Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trespa rondom de dakgoot maken:

Trespa rondom de dakgoot maken

Graag zou ik mijn dakgoten willen laten bekleden met trespa of keralit. Totale lengte 25 meter.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trespa rondom de dakgoot maken uit heel Nederland:

Dakopbouw plat dak

Een dakopbouw met rondom stenen muur (eventueel steenstrips), ongeveer 45 m2. Wel prefab. De binnenmuren graag gipsblokken. De directe buren aan 1 kant hebben al een opbouw (zijkant Trespa). Graag het gehele traject meenemen in de offerte (constructieberekening, vergunning, etc). Eventueel (optioneel) zonnepanelen. Het betreft de woning met blauw-grijze deur op de foto. De oplevering graag compleet, inclusief elektra. Ik denk dat het huis een dakopbouw kan houden, maar wij hebben wel een uitbouw aan de achterzijde. Het is voor een extra etage. De kamers en muren worden hetzelfde als op de 1e verdieping.

Gevelbekleding vervangen

Woning met 1e etage schuin dak waar nu houten gevelbekleding zit op de 2 zijkanten. De oversteek rondom is ook hout met houten dwarsbalken aan onderkant. Serre aan achterkant is met Trespa, dat hoeft niet veranderd te worden. Ik weet nog niet wat voor bekleding ik wil, het moet in ieder geval goedkoop zijn met houtlook. De afmetingen weet ik niet, ik denk rond de 60 m2.

Kunststof boeiborden monteren

Graag willen we de bestaande houten boeiborden vervangen voor kunststof/trespa/keralit boeidelen. Het betreft rondom de woning om ongeveer 50 meter boeiborden.

Boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Het gaat om circa 15 meter boeidelen, momenteel van hout rondom een dubbele garagebox (begane grond) vervangen voor voorkeur Keralit of Trespa (afhankelijk van eventueel prijsverschil). Boeidelen zitten op de begane grond, ongeveer 2.5 m hoog.

Boeiboorden vernieuwen

Het is hard nodig dat de boeiborden aan mijn huis vernieuwd worden. Het betreft een bungalow waaraan rondom ca. 85 meter boeiboord zit van 40 cm. hoog, waarvan ca. 13 meter met een overstek van 60 cm (onderlatjes). Het lijkt heel veel maar de schilder heeft het ruwweg voor mij opgemeten. Ik denk aan Trespa en bespreek dit graag met de vakman. Geen haast maar het moet wel binnen nu en 1 jaar gebeuren.

Boeiboorden vervangen en vernieuwen

Vervangen van de boeiboorden (hout) rondom de garage (ongeveer 20 meter) en in de nok van het dak (ongeveer 11 meter) door onderhoudsvrije platen (trespa of keralit ) In de boeiboorden in de nok van het dak zit 1 groef De boeiboorden rondom de garage bevatten 2 groeven. Graag willen we dit effect, wanneer het mogelijk is behouden.

Ophanging van Trespa boeidelen controleren

Het dak van het gebouw in Amsterdam is rondom voorzien van boeidelen. Nu zie ik dat op sommige bevestigingsplaatsen de schroeven loszitten of zelfs ontbreken. Voordat de boeidelen echt naar beneden komen vallen wil ik graag een controle uitgevoerd hebben of de boeidelen nog goed vastzitten en zo niet wat het zou kosten om dit te herstellen. Graag hoor ik of dit mogelijk is en zou ik graag een offerte hiervoor willen ontvangen op mijn mailadres.

Trespa boeidelen plaatsen

We hebben een ruime vrijstaande woning en we willen de boeidelen en goten rondom de woning vervangen. Ruw geschat denk ik dat het ongeveer 80 meter lang is. Het is nu een soort pvc of kunststof. Het is de bedoeling dat de nieuwe boeidelen van trespa zijn. Graag nodigen we u uit om een offerte te maken.

Opknappen van het schuurdak

Betreft vrijstaand opbergschuurtje (circa 3 x 2 m) met plat dak (bitumen met grind) en houten boeidelen. Gewenst offerte vervangen dakbedekking (circa 30 jaar oud) en vervangen van houten boeidelen (rondom) voor kunststof of trespa boeidelen.

Carport realiseren bij een nieuwbouwwoning

Ik wil een carport laten realiseren voor nieuwbouwwoning. Afmeting 3,30 x 4,50 bevestiging aan links aan gevel, achterkant aan garage, en rechts1 of 2 steunpilaren nodig. Afwerking: plat dak en rondom wit trespa of soortgelijk materiaal. Ik heb een foto als voorbeeld beschikbaar. De uitvoering is waarschijnlijk januari 2018. Voor 1 juli wil ik graag beslissen wie ik de uitvoering wil laten doen.

Partners

Partners van Casius