Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

8095 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, onderhoud aan een schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Herstellen inbraakschade aan tuinhuis

Kunt u mij een offerte doen toekomen voor het herstel van een braakschade? Er is in mijn tuinhuis ingebroken, waarbij het slot is opengebroken, bijgaand treft u de foto's van de schade aan de deuren. Het tuinhuis is van hout, naar mijn oog lijkt het erop dat dit kan worden hersteld zonder de deur te vervangen. Wel zou ik graag het slot laten vervangen.

Twee kozijnen vervangen

Ik wil graag 2 kozijnen op de 1e verdieping van mijn woning laten vervangen: 1) Breedte 1090 mm, Hoogte 1435 mm. Dubbel glas, wit, kunststof, draai kiep raam, links draaien naar buiten. 2) Breedte 1408 mm Hoogte 1420 mm. Dubbel draai kiep zonder midden stolp, Dubbel glas, wit, kunststof. Beiden bevinden zich op de 1e etage.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga binnenkort de badkamer verbouwen. Om dit mogelijk te maken moet de huidige "normale' binnendeur eruit, want deze draait naar binnen (stalen kozijnen). Daar is geen plek voor in het nieuwe badkamer design vanwege ruimte gebrek. Dit wil ik oplossen met twee louvre-deurtjes die alleen naar binnen kunnen openen en wegvallen bij 'gesloten stand' in de huidige kozijnen. Graag louvre-deurtjes met een middenprofiel/lat op heuphoogte waar een slot en twee deurknopjes te monteren valt. De binnen maten van het kozijn: 776 x 1935. Dus graag louvredeuren van elk 384 x 965 incl omranding. (hierbij zit wat speling in om de draai te maken en te sluiten)

Binnendeur renoveren

We willen graag drie panelen in een oude binnendeur laten vervangen. Een deur met acht ruitjes, zie voorbeeld in de bijlage (nu en gewenst). De deur moet eindelijk ook weer wit geschilderd worden.

Trespa rondom de dakgoot maken

Graag zou ik mijn dakgoten willen laten bekleden met trespa of keralit. Totale lengte 25 meter.

Vervangen van binnendeur en kozijn

Ik wil een metalen kozijn laten verwijderen en vervangen voor een houten kozijn en nieuwe deur moet geplaatst worden. Het betreft 'n binnendeur.

Houten onderbalk van schuifpui vervangen (door betonnen balk?) plus opnieuw stellen schuifpui

De houten balk onder mijn aluminium schuifpui is verrot. Breedte ongeveer 4 meter. Graag offerte voor vervangen door houten balk of betonnen balk. De pui zelf moet waarschijnlijk opnieuw gesteld worden (deuren lopen zwaar).

Eenvoudige garage realiseren

In overleg met de aannemer/klusser het hekwerk van de tuin vergroten en mogelijkheden bekijken voor het bouwen van een garage of overkapping voor mijn elektrische auto. Het betreft diverse timmerwerk.

Schutting plaatsen

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. 13 schutting delen 178 × 178 en 1 poortdeur 90 cm. De oude schutting moet afgevoerd worden. Ik zal een foto meesturen van het type schutting die ik wil.

Kozijn en enkele deuren vervangen in overleg met de vakman

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten doen: Het plaatsen van een deurkozijn inclusief deur inhangen en afhangen. 1 bestaand kozijn aanpassen. En deur plaatsen en afhangen (was een slaapkamer is een badkamer geworden) Daarnaast nog 3 deuren plaatsen en afhangen. Deuren en het te plaatsen kozijn in overleg aanschaffen. (zijn niet aanwezig)

Hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken

Ik wil graag een halfhoogslaper op maat laten maken met een klein bureau eronder. De afmetingen: lengte 180 bij breedte 80 bij hoogte 75 cm.

Draai kiep deur repareren

Een grote zware draai-kiep-deur is geforceerd en daardoor uit zijn voegen. Het slot is ook kapot. Ik zoek iemand die deze kan repareren.

Dakraam plaatsen en zonnepanelen verplaatsen

Ik heb een huis met op mijn schuine dak 12 zonnepanelen. Ik wil nu graag aan die kant van mijn dak twee dakramen laten plaatsen (in 2 verschillende ruimtes). Hiervoor moeten ook de zonnepanelen verschoven worden.

Aluminium harmonicadeuren monteren

Er moeten in onze nieuwe achtergevel bij de tuin glazen harmonicadeuren worden geplaatst. De kozijnen met daarin het HR++ glas zijn al besteld, ik heb dus slechts een ervaren montage team nodig. Het gaat om een gevel van meer dan 5 meter lang en 2,7 meter hoog. In totaal 6 deuren. Hier beneden de aanwijzingen die ik van het kozijnbedrijf heb gekregen. Voor het plaatsen van de vouwwand is het belangrijk dat de onderdorpel (regel) super strak en waterpas is, de wieltjes van de deuren lopen namelijk over de onderdorpel. De ondergrond waar het kozijn op komt te staan moet van beton, staal of steenachtig materiaal zijn. De zijkanten waar de pui tegenaan komt dienen ook helemaal strak en waterpas te staan. Vóór het plaatsen van de vouwwand moet het glas er uitgehaald worden, doormiddel van het rubber aan de binnenzijde van de beglazing te verwijderen zodat de glaslatten eruit geklikt kunnen worden. Even een foto maken van de gekleurde glasblokjes. Deze moeten namelijk weer op dezelfde plaats teruggeplaatst worden als na het plaatsen van de vouwwand de glasplaten er weer terug ingezet worden. Als het glas eruit is, dan even twee spanbandjes van boven naar beneden om de pui doen zodat de deuren er niet uit kunnen vallen tijdens het optillen van de pui. De boven en onderdorpel zijn namelijk alleen geleiders.

Lekkend Velux raam herstellen

Ik heb een klein velux dakraam dat lek is waardoor er condens tussen de thermogeen ontstaat en het hout door vocht wordt aangetast. Zie foto voor een duidelijk beeld.

Simpele trapkast nieuwbouwwoning

Onlangs hebben wij een nieuwbouwwoning gekocht. Deze zal ergens eind volgend jaar worden opgeleverd. Nou biedt de aannemer (voor de hoofdprijs) de mogelijkheid aan om de open trap dicht te maken en een trapkast te plaatsen. Kunnen jullie een prijsindicatie geven voor een simpele trapkast. In de bijlage vinden jullie een plattegrondje + afmetingen van de huidige en gewenste situatie. In principe moet de open trap dus dichtgemaakt worden, en moet er een gipswand en binnendeur (+ kozijn) geplaatst worden. Ben erg benieuwd naar wat dit moet kosten. Ben overdag telefonisch slecht bereikbaar. Dus gelieve contact per e-mail.

2 kasten inbouwen

Ik wil 2 kasten inbouwen voor kleding. 1 hoog ( 80x270 en ander schuin onder dakkapel (150x150); met paneeldeuren.

Trapkast nieuwbouwwoning

Wij willen voor een nieuwbouwwoning (3 jaar oud) een trapkast onder een dichte trap laten maken. Ong 2 bij 1m . Inclusief aanleggen lichtpunt.

Open trap dicht dicht maken

Ik wil graag de traptreden van de trap naar de eerste verdieping naar zolder dichtmaken. het betreft een trap met 15 treden en een halve draai. Nadat de trap aan de onderkant goed is afgewerkt (optioneel) wil ik de trappen (begane grond naar eerste verdieping en eerste verdieping naar zolder) laten stofferen (kan optioneel aangeboden worden). Momenteel is de trap geverfd. Reden: meer geluidsdemping in huis.

Plaatsen en inventariseren welk hout voor een luik over het trapgat op onze zolder

Over het trapgat van onze zolder willen wij graag een luik laten plaatsen waar (veilig) over heen is te lopen. Het gaat om een ruimte met afmetingen van 90 centimeter bij 90 centimeter. Op het trapgat bevindt zich nu al een losse plaat, maar deze is vermoedelijk niet dik genoeg. Uit te voeren werkzaamheden: • Inventariseren welk hout van welke dikte nodig is voor het luik om er veilig over heen te kunnen lopen; • Plaatsen van een luik met scharnieren over het trapgat.

Vervangen van 2 raamkozijnen

Vanwege waterlekkage zijn twee raamkozijnen aan vervanging toe. Afmetingen: 110 cm (breedte)x 155cm (hoogte). Graag een passende offerte met een totaalprijs.

Vervangen kozijnen

Wij zijn benieuwd naar de prijs om de kozijnen te vervangen. Het gaat om circa 5.5 meter breed en 3 meter hoog met openslaande deuren, kunststof met houtnerf en specifieke grijze kleuren.

Koof laten maken

Ik wil graag een koof rondom woonkamer laten maken van 30 meter. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Ventilatierooster vervangen door suskast

Ik wil graag een ventilatierooster in het raamkozijn vervangen door een geluidssussend exemplaar. De afmeting van het huidige rooster is 10xm bij 103 cm. Kan dit zonder het kozijn te vervangen? Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Tweede trapleuning aanbrengen in jaren dertig woning

Wij hebben een jaren dertig woning in Utrecht met 1 leuning aan de muurkant. Het is een hardhouten trap met een houten trapleuning. Wij willen graag een tweede trapleuning plaatsen aan de andere zijde met een bijbehorend hekwerk, in de stijl van de woning, zodat de trap veiliger is. Wat zijn hiervan de kosten? Het is een trap met 14 treden. Bijgevoegd een foto van de trap. Het gaat dus om een linkerzijde van de trap, gekeken vanaf de begane grond.