Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor solatube in het dak plaatsen:

Solatube in het dak plaatsen

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om een solatube te laten plaatsen in een betonnen dak. Graag met ventilatie zodat het souterrain zowel licht als frisse lucht naar binnen komt.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor solatube in het dak plaatsen uit heel Nederland:

Solatube laten plaatsen

Ik wil graag een Solatube plaatsen in mijn platte dak. Materiaal in overleg.

Solatube in betonnen dak aanbrengen

Ik zou graag 2 Solartubes laten plaatsen in een betonnen dak constructie. Deze dakconstructie is 30 cm diep. De tubes die erin moeten komen zijn (denk ik) 35 cm. Ik ben benieuwd naar de prijs en de werkzaamheden.

Solatube(s) laten plaatsen in een betonnen dak

Ik zou graag 1 of 2 Solatubes laten plaatsen in een plat betonnen dak van een souterrain. Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Lichtkoepel plaatsen op het dak

Ik wil graag daglicht/ frisse lucht in het souterrain. Het dak komt uit in de binnentuin. Deze constructie is van beton. Er moet gekeken worden of dit kan en wat de mogelijkheden + kosten zijn. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken voor een lichtstraat of een solatube.

Solatube in het dak plaatsen

In een uitbouw van ons huis (met plat dak, betonplaten) wil ik graag 2 solatubes van 35 centimeter laten plaatsen. Nb. Als u belt kan ivm onregelmatige werktijden (zorg) niet altijd direct opnemen, laat een bericht achter en ik bel dan zsm terug.

Solatube laten plaatsen

Wij willen graag een Solatube laten plaatsen op ons keukendak. We wonen in een bungalow en hebben dus een plat dak, welke diameter hebben we nodig en wat kost het om dit te laten plaatsen? Het is mij niet bekend van welk materiaal het dak is.

Solatube in de badkamer laten plaatsen

Graag zou ik vrijblijvend een offerte ontvangen om een Solatube te laten plaatsen in onze badkamer die dan door het plafond naar het dak (zolder) moet. We hebben een schuin dak met dakpannen.

Solatube in uitbouw plaatsen

In de keuken is het vrij donker. Daarom willen wij daar een Solatube laten plaatsen. We denken aan een Solatube van ongeveer 40 - 50 centimeter doorsnede. De keuken is een uitbouw met een plat dak, met redelijk dunne betonbroodjes en een bitumen afdichting (op hout, mag ik aannemen). Het dak is ongeveer 30 centimeter dik. Kunt u dit werk snel uitvoeren, en wat wordt de totaalprijs?

Solatube plaatsen in een betonnen dakconstructie

Plaatsen van een Solatube in een plat dak. Het platte dak is 4 x 4 meter groot en bestaat uit een betonnen dakconstructie van 21 centimeter dikte.

Daklicht plaatsen

Ik woon in splitlevel bungalowtje. De eethoek is altijd erg donker, dus voor hierboven denken we aan een daglichtsysteem met minimale breektoestanden. We willen graag een solatube. Boven de eethoek zit een plat dak. De ruimte waar de eethoek staat is ongeveer 3 bij 3 meter. Het plafond is van hout en het betreft géén dikke laag.