Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor draairichting van een deur omdraaien:

Draairichting van een deur omdraaien

Ik wil de draairichting van een binnendeur laten wijzigen. De deur moet naar buiten gaan draaien. Ik weet niet of het kozijn kan worden aangepast of kan worden omgedraaid. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draairichting van een deur omdraaien uit heel Nederland:

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.

Stompe binnendeur en kozijn leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 1 nieuwe stompe binnendeur laten leveren en plaatsen incl. kozijn. Op dit moment zit er een standaard stalen kozijn in met bovenlicht. Als eerste bij de klant de deuren inmeten / en draairichting bepalen bespreken dan onze wensen qua uitvoering evt. Met glas, zodat de klant de juiste maten en artikelen kan bestellen bij Praxis. We willen de deur en kozijn volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deur en kozijn. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Stompe binnendeur afhangen en kozijn aanpassen

Ik wil een stompe binnendeur gaan kopen en die in een kozijn laten afhangen. Daarbij wil ik het kozijn laten aanpassen, zodat de draairichting van de deur wordt gewijzigd. Ik wil een afspraak maken om het kozijn te laten beoordelen en de deur te laten inmeten. Ik ontvang dan ook graag uw offerte.

Woning inpandig verbouwen

1. TOTAAL SLOOPWERK (afwerklagen) Laminaat vloeren verwijderen in de afvalcontainer 30,m2 Wandbekleding en plafond slopen woonkamer 80,m2 vloer, plafond en wandbekleding slopen slk 2e verdieping 72, m2 Ligbad verwijderen. Sanitair demonteren tbv hergebruik 1,000 st Plafond badkamer demonteren 1,000 st wand tussen slk en badkamer en wand tussen slk en slk slopen 15, m2 tegelwerk badkamer slopen wand en vloer 17,m 2. TOTAAL METSELWERK begane-grond (binnen) hal en skl/badkamer Ytong 600 x 250 x 100 mm 1,100 ho Ytong (Ytongfix) 75,000 kg metselprofielen 4,000 st Latei 2,000 st binnendeurkozijn hal deurmaat 93 x 211,5 cm 2, st Boarddeur inclusief hang en sluitwerk 2, deur draairichting omdraaien 1, 3. TOTAAL STUCADOORSWERK Blauw pleisterwerk 1 m2 Plafonds 1 m2 4. TOTAAL TEGELWERK (algemeen) Vloertegels badkamer en wc beneden word door opdrachtgever geleverd. Egaliseren badkamer vloer specie 8, m2 Tegellijm 2,000 zak Voegmortel vloertegels 2,000 kg. Wandtegels badkamer , achterwand urinoir en wc beneden word door opdrachtgever geleverd totaal 38, m2 Tegellijm 4,000 za Voegmortel wandtegels 6,000 k. 5. TOTAAL PLAFONDS (gipskarton) Gipsplaat 9,5 mm breed 60, 15 m2 Gipsplafond onderzijde trap 3 m2 Gipsplafond tegen beton woonkamer 28 m2 Vuren 22 x 50 mm tegen beton boren 112, m1 Lichtkoepel 1,2 x 1,2 m badkamer 1, st Gipsplafond slk 2e verd maken 12,m2 Vuren 22 x 50 mm tegen houten balklaag 72, m2 Gipsplafond badkamer + lichtkoepel uit timmeren 8, m2 Tengellatten 22 x 50 mm 48, m1 6. TOTAAL WATERINSTALLATIES Loodgieterswerken gas water riolering CV 1, st Wc beneden water riool en plaatsen sanitair, urinoir water riool en plaatsen sanitair, badkamer water riool en plaatsen sanitair. Radiator overloop leveren en aanbrengen, bestaande radiatoren, demonteren.

Draairichting van een binnendeur wijzigen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 24 mei de sleutel. Er is daar een kleine badkamer van 2 x 3 meter waar de toegangsdeur naar binnen open gaat. Om wat meer ruimte te krijgen willen we de draairichting van die deur laten veranderen. Het gaat om een houten kozijn en houten deur. We ontvangen graag een offerte. Het is mogelijk om even een afspraak te maken via de makelaar, zodat de klus ter plaatse kan worden beoordeeld.

Draairichting van een binnendeur laten wijzigen

Ik wil de draairichting van een binnendeur laten wijzigen. De deur moet naar buiten gaan draaien. Ik weet niet of het kozijn kan worden aangepast of kan worden omgedraaid. Ik ontvang graag uw offerte.

Draairichting van een deur omdraaien

Ik wil graag mijn slaapkamerdeur van buiten naar binnen laten draaien in verband met een te grote kast, anders kan de deur maar moeilijk open. We hebben een opdekdeur.

Constructieberekening en -tekening voor doorbreken draagmuur

Ik wil een draagmuur in de berging open laten breken. De opening in de muur moet 200 / 90 worden. Er komt geen deur in. Hiervoor moet ik een vergunning bij de gemeente aanvragen en heb daarvoor onderstaande tekeningen nodig. Ik heb van de gemeente wel al een plattegrond weten te bemachtigen. Een situatietekening; - Plattegrond bestaande situatie op schaal 1:100; - Plattegrond nieuwe situatie op schaal 1:100 , met hierop de gebruiksfunctie; - Aanzicht/doorsnede met daarin de afmetingen van de doorbraak; - De draairichting van beweegbare constructieonderdelen; - Constructieberekening van het te wijzigen constructieonderdeel, wand. Dit mag ook later worden ingediend. Uiterlijk binnen een termijn van drie weken voor de start van de uitvoering.

Schuurdeur van een houten schuur verplaatsen

Wij willen graag de houten schuurdeur verplaatsen naar het korte deel van de schuur. Het betreft een schuur van een reeds opgeleverde nieuwbouwwoning. De schuur zelf is ook van hout en betimmerd met geïmpregneerd grenen. Er moet een nieuwe deur komen met een andere draairichting dan degene die er nu in zit. Het gat dat ontstaat door de verwijderde deur willen we graag met geïmpregneerd grenen laten dichtzetten. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze aanpassingen van onze schuur.

Draairichting van twee deuren wijzigen

Wij wonen sinds 1,5 jaar in een vrijstaande woning, waar de achterdeur naar binnen draait. Wij willen de draairichting van die deur laten wijzigen. We hebben ook nog een binnendeur waarvan de draairichting moet worden omgedraaid. Verder willen wij onze voordeur even laten nakijken. Er komt in de winter veel koude door de kieren van de deur. Misschien kunnen er tocht strips worden geplaatst.

Partners

Partners van Casius