Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vleuten of directe omgeving.

624 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, vervanging kozijnen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken, vaste trap naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vleuten:

Schuurdeurkozijn verrot en moet vervangen worden

Ik zoek een kozijnenspecialist die herstel werk kan uitvoeren bij het kozijn van mijn schuurdeur. Deze is van onderen verrot en die moet geheel of deels vernieuwd worden. Het is een houten kozijn.

Monteren driepuntsaansluiting in voordeur

Ik wil in mijn bestaande voordeur van 40 mm dik een driepuntsaansluiting laten monteren door een specialist. Bestaande insteekgrendels verwijderen en gaten moeten netjes hersteld worden. Bestander maurer cilindermoet weer gebruikt worden. Deur is voorzien van inbraak werend hang en slutwerk. Binnenkant is voorzien van deurkruk en de buitenkant zit een kruk. Driepuntsaansluiting kan ik aanschaffen. Graag een offerte Dank

Draairichting van een deur omdraaien

Van mijn buitendeur van mijn balkon op de 1e verdieping van mijn appartement zou ik graag de draairichting naar binnen laten maken. De deur is een soort opdek deur, het valt met een rubber naar binnen. Het kozijn is 90 cm bij 2.40 m. Ik heb bij de buren gekeken en op de hele 1e verdieping, waar ik zit, gaan alle deuren naar binnen, behalve mijn balkondeur. Ik wil de standaard situatie van de buren overnemen. De drempel is bij de buren hetzelfde als bij mij. Ik denk dat dus alleen het hang en sluitwerk opnieuw gedaan moet worden, maar ik laat u hier graag naar kijken en het beoordelen. Eventueel als het nodig is kunt u ook even bij de buren kijken hoe daar de situatie is.

Vervanging kozijn BG-1e

Het is een groot gevelbreed en -hoog kozijn, met meerdere deelkozijnen. Breedte kozijn: ca. 525 cm, opgedeeld in 3 gelijke delen. Hoogte kozijn: ca. 520 cm, opgedeeld in 5 ongelijke delen (van ca. 210 cm hoog tot 60 cm). Inclusief dubbele deur op begane grond naar tuin en te openen raampje op 1e verdieping. NB: vrijstaande pui, dus overspant van begane grond tot 2e verdieping. Graag vervangen voor hetzelfde soort kozijn, van hetzelfde materiaal (hout) en zelfde indeling.

Vervanging gevelkozijn

Het is een groot gevelbreed en -hoog kozijn, met meerdere deelkozijnen. Breedte kozijn: ca. 525 cm, opgedeeld in 3 gelijke delen. Hoogte kozijn: ca. 520 cm, opgedeeld in 5 ongelijke delen (van ca. 210 cm hoog tot 60 cm). Inclusief dubbele deur op begane grond naar tuin en te openen raampje op 1e verdieping. Alle kozijnen zijn van hout, en ik wil graag offertes voor zowel kunststof als hout, voor de nieuwe kozijnen. NB: vrijstaande pui, dus overspant van begane grond tot 2e verdieping.

Kozijn laten vervangen

Wij willen een groot kozijn in een muur plaatsen. Er zit nu een klein raam (2,20hoog x 90 cm breed) en deze zouden we graag vergroten naar minstens 2,20 x 1,80 breed. Het is nu van kunststof, en dit moet ook zo blijven.

Washok en wasmachine/droger kast maken

Graag een op maat gemaakt washok met ombouw voor wasmachine en droger, waar deze stabiel in staan. Breedte in totaal is 325 cm en de diepte is 118 cm. Graag alle leidingwerk daarbij verbergen, maar wel mogelijkheid (met luikjes?) om bij de cv en afzuiginstallatie te komen. Aan de rechterkant zit ook nog een luik voor de berging, die moet ook nog gewoon open kunnen. Verder mooi met kastjes afwerken voor opbergruimte en wasmachine en droger naast elkaar op een hoogte van ongeveer 80 cm. Qua impressie waar we naar op zoek zijn zie het wastoren voorbeeld, maar graag op maat gemaakt dat het precies past op de zolder.

Plaatsen van stompe binnendeuren

Het betreft Austria stompe deuren en Austria inbouw kozijnen. De deuren dienen in de kozijnen geplaatst te worden conform verdekte scharnieren VS-19 van Austria. Deuren, verdekte scharnieren en kozijnen zijn aangeschaft. Het betreft in totaal 9 stompe deuren. Graag zou ik willen weten wat de kosten hier voor zijn.

Trap ombouw maken voor binnentrap met schuifdeuren

We gaan wonen in een huis met een open trap (met twee draaien naar links) in de woonkamer en willen die trap niet alleen dicht laten maken met stootborden maar volledig dicht (en dus onzichtbaar) laten maken met een soort trap ombouw met bijvoorbeeld schuifdeuren.

Draairamen veranderen in draaikiepramen

Wij willen graag 1 of 2 houten draairamen op de eerste verdieping aan de voorkant laten vervangen door een houten draaikiepraam. Maten van het eerste raam is rond de 50 bij 145 cm en de ander is rond de 80 bij 145 cm.

Aanschaf en plaatsen Velux dakramen

Graag een offerte voor de aanschaf en plaatsing van 2 GPU, Maat PK10 uitzettuimelvensters inclusief insectenhor, buitenzonwering en rolgordijnen (verduisterend plissé of verduisterend rol+ plissé) in kleur. Er zitten in het dak nog geen ramen, dus er moet in het dak gezaagd worden. Het dak is 5 meter breed, aan de binnenkant is op 3 meter een muur en in die 3 meter komen evenredig 2 ramen. De ramen zijn 90 centimeter breed. het dak heeft een helling van 37 graden. Ontvang graag een totaalprijs en schatting wanneer deze geplaatst kunnen worden.

Reparatie of vervanging van buitendorpel van een draai-kiep raam begande grond

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht, 8 mei de sleutels ontvangen, waarbij in een van de twee buitenraam dorpels bij de keuken een barst van boven naar beneden zichtbaar is. Dorpel als ik die van buitenaf meet: 130cm x 14cm tot muur. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor evt herstel dan wel vervanging van de dorpel.

Schuifdeuren

Ik wil graag een can do schuifdeur in de woonkamer laten plaatsen, de vakman zal deze mee moeten nemen. Weet al welke ik wil hebben dus dit zal nog moeten worden besproken. De huidige deur demonteren we zelf en wordt bewaard.

Plaatsen overkapping

Ik wil graag de overkapping Maranza van 540 x 350 van de Praxis laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Kiep kantelraam repareren

Mijn kiep-kantelraam op de badkamer opent en sluit niet goed meer. Bij het bovenste scharnier sluit het raam niet goed meer en, horizontaal, open maken lukt eigenlijk helemaal niet meer. Er is een stukje ijzer afgebroken bovenop het raam.

Open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen

De open trap wil ik laten dichtmaken. Daarnaast wil ik het gedeelte vanaf de eerste paal tot aan de muur rechts dicht hebben, zodat er naast het open haard gedeelte nog een nis overblijft van ongeveer 1 meter. Er moeten dan 2 schuif/loftdeuren komen te hangen. Een voor de trap naar boven toe, en een ernaast met toegang tot de ruimte onder de trap. In die deur moet ook een opening komen voor een kattenluikje of iets dergelijks. Het hele idee hierachter is dat onze katten niet naar boven kunnen en de kattenbak onder de trap kan komen te staan. Andere creatieve ideeën zijn ook welkom.

Kozijnen, ramen en balkondeuren vervangen

De kozijnen op de 2e etage verzakken door een bouwfout tijdens de bouw in 2005. Daardoor klemmen de ramen. Tevens willen we op de 1e etage de balkondeuren laten vervangen door draai/kiep deuren zodat ze 's nachts open kunnen. Alles is hardhout. Aan de achterzijde zit een zelfde dubbel raam als op de 2e verdieping aan de voorzijde als ook een klein uitzet raam van plusminus 1 m2.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 rolhorren monteren in ramen op de eerste verdieping. Het gaat om houten kozijnen. De horren heb ik al aangeschaft, maar moeten nog op maat gemaakt worden en gemonteerd worden.

Horren monteren in kozijnen van hout en kunststof

Graag laat ik drie horren monteren. Deze heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat gemaakt worden en gemonteerd worden. Het gaat om 2 houten kozijnen en 1 kunststof kozijn, twee op de eerste verdieping (hout) en één op de tweede verdieping (kunststof). Eén raam gaat naar buiten open, twee ramen draaien naar binnen open. Het gaat dus om twee verschillende typen horren.

Lange koof laten maken

Koof door de hele woonkamer en de badkamer laten aanleggen, tevens elektriciteit (LED spotjes) maken. Graag een globale schets alvast van de kosten. Het gaat om 27 meter. Het gaat om een nieuwbouwhuis dat ik al aangekocht heb. Er gaan nog meer klussen bijkomen. Het huis wordt in augustus volgend jaar pas opgeleverd.

Kiep-/kantelraam afstellen cq. repareren

Ons kiep kantelraam mechanisme is defect, waardoor deze niet meer goed open en dichtgaat. Het raam sluit niet meer helemaal op de scharnierpunten. Het raam dient goed afgesteld te worden.

Open trap in woonkamer dichtmaken

In onze woonkamer hebben wij een open trap met een bocht en 13 treden. De opening tussen de traptreden dicht maken. Eventueel nog een trapkast beneden. Maar dat is optioneel. Deze willen wij graag dicht laten maken. Geluidsreductie en energie besparing. Graag zou ik willen weten wat hier ongeveer de kosten van zullen zijn.

Stalen taatsdeuren en ensuite-deuren in een nieuwbouwwoning

In het nieuwbouwproject De Leidsche Straet in Vleuten wordt binnenkort gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting rond november 2018 zal worden opgeleverd. We zijn nu verschillende kosten van de afwerking aan het begroten. We willen in de woning 2 stalen taatsdeuren van ongeveer 90 cm breed laten plaatsen. Verder willen we 2 stalen stalen ensuite-deuren van elk 75 cm breed. We ontvangen graag uw productinformatie en prijsindicatie.

Draai-kiepdeur repareren

Draai- kiep deur repareren, de deur sluit niet meer goed. Het gaat om merk MACO . Betreft 2 deuren. Buiten / binnen deur 1e verdieping.

Knieschotten met schuifdeuren op zolder maken

Ik wil graag op zolder over de lengte van 5 meter onder de schuine wand knieschotten hebben. In die wand moeten er 2 schuifdeuren komen. De hoogte van de knieschotten zal 1.50 meter zijn. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.