Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor solatube in het dak plaatsen:

Solatube in het dak plaatsen

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om een solatube te laten plaatsen in een betonnen dak. Graag met ventilatie zodat het souterrain zowel licht als frisse lucht naar binnen komt.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor solatube in het dak plaatsen uit heel Nederland:

Solatube laten plaatsen

Wij willen een Solatube laten plaatsen in de uitbouw in het platte dak. Deze moet 290 ds 50 cm zijn. De afstand is ongeveer 15 cm en het oppervlak 3,5 bij 4 meter.

Meer licht creëren in een plat dak

Wij willen een lichtkoepel, lichtstraat of solatube installeren op het dak. Wij zoeken iemand die ons hierin kan adviseren. Afmetingen waarschijnlijk rond de 1.20 x 2.50 meter.

Solatube laten plaatsen in het dak

Graag willen wij een 'Solatube' laten plaatsen in het hellend dak in de keuken.

Solatube laten plaatsen in een betonnen dak

Ik wil graag een Solatube laten plaatsen in mijn badkamer. Ik heb een betonnen dak met een dikte van 50 cm.

Solatube plat betonnen dak 3x6 someren

Ik. Wil graag advies en offerte voor 1 a 2 solatubes in mijn kapsalon Mvrgr Angelique Hooft Atalanta 2 5711NH someren

Solatube plaatsen op plat dak van garage

Het plaatsen van 1 solatube van 35 cm in Heesch. Het gaat om een garage met plat dak met daaronder houten balken + OSB platen. Wij hebben de solatube al. Dus het gaat om het maken van het gat, het plaatsen en het opnieuw waterdicht maken van het dak.

Lichtkoepel plaatsen

Ik twijfel bij de renovatie van de badkamer tussen het plaatsen van een solatube, gat van 25 cm in betonnen dak, of een lichtkoepel, gat van ongeveer 50 x 50 of 100 x 100 cm. Wat zou voordeliger zijn?

Solatubes laten plaatsen

In ons bedrijfspand willen we een tweetal Solatube plaatsen (grootste maat : diameter van 74 cm. Het dak bestaat uit metalen warmdak profielplaten met een standaard dakbedekking.

Solatube in de keuken leveren en plaatsen

Solatube van 25 cm leveren en plaatsen in de keuken. Ik heb een schuin dak of het moet via het platte dak van de garage of bijkeuken kunnen. Dak is goed bereikbaar.

Solatube installeren

Voor een donkere woonkamer willen we graag een solatube laten plaatsen. De kamer heeft aan de voorzijde een deur met glas naar de voordeur en aan de achterkant een deur naar de bijkeuken. Aan de muurzijde grenst de garage. Op de bijkeuken is een schuin dak. Daar willen wij graag de solatube laten plaatsen. Het ligt komt hier van de zijkant en niet van bovenaf. De woning is van ons en staat in de verkoop op Funda. Een veel aangehaald punt van eventuele kopers is, dat het te donker is in de kamer. De woningsituatie is te bekijken op Funda. Wij vragen een offerte voor het compleet afleveren en installeren van de solatube. Minimaal doorsnee van 35 cm.