Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

7804 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: dubbele industriële deuren voor vakantievilla's, nieuwe kozijnen in monumentenpand monteren, taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen, taatsdeuren laten plaatsen, kozijnen van hele woning vervangen door kunststof, slanke taatsdeuren naar tuin installeren, rotte vloerbalken vervangen, stalen draaideuren plaatsen met vlakverdeling en 8 ruitjes, taatsdeur plaatsen, stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren, eet- en woonkamer scheiden met pendeldeuren, kamer splitsen door stalen kozijn met taatsdeuren en zijpanelen, houten achterpui vervangen of opknappen, driedelige harmonicadeur/vouwwand leveren en plaatsen, stalen taatsdeur laten monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Stalen kozijnen en deuren met glasverdeling

Wij zijn ons aan het oriënteren op het gebied van stalen binnenkozijnen en deuren. We willen in onze woning een stalen kozijn tussen 2 ruimtes met daarin een dubbele deur met glas, en ook in de keuken een stalen kozijn met daarin een stalen deur met glas. De afmetingen zijn in de kamer: 388 cm breed en 261 cm hoog. In de keuken gaat het om een opening van 170 cm breed en 260 cm hoog. Graag een schatting wat dat ons gaat kosten en op welke termijn dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.

Lundia garderobe kast inmeten en plaatsen

Ik heb in mijn slaapkamer een nis van ongeveer 192 x 263 x 61 cm (H X B X D). Ik wil daar een Lundia garderobekast op maat in. Ik wil de kast door een vakman laten inmeten en na levering laten monteren, inclusief schuifdeuren. Graag ontvang ik uw globale prijsindicatie.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Balkondeur vervangen

Ik woon in een studentenhuis waar door de harde wind een deur naar het dakterras kapot is gewaaid. De ruit is kapot en de deur ligt uit elkaar. Namens de eigenaar van het pand vraag ik nu een offerte aan voor de vervanging van die deur. Ik laat de deur hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Dakluik laten plaatsen in een appartement

In een appartement dat ik verhuur wil ik graag binnen enkele weken een dakluik laten monteren in een plat dak. Het is een appartement op de 3e verdieping. Ik wil daarvoor via Dakluiken.nl een dakluik met opsteekladder kopen van 70 x 140 cm of kleiner. Ik zoek voor de montage van het dakluik een een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik weet niet wat voor dak het precies is. We kunnen even een afspraak maken en het dak daar beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeur van Hornbach afhangen

Het betreft het afhangen van 2 binnendeuren van de Hornbach. De hoogte is 211,5 cm en de breedte 93 cm. Het kozijn is van aluminium en de deurklinken dienen te worden geplaatst. De gewenste datum van uitvoering is eind oktober 2017.

Dakramen plaatsen

Graag wil ik 2 kleine Velux dakramen laten plaatsen. Type CK02 maat 55 x 78 cm, binnenafwerking wit kunststof.

Trespa boeidelen plaatsen

Ik wil nieuwe Trespa boeidelen plaatsen. Deze zijn ongeveer 13 meter. De huidige boeidelen zijn van hout.

Houten deuren in een Frans balkon renoveren

Ik wil graag de houten deuren van mijn Frans balkon laten renoveren/opknappen. Het hout is deels kapot (en/of verrot) en de deuren zijn (eventueel in geheel) aan vervanging toe. Eventueel ook vervangen van balkonkozijnen, indien dit nodig is. In de bijlage een foto van het balkon toegevoegd. Balkon is bereikbaar via de slaapkamer. Deuren mogen geleverd worden.

Binnendeuren op maat maken en plaatsen

Wij willen graag 2 nieuwe binnendeuren plaatsen in de gang: een deur naar de kamer en een deur naar het toilet. Ons oog is gevallen op de Praxisdeuren uit de serie Urban: type Trendy, met mat glas, naar kamer, en type Smart, naar toilet. We wonen in een jaren '20huis en uiteraard loopt alles daar scheef en zijn de maten niet standaard. Het gevolg is dat we ingegrepen zou moeten worden in de deuren die geleverd kunnen worden. De zijkanten hoeven maar vrij beperkt te worden bijgezaagd/geschaafd, maar in de lengte moet er ongeveer 3,5 cm af. Daarnaast moeten beide deuren dus goed in de kozijnen gehangen worden en gesteld. Zien jullie hier mogelijkheden voor?

Roto draai-/kiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto is een onderdeel losgeschoten/afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Het gaat om het stangetje dat o.a. voorkomt dat het raam te ver open kiept. Zie de bijlages, onderdeel A zit niet meer vast aan onderdeel B, en het pinnetje C steekt niet meer in het deel er boven. Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander. Het probleem is in ieder geval niet op te lossen door middel van de methode omschreven in dit filmpje: -Rg Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf formaat en dergelijken van het raam doorgegeven worden. Initieel contact bij voorkeur via email ivm beperkte bereikbaarheid.

Hoogslaper laten maken met opbergruimte

Ik wil graag een 1-persoons hoogslaper van sloophout of steigerhout laten maken. Ik wil er geen bureau onder. Ik wil wel aan de rechterzijde van de hoogslaper een ingebouwde kledingkast met eventueel een aantal open vakken. Ook moet er een trapje geplaatst worden. met rechts ingebouwd een kledingkast en evt aantal open vakken + trap. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en sta open voor uw ideeën. Ik ontvang graag uw prijsopgave. 04/09: Ons plan is enigszins gewijzigd en wij zouden graag iemand vinden die voor ons een 1-persoons videbed, inbouwhoogslaper, kan maken. Aan de kopse kant van een kamer, tussen 3 muren, ong 2 meter breed.

Deur opnieuw ophangen in de deurpost

Een binnendeur is uit het scharnier gevallen. Het scharnier is niet kapot. Het komt door verwijdde boorgaten in de deurpost. Ik zou graag de deur weer stevig in de deurpost kunnen hangen, maar kan dit zelf niet. Ik ga volgende maand verhuizen dus het is belangrijk dat het voor die tijd opgelost is.

Trap renoveren

Wil een trap met 15 treden laminaat laten leggen. Graag een offerte met en zonder materialen mee berekend.

Kunststof kozijn in de buitenmuur van een kantoorpand

Wij willen in een buitenmuur van onze kantoorruimte mogelijk een kunststof kozijn laten plaatsen van 150 cm breed en 100 cm hoog. In het kozijn hoeft geen raam, alleen een isolatieruit. Het gaat om een kozijn op de begane grond. We ontvangen hiervoor graag een globale indicatie. Als dit binnen het budget past, nodigen wij uw bedrijf uit om hier alles te komen inmeten en een daadwerkelijke offerte te verzorgen. Voor vragen kunt u mij mailen, of bellen tijdens kantoortijden op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Hoogslaper in een vide inbouwen

Wij willen graag een hoogslaper laten bouwen. Hij moet 213 cm hoog zijn, ongeveer 170 cm diep en 300 cm breed. De lange wand is van gipsblokken. Een korte wand van beton waar je echt iets kan ophangen en 1 wand is van gipsplaat. Er mogen staande balken gebruikt worden. De instap zou via een trap/ladder aan de zijkant middels een uitsparing van 55 cm (over de volle diepte?) in de vide zijn. We dacht verder aan een 200 x 140 cm matras ruimte. De rest van het oppervlakte "vloer/blad". Het plafond aan de instap zijde is ongeveer 350 cm en aan de lage zijde ongeveer 290 cm. Aan de kamer zijde een reling van open hout van ongeveer 35 cm. Nog twee details: Boven de "bladen" twee opbouw stekkerdozen. Aan de achtermuur zijde zit nog een raampje wat verwijderd moet en bedekt met een plaat / plank. De kamer zelf is 3 bij 4 meter.

Verlaagd gips plafond maken

Een verlaagt plafond maken nieuw met gipsplaten en aftimmeren ongeveer 15 m2.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste zoldertrap. Er moet daarbij een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen zoldervloer en het oude trapgat moet worden gedicht. Ik wil een afspraak maken om de nieuwe trap hier te laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Mijn vraag is ook of jullie ook daarbij een constructeur nemen voor het bepalen of dit technisch wel mogelijk is?

Vlizo trap vervangen

Mijn vlizotrap naar de zolder is defect en ik wil een nieuwe laten leveren en monteren. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte. De oude trap mag ook worden afgevoerd.

Trappen stofferen

Onze huidige houten trappen zijn aan renovatie toe. Er ligt nu oud linoleum op maar de treden van de eerste trap zijn daarnaast niet netjes meer, dus er moet iets overheen. Wij willen geen overtredes maar stoffering met vloerbedekking of Sisal. Graag zouden we hiervoor een afspraak maken voor een offerte op maat en zodat we meteen samen met u naar kleuren en types kunnen kijken. Het gaat om 2 dichte trappen met in totaal 31 treden. De eerste trap heeft een knik; de tweede twee knikken. Met vriendelijke groet,

Draairichting van een deur omdraaien

Ik wil de draairichting van een binnendeur laten wijzigen. De deur moet naar buiten gaan draaien. Ik weet niet of het kozijn kan worden aangepast of kan worden omgedraaid. Ik ontvang graag uw offerte.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen aan de voorkant van mijn huis, omdat deze aan het rotten is. Zal ongeveer 4 m. breed zijn. (Vraag of dat deel van de buren gelijk ook gedaan moet worden?). Daarnaast is er een klein stukje balk rot in de fundering. (Ongeveer 40 cm.) Deze zou ik ook graag laten vervangen.

Boeiboord vervangen

Het boeiboord aan de voorkant van ons huis is aan vervanging toe. Daaarnaast moet er ook een stukje balk in de fundering vervangen worden. Kunnen jullie dat ook doen?

Roto draaikiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto in een kleine dakkapel is een onderdeeltje afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander, het handvat is licht ontwricht. Op de foto's is het raam te zien en het afgebroken onderdeeltje, en de stand waarin het nu fout gaat. Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf serienummers en overige gegevens van het raam worden doorgegeven.