Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnendeur 'sanne' inmeten en afhangen:

Binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen

Ik zoek een vakman voor het inmeten en later monteren van een binnendeur. Ik wil bij Gamma de opdek binnendeur van Lundia, model 'Sanne' aanschaffen met blank glas en die laten afhangen. Het glas wordt los bijgeleverd en moet ook gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur 'sanne' inmeten en afhangen uit heel Nederland:

Binnendeur monteren en afhangen

1 binnendeur inmeten (we hebben zelf gemeten 83 x 200 cm), monteren en afhangen. Betreft een binnendeur met 4 ruiten (type Sanne).

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil graag 1 nieuwe binnendeur Sanne stomp laten afhangen en 1 bestaande binnendeur opnieuw laten afstellen.

Opdekdeur vervangen

Wij willen een nieuwe binnendeur plaatsen met glas. Het zal bijvoorbeeld gaan om de Lundia deur Sanne met matglas. De huidige deur heeft geen venster. Het kozijn is van metaal en het hang en sluitwerk is erg specifiek. Wij weten niet of de deur Sanne in dit systeem gehangen kan worden? Mogelijk kunnen de scharnieren uit de huidige deur gebruikt worden voor deur Sanne ? Een Cando deur is voor ons ook een optie. Er is een foto beschikbaar van het huidige hang- en sluitwerk.

Glas in binnendeur plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de aankoop van een binnendeur, een opdekdeur van het model Sanne van de Gamma. Daarin moeten vier matglazen ruiten worden geplaatst. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het plaatsen van deze ruiten. Zo krijgen wij een goed beeld van onze totale kosten. De deur hoeft niet te worden afgehangen.

Lundia Sanne binnendeur plaatsen

Graag zouden we een monteur op bezoek willen hebben die naar het deurkozijn kan kijken. Deze is beschadigd bij het slot. We willen graag weten of er alleen een nieuwe deur geplaatst kan worden of dat er ook een nieuw kozijn in moet. De deur is uitgezocht maar nog niet besteld hierdoor. We willen de deur Lundia Sanne bestellen en laten plaatsen.

Glas in binnendeur laten monteren

Wij hebben de deur Sanne gekocht, met 4 losse glazen platen. Wat kost het als u langskomt om het glas te monteren in de deur?

Plaatsen en op maat maken binnendeur

Ik zou graag een binnendeur willen laten plaaten. Nu heb ik de binnenmaat van de sponning strak opgemeten en zijn 2.01 x 82,5. De deur die ik op het oog heb is Sanne met een afmeting van 201,5 x 83. I het mogelijk om deze deur te laten plaasten incl. hang en sluitwerk en zou u mij een offerte hiervoor kunnen toesturen. Deur zal ik waarschijnlijk zelf kopen.