Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor op maat gemaakte keukenkasten met trap:

Op maat gemaakte keukenkasten met trap

Ik heb een plafond van 3,7 meter in de keuken. Ik wil kasten in keuken plaatsen voor de hele hoogte - kasten van 3.7 m, en ik wil een trap voor die kasten. Kunt u mij helpen?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor op maat gemaakte keukenkasten met trap uit heel Nederland:

Voorraadkast maken in trapkast

Kleine klus. Gaat om trapkast die voorzien moet worden van planken, zodat er een voorraadkast ontstaat. Het mogen gewoon schappen worden of een op maat gemaakte kast, graag ook het materiaal leveren.

Nieuwe dakterras aanleggen: opmaat gemaakte plantenbakken, vlonders leggen en dakconstructie checken

Wij zouden graag een nieuw dakterras willen laten aanleggen inclusief op maat gemaakte plantenbakken. Het gaat om 60 m2. Wij willen nieuwe hardhout vlonders en plantenbakken waarin een beetje water blijft staan, maar dat het overtollige water afloopt. Is dat mogelijk? Zie foto's van huidige staat. Momenteel staan de plantenbaken nu op rand van het dak, maar wij willen de nieuwe plantenbakken iets kleiner en smaller hebben en op het dak zelf plaatsen. Daarvoor vragen wij ons af of het dak sterk genoeg is om op andere plekken plantenbakken te plaatsen. Zou u de kosten voor het verwijderen apart willen benoemen op de offerte? Mochten wij door u het huidige dakterras laten verwijderen, zou daarna eerst een dakdekker moeten langskomen om de dakbedekking te vernieuwen, waarna het nieuwe dakterras gelegd kan worden.

Opmeten en op maat gemaakte deuren monteren

Voor een kledingkast-open kast wensen we een houten vlakke deur op maat. De breedte is circa 250 cm. De hoogte is kamerhoog (255 cm ongeveer). De deuren moet ervoor komen te hangen. Op de betonnen vloer vloer ligt een laminaatvloer. De kast los van de muren. Graag advies wat hiervoor nodig is. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond) In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 2 of 3

Schuifdeurkast

Wij hebben het idee om op maat gemaakte kast te laten timmeren. De volgende wensen hierin terug laten komen. 3 schuifdeuren met interieur +- 3 MTR op 2.40 hoog en 70 CM diep.

Maatwerk kast en erker

- In onze woonkamer hebben we een op maat gemaakte, ingebouwde boekenkast. Voor deze kast zouden we graag een 2-tal kastdeurtjes toevoegen. - In onze erker zouden we het timmerwerk wat willen uitbreiden zodat de radiator hier op een betere manier is ingewerkt. Er is dus al een bestaand frame wat moet aangepast worden. - In de kinderkamer zouden we iets gelijkaardigs doen en een soort omkasting rond de radiator.

Klemmende houten deuren verstellen

Wij hebben 9 houten binnendeuren laten vervangen. Ongeveer alle deuren klemmen of moeten worden versteld. Wij hebben meer klussen zoals op maat gemaakte planken in de badkamer en een radiator en schoenenkast ineen.

Grundfos pomp van de vloerverwarming vervangen

Graag laat ik de pomp vervangen van mijn vloerverwarming. Ik woon alleen in een tussenwoning. De oude pomp kan ik zelf afvoeren. Welke kuub het huis heeft weet ik niet. Er is als het goed is geen op maat gemaakte berekening. Wat kost dit inclusief voorrijden en btw?

Woonkamer renovatie: vloerverwarming plaatsen, kozijnen vervangen, openhaard slopen

Wij willen onze woonkamer renoveren. Het is de bedoeling dat de volgende dingen terugkomen: - Er moet een natte vloer verwarming komen en de vloer willen wij laten betegelen; Er ligt nu laminaat, dit haal ik zelf weg en hoeft ook niet afgevoerd. Er is een betonnen ondervloer. De oppervlakte zou ongeveer 35-40 m2 zijn; - Er moeten twee dubbelglas kozijnen worden vervangen van de woonkamer & het keukenraam; De afmetingen durf ik niet te zeggen. De oude kozijnen graag afvoeren, graag de nieuwe van kunststof met dubbelglas; - Daarnaast moet er een openhaard van 100 cm breed, die tot het plafond loopt worden gesloopt; Hiervan het materiaal afvoeren en graag de muur dichtmaken en stuken. Dat is ongeveer wat we willen doen met onze woonkamer, dus hoop dat jullie een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor ons kunnen maken. De oppervlakte zou ongeveer 35-40 m2 zijn.

Plaatsen schutting deur

Graag een offerte voor het volgende. Ik ben opzoek naar een nieuwe schuttingdeur plus paal waar hij aan hangt en montage? Mijn huidige schuttingdeur is namelijk verrot en kan niet meer dicht. Het mag een op maat gemaakte deur worden of een prefab deur.

Houten jaloezieën ophangen

Ik zoek een zonweringspecialist die 2 op maat gemaakte houten jaloezieën kan ophangen. Deze zijn al aanwezig.

Partners

Partners van Casius