Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trespa rondom de dakgoot maken:

Trespa rondom de dakgoot maken

Graag zou ik mijn dakgoten willen laten bekleden met trespa of keralit. Totale lengte 25 meter.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trespa rondom de dakgoot maken uit heel Nederland:

Boeiboord rondom huis

Zou graag rondom keralit of trespa incl. De goot nakijken. Is deels op de bovenverdieping ook zolderraam maar ook op de begane grond

Hout vervangen door Trespa

Ik heb een serre met rondom houten boeidelen. Tijdens voorbereidingswerkzaamheden mbt schilderwerk kwam ik erachter dat de boeidelen op de hoeken zijn weggerot (of beter gezegd gedelamineerd). Ik wil dit hout vervangen door trespa of ander HPL product. De huidige platen van zo'n 18mm (dat is inclusief 30 jaar verf) zijn allemaal onder verstek gezaagd (met exotische hoeken). Dit is voor mij helaas te ingewikkeld en ik mis de apparatuur hiervoor. De afmetingen van de platen zijn (maten in cm): 2x: 130x40 6x: 103x40 1x: 210x40 Tijdens een bezoekje ter plekke kunnen we de exacte werkzaamheden bespreken en verdelen. Ik ontvang graag een richtprijs inclusief materiaal alvorens een afspraak te maken.

Boeiboorden vervangen rondom vrijstaand huis

Het vervangen van nu houten dakranden (in zicht en onderkant), die langs de kopse kanten van het schuine dak en langs de goten lopen. Bij voorkeur door keralit, trespa of ander product (duurzamers), niet van hout. In totaal gaat het om 48 m dat vervangen moet worden plus een stuk van 32 m dat langs de goot loopt. Ket is een schuin dak van een vrijstaand huis en rondom is er gemakkelijk bij te komen. Er staat wel een garage, maar dit is gemakkelijk voor de dakgoot. De kosten voor het afvoeren graag apart benoemen op de offerte.

Boeiboorden vervangen door kunststof

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten vervangen van houten boeiboorden door trespa boeiboorden of een ander alternatief. Het gaat om 22 strekkende meter, rondom het huis.Graag hoor ik van u welke informatie u nog meer nodig heeft.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Wij willen onze bestaande gipsplaten aan de voorzijde van het huis vervangen door Trespa platen. Het zijn geen grote delen, per plaat ongeveer een oppervlakte van 70 x 250 cm. We ontvangen graag adressen van vakmannen in of rondom Almere (noorderplassen west) die deze klus voor ons uit kunnen voeren. Het gaat om in totaal 6 platen.

Dakopbouw plat dak

Een dakopbouw met rondom stenen muur (eventueel steenstrips), ongeveer 45 m2. Wel prefab. De binnenmuren graag gipsblokken. De directe buren aan 1 kant hebben al een opbouw (zijkant Trespa). Graag het gehele traject meenemen in de offerte (constructieberekening, vergunning, etc). Eventueel (optioneel) zonnepanelen. Het betreft de woning met blauw-grijze deur op de foto. De oplevering graag compleet, inclusief elektra. Ik denk dat het huis een dakopbouw kan houden, maar wij hebben wel een uitbouw aan de achterzijde. Het is voor een extra etage. De kamers en muren worden hetzelfde als op de 1e verdieping.

Gevelbekleding vervangen

Woning met 1e etage schuin dak waar nu houten gevelbekleding zit op de 2 zijkanten. De oversteek rondom is ook hout met houten dwarsbalken aan onderkant. Serre aan achterkant is met Trespa, dat hoeft niet veranderd te worden. Ik weet nog niet wat voor bekleding ik wil, het moet in ieder geval goedkoop zijn met houtlook. De afmetingen weet ik niet, ik denk rond de 60 m2.

Kunststof boeiborden monteren

Graag willen we de bestaande houten boeiborden vervangen voor kunststof/trespa/keralit boeidelen. Het betreft rondom de woning om ongeveer 50 meter boeiborden.

Boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Het gaat om circa 15 meter boeidelen, momenteel van hout rondom een dubbele garagebox (begane grond) vervangen voor voorkeur Keralit of Trespa (afhankelijk van eventueel prijsverschil). Boeidelen zitten op de begane grond, ongeveer 2.5 m hoog.

Boeiboorden vernieuwen

Het is hard nodig dat de boeiborden aan mijn huis vernieuwd worden. Het betreft een bungalow waaraan rondom ca. 85 meter boeiboord zit van 40 cm. hoog, waarvan ca. 13 meter met een overstek van 60 cm (onderlatjes). Het lijkt heel veel maar de schilder heeft het ruwweg voor mij opgemeten. Ik denk aan Trespa en bespreek dit graag met de vakman. Geen haast maar het moet wel binnen nu en 1 jaar gebeuren.

Partners

Partners van Casius