Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Veenendaal of directe omgeving.

499 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin, kozijnen Amsterdamse schuiframen vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Veenendaal:

Dakraam plaatsen

Wij willen een klein dakraam laten plaatsen in de doucheruimte op de 2e verdieping. Dit kan het kleinste dakraam zijn, dus 55 bij 78 cm. Het gaat om een nieuwbouwhuis. Ik ontvang graag een offerte.

Traprenovatie

Ik wil graag overzetstukken en stootborden plaatsen. Een aantal traptreden in de draai zijn breder dan 38 cm, hier zal van een stukje restafval pas moeten worden gemaakt.

Dakraam op zolder plaatsen

Op zolder in het schuine dak wil ik graag een raam van ongeveer 55 bij 78 cm laten plaatsen. Het raam dient aan de binnenzijde ook te worden afgewerkt.

Trap dichtmaken en trapkast

Ik zoek een timmerman die voor onze nieuwbouw woning de open trap dicht kan maken. Daarnaast moet er onder de trap een trapkast gerealiseerd worden. Er is vloerverwarming dus er kan niet in de vloer geboord worden.

Dakraam lekkage verhelpen en eventueel kozijnen vervangen

Ik wil de lekkage laten opsporen en verhelpen aan het dakraam op zolder en ook de kozijnen rondom het dakraam repareren of laten vervangen,die zijn inmiddels doorweekt.

Cando traprenovatie

Ik wil graag Cando overzettreden bij 2 trappen latten plaatsen. Het gaat om een dichte trap en open zoldertrap die rondom bekleedt moeten worden. Beide trappen hebben 13 treden.

Vervangen van kozijnen

Wij willen kunststof kozijnen laten plaatsen op de 1e en 2e verdieping (zie foto, de voorkant van het huis heeft geen dakkapel, dus daar is alleen de 1e verdieping nodig). Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten voor het vervangen van deze kozijnen? De woning is ongeveer 5 meter breed.

Deur plaatsen

Ik wil een deur laten monteren. De deur is 231,5 bij 88 cm. De deur heb ik nog niet gekocht. Het moet een deur met glas zijn (allemaal ruitjes).

Trap met kwartdraai renoveren

Ik heb een rechte trap met een kwart draai bovenin (van begane grond naar 1e verdieping). Deze zou ik, afhankelijk van de prijs, graag renoveren. Het gaat om een houten trap. Ik wil een nieuwe houtoverlay.

Traprenovatieset aanbrengen

Wij willen graag de trap laten renoveren. Het is een draaitrap met 13 trede en een uitlooptree met stootborden. De zijkanten van de trap hoeven niet gerenoveerd te worden. Graag willen we ook weten wat het kost als je 2 trappen laat renoveren. Graag via de mail ivm bijna niet beriekbaar via de mobiel

Hardhouten kozijn plaatsen voor de voordeur

We willen een hardhouten kozijn op maat laten maken en plaatsen zodat onze nieuwe voordeur erin past.

Drie pergola's plaatsen

Ik wil drie pergola's laten monteren voor de rozen. Een pergola is 120 bij 200, een andere 240 bij 200 en de derde 340 bij 200 cm.

Plaatsen van dakramen

Het plaatsen afwerken van 2 dakramen (Velux pk 06) op een schuin dak. Er moet per raam een balk worden onderbroken. De ramen en een gootstuk kan ik zelf aanschaffen. Benodigdheden als aftimmerhout enzo, wil ik graag laten lopen via de monteur.

Sluitwerk repareren van een draai kantelraam

Bij een kiepraam op ons kantoor lijkt de raamhendel kapot. De hendel moet geforceerd gebruikt worden om het raam te openen/sluiten. We willen dit graag laten herstellen.

Vaste trap laten plaatsen

Wij beschikken nu over een vlizo trap. Wij zouden graag een offerte willen, voor een vaste trap naar zolder inclusief het gat maken naar zolder, incl dicht maken van huidige flisotrap. Afmetingen voor een eventuele trap is: 2kwart trap rechts 265 hoog Trapgat 180/102cm

Schuifdeuren van hout met glas monteren

Wij zijn op zoek naar glazen deuren voor de scheiding tussen keuken en woonkamer. Bij voorkeur in een onzichtbare rails. De hoogte is 263 cm en de breedte is ongeveer 450 cm. Graag ontvangen wij een totale prijs. Hout (met glas)

Veiligheidsslot in voordeur monteren

Ik wil twee veiligheid sleutel late monteren voor mijn voordeur.

Kast monteren

Ik wil graag de delta kast laten monteren. Het gaat om de delta zweefdeurkast van 200 centimeter breed en hoog.

Tussenwand plaatsen in een slaapkamer

Het gaat om het plaatsen van een tussenwand van 4,17 meter lang en 2,43 m hoog om van 1 slaapkamer er weer 2 te maken (oude situatie). De wand moet op een laminaatvloer gebouwd worden. De wand graag opgebouwd uit metalen U-profiel, beide zijden afgewerkt met gipsplaat 1,25 cm dik en voorzien van glaswol isolatie. Afwerking wanden: plinten wit en behang klaar. Ik wil graag een offerte inclusief en een offerte exclusief materiaal.

Tussenwand plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een scheidingswand met deur, zo simpel mogelijk. Breedte: 276 cm hoogte 100 cm, van daaruit schuin dak ongeveer 350 cm hoog

Voordeur inkorten

In verband met met een nieuwe vloer moet er 1 cm van mijn voordeur af. Ik heb een hardhouten voordeur.

Merbau balkondeuren vervangen

Betreft het vervangen van twee balkondeuren. Ik wil graag twee nieuwe balkondeuren (Merbau) voorzien van dubbelglas. In een deur moet een lucht ventilator in het raam zitten, op de andere kamer is dit niet nodig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stalen frame met schuifdeuren en panelen plaatsen

Wij hebben momenteel oude houten schooldeuren geplaatst als afscheiding tussen onze voor- en achterkamer. Wij willen die laten verwijderen en dan een stalen frame laten plaatsen met daarin aan de zijkanten 2 vaste panelen en in het midden 2 schuifdeuren. We willen er veel glas in. De totale maat is 395 cm breed en 276 cm hoog. We ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie.

Boeiboorden op de garage vervangen

Wij hebben aan de zijkant van onze woning een aangebouwde garage, waarvan we de houten boeiboorden willen laten vervangen. Het gaat om ongeveer 12 meter lengte, de hoogte is 32 cm en dikte 12 mm. Het is een garage met een plat dak met dakleer en een aluminium daktrim. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Kozijn in de aanbouw vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om het kozijn in de aanbouw te laten vervangen. Ik wil het glas laten vergroten naar 126 x 130 centimeter. Er zit nu enkel glas in het kozijn, dit moet HR ++ worden. De bovenste plaat moet ook vervangen worden, hierachter zit het plafond.