Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

7768 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: opbouw op plat dak inclusief trap plaatsen, vrijstaande gemetselde garage bouwen, groot verlaagd sierplafond maken, vrijstaande garage achter het huis bouwen, dubbele taatsdeuren plaatsen, kunststof kozijnen plaatsen, stalen schuif/harmonicadeuren plaatsen, kozijnen vervangen door kunststof, vervangen van diverse raamkozijnen, kozijn met seizoensdeuren plaatsen, stalen schuifdeur plaatsen, deuren van staal plaatsen, dubbele taatsdeur van metaal met glas installeren, voordeur en voorzetramen renoveren, staal met glasconstructie binnen maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Trappen stofferen

Onze huidige houten trappen zijn aan renovatie toe. Er ligt nu oud linoleum op maar de treden van de eerste trap zijn daarnaast niet netjes meer, dus er moet iets overheen. Wij willen geen overtredes maar stoffering met vloerbedekking of Sisal. Graag zouden we hiervoor een afspraak maken voor een offerte op maat en zodat we meteen samen met u naar kleuren en types kunnen kijken. Het gaat om 2 dichte trappen met in totaal 31 treden. De eerste trap heeft een knik; de tweede twee knikken. Met vriendelijke groet,

Draairichting van een deur omdraaien

Ik wil de draairichting van een binnendeur laten wijzigen. De deur moet naar buiten gaan draaien. Ik weet niet of het kozijn kan worden aangepast of kan worden omgedraaid. Ik ontvang graag uw offerte.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen aan de voorkant van mijn huis, omdat deze aan het rotten is. Zal ongeveer 4 m. breed zijn. (Vraag of dat deel van de buren gelijk ook gedaan moet worden?). Daarnaast is er een klein stukje balk rot in de fundering. (Ongeveer 40 cm.) Deze zou ik ook graag laten vervangen.

Boeiboord vervangen

Het boeiboord aan de voorkant van ons huis is aan vervanging toe. Daaarnaast moet er ook een stukje balk in de fundering vervangen worden. Kunnen jullie dat ook doen?

Roto draaikiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto in een kleine dakkapel is een onderdeeltje afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander, het handvat is licht ontwricht. Op de foto's is het raam te zien en het afgebroken onderdeeltje, en de stand waarin het nu fout gaat. Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf serienummers en overige gegevens van het raam worden doorgegeven.

Taatsdeur of dubbele taatsdeur plaatsen

Wij overwegen om twee (of 1) houten (als dat mogelijk is) taatsdeur te laten plaatsen in de ruimte tussen de woonkamer en de eetkamer. Kunt u ons een indicatie geven van de prijs hiervan? Maat circa: 1800 breed en 2650 hoog. Bij een enkele deur een glazen paneel ernaast plaatsen. Heeft u voorbeelden?

Taatsdeur van staal monteren

Mijn deur is 259 cm hoog en 1 meter breed. Ik ontvang graag meerdere offertes en voorbeelden van deuren. In de bijlage een foto van mijn woonkamer deur en een soort gelijke deuren die ik wel erg mooi vind.

Trapleuningen vervangen

Wij willen onze houten trapleuningen (laten) vervangen door mat zwarte metalen/stalen ronde trapleuningen. Het betreft twee trappen (2 x trap met twee kwarten, linksom): begane grond naar 1e verdieping & 1e verdieping naar zolder. Voorwaarde is dat de nieuwe trapleuningen gemonteerd kunnen worden op de al aanwezige montage/bevestigingspunten in de muren/hout (zie foto's). Indien mogelijk willen wij ook graag de huidige trapleuninghouders behouden. De nu aanwezige trapleuingdelen hebben de volgende maten (zie foto): - 2 x 50 cm - 1 x 60 cm - 1 x 90 cm - 1 x +/- 99 cm - 1 x +/- 115 cm - 2 x lange delen met kromming van +/- 250 cm Graag zouden wij voor deze klus + nieuwe trapleuningen een prijsopgave ontvangen. Met vriendelijke groet.

Schutting verstevigen en verhogen

Ik wil een bestaande schutting met palen laten verstevigen en verhogen tot 2 meter met planken. Is het mogelijk dat de timmerman de situatie vooraf komt bekijken en met mij overlegt wat er mogelijk is?

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag een dichte trap (13 trede) laten bekleden met laminaat. Hoeveel het gaat kosten? Offerte met alles inbegrepen alstublieft.

Hoogslaper op maat laten maken

We willen voor onze zonen (4 en 6 jaar) een halfhoogslaper op maat laten maken, voor op hun afzonderlijke kinderkamers. We hebben zelf ontwerpen van de bedden, maar een vakman zal het moeten berekenen en maken. Bedden zijn op enkele details na identiek (1 bed komt tussen 3 muren, andere bed tussen twee muren in 90gradenhoek). Graag ontvang ik een offerte.

Houten boeidelen van een uitbouw vervangen

Ik ben mij aan het oriënteren op de vervanging van de houten boeidelen rondom een uitbouw met een plat dak op de begane grond. De geschatte lengte is 700 en 250 cm en 20 tot 25 cm hoog. Er zit een daktrim op, die weer gemonteerd moet worden. Ik overweeg ofwel vervanging door hout ofwel door een kunststof materiaal. Ik ontvang voor beide graag uw offerte.

Plissé hordeur monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 plissé hordeur monteren in een houten kozijn. Deze hordeur heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar hij moet nog wel op maat gemaakt worden en gemonteerd. Het plaatsen van een opbouwkader uit het pakket zal nodig zijn, omdat de hendel van de deur uitsteekt. Graag laat ik het netjes afwerken. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Klapraam plaatsen in een bestaand kozijn

Ik wil een houten klapraam plaatsen met staaldraadglas. Afmeting van het 84,5 bij 40 cm. Het kozijn kan blijven. Er zit nu een vast glazen paneel in.

Kozijnen en glas vervangen

In het gehele appartement wil ik graag de kozijnen en glas vervangen. Kunststof kozijnen en dubbel glas. Het betreft 5 grote ramen ingedeeld in delen en 2 balkondeuren met bovenraampjes.

Vervanging van houten kozijnen

Ik wil graag de kozijnen van mijn woning laten vervangen. Van enkel glas naar dubbel glas. Ik wil graag houten kozijnen. Het gaat om de volgende ramen en globale afmetingen: - 1x enkele tuindeur met zijlicht met bovenlichten uitzetraam 2000 x 2500; - 1x raam vast met bovenlicht uitzetraam 800 x 900; - 1x raam vast met bovenlicht uitzetraam 1000 x 2000; - 1x raam, 2 penanten en 1 kalf waarvan 1 bovenlicht met uitzetraam 2000 x 2000.

Klussen binnenshuis

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren. In 3 slaapkamers heb ik een kast, maar ik wil meer kasten/bergruimte laten maken. De kamers zijn niet groot en ik wil graag advies van een vakman krijgen. Misschien past er geen extra kast, maar wel planken aan de muren. Verder wil ik in mijn woonkamer een bankstel naar de andere kant laten verplaatsen. Daarbij wil ik ook de aansluitingen van internet en TV laten verplaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvang dan graag uw advies en een offerte.

Blinde tussenwand plaatsen in woonkamer

Het gaat om een tussenwand in de woonkamer, zonder deur of raam. Dit mag de meest basale variant zijn die bestaat (lees goedkoopste variant), maar de wand moet wel geluidswerend zijn (ten opzichte van geluid van buiten, niet ten opzichte van geluid uit het andere kamerdeel). De ondergrond is niet perfect recht. De afmetingen van de te vullen ruimte zijn bij benadering 470 cm breed bij 263 cm hoog.

Anti-slip profielen in 2 trappen frezen en plaatsen

Wij gaan volgende week verhuizen en willen in dat huis graag 2 trappen laten voorzien van antislipprofielen. Het gaat om een open trap en een dichte trap met elk 15 treden. De trappen zijn wit, we willen graag een enkel of een dubbel zwart antislipprofiel. We ontvangen graag een offerte voor beide opties.

Binnendeur laten vervangen of repareren

De badkamerdeur is eruit gevallen omdat de scharnier eruit is gegaan en het gat waar de scharnier in geschroefd wordt nu te groot is geworden. Wij zouden graag de deur willen repareren.

Overheaddeur elektrisch bedienbaar maken

Een overheaddeur voor een bedrijfspand, welke nu handbediend is, elektrisch maken met afstandsbediening. De maat ongeveer 4,50 meter hoog en 3 meter breed.

Anti slip in een houten trap frezen

Graag zouden we onze open trap met 15 treden en onze dichte trap met ook 15 treden willen laten infrezen en antislip strips erin laten plaatsen. Trap is wit geschilderd en zwarte strips gebruiken. Kan de offerte opgesplitst worden in totaal kosten bij een enkele strip per treden en totaal kosten bij een dubbele strip per treden? Inclusief materiaalkosten voor strips.

Boeiboorden + kozijn van schuurdeur vervangen

Graag ontvang ik offertes voor het vervangen van de boeiborden om de eerste etage aan de achterzijde van ons pand. Het is een hoek van ongeveer 8 meter lengte bij 3 om de hoek. Hoogte van vermoedelijk 30/40 cm. Wij hebben een voorkeur voor trespa of ander onderhoudsarm materiaal. Daarnaast moet er een kozijn van een schuurdeur vervangen worden. Zitten in dezelfde wand rechts. De kosten zullen niet door de VvE betaald worden, maar door 1 eigenaar. Indien dit voordeel meebrengt graag ook hier een offerte van. Ook van betaalbaar onderhoudsarm materiaal.

Deur en kozijn verplaatsen

Ik wil graag twee nieuwe houten kozijnen laten plaatsen, hout en enkel glas.

Herstel van houtrot in kozijnen

Gezocht: schilder- en reparatiebedrijf te Utrecht. Voor een bovenwoning in Utrecht, bestaande uit 2 verdiepingen, zijn wij op zoek naar een schilder- en reparatiebedrijf. De laatste schilderbeurt was in 2012. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Herstel van enkele rotte delen in raamkozijnen. Het aantal delen willen wij graag in overleg bepalen; - Buiten schilderwerk voorzijde 1 voordeur en 6 schuiframen; - Buiten schilderwerk achterzijde 4 balkondeuren, 2 kleine raampjes, één 3-delig groot raam, 2 balkonhekken; - Binnen schilderwerk trapleuningen en 1 muur. Ik beschik over meer gedetailleerde informatie voor het opmaken van offertes, maar u mag op afspraak natuurlijk ook altijd langskomen om de situatie te bekijken.