Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

7608 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met puntdak bouwen, garage met puntdak bouwen, kozijnen in de woning vervangen, deuren, raam- en deurkozijnen vernieuwen, alle ramen en kozijnen vervangen in een bovenwoning, dubbele garage laten bouwen, stenen schuur / tuinhuis bouwen, plafonds verlagen, metalstudwanden plaatsen met kozijnen en stompe deuren, kunststof kozijnen stellen in jaren '30 VvE-pand, stalen taatsdeuren plaatsen, openslaande deuren laten plaatsen, fundering voor een garage maken, diverse kozijnen en deuren op maat maken, ramen maken in buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Stompe paneeldeuren afhangen

Voor onze woning hebben we vijf tweedehands stompe paneeldeuren op maat gekocht. Deze moeten afgehangen en eventueel bijgeschaafd worden. Daarnaast moeten de scharnieren geplaast worden. Zou u hiervoor een offerte kunnen maken?

Zolder aftimmeren

Onze nieuwbouwwoning wordt komende maand opgeleverd. De zolder is niet afgetimmerd. Dat betekent: Het plafond en de knieschotten moeten worden afgewerkt. De knieschotten zijn wel aanwezig maar er zit geen opening in. Ook het gedeelte waar de wasmachine en droger komen te staan dient te worden 'afgemaakt'. Tegen het plafond van het puntdak met dakkapel dienen nieuwe platen geplaatst te worden.

Opmetselen van een enkelsteens schuur

Ik ben opzoek naar een metselaar die voor mij een enkelstreensmuur kan opmetselen. Het gaat om een schuur van 550 bij 250 cm breed en ongeveer 225 cm hoog. De fundering is van beton en aan de lange zijde komt een deur, dus 2 in totaal, van 93 bij 211 hoog. Graag zou ik met u in contact willen komen om met u te praten over kosten (exclusief stenen en mortel) en termijn waarop de klus eventueel zou kunnen aanvangen. In de bijlage een tekening zoals ik het voor ogen heb. Hoor graag van u.

Boeiboorden vervangen

Hoekhuis, recentelijk is de dakgoot vervangen. Graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden (trespa). Totale afstand 21 m².

Trap met 16 treden renoveren

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. De trap heeft 16 treden. Er zit nu hout op de trap. Het is een rechte trap. Materiaal hebben we nog niet gekocht, graag in overleg met de vakman. Ik spreek Engels, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Egaliseren vloer, laminaat leggen, trapspijlen renoveren

Ik wil graag de houten ondervloer van een kamer laten egaliseren en hierna laminaat op laten leggen (ongeveer 15 m2). Er zit een aantal cm verschil in de vloer. Er zal geëgaliseerd moeten worden met houtjes. Daarnaast ben ik op zoek naar iemand die de stijlen van onze trap kan renoveren. Er zit best een flinke afstand tussen de spijlen. De trap is van hout.

Herstellen van verlaagd platfond

Wij hebben vanwege een lekkage op 2 plekken in huis een beschadiging in het verlaagd platfond. Op 1 plek is het zichtbaar rondom een inbouwspotje en de 2e plek is op de naad van 2 platen in de schuine plafond kant van een opbouw.

Trapleuning en trapspijlen vervangen

Er missen enkele trapspijlen van onze gedraaide spiltrap (+/- 200 graden draaiing, 16 treden). We zouden graag alle trapspijlen laten vervangen en hier een nieuwe leuning op laten zetten

Halletje maken van glas met stalen kozijnen

Graag ontvang ik een offerte voor een schuifdeur van 2,5 meter bij 2,5 meter, om zo een glazen halletje te maken. Het is een binnenhalletje met aan de zijkant een toilet waarvan een kant dicht wordt gemaakt. Er is dus een schuifpui nodig ter entree naar de keuken. Kunt u een indicatie geven qua kosten? Alvast bedankt voor uw reactie.

Radiatorombouwen monteren

Wij willen 3 radiatoren mooi om laten bouwen zodat we er iets op kunnen zetten en het mooier staat. Het gaat om 1 kachel in de keuken zonder zij muur van ongeveer 1 meter breed, 1 in de woonkamer van ongeveer 70 cm en 1 van 60 cm ongeveer. Wat kost het inmeten en volledig maken inclusief schilderwerk?

Plafond met spotjes in de woonkamer maken

Ik wil graag op korte termijn een verlaagd plafond met spotjes in de woonkamer van 32 m2 en 2 slaapkamers van 12 m2.

Vliering maken in een studio

Ik krijg op 24 mei de sleutel van een kleine studio. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten zou ik er een slaapverdieping in willen laten bouwen van 140 cm breed en 3 meter lang. Het plafond is 260 cm hoog. Ik wil daar dan een bank onder zetten. Het is hier niet toegestaan om in de muren te boren, dus de balken moeten op andere wijze stabiel op poten worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Deuren met hang- en sluitwerk afhangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van 3 opdekdeuren door stompe deuren. Ik heb al wat deuren bekeken maar nog niets aangeschaft. Mogelijk zijn deze door u te leveren? De oude deuren weghalen en afvoeren, graag apart in uw offerte vermelden.

Tussenwand met deur in de schuur plaatsen

Ik wil graag in de schuur een tussenwand plaatsen. Een tussenwand met een deur.

Vlonders of tegels op het balkon laten leggen

Ik wil graag composiet vlonders of tegels laten leggen op mijn balkon. Ondervloer is van bitumen en dit mag niet beschadigd worden. Balkon zit op de eerste verdieping en is ongeveer 7 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Timmerwerk in de woning

In ons appartement, dat wij per 27 mei zullen krijgen, zit zowel in de woonkamer als de studeerkamer een niet-haakse hoek. We willen graag in de woonkamer een plank of hangende tv kast laten maken. En op de studeerkamer een bureauplank die zo is gezaagd dat het precies in de hoek tegen het raam past. Als derde willen we graag boven het bureau in dezelfde hoek een boekenplank laten maken. Ook weer met dezelfde niet-haakse hoek. We hebben foto's van beide kamers en op de bouwtekening laten zien hoe de planken qua oppervlakte er ongeveer uit zouden moeten zien. We hebben ook een foto van het beoogde materiaal (wit) en de manier van bevestigen. Eerder inmeten op afspraak is mogelijk.

Raam in de buitenmuur plaatsen

Ik zou graag in mijn buitenmuur een raam van 0.80 meter hoog en 1.80 meter breed willen plaatsen. Geven graag een indicatie van de kosten. Ik weet niet of ik een vergunning nodig heb.

Schuifdeur in de woonkamer plaatsen

Ik wil graag mijn woonkamer in tweeëndelen door een schuifdeur te plaatsen. Ik weet de metingen niet en ook niet hoe de deuren het beste geplaatst kunnen worden. Ik zou graag willen weten of iemand hier naar kijken en wat het totaal kostenplaatje is enc. De deuren. Met vriendelijke groet, Imane

Trap dicht maken en een schuifdeur plaatsen

Wij willen graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping dicht laten maken, waarbij de huidige tapijt bekleding op de loopvlakken bij voorkeur blijft zitten (rest mag weggesneden worden). Op de overloop op de 1e verdieping willen we de trap naar de begane grond afsluiten door middel van een schuifdeur die volledig van glas mag bestaan, of een houtenschuifdeur met glas erin (doel is licht vanuit woonkamer door te laten). Plek van traphekje op 1e verdieping vervangen door glas. We willen in de woonkamer de trap zichtbaar houden, maar toch minder geluid en warmte verliezen, vandaar onze wens om de afsluiting op de 1e verdieping te doen.

Voor- en achterdeur vernieuwen

Ik wil graag een nieuwe voordeur en achterdeur laten plaatsen. Het zijn 2 opdekdeuren. De oude scharnieren en de driepuntsluiting alsmede brievenbus en deurknoppen kunnen worden overgezet naar de nieuwe deuren. Als eerste de deuren inmeten. Wat zou dit per onderdeel gaan kosten? Kunt u deze week nog komen inmeten? Voor het eind van de week wil ik de deuren bestellen, in de aanbieding.

Slotgaten frezen in binnendeuren

Het betreft twee opdekdeuren.

Geïsoleerde voorzetmuur maken

Ik wil een goed geïsoleerde voorzetmuur laten maken. Zo'n 5 cm dik. Muur afmeting is ongeveer 3.60 x 2.50 meter.

Solatube in het dak plaatsen

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om een solatube te laten plaatsen in een betonnen dak. Graag met ventilatie zodat het souterrain zowel licht als frisse lucht naar binnen komt.

Lichtkoepel plaatsen op het dak

Ik wil graag daglicht/ frisse lucht in het souterrain. Het dak komt uit in de binnentuin. Deze constructie is van beton. Er moet gekeken worden of dit kan en wat de mogelijkheden + kosten zijn. Ik wil graag de mogelijkheden laten bekijken voor een lichtstraat of een solatube.

Kozijn herstellen van inbraakschade

Na een inbraak poging is het hardhoutenkozijn op twee plaatsen beschadigd, tevens is het draairaam ook op twee plaatsen beschadigd. Raam 68 cm x 97 cm is gebarsten HR dubbel plus ruit dikte buiten 5 mm binnen 4 mm spouw 14 mm. De offerte zal ingediend worden bij de verzekering.