Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

8118 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Kattenluik plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen met zo min mogelijk schade wanneer dit weer wordt verwijderd. Ik heb 2 opties: - In een glazen deur/raam en vervolgens hele ruit vervangen. - In een houten buitendeur en vervolgens deur laten herstellen. Graag zou ik voor beide opties een offerte willen.

Raamkozijn en glas vervangen

Houten kozijn met 'dubbelglas xx' vervangen in woning. Maat 2.45 meter breed en 1.70 meter hoog. Oude eruit en nieuwe er in, inclusief afvoeren van de oude materialen. Vakman mag de materialen aanleveren.

Ventilatieroosters met suskasten vervangen

Ik will twee ventilatieroosters met suskasten in mijn slaapkamer laten vervangen. Maar, ik ben niet zeker als de bestaande ventilatieroosters makelijk verplaast kunnen worden (zie foto). Ik wil de hele raam niet vervangen, omdat het al dubbelglas is.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam op zolder laten plaatsen. Traditionele kap, 45 graden. Dakraam afmetingen 1x1m

Trap met Flexxfloors laten renoveren

We willen graag 1 trap laten bekleden met flexxfloors met antislip en stootborden. De trap heeft 12 treden met 2 bochten.

Schuiframen repareren

Een aantal schuiframen in het huis dat we recent hebben gekocht (uit 1890) functioneert niet. We willen de ramen graag weer open en dicht kunnen doen. Het gaat om minimaal 2 en maximaal 4 grote houten schuiframen. Inclusief het weer laten functioneren van het contragewicht. Er zit dubbel glas in de ramen.

Scheidingswand met vouwdeur maken

Ik wil mijn woonkamer splitsen met een vouwdeur. Daarvoor zoek ik een vakman die helpt bij inmeten en plaatsen hiervan. Mijn woonkamer heeft een oppervlakte van zo'n 30 m2. Graag een vakman die meedenkt naar een mooie en geschikte oplossing.

Te openen raam in een bovenlicht aanbrengen

Ik wil graag het raamp boven de deur van het balkon vervangen door een raamp wat open en dicht kan. De woning bevind zich op de vierde verdieping en is goed bereikbaar via binnen en buiten.

Plafond maken en kelderluik vernieuwen

Ik wil graag het schuine plafond van ongeveer 11 m2 in de slaapkamer isoleren en afwerken met gipsplaten, zodat het klaar is voor de stukadoor. Ook zoeken we een oplossing voor het kelderluik in de keuken, zodat deze gemakkelijk open kan en open kan blijven staan.

Scharnier van een raamkozijn vervangen

Raam scharnier zit los, ik zou dit graag laten vervangen .

Traprenovatie de treden aanbrengen

Graag zou ik mijn trap willen renoveren met een traptrede. Ik heb 13 tredes. En ook een bocht erin. Ik heb alle benodigdheden in huis. En de trap is ook kaal op dit moment.

Motor op garagedeur monteren

Ik wil de bestaande rol garagedeur voorzien van motor met een afstandsbediening. De garagedeur is ongeveer 2,70-3 meter breed bij 2,10 meter hoog.

Plaatsen van plinten langs het plafond

Wij hebben net alles behangen, als afwerking willen we plafondplinten laten plaatsen door het hele huis.

Vlizotrap laten plaatsen

Vlizotrap plaatsen. Mogelijk is er ook nog versteviging op de vliering nodig, voordat de trap geplaatst kan worden. Graag een offerte.

Hoogslaper inbouwen

Ik wil graag een hoogslaper laten inbouwen in een relatief kleine kamer. De kamer is 1,85 m breed, 3,5 m lang en ongeveer 3 meter hoog. Omdat de breedte te kort is om de hoogslaper in de breedte neer te zetten, wil ik deze in de lengte plaatsen. De ruimte die dan naast het bed overblijft wil ik ook in de hoogslaper laten inbouwen, zodat er als het ware een kleine hoge ruimte ontstaat.

Zwart stalen kozijnen plaatsen

We willen graag twee zwart stalen kozijnen met allebei twee deuren voor de renovatie van de uitbouw aan de achterkant van een jaren '30 huis. We willen dat die allebei even groot zijn. De hoogte is plusminus 2,80 m en de breedte is 5,26 m. Aan één kant komt de keuken van 60 cm diep. We weten nog niet helemaal wat handig en verstandig is. Waarschijnlijk wordt het 1,60 m breed en 2,5 à 2,6 m hoog (afhankelijk van de hoeveelheid ramen). Voorkeur gaat uit naar hoge ramen, dus vier ramen. Maar 5 x 50 cm zou ook kunnen. Tekening is aanwezig en kan ik toesturen.

Hardhouten voordeur vervangen

Ik wil een nieuwe hardhouten voordeur en deze ook laten plaatsen. Afmetingen 211,5 cm bij 87,5 cm.

Trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben 2 trappenhuizen van hout. Deze zijn simpel wit geverfd en beginnen er goedkoop uit te zien. Wij willen een mooie oplossing die de komende 20 jaar meegaat en onderhoudsvriendelijk is. Opnieuw bekleden/schuren en schilderen. Mogelijk ook het hele huis en trappenhuis stuken en schilderen. Betreft een huis van 150 vierkante meter.

Houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen

Graag een offerte voor dubbel glas voor 10 ramen in een pand in Utrecht. Ik weet niet wat de afmetingen zijn, die mag u zelf opmeten alstublieft.

Hardhouten balkon bij openslaande deuren bouwen

Aan de achterzijde van ons oude pand aan de Singel van Utrecht zijn schuifdeuren naar buiten (tuin) aanwezig. Helaas is hier geen balkon aanwezig en dit willen we graag aanbouwen (circa 2.50 x 2.20 meter), inclusief houten sierhekje. Een trap is niet nodig. Rechts is de keukenmuur die naar achteren doorloopt. Links is de schutting van de buren. Daartussen dient het balkon gemaakt te worden.

Klapraampje boven buitendeur vervangen

Boven een buitendeur zit een houten raamkozijntje van ca. 78 cm bij 32 cm, met klapscharnier. De buitenkant van het raampje is gaan rotten, dus ik zou hem graag vervangen willen hebben voor hetzelfde type (hout inclusief klap mechanisme), inclusief het glas.

Kast op maat maken

Het betreft het maken van een kast om een CV ketel heen en daartegen aan een kast met een aantal deurtjes en planken. Afwerking dient heel netjes te zijn omdat het in een hoek zit van een verdieping (niet een zolder of iets dergelijks). Afmeting is ongeveer 1500 mm lang, 3000 mm hoog, 600-800 mm diep (stuk verloop in diepte is nodig). Het best kan ik even een foto en een schets sturen.

Dorpels in keuken vervangen

Als gevolg van een lekkage zijn is er water getrokken in de dorpels van mijn keuken en zijn deze krom gaan staan. Deze wil ik laten vervangen. Graag een prijsopgave.

Houten overkapping laten maken

Ik wil een houten overkapping laten maken. van 370 breed en 300 cm diep en 200 cm hoog.

Dakraam inclusief aftimmering plaatsen

Ik heb een vraag wat is de prijs voor plaatsen van een Velux dakraam op zolder. Er zit nu een klein dakraam in en willen er graag een dakraam in van Velux van 134 x 140. Afhankelijk van de prijs laten we wel of niet de klus uitvoeren. Dakraam van Velux inclusief dakgoten is al aangeschaft. Foto 1 is van de zolder inclusief huidige raam. Foto 2 en 3 is raam dat we er graag in willen. Ik hoor het graag, alvast bedankt. Dakraam en dakgoten hebben we zelf aangeschaft, de rest niet.