Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor badkamerplafond met spotjes en boxjes maken:

Badkamerplafond met spotjes en boxjes maken

We hebben net een nieuwbouwhuis met houtskeletbouw. In onze reeds gerealiseerde badkamer van 6. 4m2 willen we graag een verlaagd plafond voor spotjes en eventueel muziek. Afwerking stuc plus verven.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerplafond met spotjes en boxjes maken uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stuken

In onze nieuwbouw woning willen wij de wanden van de woonkamer gestuuct hebben. De wanden worden door de aannemer behang klaar afgeleverd. In de badkamer komt een verlaagd plattegrond met spotjes, het verlaagde plafond wordt van stucplaten gemaakt. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Badkamerplafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

We hebben net een nieuwbouwhuis met houtskeletbouw. In onze reeds gerealiseerde badkamer willen we graag een verlaagd plafond voor spotjes en eventueel muziek. Afwerking stuc plus verven. De badkamer is 6,4 m2. Het plafond is ongeveer 2,70 meter hoog.

Badkamerplafond met spotjes monteren

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De oppervlakte is ongeveer 6m2.

Badkamerplafond glad pleisteren

De badkamer heeft op dit moment een mdf plafond (2,35 x 1,76 meter) waarbij we last hebben van schimmelvorming. Ik zou het graag laten vervangen door stucwerk of over laten stucen. Vraag van mij is of overstuken kan? Ik ben benieuwd naar uw prijsopgave en antwoord op bovenstaande vraag. Het huis is op naam van mijn broertje en hij woont ook daar. Verlichting (5 spotjes) is al aanwezig. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Gipsplaten badkamerplafond met inbouw spotjes maken

We willen een gipsplatenplafond in de badkamer met 5 ingebouwde spotjes. Het plafond bestaat nu uit ruwe betonnen kanaalplaten. Er zitten 2 lichtpunten (op zelfde schakelaar) en een ventlatorkap in dit plafond. De afmetingen zijn maximaal 250 cm x 350 cm en een (douche) nis van 95cm x 155cm in het verlengde van de 350cm. Graag ontvangen wij een offerte voor een strak plafond inclusief de inbouw van 5 spots, zonder plint/rand afwerking.

Verlaagd badkamerplafond maken

Badkamer wordt nu opnieuw betegeld. We houden ca 30cm vrij voor verlaagd plafond met halogeen spotjes.

Badkamerplafond herstellen

In onze badkamer moet het plafond boven de douche gerepareerd of vervangen worden. Het deel boven de douche zit los en hier heeft schimmel gezeten. In totaal is het plafond ongeveer 15 vierkante meter groot, het deel boven de douche ruimte is ongeveer 2 vierkante meter groot. Het plafond bestaat uit een soort chrome schrootjes. In het plafond zitten spotjes en een afzuiging. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamerplafond vernieuwen en badkamermeubel monteren

Ik wil in mijn badkamer van 170 x 300 cm graag het plafond gaan vernieuwen. Ik zal het oude plafond zelf wegslopen en wil er daarna graag de Agnes One-Step plafondplaten met lijsten laten plaatsen. Hierin moeten ook drie spotjes worden aangebracht. Er is al een centraaldoos aanwezig. Verder wil ik graag een nieuwe wastafel met kraan en klein onderkastje laten plaatsen. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen. We laten het werk graag tussen nu en het voorjaar inplannen. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Verlaagd badkamerplafond maken

Ik wil graag een nieuw plafond in mijn badkamer van 2 bij 2.50 meter. Momenteel is er een verlaagd plafond met 4 ingebouwde spotjes en afzuiging, dit moet ook in het nieuwe plafond. Het tegelwerk is tot aan het huidige rachelwerk. Het lijkt me dat een (span)plafond met pvc en polyester het beste is. Kan het huidige rachelwerk blijven of moet er iets anders komen? Graag zou ik van u een offerte krijgen.

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

Ik wil in mijn badkamer een verlaagd plafond van 6 m² laten maken met 6 spots. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.