Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken:

Hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken

Ik wil graag een halfhoogslaper op maat laten maken met een klein bureau eronder. De afmetingen: lengte 180 bij breedte 80 bij hoogte 75 cm.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken uit heel Nederland:

Hoogslaper op maat laten maken of inbouwen

In een kinderkamertje van 2.00 bij 2.60 m wil ik over de breedte een hoogslaper van 200 bij 80 cm . Moet inbouw zijn of losstaand maar dan mogen de poten niet uitsteken ivm maximaal 2 meter breed. Kleine kamer dus het materiaal moet zo licht en luchtig mogelijk zijn. Hoogte kamer is 2.45m dus denk dat de hoogslaper zelf zonder matras op ongeveer 1.40 m moet. Trapje rechts, en veiligheidshekje uiteraard. In de breedte achter het trapje een bureaublad.

Hoogslaper op maat laten maken

Graag zouden wij een hoogslaper van blankhout willen laten maken die er ongeveer uitzien als de hoogslaper met twee zitjes er onder. Met onder iedere zitting een la. Onze zoon houdt van spelletjes spelen aan het tafeltje wat dan ontstaat. Treinbanen bouwen wat dan kan als je het tafeltje en de zitjes ombouwt op een plateau. En van logeer partijtjes. Voor een beeld, zie het plaatje. Ik wil zoiets maar dan een stevigere constructie en met wat aanpassingen.

Hoogslaper op maat laten maken

Voor in mijn studentenkamer wil ik graag een hoogslaper laten maken. De kamer is 300 cm bij 495 cm. De lattenbodem van mijn bed van 200 cm bij 140 cm zou ik graag in de hoogslaper leggen als dat kan. Ook dacht ik eraan om maar 2 poten onder het bed te hebben, als het bed aan de muurkant in de muur kan worden geschroefd.

Hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken

Ik wil graag in mijn kleine kamer een hoogslaper laten maken van 1.90 meter lang en 1.40 meter breed. Het moet een stoere hoogslaper worden waar een jongen van nu 12 jaar op gaat slapen. Onder de hoogslaper wil ik graag een klein bureau /werktafel en een plank aan de muur.

Hoogslaper op maat maken

Ik woon in een loft en wil graag een hoogslaper op maat laten maken, tussen twee muren ongeveer 300 breed 180.

Hoogslaper op maat laten maken

We zijn al een poosje op zoek naar een hoogslaper voor onze oudste zoon. We hebben er een gevonden, maar hij is net niet naar onze smaak en de aanbieder levert hem alleen zoals hij in de webshop staat en niet anders (zie foto). Wij willen graag een hoogslaper met trap (circa 50 cm breed) en daarin lades. Over de breedte komt dan een bureau blad (200 x 90 cm) en boven het bureau het bed. We willen de hoogslaper graag in glad hout (MDF) geleverd en zelf aflakken in de kleuren wit, zwart en appeltjes groen. Het zou mooi zijn als dit alles niet duurder gaat worden dan 700 euro. De afmeting van de kamer is 3 x 3 x 2.5. meter.

Renovatie tussenwoning

Ik dacht dat ik de verbouwing zelf wel kon doen maar dat valt toch tegen. Er moet nog veel gedaan worden: - vernieuwen badkamer (155 bij 280 cm) - plaatsen tussenmuren (287 bij 275 cm) - op maat gemaakte hoogslaper (287 bij 130 cm) - isoleren schuin dak en plafonds (480 bij 250 cm) - vernieuwen van elektra. Belangrijkste op heel korte termijn: - badkamer - plaatsen tussenwanden - dichtmaken plafonds. Voor meer informatie over wat er gedaan moet worden kan de vakman contact met mij opnemen. Het gaat namelijk om een complete verbouwing.

Hoogslaper plateau op maat maken

Ik heb een hoogslaper nodig, die niet meer ruimte inneemt aan de zijkant dan de 1,90 meter van het matras, want dat is ook de breedte van de kamer. Details: 1,90 meter breed x 3 meter lengte x 2,60 meter hoog. De Hoogslaper zal de hele breedte van de kamer innemen en er dient een matras van 1,90 x 1,40 meter op te passen. Over de hoogte ben ik er nog niet uit. Tussen de 1,60 en 1,70 denk ik, onderkant van het bed. Vooral heb ik geen groot budget.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag in een klein kamertje voor mijn kleindochter een eenvoudige hoogslaper laten maken: Maat 190 of 180 x 80 cm.

Hoogslaper/plateau op maat maken

Ik huur een kleine studio van ongeveer 20 m² waar ik in een hoek graag een hoogslaper wil laten maken tussen 2 muren. De hoogte van de kamer is 220 cm. Er moet een plateau worden gemaakt van 190 cm diep en 120 cm breed. Ik wil daar mijn matras op leggen. Er moet misschien ook een opstapje worden gemaakt. Er onder wil ik ladenkasten plaatsen en ik wil daarom samen met de timmerman de hoogte van het plateau bepalen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie. Ik heb een voorbeeldfoto bijgevoegd.

Partners

Partners van Casius