Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Soest of directe omgeving.

596 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Soest:

Driepuntssluiting freezen

Afgelopen zomer zijn wij verhuist. Er zat een goede voordeur in met een driepuntssluiting. Deze voordeur was alleen niet voorzien van glas waardoor de originele deur terug geplaatst moest worden. Hier zit alleen geen driepuntsluiting in. We hebben verder alle materialen alleen moeten er plekken gefreesd worden zodat we in deze deur de sloten kunnen plaatsen. Ook de deurpost heeft nog de ingangen van het 3punttslot. De 'originele' deur sluit alleen niet helemaal aan graag hier ook even naar kijken.

Complete voordeur met zijraam vervangen

De voordeur is oud en versleten dient vervangen te worden, tevens een nieuw kozijn vervangen achter 160x90 cm met glaswerk deze is onder doorgezaagd ivm aanbouw. De glasplaten heb ik al, ben opzoek naar iemand die deze glasplaten kan vervangen. Als het vervangen moet worden wil ik hier houten kozijn graag. Ik ben opzoek naar een vakman die allereerst controleer of dit uberhaubt moet worden vervangen of dat de deur gewoon afgehangen kan worden.

Trapkast onder de trap laten maken

Wij willen van de ruimte onder de trap goed benutten om jassen en schoenen op te bergen. Hout - driehoek ruimte , 2,30 hoog 2 meter schuine zijde onderkant 2 meter de haakse omhoog is 2.30 meter, horizontaal 2 meter. de deur is 190 cm, ik zou graag 2 uitschuivende deuren in de kast willen laten plaatsen. Ik zou het heel fijn vinden als er even een vakman langs komt om samen met mij de situatie te bekijken. Dit is eventueel om mijn jassen op te hangen en om schoenen te plaatsen

Overkapping in de tuin dichtmaken

Wij hebben achter in de tuin een overkapping. Wij zouden hier ook graag in de winter kunnen zitten. Dus de wens is een glazen pui die ook helemaal open kan in de zomer maar ook een open haard. Hoogstwaarschijnlijk moet hiervoor het nodige timmerwerk verricht worden maar moet er ook een andere vloer in. Graag ook advies hieromtrent.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag de deuropening naar onze werkkamer afsluiten met twee louvredeuren (dicht), met scharnieren die naar twee kanten werken (Hawgood deurveer scharnieren). De binnenmaat van het deurkozijn is h 188, b 86, waardoor de deuren h 188 en b 43 dienen te zijn.

Hardhouten glaslatten vervangen

Ik heb een probleem met 12 stuks liggende glaslatten. Het gaat om circa 1 meter per stuk. De onderkant wil ik laten vervangen, oude kit strak verwijderen, nieuwe glaslatten onderzijde roestvrij aan dubbel glas bevestigen schilderbaar af kitten, gronden en aflakken RAL9010.

Een dakraam in een schuin pannendak plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die in een schuin pannendak een kunststof dakraam kan plaatsen wat zowel tuimel- als scharnierend is. Het raam moet ongeveer 134 bij 140 cm groot worden. Dit moet op de 2e verdieping aan de voorzijde van de woning geplaatst worden.

Vervangen dakramen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van dakramen 2 stuks. De maten zijn 75 bij 98 cm. De oude dakramen zijn 30 jaar oud en moeten verwijderd worden. Afvoeren kan ik zelf.

Raamkozijnen vervangen

Ik wil graag 4 raamkozijnen vervangen: 62x113 cm 2x 62x112 cm 60x112 cm Ik ontvang graag een offerte.

Wenteltrap vervangen

Het gaat om het vervangen van een wenteltrap naar een dichte halve draai trap linksom van hout. De hoogte tot de bovenverdieping is 277 cm, en de lengte van het trapgat is 185 cm, en de breedte 105 cm. De spil mag boven uitsteken in verband met de balustrade. Afwerking is niet nodig. Leuningen optioneel.

Driepuntssloten laten monteren

Ik ben benieuwd wat jullie rekenen voor het monteren van een tweetal driepuntssloten. Eenmaal voordeur en eenmaal achterdeur. De sloten zijn van het merk KFV.

Blokhut Roos plaatsen

Ik wil de blokhut Roos plaatsen. Deze is 295 bij 250 cm. De achtertuin is goed te bereiken. Wij zijn nu ook al bezig met het bestraten van de tuin en lopen nu vast bij het gedeelte waar de hut moet komen.

Blokhut Roos laten monteren

Betreft blokhut 'Roos' (2.95 x 2.50 meter): We willen graag weten wat de montagekosten zijn. Bestrating is aanwezig.

Schuurdeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe buitendeur in de schuur plaatsen. Deze moet eerst worden ingemeten en na bestelling worden geplaatst. Deurbeslag kan worden overgezet.

Trappen maken

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. * Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om 2 trappen, de trap van de begane grond naar de eerste, deze is er al, maar moet omgedraaid worden, en vervolgens moet er een trap komen nog naar de tweede. Tot nu toe gebeurt dit met een vlizotrap. Daarbij komt er op de begane grond nu onder de trap de deur naar de kelder is, maar als we het omdraaien, zal de kelder een nieuwe ingang moeten krijgen. Hier moet dus rekening mee worden gehouden. De vraag is ook hoeveel ruimte deze trappen in gebruik gaan nemen. Want dan zou er en muur verplaatst moeten worden. Het huis hebben we gekocht en we krijgen in oktober de sleutel, maar ons idee voor een badkamer boven, zou naar ons idee ideaal zijn als we de trap dus kunnen omdraaien. Als dat te prijzig wordt dan willen we in ieder geval nog de tweede vaste trap naar zolder. Het huis is in Soest, anders dan het adres dat ik dus opgeef. Over drie weken gaan we op vakantie maar daarvoor zijn we goed bereikbaar en anders kunt u ons via de mail bereiken.

Tien opdek binnendeuren en een buitendeur afhangen

Wij zijn met een verbouwing bezig maar nu moeten de deuren afgehangen worden hoeveel gaat dit mij kosten incl btw zodat ik een begroting kan maken

Opdek binnendeur afhangen

Ik wil 1 binnendeur laten afhangen inclusief het boren van paumelle gaten. Ook moet het bestaande hang- en sluitwerk overgezet worden. De oude deur mag eventueel afgevoerd worden door de vakman. De deur is 201,5 bij 87 cm.

Raamkozijnen in de dakkapel vervangen

Vervangen van 2 raamkozijnen in dakkapel. 85x75cm. Nu geen dubbelglas en moeten dus vervangen worden.

Zolder aftimmeren

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben zoals zolder aftimmeren, vensterbanken plaatsen, muur plaatsen, schotjes maken, vliering en een ombouw om de cv-ketel en wasmachine.

Timmerwerk aan dakkapel

Houten platen van een dakkapel (2 zijkanten) zouden moeten worden vervangen. Zit volgens de schilder al rot in. Wat zijn de mogelijkheden?

Reparatie van een draai/kiepraam

Een kantel-/kiepdeur met Roto beslag/mechanisme in ons huis zit vast en is, door ons, met geen mogelijkheid meer te openen. Heel graag vernemen wij de kosten als er iemand komt kijken en hopelijk repareren. Tevens haperen er een aantal Roto (beslag) hendels bij het willen (af)sluiten van een aantal kantel-/kiepramen in ons huis. Graag meteen even naar kijken. We hebben houten kozijnen.

Hor in het dakraam plaatsen

Graag wil ik een hor laten plaatsen. Het gaat om een Velux hor GGL 606. Voor een dakraam met een houten kozijn. De constructie zit er al, er moet alleen een hor op geplaatst worden.

Brievenbus vervangen door grotere

Wij hebben een ouderwetse, kleine brievenbus in de voordeur en willen deze vervangen door een grotere. Dat betekent dus dat het gat in de deur groter gezaagd (houten deur) moet worden en daar de nieuwe brievenbus in moet worden geplaatst. We hebben al een brievenbus aangeschaft.

Houtwerk aan dakgoot herstellen

Dakgoot is gerepareerd, maar het hout is rot. Zo spoedig mogelijk! Omdat de schilder volgende week begint.

Tuinhuis Lantana laten plaatsen

Ik overweeg om tuinhuis Lantana van 250 x 250 cm van Gamma aan te schaffen. Ik wil die laten plaatsen en vooraf advies over de juiste ondergrond. Er is hier een zandbed. Ik overweeg om er ook een houten vloer met geïmpregneerde vloerbalken bij te kopen. Ik krijg graag advies en een prijsopgave.