Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten luiken laten maken:

Houten luiken laten maken

Graag een richtprijs voor het maken van houten luiken, 180cm hoog en 65cm breed, 6 stuks per 3 aan mekaar vast (zie foto) en 70cm op 45cm twee stuks.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten luiken laten maken uit heel Nederland:

Louvre buitenluiken maken

Het betreft het maken van Louvre luiken voor de buitenkant van de ramen. Ik wil graag houten luiken, in totaal gaat het om 7 ramen met als hoogte: 200, 5 keer. Volgend jaar wordt het huis geschilderd en op nieuw gevoegd, ik ben op zoek naar een prijsindicatie om te kijken of ik dan ook de luiken wil plaatsen.

Vervangen van onderdorpels, glas en luiken

Het betreft het vervangen onderdorpels van 2 kozijnen inclusief nieuw glas en de eerste 10 cm van de stijlen. Tevens zal het lood onder de dorpels vervangen moeten worden en de 2 houten luiken. De onderdorpels zijn ongeveer 2.20 meter lang, de luiken zij 35 bij 25 cm en het glas 1.35 bij 40 cm.

Vloerisolatie aanbrengen onder een houten vloer

Ik heb in mijn woning nieuwe vloerbalken geplaatst met underlayment. Ik wil die vloer aan de onderzijde laten isoleren. Ik heb diverse luiken gemaakt, zodat de kruipruimte goed bereikbaar is. Onder de balken is er 45 cm ruimte. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Kattenluikjes plaatsen

Ik wil graag 2 kattenluiken laten plaatsen in houten deuren. De luiken heb ik al.

Houten paneelluiken laten maken

Voor 2 openslaande deuren wil ik paneelluiken laten maken. De afmeting in totaal is 2 bij 2.70 m. Bijgaand een foto van de luiken die ik zoek en een foto van mijn huis met de betreffende deuren (zonder luik).

Houten luiken maken of leveren en plaatsen

Ik wil houten luiken maken of geleverd hebben om te plaatsen bij mij thuis voor mijn ramen. Boven 2 luiken van ongeveer 1 bij 1 meter (vanaf balkon) en beneden voor 2 ramen met 2 luiken van elk ongeveer 1,5 bij 1 meter.

Hoekhuis buiten en binnen schilderen

Het gaat om het volgende: 135 m2 muren binnen 95 m2 plafonds binnen 13 deuren 3 dakkapellen 1 schuifdeur 11 kozijnen 7x binnen en buiten 1 trap hekje + leuningen 2 x kast 6 x houten raam luiken 1 x staal hek 2 x dakgoten

Buitenzijde van de woning laten schilderen

Ik wil mijn buitenzijde woning laten schilderen te weten: 17 houten kozijnen, 3 deuren en 1 garagedeur overstekken en eventueel 28 blinden (oftewel luiken). Kan er iemand langskomen om te kijken? Ik weet namelijk niet alle maten zo uit mijn hoofd.

Sierluiken voor ramen vernieuwen

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning 2 ramen beneden en 2 ramen boven. Bij die ramen hangen in totaal 8 houten sierluiken, die aan vervanging toe zijn. Het gaat boven om 4 luiken van 122 cm hoog en 50 cm breed en beneden om 4 luiken van 152 cm hoog en 60 cm breed. De luiken hebben elk 2 panelen. Wij willen de nieuwe luiken conform de oude laten maken. Het bevestigen van de luiken zullen wij zelf verzorgen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Luiken naar de kruipruimte maken

Er moeten 3 luiken naar de kruipruimte geplaatst worden. In een broodjesvloer met daarop een visgraat houten vloer. De maat van de luiken zo klein mogelijk. Ik zoek iemand met ruime ervaring hierin.

Partners

Partners van Casius