Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stalen binnendeuren met glas laten monteren:

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen binnendeuren met glas laten monteren uit heel Nederland:

Afhangen van binnendeuren

Ik wil een aantal binnendeuren in huis vervangen. Ik denk aan 2 stalen binnendeuren stomp, met rolslot, 1 stalen binnendeur hangend / rollend en 3 gewone stompe binnendeuren met klink . Ik heb hulp nodig met inmeten en een deskundige blik of kan wat ik wil. Na opmeting bestel ik de deuren en het beslag en dan kan er professioneel worden afgehangen. De binnendeur kozijnen moeten dan worden afgelakt.

Binnendeuren afhangen

Wij hebben op de begane grond 4 stalen kozijnen laten vervangen door houten kozijnen. Hier hebben wij 4 nieuwe massief houten binnendeuren voor gekocht bij Praxis. Een van de deuren heeft 2 glasplaten welke nog in de deur moeten worden gemonteerd. De deuren dienen te worden afgehangen. Sloten heb ik zelf, gaten zitten reeds in de deur, echter scharnieren nog niet. De deuren worden op 13-9 geleverd. Graag zou de opdracht voor 23-9 moeten worden uitgevoerd. Graag zien we de prijs voor het afhangen van 4 opdekdeuren inclusief scharnieren en inclusief het plaatsen van het glas in 1 van de deuren.

Deuren en deurposten schilderen

Het betreft het schilderen 4 binnendeuren met, stalen, deurposten. Het werk mag in de winter worden uitgevoerd.

Stalen binnendeuren plaatsen

Graag offerte voor stalen binnendeuren met glas als volgt: - Totale breedte van ongeveer 2.06 meter en hoogte 2.15 meter, - Schuifdeur links, vast raam rechts (afhankelijk van welke zijde je het bekijkt, natuurlijk).

Moderne binnendeuren monteren

4 binnendeuren wil ik laten vervangen door 4 stalen deuren met glas. Hiervoor dienen ook de (houten) deurkozijnen aangepast te worden. Inclusief glas/hang en sluitwerk en scharnieren.

Opdekdeuren afhangen

Wij willen 4 opdek binnendeuren gaan vervangen in stalen kozijnen. We hebben bij Praxis CanDo binnendeuren gezien die we willen aanschaffen. Het zijn deuren zonder glas. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Luxe binnendeuren laten monteren

Deze zomer wordt onze bouwkavel gereed gemaakt voor de bouw van onze nieuwe woning. De woning zal naar verwachting in juni 2018 worden opgeleverd. We willen in de hal van de woning 4 stalen of aluminium deuren laten plaatsen van 2300 x 1000 mm in de kleur zwart/antraciet. De deuren moeten worden verdeeld in 3 vlakken middels 2 horizontale liggers. De deur naar het toilet moet dichte vlakken krijgen en de deur naar de slaapkamer zwart glas. De overige deuren moeten helder glas krijgen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stalen binnendeuren met kozijn maken

Betreft een scheidingswand tussen de woonkamer en de rest van de woonetage op de begane grond realiseren. De ruimte is circa 4 meter breed en 2.90 meter hoog. Aan beide (muurkanten) een vast element van circa 1.20 meter breed en in het midden willen we dan een of twee deuren. Bijvoorbeeld een taatsdeur of schuifdeur. Graag advies en een offerte.

Stalen binnendeuren plaatsen

Het gaat om een staten binnendeur met ernaast en vast paneel, zoals getekend in de schets in de bijlage. Totaal 1600 mm breed en 2300 mm hoog. Deur circa 1000 mm breed en vast paneel dus 600 mm breed. Graag prijs voor een taats variant en als scharnierdeur.

Stalen binnendeuren plaatsen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de twee binnendeuren in een appartement (taats en scharnier). Wel of niet met een kozijn. De oude kozijnen moeten verwijderd worden. Graag zou ik een offerte ontvangen voor deuren met helder glas en melk/frosted glas. Ik heb niet de afmetingen van de deuren. De tekening/plattegrond van de woning kan ik aan u mailen. Medio juli krijg ik de sleutel van de woning. Alvast dank.

Partners

Partners van Casius