Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

7857 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met extra verdieping bouwen, kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen wand met glas plaatsen in entresol, meerdere lichtkoepels plaatsen, stalen taatsdeuren en ensuite-deuren in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen of renoveren en dubbel glas plaatsen, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen, stalen pendeldeuren installeren, voorzetwanden, tussenwanden en dergelijke plaatsen, kozijn met taatsdeur plaatsen, stalen taatsdeuren in een kantoorruimte, dubbele pendeldeur monteren, sPOED Timmerman gezocht, stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Aan onderkant klemmende buitendeur repareren

Onze buitendeur/voordeur klemt heel erg aan de onderkant. Sinds het vochtig weer is. Er lijkt ook verf aan de onderkant weggeschaafd te zijn inmiddels. We willen hem graag weer normaal open en dicht krijgen.

Louvredeuren laten maken

Louvre deurtjes maken en ook bij mij opmeten.

Schutting als balkonafscheiding plaatsen

Mijn balkon en dat van mijn buurman worden momenteel gescheiden door een metalen hek met ruime spijlen met een tussenruimte van ongeveer 10 cm tussen 2 spijlen. De huidige afscheiding is circa 2,5 meter lang en 1 meter hoog en dient te blijven staan. Over de huidige afscheiding heen, dient een houten schutting te worden geplaatst, bij voorkeur verankerd aan de muur.

Stalen kozijn met dubbele deur van glas plaatsen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor een stalen/glas kozijn met dubbele deur. De afmetingen zijn 1,90 x 2,90 (bxh).

Plaatsen van een lichtkoepel

Wij hebben een plat dak (met dakterras) waar ook een dakluik in zit. Dit was voorheen de toegang naar het dakterras. Rondom en waarschijnlijk ook in het luik zit een (kleine? ) lekkage. Het luik komt uit in een gangkast van ongeveer 1 m2. Als het regent drupt het hier heel langzaam naar binnen. Nu willen wij eigenlijk graag van het dakluik af (want het is al oud) en hebben wij bedacht dat we hiervoor in de plaats wellicht een lichtkoepel willen plaatsen. In de bijlage een foto van het luik. Zoals u kunt zien komt hier ook een aansluiting voor elektriciteit op het dak naar buiten. Dit komt uit op de buiten stopcontacten op het dak. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn voor het plaatsen van een lichtkoepel? En kunt u mij een indicatie geven voor zowel een lichtkoepel die niet open kan als eentje die wel open kan? De opening van het dakluik is ongeveer 70 x 80 cm. Ik hoor het graag, alvast dank! Ps. Ivm werk ben ik telefonisch soms erg slecht bereikbaar, u kunt mij daarom beter mailen.

Slaapvide bouwen

Ik wil een slaapvide in mijn studentenkamer, inclusief trap naar boven. Hij moet groot genoeg zijn voor tweepersoons-bed matrassen (180 x 200). Vide moet op deurhoogte komen (zodat de deur nog open kan).

Raamkozijn plaatsen in dichte achtermuur

Ik wil een raamkozijn (dat bestel ik zelf) laten plaatsen in de achtergevel van mijn huis. Het betreft hier een achtergevel van een aanbouw waar verder geen gewicht meer op rust van het dak van de aanbouw. Het raamkozijn is 1,10 meter breed en 1,40 meter hoog. Wellicht is een latei nodig en de buitenzijde van de muur dient bijgewerkt te worden (er zit een stuclaag op). Afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Inclusief het afvoeren van materialen.

Schuifdeur van staal en glas plaatsen

Voor onze nieuwe woning zijn wij op zoek naar stalen schuifdeuren met glas, om de aanbouw van de woonkamer naar de keuken te scheiden. Afmetingen, ongeveer 4,15 meter breed en 2,40 meter hoog. Schuifdeuren met zijpanelen. Over de grootte van de zijpanelen laat ik me graag adviseren. Ik zou het het mooiste vinden om 4 gelijke delen te hebben en dat wanneer de schuifdeuren open zijn deze, er hetzelfde uitzien als de zijpanelen.

Binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen

Ik zoek een vakman voor het inmeten en later monteren van een binnendeur. Ik wil bij Gamma de opdek binnendeur van Lundia, model 'Sanne' aanschaffen met blank glas en die laten afhangen. Het glas wordt los bijgeleverd en moet ook gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen

Er moet een afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen worden. Materiaal is nog niet in huis, kan indien nodig wel.

Sloten en anti-inbraakstrip bevestigen

Op de voordeur willen we een anti-inbraakstrip bevestigd krijgen. Daarnaast op 3 binnendeuren een goedgekeurd slot, er zijn 2 deuren waar een oud slot in zit, en 1 deur waar nog helemaal geen slot in zit. Tevens op de naar buiten openslaande deuren moeten oplegsloten geplaatst worden. Als laatste moet een afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen worden. Materiaal is nog niet in huis, kan indien nodig wel.

Vervangen kozijnen voorgevel

Deel van houten kozijnen is verrot. Wil dit graag zo goedkoop mogelijk op laten knappen. 7 meter breed, 50 centimeter hoog, in drie planken. Is echt alleen het bovenste gedeelte, dus geen raamkozijnen.

Deur(en) plaatsen

Ik wil 1 of 3 deuren laten ophangen op de eerste verdieping. Ik wil graag deze deur: CanDo binnendeur Boardpaneel Calgary stomp 211,5 x 83 cm. Afhankelijk van de prijs van het ophangen wordt de keuze tussen 1 of 3 deuren gemaakt.

Lichtkoepel (bolletje) vervangen

Ik heb een lichtkoepel (bolletje) van 120 bij 120 cm waar scheuren in zitten en ik wil deze graag vervangen door een plat raam (weet niet hoe). De oprand is na idee nog goed, dus ik zou alleen gaan voor de vervanging van de koepel. Deze wel dubbelwandig of drie dubbelwandig.

Stevige tweepersoons hoogslaper laten inbouwen

Ik zou graag in mijn appartement in Utrecht 2 persoonshoogslaper laten inbouwen die stevig genoeg is voor 2 volwassen personen. De hoogslaper kan ondersteund kan worden door 2 muren. Ik wil graag een hoogslaper waar een matras van 160 x 200 cm in kan. De kamer is ongeveer 15 vierkante meter groot en minimaal 250 meter hoog. Ik ben benieuwd naar de ideeën van de vakman/vrouw zelf en benieuwd naar een mogelijk kostenplaatje.

Plafonds verlagen en spots plaatsen

Het verlagen van plafond en het plaatsen van spots in de keuken, ongeveer 15 m2 zonder afzuigkap, woonkamer, ongeveer 25 m2, badkamer, ongeveer 9 m2, en toilet, ongeveer 2 m2. Graag ontvang ik een specificatie per ruimte. Mocht er meer informatie nodig zijn dan hoor ik dat graag. Het betreft een nieuwbouwhuis dus ik heb nog geen foto's beschikbaar.

Traptreden vergroten

Ik zou graag de treden van de trap willen verlengen, zodat ik veilig de trap op kan lopen. Het zijn er 11 in totaal.

Tussenwand plaatsen

Het plaatsen van een tussenwand op de zolderverdieping. Het huis is gevestigd in Amersfoort en is nu in aanbouw. In de bijlage een tekening van mijn wens en de afmetingen.

Stalen kozijnen en deuren met glasverdeling

Wij zijn ons aan het oriënteren op het gebied van stalen binnenkozijnen en deuren. We willen in onze woning een stalen kozijn tussen 2 ruimtes met daarin een dubbele deur met glas, en ook in de keuken een stalen kozijn met daarin een stalen deur met glas. De afmetingen zijn in de kamer: 388 cm breed en 261 cm hoog. In de keuken gaat het om een opening van 170 cm breed en 260 cm hoog. Graag een schatting wat dat ons gaat kosten en op welke termijn dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.

Lundia garderobe kast inmeten en plaatsen

Ik heb in mijn slaapkamer een nis van ongeveer 192 x 263 x 61 cm (H X B X D). Ik wil daar een Lundia garderobekast op maat in. Ik wil de kast door een vakman laten inmeten en na levering laten monteren, inclusief schuifdeuren. Graag ontvang ik uw globale prijsindicatie.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Balkondeur vervangen

Ik woon in een studentenhuis waar door de harde wind een deur naar het dakterras kapot is gewaaid. De ruit is kapot en de deur ligt uit elkaar. Namens de eigenaar van het pand vraag ik nu een offerte aan voor de vervanging van die deur. Ik laat de deur hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Dakluik laten plaatsen in een appartement

In een appartement dat ik verhuur wil ik graag binnen enkele weken een dakluik laten monteren in een plat dak. Het is een appartement op de 3e verdieping. Ik wil daarvoor via Dakluiken.nl een dakluik met opsteekladder kopen van 70 x 140 cm of kleiner. Ik zoek voor de montage van het dakluik een een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik weet niet wat voor dak het precies is. We kunnen even een afspraak maken en het dak daar beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeur van Hornbach afhangen

Het betreft het afhangen van 2 binnendeuren van de Hornbach. De hoogte is 211,5 cm en de breedte 93 cm. Het kozijn is van aluminium en de deurklinken dienen te worden geplaatst. De gewenste datum van uitvoering is eind oktober 2017.