Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijnen amsterdamse schuiframen vernieuwen:

Kozijnen Amsterdamse schuiframen vernieuwen

Het betreft een rijksmonument waar 3 kozijnen van ongeveer 105 cm breed en 200 cm hoog op 1e etage vervangen moeten worden door monumentenglas. Beneden gaat het alleen om het glas vervangen door 3 stuks door monumentenglas. Het aanzicht moet gelijk blijven en dubbel glas niet toegestaan. Tevens tochtwering aanbrengen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen amsterdamse schuiframen vernieuwen uit heel Nederland:

Renovatie van het trappenhuis

Renovatie van een (openbaar) trappenhuis in een Amsterdamse huis. - 2 trappen & 2 overlopen vloerbedekking, hout repareren, luik kruipruimte aanpassen en schilderwerk; - Houtwerk deuren/kozijnen schilderen en sierlijsten monteren; - Houtwerk trap/overloop schilderen en wat timmerwerk; - Muren/plinten glad maken en schilderen en wat timmerwerk; - overige klusjes waaronder elektra. Zie de bijlage voor verdere details. Eventueel foto's beschikbaar op aanvraag. Vloerbedekking en verf verzorgen wij zelf.

Beter isolerend glas met suskasten

Ik wil graag in mijn eenvoudige Amsterdamse woning in de woonkamer, goed geluidsisolerend glas met suskast. Ik heb nu kunststof kozijnen met openslaande deuren 'frans balkon' en open roostertje. Twee keer glas naast de deuren, ongeveer 45 cm breed en 2 meter hoog. Het glas van de deuren is ongeveer 40 x 180 cm. Totale hoogte deuren/kozijn kleine 3 meter. Boven de deuren zitten ook ruiten: twee vierkante en in het midden een ruit van ongeveer 1 meter breed. Er is iets van 8 jaar geleden dubbel glas ingezet maar dat voldoet niet. Maar ik zit aan drukke weg en heb veel last van luchtvervuiling en geluidsoverlast. De gevel is ongeveer 4 meter breed. Hoeveel gaat echt goede isolatie met suskasten ongeveer kosten? Graag globale prijsindicatie per mail.

Het aanbrengen van 3x dakterrassen 24m² ...

Het aanbrengen van 3x dakterrassen 24m² en 3x (geen prefab) dakkapellen 3m² vloer tot plafond 2.3m hoog aan de derde verdieping van Amsterdamse Oud Zuid woningblok. Slopen van bestaande situatie, grind / dakpannen afvoeren en het aanbrengen van drie dakterrassen bankirai, elk 24m² en verlenging vd bestaande dakkapellen met rabat delen, elk 3m². - 111 II Een nieuwe dakterras en het verlenging van de dakkapel met staal of hout constructie, afwerking stukwerk, schilderwerk bij eigenaar. een interne trap. slopen van de bestaande ontluchting schoorsteen; ventilatie en standleiding naar boven trekken binnen de wand. Alle kozijnen wit kunstof, glas HR++ 4/12/5. Een buitendraaiende deur en een binnendraaiend kiep raam met ventilatiestrook. Elektriciteit en water naar dakterras

Afvoeren van, grind / dakpannen afvoeren ...

Afvoeren van, grind / dakpannen afvoeren en het aanbrengen van drie dakterrassen bankirai, elk 24m² en de verlenging van de bestaande dakkapellen met rabat delen, elk 3m². Elk appartement is op 3e verdieping achterkant van Amsterdamse Oud Zuid woningblok - 111 II Een nieuwe dakterras en het verlenging van de dakkapel met staal of hout constructie, afwerking stukwerk, schilderwerk bij eigenaar. Het aanbrengen van een interne trap. Het slopen van de bestaande ontluchting schoorsteen; ventilatie en standleiding naar boven trekken binnen de wand. Alle kozijnen wit kunstof, glas HR++ 4/12/5. Een buitendraaiende deur en een binnendraaiend kiep raam met ventilatiestrook. Elektriciteit en water naar dakterras brengen. - 107 II Een nieuwe dakterras en het verlenging van de dakkapel met staal of

Amsterdamse woning, 2e etage, met aan ...

Amsterdamse woning, 2e etage, met aan voorzijde Frans balkon. De deurtjes naar het Franse balkon hebben ieder 1 ruit. Boven de deurtjes zit een raamwerk bestaande uit 3 ruiten. Aan de voorzijde van het huis 1 schuifraam(bestaande uit 2 ruiten), met daarboven een raam (bestaande uit 3 ruiten). Aan de achterzijde uitkomend op balkon: 2 ramen (ieder 2 ruiten) met daarboven ieder een raam (met 3 ruiten). Balkondeur achterzijde 1 raam, en daarboven een bovenlicht. Tenslotte 1 enkel keukenschuifraam met daarboven 1 enkelraam. Verzoek om HR++glas voorziening, met indien mogelijk behoud van de bestaande kozijnen/ raamwerk.

Het gaat om een samenvoeging van 2 ...

Het gaat om een samenvoeging van 2 amsterdamse apartementen. Een apartement (60m2) is reeds gerenoveerd, maar hier moet wel een keuken gesloopt, een badkamer verplaatst en nieuwe wanden geplaatst worden. Het andere apartement (70m2) is verouderd en dient volledig gerenoveerd te worden (electra, leidingen, cv ed). Verder moeten ook de kozijnen vervangen en de balkons onder handen genomen te worden. Tot slot moet er ook een keuken en binnentrap geplaatst worden.

Historische woonark (bouwstijl ...

Historische woonark (bouwstijl buitenkant: Amsterdamse school). Buitenkant (hout) wordt gerestaureerd met behoud van klassiek uiterlijk en stijlkenmerken. Binnenkant wordt geheel gestript en opnieuw op gebouwd. Kortom, houtwerk, ramen en kozijnen aan de buitenkant en een volledig nieuw interieur (vloer, wanden, keuken,slaap en badkamer)

Ik heb 4 kozijnen met enkel glas, type ...

Ik heb 4 kozijnen met enkel glas, type Amsterdamse schuifraam. Ik wil graag dubbelglas met kantelramen. Behoud van stijl is belangrijk. Maat: 1,04 m breed en 1,90 m hoog. Dit is ook ongeveer het raamoppervlak.

In een monument aan een van de ...

In een monument aan een van de Amsterdamse grachten moeten de ramen opnieuw gesteld worden vanwege de verzakking van het huis. Nieuwe gewichten, touw, knoppen ets. Aan de achterkant moet in de onderkant van twee ramen rookglas komen. De ramen moeten ook gerenoveerd worden, stopverf etc. Kozijnen zijn in redelijke staat geen houtrot. Omdat het pand onder monumenten valt mogen de ramen niet vervangen worden! Verder moeten er twee stevige deuren gemaakt worden, die toegang geven tot het trappenhuis.

voor en achtergevel aanpassing en tevens ...

voor en achtergevel aanpassing en tevens nieuw dak met terras in 19 eeuwse amsterdamse volksbuurt voorgevel; nieuwe winkelpui. Achtergevel; balkons op 2 en 3 hoog met gevelaanpassing dwz ipv raam deuren naar balkon. nieuw dak met volume vergroting van de zolder en terras op dak. en op zolder = 4e verdieping achtergevel aanpassing. Tekeningen worden door architect gemaakt. offerte voor nieuwe kozijnen. nu plastic, moet hout worden. totaal 15 ramen en 3 deuren.