Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor garage bouwen:

Garage bouwen

Het bouwen van een garage van 6 meter x 8 meter met een schuin dak.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel Nederland:

Bouwen van veranda

Wij willen graag een veranda laten bouwen in de tuin, in het verlengde van de garage. Aan de kopsekant van de garage zou het open moeten De afmeting is: 3 x 6 meter. In onze straat kan deze veranda vergunning vrij worden gebouwd. We willen graag een plat dak en de gehele veranda van eikenhout, of douglashout.

Garage geluidsdicht laten maken

Wij willen graag de garage laten isoleren, om daar een muziekstudio te bouwen. Denk dus ook aan een luid drumstel en speakers die hard (moeten) kunnen. Graag ben ik benieuwd wat daar voor nodig is en waar we qua kosten aan moeten denken.

Betonvloer (circa 11 m3)

Ik ga een garage bouwen en heb eerst een vloer nodig van 9,70 meter x 5.60 meter en 20 cm dik. Dus net geen 11 m3. Afstand naar de (smalle) weg is 40 a 45 meter en er is op die weg ook geen plaats om een vrachtwagen zijn stabilisatiepoten te laten uitzetten dus alles moet met een mobiele pomp/aanhanger gedaan worden.

Garage aanbouwen

Garage van 6,00 meter lang en 3,00 meter breed aan ons hoekhuis bouwen. Kaal opgeleverd. Met 1 binnendeur naar aangebouwde bijkeuken (is geen draagmuur). Maar exclusief de garage-buitendeur en exclusief het kozijn voor een klein raam. Nog geen vergunning aangevraagd.

Aanbouw of prefab-garage

Glastuinbouwbedrijf verkocht en afgebroken. Bedrijfsschuur moet er nog af. Dit alles voor woningbouw. Bij woonhuis komt ruimte vrij voor bouw schuur. Prefab? Er moet plaats zijn voor 2 auto’s en een sloep, ruimte voor gereedschap en klussen en ruimte voor 2 à 3 fietsen. Maximaal te mogen bouwen schuur: 80 m2

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.

Overkapping als balkon

Ik wil graag een overkapping laten bouwen aan de achterkant van het huis. Beide buren hebben deze overkapping al. Betreft overkapping als draag voor een balkon functie. Op de eerste etage zou het balkon dan komen. De breedte van de constructie wordt 4,26 m en 2,5 m uitval. Het gaat om een stalen balkon. Onderin graag met stenen afgewerkt zodat de stalen balken niet te zien. Bijgevoegd tekeningen van de gewenste constructie. Via de garage is de achterkant van het huis te bereiken.

Vrijstaande garage bouwen incl heiwerk

Ik wil een garage laten bouwen achter mijn huis. Er zal geheid moeten worden. De maten worden: 6,5 meter diep en 5 meter breed. Er komt een puntdak op met 35 graden helling. Ongeveer 180 cm hoog( punt) Dakgoothoogte word 250 cm. Met een electrische garage deur van 400 cm. Aan de tuinkant wil ik het dak een meter overstek. En aan de tuinkant dubbele deuren van hout. 2 ramen erin van een meter bij een meter.( die hoeven niet open te kunnen. Dak wil ik graag van geïsoleerde stalen dakpanplaten ( zwart) Ps, mocht u contact willen opnemen, gaarne na 16.30 ivm werk.

Garage aanbouwen

Wij hebben een woning gekocht, waar we graag een stenen garage aan willen laten bouwen. De oprit is 295 cm breed, dus we willen die breedte gebruiken. Als rechtermuur zal de buitenwand van de woning zelf gebruikt worden. We willen dan een garage van 295 bij 700 cm. Aan de voorkant willen we een garagedeur met een loopdeur erin, aan de achterkant (bij de tuin) een gewone deur en daarnaast een raam. We willen graag een gladde betonvloer, de garage hoeft niet geïsoleerd te worden. We willen graag een plat dak. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan incl. laten plaatsen.

Casco woning aan de hand van bouwtekening

We hebben een stuk grond gekocht. Ik wil daar graag een geheel nieuwe woning laten bouwen inclusief garage. Het is een houten chalet woning, we willen stenen wanden aan de binnenkant. We hebben een kleine aanpassing t.o.v. de bestaande bouwtekeningen. In de woonkamer willen we nog wel een achterwand van glas hebben. De bouwtekeningen liggen nu bij de gemeente. Voor de bouwtekeningen en de verdere omschrijving, zie deze link. http://www.strijbosch.com/detail/verkoop-grond-ommel/5106279?dosearch=True&flowstatus=ForSale,ForSaleReserved,ForSaleWithBid,ToCompleteForSale,SoldUnderReserve&newestate=False&newestate=False&pageindex=1&pagesize=5&rentedperiod=999&searchpage=ForSale&soldperiod=999&sortdirection=DESC&sortfield=publication_modified&transactiontype=Sale

Partners

Partners van Casius