Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor veiligheidsslot in voordeur monteren:

Veiligheidsslot in voordeur monteren

Ik wil twee veiligheid sleutel late monteren voor mijn voordeur.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor veiligheidsslot in voordeur monteren uit heel Nederland:

Portiekdeur, kozijn van portiek en brievenbussen vervangen

De voordeur, inclusief het kozijn van het portiek tot de bovenste etage en de zes brievenbussen met individuele deurbel dienen vervangen te worden. Tevens willen we een veiligheidsslot op de voordeur. De VVE wil dit op korte termijn laten vervangen. Van onder tot boven zijn er vier kozijnen boven elkaar geplaatst. Het onderste kozijn is van hout, de kozijnen erboven van staal. De prijs mag een een indicatie zijn, waarna een gedetailleerdere offerte kan worden gemaakt.

Werkzaamheden aan deur en drempel + plaatsen veiligheidsslot

- Plaatsen nieuw veiligheidsslot 3x op de voordeur (betreft een voordeur die ook half open kan en slotjes dienen worden te vervangen. - Beperkt schuren van de voordeur (hij gaat moeilijk open en dicht. - Plaatsen nieuwe lage houten drempel van een binnendeur (keuken naar de bijkeuken). - Binnen deur van de keuken naar de bijkeuken iets inkorten.

Opdek binnendeur afhangen en slot plaatsen

Ik wil een opdek binnendeur kopen bij de Gamma. Het gaat om model Tim met dichte panelen. Ik wil deze laten plaatsen met paumelles, deurbeslag en een slot. Verder wil ik op de voordeur een nieuw veiligheidsslot laten plaatsen. Graag ontvang ik voor beide klussen een prijsopgave.

Deurslot plaatsen

Ik wil graag een extra veiligheidsslot, penslot, op de voordeur laten bevestigen. Kunt u aangegeven wat hier de kosten van zijn? Het slot is al aangeschaft.

Voordeur inclusief sloten vervangen

Ik wil een nieuwe voordeur aanschaffen. Een type moderne voordeur met een klein helder glas raampje(s). Deze moet geplaatst worden inclusief 3 punts veiligheidsslot (politie keurmerk). Het deurbeslag mag van simpeler RVS zijn. Verder wil ik een brievensleuf en tochtbesparende middelen. Ook wil ik in een bestaande achterdeur (met groot glazen raam) ook een 3 puntsslot hebben.

Openslaande tuindeuren van hardhout vervangen

Openslaande tuindeuren van hardhout vervangen i.v.m. houtrot en lekkend raam. Passend bij jaren ’30 stijl. Hendel met extra veiligheidsslot. Dubbel glas. Afmetingen: Deur 1: 78 x 215 cm – glas 48 x 168 cm Deur 2: 76 x 215 cm – glas 48 x 168 cm Daarnaast eventueel aanvullende opdracht: glas vervangen in voordeur en buitenmuur hal Is nu enkel glas, vervangen door dubbel glas , sterk i.v.m. inbraakpreventie. Afmetingen: Zijraam: 36 x 135 cm Raam deur: 53 x 43 cm

Buitendeur bewerken en plaatsen

Wij hebben een nieuwe voordeur gekocht en willen deze graag geplaatst zien. Oude deur eruit en nieuwe deur aanpassen en afhangen. Het is een kale deur, een showroommodel. Kunt u mij aangeven wat de totale kosten zijn inclusief het leveren en aanbrengen van een SKG driepuntsluiting met SKG veiligheidsslot, SKG cilinder, SKG scharnieren, kruk/knop, zijn. Ook het infrezen van de brievenbus is nodig. Wij horen graag van u.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil een nieuwe voordeur geplaatst hebben. De huidige voordeur is een opdekdeur, ik heb begrepen dat er tegenwoordig alleen nog maar stompe voordeuren zijn. Wellicht moeten de huidige houten posten dan uitgefreesd worden. Wij willen graag een redelijk strakke voordeur met een langwerpig raam tot het midden met daaronder een brievenbus en een 3-punts veiligheidsslot.

Voordeur inhangen

Nieuwe buitendeur stomp, merk Cando ML 697 met een van maat 211,5 bij 88 van Praxis inhangen. De dagmaat is 211 x 87,5 cm. Een punt veiligheidsslot en brievenbus monteren. De deurkozijnen buiten en binnen zijn van hout en verkeren in goede staat. Alle materialen heb ik aangeschaft.

3-punts veiligheidsslot monteren

3-punt's veiligheidsslot leveren en plaatsen in bestaande voordeur. Deurbeslag dient ook in overleg te worden aangeschaft.