Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

7559 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kunststof schuifpui en kozijnen plaatsen, garage tegen de hoekwoning bouwen, nieuwe garage bouwen, garage met berging bouwen, houtskeletbouw garage bouwen, houten schuur laten plaatsen, vervangen van houten kozijnen door kunststof, gevelbekleding aanbrengen op een chalet, garage laten metselen, houten steiger laten vervangen, chalet met kunststof panelen laten bekleden, garage in de tuin bouwen, raamkozijnen en dakluiken vervangen in trappenhuis, stacaravan met kunststof bekleden, fundering voor een tuinhuis plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Solatube in het dak plaatsen

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om een solatube te laten plaatsen in een betonnen dak. Graag met ventilatie zodat het souterrain zowel licht als frisse lucht naar binnen komt.

Lichtkoepel plaatsen op het dak

Ik wil graag daglicht/ frisse lucht in het souterrain. Het dak komt uit in de binnentuin. Deze constructie is van beton. Er moet gekeken worden of dit kan en wat de mogelijkheden + kosten zijn. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken voor een lichtstraat of een solatube.

Kozijn herstellen van inbraakschade

Na een inbraak poging is het hardhoutenkozijn op twee plaatsen beschadigd, tevens is het draairaam ook op twee plaatsen beschadigd. Raam 68 cm x 97 cm is gebarsten HR dubbel plus ruit dikte buiten 5 mm binnen 4 mm spouw 14 mm. De offerte zal ingediend worden bij de verzekering.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Het gaat om 6 kunststof draai-/kiepramen. Sommige rubbers zijn kapot of zitten niet meer goed, ook lijkt het bij sommige ramen of deze er soms bijna uitvalt bij het openen, dan wel sluiten sommige niet goed meer. Ik en erg benieuwd wat het zou kosten om eens een 'opknapbeurt' voor de ramen te hebben.

Kattenluik plaatsen in kunststof deur

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een kunststof deur. In verband met een huurhuis moet de oorspronkelijke plaat van deur weer terug te zetten zijn. Ik wil eerst dat er gratis iemand komt kijken of het mogelijk is.

Dakraam in een pannendak plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. Ik heb een dakpannendak. Ik wil graag een raam van 1.40 meter bij 1 meter. Ik heb een modern prefab dak (schuin).

Solatube in het dak plaatsen

In een uitbouw van ons huis (met plat dak, betonplaten) wil ik graag 2 solatubes van 35 centimeter laten plaatsen. Nb. Als u belt kan ivm onregelmatige werktijden (zorg) niet altijd direct opnemen, laat een bericht achter en ik bel dan zsm terug.

Balkondeur beter afhangen en isolatieruit en raamboompje vervangen

Ik heb op de 2e verdieping van mijn huis een balkondeur die ik wil laten repareren. Er zit een isolatieruit in die vervangen moet worden en er zit onder op de deur een raamboompje dat hersteld of vervangen moet worden. Ook moet de deur beter worden afgehangen. Nu loopt de deur aan tegen de zijkant van het kozijn en klemt enorm. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en het glas inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik wil de deur zodanig laten afwerken, dat ik deze zelf kan afschilderen.

Gamma binnendeuren afhangen

Wij hebben 3 Gamma binnendeuren besteld. Die moeten bij ons afgehangen worden. Het glaswerk is al gezet. Het gaat om stompe deuren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1: Deuren op de juiste maat bijsnijden. Er moet bij elke deur een paar cm vanaf . De deuren zijn 211 bij 78 cm en ze moeten naar 208/209 bij 77,5 bijgesneden worden 2: Deuren afhangen 3: Klinken plaatsen, optioneel, --> zitten momenteel op de oude deuren, die moeten daar dus uit en naar de nieuwe deuren 4: Drie oude deuren afvoeren, optioneel

Binnendeurpost verplaatsen

2x binnen deurpost verplaatsen. Waarvan 1x in de badkamer, +/- halve meter richting gang. Gelijk maken met de gangmuur. 1x slaapkamer, +/- 30 cm opschuiven. Plus sparing maken in de wand voor een raam (+/- 90x130 cm), raam komt uit in het trapgat, geen buitenmuur dus. Bijgevoegde afbeelding geeft ook andere werkzaamheden weer.

Hardhouten schuttingdeur monteren

We willen graag de prijs weten voor installeren van een hardhouten schuttingdeur van 120 x 200 cm tussen twee muren. De deur moet ook een slot krijgen. De oude deur verwijderen we zelf. Graag mailen in plaats van bellen.

Houten schuifdeuren voor een kastenwand maken

Ik wil houten schuifdeuren voor een kastenwand in een slaapkamer laten maken. Hoogte is 2.80 en breedte is 3.07 meter. Voorkeur gaat uit naar drie houten deuren.

Draai-/kiepraam laten repareren

Raam 1: Onderdeel van het draai kieprraam is afgebroken waardoor het raam niet meer werkt. Waarschijnlijk dienen ook de rubbers vervangen te worden en het raam dus opnieuw moet worden afgesteld. Raam 2: rubbers vervangen en opnieuw afstellen.

Hoogslaper laten maken en deur omdraaien

Ik wil graag een houten hoogslaper laten maken in een slaapkamer met plafondhoogte van ongeveer 2.85 meter. Lengte wil ik ongeveer 2.40 en een breedte van circa 1.10 meter. Kan deels in de muur worden bevestigd en aan de andere kant bij voorkeur op twee metalen poten. Om ongeveer 70 cm over te houden zal de onderkant op 95 cm vanaf het plafond komen. De hoogslaper komt deels ter plaatse van de deur, die ook omgedraaid moet worden, in plaats van nu naar binnen, naar buiten toe of een schuifdeur.

Trapgat naar zolder vergroten en vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. En waarschijnlijk een gedeelte van een niet dragende muur laten weghalen. Er is nu een vlizotrap dus er is al een gat wat verbreed moet worden. Het gaat om een betonnen vloer. De woning is van de woningbouw. Wat zou dat gaan kosten?

Aanwezige buitendeur opnieuw afhangen

Mijn buitendeur is enigszins kromgetrokken, waardoor aan de boven- en onderkant tocht naar binnen komt (zie foto's). Daarnaast sluit hij daardoor wat stroef. Het is een houten deur van 10 jaar oud. Een zware deur, hij is tussen de 2.5 en 3 meter hoog. Er is een driepuntssluiting in de deur, deze haken sluiten niet goed aan op het kozijn. De deur moet opnieuw ingehangen worden. De deur hangt op vier of vijf scharnieren. Kunt u deze twee problemen verhelpen?

Stompe binnendeuren plaatsen

Er dienen twee stompe binnendeuren geplaatst te worden; 1 in de badkamer en 1 in de woonkamer. Bij de deur voor de badkamer dient er een post gemaakt te worden en moeten de scharnieren nog gefreesd worden. Bij de woonkamerdeur zitten de scharnieren al in de post. We hebben nog geen deuren. We willen houten deuren en zijn benieuwd naar het aanbod voor 1x een houtendeur met glas (woonkamer) en 1x een normale.

Blanke houten deur monteren

Wij zijn op zoek naar een massief houten of fineer binnendeur, blank hout, het liefst afgewerkt met een transparante laklaag. Wij vinden het namelijk mooi als het hout zichtbaar blijft. De deur moet verdeeld zijn in 3 gelijke panelen aan voor en achterzijde (simpel type), met in het bovenste paneel glas. De afmetingen zijn nog niet helemaal bekend, maar laten we uitgaan van een standaard maat. Is dat mogelijk en zo ja, wat zou dat ongeveer gaan kosten? En wat zou de levertijd zijn?

Extra paumelles plaatsen in een stalen kozijnen

Ik heb twee holle board opdekdeuren in een nieuwbouw woning uit de jaren '80 vervangen door massieve deuren met glas in lood. De deuren hangen in twee Polynorm Z paumelles en zijn 201 cm hoog. Langzaam zakken de deuren wat scheef en ik zou graag bij elk van de deuren een paumelle bij laten plaatsen.

Houten trapleuningen vervangen door ander materiaal

Wij willen graag onze houten trapleuningen van de begane grond naar de 1e etage en van 1e etage naar 2e etage laten vervangen. We laten ons graag adviseren over het materiaal. We willen geen hout en het moet nikkelvrij zijn. We laten de leuningen hier graag even inmeten en ontvangen daarbij dan uw advies en een offerte.

Scheidingswand maken

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: • Drie Tussenwanden, breed 2,70 meter x 2,86 hoogte • Twee zijden afwerking met gipsvezelplaten • Twee deuren / deurkozijnen • Een klepraam, 90 cm x 60 cm

Vliering bouwen op zolder

Ik wil een vliering op zolder laten maken met ongeveer de afmetingen: 3.50 meter breed, 1.20 meter diep. Om extra bergruimte te creëren. De vlonder moet met een trap bereikbaar zijn en je moet er op kunnen staan. De zolder heeft een heel hoog schuin dak. Boven de deur zou ik graag de vliering willen laten bouwen.

Binnendeur inmeten en plaatsen

Ik wil een binnendeur laten plaatsen tussen de gang en de keuken (benedenverdieping). Daar zat al een dichte deur, die wil ik vervangen door een deur met (grotendeels) glas. Er zit een stalen kozijn met deurmaat 89 x 210 cm.

Vliering maken voor opslag

Ik wil graag een vliering laten maken voor de opslag in een kamer van 4 meter op ongeveer 2.30 meter. Oppervlakte 384 meter. Opgang langs de zijkant dus geen trap nodig. Afwerking met gipsplaten aan de onderkant.

Kattenluik in een houten deur laten plaatsen

Ik zou graag een kattenluik laten plaatsen in een dikke houten deur, tussen de keuken en de tuin.