Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vleuten of directe omgeving.

622 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, plaatsen nieuw raam in blinde muur woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vleuten:

Draairamen veranderen in draaikiepramen

Wij willen graag 1 of 2 houten draairamen op de eerste verdieping aan de voorkant laten vervangen door een houten draaikiepraam. Maten van het eerste raam is rond de 50 bij 145 cm en de ander is rond de 80 bij 145 cm.

Aanschaf en plaatsen Velux dakramen

Graag een offerte voor de aanschaf en plaatsing van 2 GPU, Maat PK10 uitzettuimelvensters inclusief insectenhor, buitenzonwering en rolgordijnen (verduisterend plissé of verduisterend rol+ plissé) in kleur. Er zitten in het dak nog geen ramen, dus er moet in het dak gezaagd worden. Het dak is 5 meter breed, aan de binnenkant is op 3 meter een muur en in die 3 meter komen evenredig 2 ramen. De ramen zijn 90 centimeter breed. het dak heeft een helling van 37 graden. Ontvang graag een totaalprijs en schatting wanneer deze geplaatst kunnen worden.

Reparatie of vervanging van buitendorpel van een draai-kiep raam begande grond

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht, 8 mei de sleutels ontvangen, waarbij in een van de twee buitenraam dorpels bij de keuken een barst van boven naar beneden zichtbaar is. Dorpel als ik die van buitenaf meet: 130cm x 14cm tot muur. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor evt herstel dan wel vervanging van de dorpel.

Schuifdeuren

Ik wil graag een can do schuifdeur in de woonkamer laten plaatsen, de vakman zal deze mee moeten nemen. Weet al welke ik wil hebben dus dit zal nog moeten worden besproken. De huidige deur demonteren we zelf en wordt bewaard.

Plaatsen overkapping

Ik wil graag de overkapping Maranza van 540 x 350 van de Praxis laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Kiep kantelraam repareren

Mijn kiep-kantelraam op de badkamer opent en sluit niet goed meer. Bij het bovenste scharnier sluit het raam niet goed meer en, horizontaal, open maken lukt eigenlijk helemaal niet meer. Er is een stukje ijzer afgebroken bovenop het raam.

Open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen

De open trap wil ik laten dichtmaken. Daarnaast wil ik het gedeelte vanaf de eerste paal tot aan de muur rechts dicht hebben, zodat er naast het open haard gedeelte nog een nis overblijft van ongeveer 1 meter. Er moeten dan 2 schuif/loftdeuren komen te hangen. Een voor de trap naar boven toe, en een ernaast met toegang tot de ruimte onder de trap. In die deur moet ook een opening komen voor een kattenluikje of iets dergelijks. Het hele idee hierachter is dat onze katten niet naar boven kunnen en de kattenbak onder de trap kan komen te staan. Andere creatieve ideeën zijn ook welkom.

Kozijnen, ramen en balkondeuren vervangen

De kozijnen op de 2e etage verzakken door een bouwfout tijdens de bouw in 2005. Daardoor klemmen de ramen. Tevens willen we op de 1e etage de balkondeuren laten vervangen door draai/kiep deuren zodat ze 's nachts open kunnen. Alles is hardhout. Aan de achterzijde zit een zelfde dubbel raam als op de 2e verdieping aan de voorzijde als ook een klein uitzet raam van plusminus 1 m2.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 rolhorren monteren in ramen op de eerste verdieping. Het gaat om houten kozijnen. De horren heb ik al aangeschaft, maar moeten nog op maat gemaakt worden en gemonteerd worden.

Horren monteren in kozijnen van hout en kunststof

Graag laat ik drie horren monteren. Deze heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat gemaakt worden en gemonteerd worden. Het gaat om 2 houten kozijnen en 1 kunststof kozijn, twee op de eerste verdieping (hout) en één op de tweede verdieping (kunststof). Eén raam gaat naar buiten open, twee ramen draaien naar binnen open. Het gaat dus om twee verschillende typen horren.

Lange koof laten maken

Koof door de hele woonkamer en de badkamer laten aanleggen, tevens elektriciteit (LED spotjes) maken. Graag een globale schets alvast van de kosten. Het gaat om 27 meter. Het gaat om een nieuwbouwhuis dat ik al aangekocht heb. Er gaan nog meer klussen bijkomen. Het huis wordt in augustus volgend jaar pas opgeleverd.

Kiep-/kantelraam afstellen cq. repareren

Ons kiep kantelraam mechanisme is defect, waardoor deze niet meer goed open en dichtgaat. Het raam sluit niet meer helemaal op de scharnierpunten. Het raam dient goed afgesteld te worden.

Open trap in woonkamer dichtmaken

In onze woonkamer hebben wij een open trap met een bocht en 13 treden. De opening tussen de traptreden dicht maken. Eventueel nog een trapkast beneden. Maar dat is optioneel. Deze willen wij graag dicht laten maken. Geluidsreductie en energie besparing. Graag zou ik willen weten wat hier ongeveer de kosten van zullen zijn.

Stalen taatsdeuren en ensuite-deuren in een nieuwbouwwoning

In het nieuwbouwproject De Leidsche Straet in Vleuten wordt binnenkort gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting rond november 2018 zal worden opgeleverd. We zijn nu verschillende kosten van de afwerking aan het begroten. We willen in de woning 2 stalen taatsdeuren van ongeveer 90 cm breed laten plaatsen. Verder willen we 2 stalen stalen ensuite-deuren van elk 75 cm breed. We ontvangen graag uw productinformatie en prijsindicatie.

Draai-kiepdeur repareren

Draai- kiep deur repareren, de deur sluit niet meer goed. Het gaat om merk MACO . Betreft 2 deuren. Buiten / binnen deur 1e verdieping.

Knieschotten met schuifdeuren op zolder maken

Ik wil graag op zolder over de lengte van 5 meter onder de schuine wand knieschotten hebben. In die wand moeten er 2 schuifdeuren komen. De hoogte van de knieschotten zal 1.50 meter zijn. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Hoogslaper bouwen en inbouwen

Ik wil graag een ingebouwde hoogslaper laten maken of vide. Er moeten geen poten onder zitten en je moet er onder door kunnen lopen. De grootte voor een matrasmaat van 140 x 200 cm. Van vloer tot plafond is het 260 cm. En er mag een platformpje naast het matras komen als instap (hoeft niet, is optioneel) De muren zijn alleen wel van hout met gipsplaten erop, dus ik vraag me af of dit kan op de muren in die kamer... En het bed moet niet van muur tot muur. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Graag zie ik een reactie tegemoet of zou u mij kunnen bellen.

Trapbekleding verwijderen en opnieuw bekleden

De bekleding op de dichte trap met 16 treden, bouwjaar 2009, dient te worden verwijderd. De treden en stootborden dienen opnieuw bekleedt te worden met vloerbedekking en de zijkantjes dienen schoon opgeleverd te worden, zodat deze gelakt kunnen worden.

Draai kiepraam repareren

Ons draai kiepraam werkt niet meer goed. De kiepstand blokkeerd en het raam kan Niet meer helemaal open. Wij wonen in Vleuten.

Wastafel onderkast maken

Een wastafelkast om en onder de bestaande wastafel plaatsen. De afmetingen zijn 87 cm breed 48 cm diep en 82.5 cm hoog. In de voorzijde 2 deuren en binnenin 1 legplank. In het bovenblad moet een gat komen voor de wastafel, dit gat zal 48 cm breed en 43 cm diep (vanaf de achterzijde) moeten zijn, in het midden van de achterwand is een gat van 48 cm breed en 22 cm vanaf de bovenzijde nodig (voor de leidingen en sifon). Watervaste MDF gebruiken. Bij voorkeur een antraciete of zwarte kast met witte deuren.

Houten eettafel laten lakken

Houten eettafel van 220 cm laten schilderen

Trapkast onder een dichte trap maken

Ik wil graag een trapkast laten maken onder een dichte trap. Het liefst een steigerhouten deur over de hele breedte (of hoe breed mogelijk is in verband met het opstaand stukje links onder). De breedte is ongeveer 1 meter.

Draai-/kiepramen afstellen

10 draai/kiepramen afstellen waarvan 1 op de "lock" stand staat en dat mag eraf. Dat raam kan dus alleen op de kiepstand en niet open. Alle zijn houten ramen. Op de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Metalen taatsdeuren monteren

Graag metalen taatsdeuren, 2 stuks. Deze zijn tussen de hal en de keuken en tussen de hal en de woonkamer. Breedte 1 meter en hoogte 240 cm.

Garage naast de woning bouwen

Ik wil graag tegen de zijkant van mijn woning een garage laten bouwen. Het zal gaan om gemetselde muren of om houten muren. De afmeting zal 7 bij 2.50 bij 2.50 meter moeten zijn.