Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

8007 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: zwart stalen/aluminium deuren monteren, schuifdeuren en taatsdeuren installeren, taatsdeuren in nieuw huis plaatsen, sets dubbele taatsdeuren plaatsen, garage annex schuur laten bouwen, houten tafels laten maken, rottende kozijnen vervangen, kozijnen voorzijde appartement vervangen, deur- en raamkozijnen, meerdere taatsdeuren maken, kozijnen en glas vervangen, aluminium taats schuifdeuren en een douchewand monteren, zwart stalen deuren met Rietveld indeling plaatsen, taatsdeur met frame plaatsen, dubbele taatsdeuren plaatsen in doorgang en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Voordeurkozijn vervangen

Graag een vrijblijvende offerte/indicatie ter vervanging van deurkozijnen zodat er een nieuwe deur in kan.

Anti slip profielen in trappen frezen en plaatsen

Ik wil graag antislip rubbers laten frezen en plaatsen. Het gaat om 2 x trappen van vurenhout, wit geschilderd. 13 treden per trap. Met 1 x rubber strip zwart.

Designtrap installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een prijsindicatie voor een eikenhouten rechte steektrap, met schuingeplaatste stootborden en keepbomen, trapbreedte 900 mm, 16 optreden,

Trapbekleding aan laten brengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Wat is de locatie van de trap? Binnen. Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? HPL / CPL / Laminaat. Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouwwoning met grenen trap. Graag bekleden van een gesloten trap beneden en de open trap naar zolder. De trap heeft 16 treden.

Reparatie van de voordeur

Graag wil ik mijn oude voordeur laten repareren, deze sluit niet meer goed aan, waardoor het enorm tocht in de gang. In eerdere poging tot herstel is er al een keer een extra houten latje provisorisch tegenaan gezet. Daarnaast zou deze ook opnieuw geschilderd moeten worden en zou de brievenbus ook groter mogen.

Slot op de tuindeur vervangen

Ik wil het slot vervangen op de tuindeur van de houten schutting.

Trap renoveren in overleg

Ik wil de trap graag laten renoveren. Momenteel zit er vloerbedekking op. Nieuwe bekleding in overleg (overzettredes, laminaat of eventueel schilderen). Trap met 13 treden en een halve draai.

Trap naar de zolder plaatsen

Het plaatsen van een vaste trap in plaats van een vlizotrap. De vlizotrap kan eventueel verwijderd worden door de vakman maar dat kan ik ook zelf. Er moet een houten trap ervoor in de plaats komen.

Houten vloer op het dakterras aanbrengen

Graag zouden wij ons dakterras willen aanpakken. Er liggen nu tegels, maar wij zouden er graag hout op willen hebben. Wie kan ons daarbij helpen? Graag een offerte met en zonder het afvoeren van de nu liggende materialen. Onze tuin betreft ongeveer 32 vierkante meter. De klus moet het liefst door onze woning heen gebeuren, de tuin is niet gemakkelijk achterom te bereiken.

Lichtstraat plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtstraat? 40 cm bij 720 cm en 40 bij 290 cm. Hoeveel lichtstraten moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet de lichtstraat komen? Bedrijfsgebouw / Winkelpand. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een 4 meter hoog dak, goed bereikbaar. Alles is al gesloopt dus er kan meteen begonnen worden.

Draai/kiepramen plaatsen in bestaande kozijnen

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van 5 draai-kiep ramen in bestaande kozijnen. De gegevens van de ramen zijn: Raam 1: 630x1530 (BxH in mm), Binnensponning, begane grond Raam 2: 630x1400 (BxH in mm), Buitensponning, 1e verdieping Raam 3&4: 620x1130 (BxH in mm), Buitensponning, 1e verdieping Raam 5: 620x1080 (BxH in mm), Buitensponning, begane grond Alle ramen graag met ventilatie rooster, bij voorkeur type Renson Flexair i.v.m. overeenkomst met de rest van het huis. Beglazing HR++, indien mogelijk met warm edge spacers.

Deur van schutting repareren

De deur van onze schutting is kapot. Als deze opengaat, schiet de paal 'uit de kom'. Deze is met een pin bevestigd aan de paal van de buren, maar deze lijkt te zijn gebroken.

Onderkant deur aanpassen voor kattenluik

Ik wil graag het houtwerk van de achterdeur, van de woonkamer naar de tuin, aan de onderkant hoger laten maken, zodat hier een gat in kan voor een kattenluik. Het glas begint al laag. Nu is het hout niet hoog genoeg, 21 cm om een kattenluik te plaatsen. Ik wil graag weten of deze aanpassing mogelijk is en wat de prijs is voor het aanpassen van het kozijn, het maken van een gat voor het kattenluik en het plaatsen van nieuw dubbel glas. De breedte van het glas is 63 cm en de hoogte nu is circa 192 cm.

Buitendeur in laten korten

Graag de buitendeur 1 cm inkorten.

Demonteren en monteren voordeur

Oude voordeur demonteren. Nieuwe voordeur monteren. Incl maken van slot frezing , scharnierinkepingen en monteren van deurbeslag, slot, deurglas etc. Optie: driepuntssluiting monteren in kozijn.

Nieuwe houten kozijnen voor erker

De onderzijde van de erker is opgemetseld met daarboven houten kozijnen. Deze kozijnen dienen te worden vervangen. Het gaat om 3 kozijnen. Er zijn 2 ramen van 56 bij 144 en 1 van 130 bij 144 cm, gemeten binnen de kozijnlijsten, dus afmetingen van zichtbaar glas. Onder de kozijnen zijn houten vensterbanken aanwezig.

Trapbekleding aanbrengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Beton Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De trap wordt geplaatst van 1e verdieping naar opbouw. Tussen 2 muren. De traptreden moeten een standaardmaat krijgen.

Offerte voor glazen tussenwand met schuifdeur

Voor mijn nieuwe woning in Utrecht ben ik op zoek naar een glazen tussenwand met schuifdeur om het slaapgedeelte af te scheiden zonder veel licht te verliezen in mijn woonkamer. Zou u mij een offerte kunnen doen aan de hand van de tekening in de bijlage? De precieze maten weet ik nog niet, maar u kunt in deze order van grootte denken.

Klemmende deur herstellen

Onlangs is voordeur aan de onderkant gaan klemmen aan de kant waar de scharnieren zitten.

Scheidingswand zonder deur plaatsen

Het betreft een groot slaapkamer van 30m2 waarvan wij nu twee kamers willen maken van ieder 15m2. Er hoeft in de scheidingswand geen deur geplaatst te worden.

Timmerklussen in huis

Ik zou graag de volgende klussen laten doen in huis: 1) Op 2 verdiepingen de schuin aflopende dakrand opvullen met schuif-wandkasten van hout (dus schuifdeuren maken en in een hangsysteem maken); 2) Ophogen commode met houten (golf) rand; 3) Het maken van het licht schuine dak van de schuur-aanbouw met dakpanplaten (dakje leggen) op de huidige houten constructie. Zie foto's (1 is van het huidige golf-dak met schade, 2 is de gewenste nieuwe dakdekking = Aqua pan) Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden (ik kan zelf helpen indien gewenst!)

Kozijn met binnendeur verplaatsen

Graag een offerte voor het verplaatsen van een binnenkozijn, inclusief deur, het verwijderen van een binnenkozijn en het verwijderen van een systeemwand (lengte ongeveer 5 meter). Bij het verplaatsen van het kozijn graag de overgebleven ruimte (halve meter) laten aansluiten op de huidige systeemwand. Het betreft een bedrijfspand.

Lekkage bij het raamkozijn repareren

Bij hevige regenval loopt er via het kozijn regenwater naar binnen. Er is geen rot aanwezig en niet duidelijk waar het naar binnen gaat.

Balustrades herstellen bij houten trappen

Voor de zolder willen we graag een baslustrade. Er is een nieuwe trap in gezet maar niet nagedacht over de balustrade. De oude balustrade staat er nu helemaal wiebelig en is geen traphekje (voor de baby) meer aan te maken. Het gaat om een hoek, van echt hout ongeveer 1,5 meter bij 1 meter.

Kapotte lichtkoepel vervangen

Door de storm gisteren is onze lichtkoepel weggewaaid. Er moet een nieuwe gemonteerd worden, 100 x 50 cm.