Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verlaagd badkamerplafond met spotjes maken:

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

We hebben net een nieuwbouwhuis met houtskeletbouw. In onze reeds gerealiseerde badkamer willen we graag een verlaagd plafond voor spotjes en eventueel muziek. Afwerking stuc plus verven. De badkamer is 6,4 m2. Het plafond is ongeveer 2,70 meter hoog.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlaagd badkamerplafond met spotjes maken uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stuken

In onze nieuwbouw woning willen wij de wanden van de woonkamer gestuuct hebben. De wanden worden door de aannemer behang klaar afgeleverd. In de badkamer komt een verlaagd plattegrond met spotjes, het verlaagde plafond wordt van stucplaten gemaakt. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Badkamerplafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamerplafond met spotjes monteren

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De oppervlakte is ongeveer 6m2.

Zwarte schimmel verwijderen

Ik wil dat de vakman zwarte schimmel van mijn badkamerplafond. Deze is ongeveer 3,5 m2. Het gaat om het stuk boven het verlaagd plafond. Kliksysteem dat eenvoudig te verwijderen is. Graag een offerte.

Verlaagd badkamerplafond maken

Badkamer wordt nu opnieuw betegeld. We houden ca 30cm vrij voor verlaagd plafond met halogeen spotjes.

Badkamerplafond vernieuwen

Wegens een reeds verholpen lekkage wil ik het plafond van de badkamer laten vervangen. Er is nu een verlaagd plafond aanwezig, dit moet er uit en vervolgens moeten er nieuwe gipsplaten worden geplaatst en afgestuckt. De woning is uit 1935, er zit dus riet in het plafond. Het plafond is ongeveer 3 x 4 meter groot. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Verlaagd badkamerplafond maken

Ik wil graag een nieuw plafond in mijn badkamer van 2 bij 2.50 meter. Momenteel is er een verlaagd plafond met 4 ingebouwde spotjes en afzuiging, dit moet ook in het nieuwe plafond. Het tegelwerk is tot aan het huidige rachelwerk. Het lijkt me dat een (span)plafond met pvc en polyester het beste is. Kan het huidige rachelwerk blijven of moet er iets anders komen? Graag zou ik van u een offerte krijgen.

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

Ik wil in mijn badkamer een verlaagd plafond van 6 m² laten maken met 6 spots. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Badkamerplafond vervangen

Ik heb waterschade gehad aan het plafond in de badkamer. Dit is een verlaagd plafond van gips. Hier zitten 3 spotjes in gemonteerd. Nu moet dit vervangen worden voor nieuw gips en 3 spotjes inclusief het opnieuw schilderen van het plafond. De afmeting is 200 x 185 cm en een schuine wand met dakvenster van 185 x 135 cm. De offert zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hier na dient de vakman het werk uit te voeren.

Plafond glad pleisteren na lekkage

Onze woonkamer heeft een verlaagd plafond van vermoedelijk gipsplaten van 60 cm breed met daarop latex. Het zouden ook stucplaten kunnen zijn, maar dat kan ik niet goed zien. We hebben lekkage gehad in de uitbouw en daardoor zijn er vochtplekken in het plafond zichtbaar, die weggewerkt moeten worden. Daar we niet tevreden zijn met de huidige afwerking en de overgangen duidelijk zichtbaar zijn, willen we dit graag strak en glad maken. Verder willen wij ons badkamerplafond laten beoordelen. Daar zit ook een verlaagd plafond in met gipsplaten, afgewerkt met schuurwerk waar scheurtjes in komen. We maken graag een afspraak om de beide plafonds te laten beoordelen en ons te laten adviseren over de beste aanpak. We ontvangen graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, willen wij het werk graag zo snel mogelijk laten verzorgen. Het gaat om het opknappen van in totaal ongeveer 50 m² plafonds.

Schimmel van het badkamerplafond verwijderen

Wij hebben een vochtprobleem in huis. Het grootste probleem is de badkamer. Er is een verlaagd plafond in de badkamer met spotjes. Het plafond is inmiddels zwart geworden van de vocht. Daarnaast vindt er ook vocht plaats bij de kamerramen. Het verlaagd plafond (soort schrootjes) gaat helemaal verwijderd moeten worden. Er is een schimmelprobleem in huis en willen dat dit met spoed verholpen wordt.