Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht of directe omgeving.

8099 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

Op maat gemaakte keukenkasten met trap

Ik heb een plafond van 3,7 meter in de keuken. Ik wil kasten in keuken plaatsen voor de hele hoogte - kasten van 3.7 m, en ik wil een trap voor die kasten. Kunt u mij helpen?

Keukenkastjes vervangen

Na lekkage aan ons dak, zijn er 3 houten keukenkastjes die gerepareerd/vervangen moeten worden. Graag een offerte.

Gehele achterpui vervangen

Wij willen graag de bestaande deur en raamkozijn vervangen door openslaande deuren van hardhout (of eventueel kunststof). Tussen de deur en het raamkozijn en onder het raamkozijn zit nu metselwerk wat hiervoor weg gehaald moet worden. Breedte: circa 4,00 meter. Hoogte 2,48 meter. Graag een prijsindicatie inclusief uitvoering.

Lambrisering plaatsen van hout of mdf

In de hal wil ik graag 3,10 m lambrisering laten plaatsen. Geen schrootjes, maar zoals op afbeelding. In totaal ongeveer 3 a 4 m2.

Houtrot vervangen en buiten kitwerk herstellen

Op de 1e verdieping zit aan de voorzijde houtrot aan de bovenzijde van een van de kozijnen (horizontaal). De vermoedelijke oorzaak hiervan is niet goed aansluitend kitwerk aan de buitenzijde. De opdracht betreft het vervangen van het houtrot-gedeelte en het wegnemen van de grondoorzaak (vermoedelijk herstel kitwerk aan de buitenzijde).

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Omdat er veel tocht door de voordeur via de brievenbus naar binnen komt, wil ik graag weten of we dit gat niet beter kunnen dichten. Wat zouden daarvan de kosten zijn?

Nieuwe (stompe) buitendeur plaatsen

Ik wil een nieuwe buitendeur plaatsen, stevige houten deur met 3 puntsluiting en ik geloof dat het een stompe deur is. Oude haal ik er zelf uit en voer het ook af. Als we de financiën hebben dan willen we rond mei/juni beginnen.

Opening schuur verbreden voor motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal voor de motor. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Gaat om de volgende werkzaamheden: - Opening verbreden schuur - Nieuwe deur maken (uit 1 of 2 stukken) en afhangen - nieuw slot op deur plaatsen - oude deur afvoeren

Kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen

Ik wil de kozijnen van de voorgevel van mijn huis vervangen. Daarnaast wil ik de voordeur laten vervangen en op de eerste etage van de woning twee kozijnen aan de achterkant van de woning. Het gaat om een jaren 30 woning met houten kozijnen. Ik wil graag houten kozijnen terug plaatsen. In totaal willen wij graag 4 raamkozijnen met klap kiep kozijnen naar binnen en in de kozijnen ventilatieroosters. De voordeur en het kozijn van de voordeur willen wij laten vervangen zodat hier ook een nieuw raampje boven de deur geplaatst kan worden.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen in de badkamer (met schuin dak) van 55 x 78 cm. Bij voorkeur op maandag 24 feb of op dinsdag 25 feb. Wat zou dit kosten en zijn jullie beschikbaar op deze data? Alvast bedankt voor uw reactie.

Gebogen trapleuning laten maken

We zouden graag een offerte opvragen voor het laten maken van een trapleuning. Het gaat om twee trappen (zie foto's). De eerste trap heeft 1 bocht en in totaal 14 treden. De tweede trap heeft 2 bochten en in totaal 14 treden. Bijgevoegde foto is van deze trap. De andere trap is nagenoeg identiek, maar heeft dus 1 bocht minder. We horen graag van u.

Repareren tuinhuis

Houtwerk van het tuinhuis van 24m2 dient opgeknapt te worden. Dak en boeiboord zijn recent vervangen. Twee openslaande deuren met glas moeten vervangen. De houten kozijnen moeten waar mogelijk gerepareerd worden en waar de houtrot te ver is ingeslagen, vervangen. Het gaat om een tolieltraam, klein raam oostzijde en groot voorraam aan de zuidkant met kleine bovenramen. De wanden graag samen inspecteren op eventuele houtrot onder de oude verflaag. Zonodig enkele liggende planken vervangen. Er is geen electra of stromend water beschikbaar op het park.

Tuindeuren aanpassen tot één openslaande deur

Aanpassen tuindeuren tot 1 x openslaande deur. Op het ogenblik kan de deur alleen van binnen opengemaakt worden met een deurkruk die hem, met dezelfde kruk naar beneden draaiend, op 3 punten op slot zet. Ik zou hier graag mijn ingang van maken. Dat zou betekenen de deur van zowel binnen als buiten met een deurkruk geopend moet kunnen worden en ook van beide kanten op slot met een cilinderslot.

Steile trap vervangen

Wij wonen in een oude woning (1912) met steile trap. We zouden deze graag willen vervangen door een minder steile trap. We horen graag wat mogelijk is en welke kosten daarbij horen. ?? Minder steil maken gaat niet met bestaande trap. Dat betekent nieuwe trap. Een "luie" trap gaat mogelijk ook probleem zijn met doorloophoogte. Als het alleen om stofferen van de huidige trap gaat kunnen ze beter naar een woninginrichter gaan.

Vervanging meerdere kozijnen eerste verdieping

Wij willen graag de een aantal houten kozijnen van ons jaren 30 huis vervangen (door nieuwe houten kozijnen) op de eerste verdieping. De ramen bxh: 1: 150x130, 2: 165 x 125, 3: 285 x 125 cm. De kozijn bevatten naast een vast gedeelte ook 1 of 2 openslaande ramen. Graag ontvangen wij advies en een prijsopgave voor deze klus.

Rubbers in kunststof schuifpui vervangen

Wij hebben een kunststof schuifpui waar de rubbers van vervangen moeten worden. De rubbers moeten ook door diegene die het maakt, worden gekocht/geleverd aangezien wij daar geen verstand van hebben. We hebben een schuifpui met 1 deur die schuift in het midden van de pui.

Plaatsen nieuwe achterdeur

Wij willen graag een nieuwe achterdeur laten plaatsen. Het gaat om een jaren 30 woning. Graag een achterdeur met dubbelglas, slot overzetten en nieuwe kattenluik plaatsen. kan je laten weten wat de kosten gaan zijn voor alles en wanneer het zou kunnen?

Plafondreparaties inclusief sauswerk van appartement

Ik heb een flinke lekkage gehad zowel in de woonkamer als in de badkamer. Dit kwam door het platte dak (hout) wat net boven mijn appartement ligt. Dit dak is vandaag (na maanden) gerepareerd. Dus het deel tussen dak en mijn plafond (waarschijnlijk gips) is heel vochtig en moet waarschijnlijk nog drogen. Ik kan niet inschatten of het een kwestie van een paar meter repareren is of dat wellicht de totale plafonds moeten worden vervangen. Ik heb aanzienlijke schade. Inmiddels contact geweest met de beheerder van de VVE die heeft gezegd dat ik een offerte moet opvragen die naar de verzekering moet. De verzekering van de VVE gaat dit vergoeden, want zij zijn aansprakelijk. Ik wil heel graag dat een goede vakman hiernaar komt kijken die deze klus in zijn geheel kan afhandelen. Dus plafond in de badkamer en in de woonkamer herstellen inclusief sauswerk etc. Ik heb twee offertes ingevuld omdat ik graag wil vergelijken, maar als u een goede inschatting kunt maken over het vakmanschap en prijs/kwaliteit verhouding is één goede offerte voor mij ook voldoende. Dank alvast voor uw reactie.

2x Trapleuning in jaren 30 stijl leveren + aanbrengen

Ivm zwangerschap wil ik graag 2 trapleuningen in huis op maat laten maken en laten plaatsen. Het gaat om een trapleuning van de begane grond naar de eerste verdieping (1 bocht, totale lente ongeveer 445 cm, bocht na 345 cm) en een trapleuning van de eerste verdieping naar de tweede verdieping (2 bochten, totale lengte ongeveer 490 cm, 1e bocht na 110 cm, 2e bocht na 390 cm). Betreft geen rechte trapleuningen maar met een lichte kromming.

Houten kozijnen vervangen

Wij willen 1 of 2 kozijnen (zijn nu van hout) vervangen. Eventueel een stukje muur metselen tussen de kozijnen, maar dat wil ik laten beoordelen. Het raam is ongeveer 4 x 1,5 meter. Ik wil weer houten kozijnen ervoor terug. Ik laat het graag door de vakman afvoeren. Het is op de tweede verdieping, een steiger kan geplaatst worden.

Advies en plaatsen van een houten binnentrap

Ik hoop op deze manier in contact te komen met een vakman die mij kan adviseren over het plaatsen van een houten binnentrap. 180 graden, van 1e verdieping naar zolder. De bedoeling is dat deze trap hooguit begin maart wordt geplaatst, mag zeker eerder indien dit uitkomt bij de vakman.

Verzakte deur opnieuw afhangen

De voordeur van ons huis klemt, omdat deze wat verzakt lijkt te zijn richting de buitenkant. Graag zouden wij hulp krijgen met het weer recht hangen van deze deur, of het klemmen te verhelpen.

Ramen aanpassen voor dubbel glas en kozijnen onderhouden

De ramen zijn nu van enkel glas en deze wil ik graag dubbel glas hebben. Daarnaast ook gelijk het kozijn onderhouden, schilderen en eventueel opvullen.

Vervangen buitendeur

Advies, meten en deur plaatsen

Houten dorpel vervangen

De houten dorpel is aan het rotten, wat langzamerhand ook de stijlen aantast. Lijkt me handig om het gelijk te vervangen voor een stenen dorpel.