Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor ikea pax kast aanpassen :

IKEA Pax kast aanpassen

We willen graag 2,5 ikea al in elkaar gezette pax kasten laten inbouwen. Voor de kasten zal en een wand gemaakt moeten worden met 2.5 deur. De lengte 3 meter en de hoogte 2.70 meter. Tevens is er nog een schuin gedeelte waar wij kastruimte op maat willen laten maken door de vakman. Hier ontvangen wij graag advies over. Het aflakken van de wand zullen wij zelf verzorgen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea pax kast aanpassen uit heel Nederland:

Kasten monteren

Ik heb zeven Ikea pax-kasten die ik graag zou willen monteren en permanent maken. Ik wil graag een offerte hiervoor, inclusief het bevestigen van de kasten aan elkaar.

Klussen in huis

Graag zou ik diverse kleine klussen laten uitvoeren (ik ben net verhuisd): - ophangen van plafondrails en luxaflex - stopcontacten terugplaatsen na schilderwerk - deurklinken terugplaatsen en vastzetten - in elkaar zetten van Ikea Pax kast en een andere kledingkast Ikea.

Pax kast van Ikea monteren

Demonteren van een IKEA Pax kast van 150cm breed. Monteren van dezelfde kast in de kamer ernaast, met twee nieuwe schuifdeuren. Indien mogelijk in de week van 20 augustus.

Pax kast en bed monteren

Put together furniture: - 2 ikea PAX - bed (not Ikea, another brand)

Twee Ikea kasten demonteren en verhuizen

Ik wil graag een Ikea pax kast van 3 meter breed en een palax kast laten demonteren en verhuizen en weer op laten zetten. Van appartement naar een ander appartement in Rotterdam centrum. Op beide plekken is een lift aanwezig.

PAX kast Ikea monteren

Ik heb een PAX kast van Ikea gekocht, 150 cm breed, 236 cm hoog met schuifdeuren. En 6 schuif-laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor de montage incl. Aan de muur vastmaken (betonnen muur) en binnenverlichting

Pax kast van Ikea monteren

Ik wil graag een nieuwe Ikea PAX kast van 4 meter breed in elkaar laten zetten.

IKEA kasten demonteren en monteren op een ander adres

Wij hebben 5 PAX kasten van verschillen formaten. Grote kasten. Deze willen we op korte termijn demonteren en monteren op een ander adres in Amsterdam. Wie heeft ervaring en interesse en zou een prijsopgaven willen geven

IKEA-kast en uit elkaar halen, verhuizen en in elkaar zetten

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren op een ander adres . De kast is 2. 50 meter breed en 2. 36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed).

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik wil graag 4 PAX kasten van 235 cm laten inkorten tot 190 cm. De kasten zijn 50 cm breed.

Partners

Partners van Casius