Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam plaatsen:

Dakraam plaatsen

Wij willen een klein dakraam laten plaatsen in de doucheruimte op de 2e verdieping. Dit kan het kleinste dakraam zijn, dus 55 bij 78 cm. Het gaat om een nieuwbouwhuis. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen klein dakraam zolder

Wij willen graag een klein Fakro dakraam laten plaatsen in onze installatie ruimte, zodat er meer licht in de hal op zolder valt. En dat er meer licht in de installatie ruimte is. Zie ook de bijgevoegde foto voor meer duidelijkheid (blauwe stuk). Het raam moet zo klein mogelijk zijn. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Dakraam op schuin pannendak

In mijn garage wil ik een vast dakraam op schuin pannendak laten plaatsen. Ongeveer 75 x 75cm grote, het dakraam hoeft niet open te kunnen.

dakraam laten plaatsen zolder

Wij willen een Velux kunststof tuimeldakraam MK04 (78 x 98 cm) laten plaatsen op zolder. Er zit op dit moment wel een raam maar die is kleiner dan de nieuwe die wij willen.

Dakrenovatie

Vervangen dakbeschot, aanbrengen isolatie, verwijderen dakpannen, plaatsen nieuwe, alles aansluiten op bestaande dakgoten en windveren, vervangen loodslabbe schoorsteen, en aansluiting ander dak en plaatsen Velux dakraam. Schatting ruim 110-125 m2.

Dakramen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakraam / tuimelvenster inclusief plaatsing. Maat 55 x 78 cm. Ik wil 2 stuks laten plaatsen. Voor deze klus dienen er gaten gecreëerd te worden.

Dakraam plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan plaatsen. In een dicht dak moet een kantel-kiepraam in geplaatst worden met de hoogst mogelijke HR waarde. De maten van het raam/kozijn zijn nog niet bekend/gekozen.

Velux dakraam plaatsen

Bij deze wil ik vragen wat het kost om een Velux dakraam te plaatsen de maten hiervan 55 bij 78. Dit dakraam heb ik al thuis liggen. De ruimte is makkelijk te bereiken en ik ben zelf bereid om te assisteren.

Dakraam plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van onze woning een kunststof velux dakraam kan plaatsen. Ik bespreek graag met de vakman welke maten beschikbaar zijn.

Op zolder dakraam plaatsen

We hebben nog een oud en oorspronkelijk, klein zolderdakraampje en willen graag een Velux dakraam (klein).

Dakraam in bitumen dak leveren en plaatsen

Het plaatsen van een dakraam in bitumen dak. Velux grenen (GGL) voorzien van 2050 Standaard beglazing Kleur: wit, Velux Maat: SK01 114x70 (BXH). Of een vergelijkbaar raam van deze afmetingen. Graag een offerte inclusief alle kosten en BTW. Bijgaand een foto met vergelijkbaar dak.

Partners

Partners van Casius