Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dts dorpel bij de berging plaatsen:

DTS dorpel bij de berging plaatsen

Het kozijn van mijn berging begint slecht te worden ten gevolge van houtrot. Mijn schilder geeft aan het niet meer te kunnen repareren. Een DTS renovatie dorpel zou op de lange termijn de beste oplossing zijn. Ik zou graag de complete dorpel en de onderste 10 à 15 cm van het kozijn laten vervangen. De dorpel is 101,5 cm breed, gemeten aan de buitenzijde. In de bijlage vind je enkele foto’s. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een DTS renovatie dorpel.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dts dorpel bij de berging plaatsen uit heel Nederland:

Rotte dorpel van schuifpui vervangen

De onderdorpel van mijn schuifpui is aangetast door houtrot. Nu wil ik deze laten repareren of vervangen door een DTS dorpel. Ik zoek een partij die dit voor mij kan vervangen.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil de bestaande onderdorpel van mijn houten achterpui laten vervangen. Het geheel bestaat uit 2 openslaande deuren met aan beide kanten een raam. De breedte is 3.56 meter.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil van mijn tuindeuren de slechte dorpel laten vervangen door een kunststof dts dorpel en neuten de tuindeuren zijn totaal 298 cm breed waarvan aan beide zijde van de deuren een vast paneel. Een standaard hoogte. Later moeten er dorpels van de keuken en de garage vervangen worden.

Rotte dorpel vervangen door een DTS dorpel

De onderdorpel van de schuifpui over een lengte van 5.75 meter vervangen. En om de hoek 2.40 meter. Eventueel de vijf staanders circa tot 15 cm hoogte vervangen door DTS, als dat kan.

Rotte dorpel vervangen door een DTS-dorpel

Onze onderdorpel bij het voordeurkozijn is over de hele breedte rot en moet vervangen worden, inclusief een klein raampje dat ernaast zit. Ik wil er een DTS dorpel laten plaatsen. De breedte van de dorpel is 130 cm, de breedte van het raampje ernaast is ongeveer 20 cm. Ik laat het hier graag even goed inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Dorpel van de buitendeur vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de houten buitendeur dorpel voor een dorpel van DTS. De dorpel is 90 centimeter breed.

Aangetaste dorpel en feuten vervangen

Betreft een hardhouten serre-onderdorpel van ruim 4 meter. Daarop in het midden een demontabele gekitte aluminium schuifpui (2.36 meter) met aan weerszijden dubbelglas-paneel. In totaal 4 verticale stijlen, ongeveer 2.10 meter hoog. Gewenst: vervanging met DTS (of iets dergelijks, minder onderhoudsgevoelig materiaal) onderdorpel/feuten in overleg. Graag een prijsindicatie voor zover mogelijk.

DTS dorpel plaatsen bij de schuurdeur

Ik wil graag een DTS kunststofdorpel laten plaatsen inclusief neuten. Ik heb de huidige dorpel al weggehaald, beide kanten van het kozijn zijn namelijk al aangetast. Aan de rechterkant wel een centimeter of 10. De deur gaat naar binnen open.

DTS dorpel plaatsen bij de voordeur

Het betreft het plaatsen van een nieuwe DTS dorpel bij de voordeur. Er zijn foto's beschikbaar.

Kozijn met toogdeuren maken en plaatsen

Voor het maken en plaatsen van een hardhouten toogkozijn met 2 toogdeuren die naar buiten open gaan (in een voormalige garagedeur). Hier dient ook een DTS dorpel geplaatst te worden. De breedte maat is 2500 mm, hoogte zijkant 2100 mm. Midden hoogte 2180 mm. Flauwe toog aangezien er 8 cm verschil in hoogte is tussen buitenzijde en midden. Welke vakman durft dit aan? Graag een gespecificeerde offerte.