Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

8114 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, vaste trap naar zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Een binnendeur voor een trapgat plaatsen

Ik wil graag een deurkozijn laten plaatsen in een trapgat, voor een opdek of stompe deur, afhankelijk van wat het meest geluidsdicht is. Materialen laat ik graag door jullie timmerman leveren.

Deuropening vergroten in een draagmuur

Deuropening vergroten en verhogen naar 150 cm breed en 240 cm hoog. En Is een draagmuur dus ook moet er een stalen balk geplaatst worden. Bedoeld om een taatsdeur met paneel te plaatsen. Hier is nog geen draagkracht berekening voor gekomen.

Repareren tuinhuis

Ik mijn volkstuin staat een tuinhuis/ blokhut van ong 2.75x4 m. De vloer moet vervangen/ gerepareerd, want kraak en schudt. Ook de kozijnen hebben houtrot.

Kozijnen vervangen

Wij willen de kozijnen laten vervangen op de begane grond en de eerste verdieping van onze jaren 30 woning. Alles bestaat nu nog uit enkel glas en er zitten behoorlijke kieren in het kozijn. Gaat om ongeveer 8 kozijnen die dubbelglas moeten gaan bevatten.

Espagnolet vervangen van openslaande tuindeuren

Graag wil ik een of meerdere offertes ontvangen voor het vervangen van de espagnolet van onze openslaande deuren. De hendel hiervan is namelijk afgebroken.

Vervangen espagnolet

oude espagnolet openslaande terras deuren zijn kapot, Deze wil ik graag zo spoedig mogelijk laten vervangen. Graag iemand die langs komt om hierna te kijken, zodat we precies kunnen zien wat er allemaal vervangen moet worden.

Achterdeur plaatsen in kozijn

Een achterdeur met dubbel glas plaatsen in een kozijn waar vroeger ook een achterdeur zat maar waar nu een groot glazen raam zit. De deur moet uiterlijk donderdagmiddag 2 juli zijn geplaatst.

Balustrade laten plaatsen

Het gaat om een balustrade t.b.v. een trap die zich in het midden van de ruimte bevind. Gaat om een balustrade met 3 zijden, de afmeting is ca. 5m1. Ik denk aan glaspanelen met profielen daartussen.

Dakramen op de vliering/zolder plaatsen

Mijn woning heeft een vliering die met een vlizotrap bereikt kan worden. De nokhoogte is ongeveer 1,6m, dus gebruik ik de vliering als opbergruimte. Ik zou graag een aantal dakramen willen plaatsen voor ventilatie en licht. Ik heb echter nog geen idee van het aantal ramen (denk 2-4) afhankelijk van het formaat.

Afdakje in tuin maken

Ik wil graag een afdakje maken voor onze fietsen. Het afdakje moet aan de zijkant van ons huis komen, en niet boven de schutting uit komen. De schutting is 2 meter hoog. Het gehele afdakje zou 3,60 bij 1,85 meter moeten worden.

Vervangen 2x ramen en kozijnen

Vervangen van 2 ramen en kozijnen: 1x dakraam 84 cm (tuimel raam), 1x openslaande ramen vervangen door draaikiepraam (momenteel 2 ramen a 24*105 excl kozijnen) mag ook vervangen worden door 1 raam. Graag houten kozijn en dubbelglas.

2 ramen/kozijnen in slaapkamer vervangen

We moeten in ons nieuwe slaapkamer (eerste verdieping) twee ramen/kozijnen laten vervangen. 1 daakraam (tuimelraam), 1 openslaande ramen. Beide vervangen door dubbelglas. Openslaande ramen vervangen door draaikantelraam. Beide hout. Als mogelijk in de eerste twee weken van Juli (of eerder). Dan staat het huis nog leeg.

Gat zagen in plafond voor lichtkoepel

Wij willen een opening maken in een plat dak (eerste verdieping) en een dakluik plaatsen die door derden wordt geleverd. Voor toegang naar het dakterras. Het plafond is van beton. We willen graag een offerte voor twee verschillende maten: 1.0 x 1.0 m en 2.0 x 1.0 m. Eerst moeten wij hiervoor de boiler verplaatsen, als u deze klus ook kunt uitvoeren, dan ontvangen wij hier ook graag een offerte voor.

Garage bouwen

Het bouwen van een garage van 6 meter x 8 meter met een schuin dak.

3 Schuiframen repareren en eventueel offerte voor dubbel glas

Ik woon in een appartement op de 1e verdieping dat 3 schuiframen heeft. Deze lopen niet meer soepel. Bovendien zijn de touwen waarmee je ze zou moeten openschuiven kapot. De ramen hebben enkel glas. Ik zou ook graag een offerte willen voor het eventueel plaatsen van dun dubbel glas.

Nieuwe binnendeuren

Op de eerste verdieping willen we 4 nieuwe binnendeuren (jaren 30 stijl) inclusief plaatsing. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Dorpel van schuifpui vervangen

Graag zou ik de onderdorpel van onze schuifpui laten vervangen door een kunststof onderdorpel met neuten incl montage en inmeten.

Een tuimeldakraam vervangen

Ik zoek een specialist die mijn dakraam kan vervangen vervangen door een Velux GGL PK06 2050. Het oude raam mag afgevoerd worden.

Draairichting deur veranderen

Graag laat ik de draai richting van mijn tuindeur veranderen. Het is een standaard achterdeur van een huurhuis. Hij gaat naar buiten open, dit moet ook zo blijven, maar de deur gaat nu naar rechts open en wil deze naar links kunnen openen. Daarvoor wil ik de huidige deur graag gebruiken. Wat ik begrepen heb is dat alle scharnieren daarvoor gebruikt kunnen worden.

kast aanpassen, meubel op maat, washok verbouwen

We hebben meerdere klussen in onze nieuwbouw-woonark. We willen een kast van de Ikea laten 'pimpen' en deze combineren met een bureau en een room divider. Het bureau en de room divider moeten dus op maat gemaakt worden. Het zou de bedoeling zijn dat hier van hout dus een Hiernaast willen we graag ons washok laten verbouwen. Ik stuur u foto's toe van de situatie, als u de situatie wilt inschatten nodig ik u graag uit.

Vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis

In één van de kozijnen van ons oude huis (1906) zit houtrot. Het betreft een verticaal schuifraam. Graag zouden wij het kozijn laten herstellen, dan wel vervangen. Dit kozijn is ongeveer 1.50 m breed bij 2.40/ 2.50 m hoog. Bovendien willen wij de kozijnen van het hele huis laten opknappen (schuren, verven). Het gaat om ongeveer 10 kozijnen in totaal aan de voor en achterkant van het huis, ook balkondeuren. 3 ramen aan de voorkant van het huis op de 1e verdieping, deze zijn 1.50 m breed bij 2.40/ 2.50 m hoog. En de balkondeur, deze is ongeveer 2 m bij 3 m, daarboven zit nog een raam, maar dit is in principe 1 geheel. Dan 1 nog redelijk groot, ongeveer 2 m bij 1.50 m. Op de 2e verdieping: 5 ramen, waarvan 3 behoorlijk klein (ongeveer 60 cm bij 50 cm) en nog 2 van ongeveer 1.50 bij 1 m. Dan nog 1 rand, aan de achterkant gaat muur over in het dak, daar zit over de hele breedte van het huis een houtenbalk die bijgewerkt moet worden. De kleuren willen wij overleggen met de onderburen, zodat deze hetzelfde zijn. Voor beide klussen zou ik graag twee aparte offertes ontvangen. In de bijlage een foto van het betreffende raam. Ik heb desgewenst meer foto's van de houtrot en het gehele pand.

Raam + kozijn vervangen

Wij willen een raam en het bijbehorend (houten) kozijn vervangen aan de zijkant van het huis. Het gaat om plusminus 204 cm hoog en 47 cm breed (inclusief kozijn). Dubbel glas. Mocht dit lukken hoeveel gaat dit dan ongeveer kosten? Hoor het graag.

Houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof

Uitbouw is er al. Hout en ramen moeten vervangen worden i.b.m. houtrot. Het gaat om 10 kozijnen, en ze moeten vervangen worden naar kunststof, met dubbel glas. Graag ontvang ik een offerte.

Op maat gemaakte keukenkasten met trap

Ik heb een plafond van 3,7 meter in de keuken. Ik wil kasten in keuken plaatsen voor de hele hoogte - kasten van 3.7 m, en ik wil een trap voor die kasten. Kunt u mij helpen?

Keukenkastjes vervangen

Na lekkage aan ons dak, zijn er 3 houten keukenkastjes die gerepareerd/vervangen moeten worden. Graag een offerte.