeveer 20 jaar oud en lekt ter hoogte van de draaihendel waarmee het dakraam wordt afgesloten. Ik laat graag even beoordelen of dit gerepareerd kan worden en ontvang daarvoor graag uw advies en offerte.

Afwerken binnenkant dakkapel

Er is een nieuw dakkapel van 3.50 meter breed geplaatst, maar moet nog van binnen worden afgewerkt: gipsplaten tegen plafond en beide zijkanten, vensterbank en schuifdeurtjes voor bergruimte eronder/erachter, inclusief ophogen en egaliseren van de vloer in de bergruimte.

Dorpel van buitendeur vervangen

In onze dorpel bij de voordeur zit een gat. De dorpel moet in zijn geheel vervangen worden. De dorpel is ongeveer 130 cm.

Trappen met vinyl renoveren

Het betreft het renoveren van drie trappen; 1 dichte trap, 2 open trappen. De trap moet worden bekleed met vinyl. 15 Treden per trap.

Dakraam plaatsen

Wil een dakraam laten plaatsen. Schuin dak, Velux raam SK06. Er zit op dit moment geen raam. Het gaat om een dakpannen dak, er zit geen balk. De woning is 17 jaar oud.

Trap met laminaat bekleden

We willen graag de dubbelkwart open trap naar zolder met laminaat laten bekleden. De trap is van hout en geverfd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kozijnen renoveren

Ik woon in een geschakelde woning waar op de begane grond onderhoud nodig is aan 4 grote kozijnen. Het gaat om de onderdorpels en verticale delen van de kozijnen waar houtrot in zit. De kozijnen zijn 2 tot 2,5 meter breed. Het betreft 2 kozijnen in de woonkamer, 1 in de gang en 1 in een werkkamer. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvang daarbij uw advies en een offerte.

Tuinhuisje/blokhut repareren

Op een aantal hoekpunten, van mijn tuinhuis, van de onderste planken is houtrot aanwezig. Vermoedelijk moeten op een aantal plekken delen worden vervangen door nieuw hout. Ik ben benieuwd wat mij dat zou kosten.

Hor monteren in houten kozijn

Graag laat ik een hor plaatsen in mijn slaapkamer. Ik heb houten kozijnen en een draai kiep raam. De hor heb ik al aangeschaft maar hij moet nog wel op maat gemaakt worden.