Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rhenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rhenen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rhenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rhenen of directe omgeving.

131 klanten uit Rhenen bevelen een bij Casius in Rhenen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rhenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, gashaard inclusief meubel realiseren, plafond met spots plaatsen, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, glazen wand met deur plaatsen, schuifdeuren en wand plaatsen, zwarte deur plaatsen, trap plaatsen, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen, traprenovatie twee trappen, carport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, garage- en carportbouw of kozijnen, deuren en dakramen in Rhenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rhenen:

Dichte trap renoveren

Wij willen een traprenovatie voor op de trap. Het is een dichte trap met 13 treden. Of wij de wang(en) ook willen bekleden met de stootborden weten we nog niet. Hangt een beetje ook af van de prijs.

Fundering leggen garage

Ik zoek een vakman die de fundering kan leggen voor een vrijstaande garage. Deze zal ongeveer 6 x 3 meter worden. Op dit moment ligt er een open zandgrond, die goed bereikbaar is. Kan zelfs met een kleine vrachtwagen ernaast komen. Materiaal in overleg.

Schuifdeur laten monteren

Wij willen graag een schuifdeur gemonteerd hebben tussen onze keuken en de woonkamer op de begane grond. De deur moet op maat gemaakt worden. We willen een schuifdeur van twee (niet gelijke!) delen hebben. De linkerkant mag 57 cm zijn en de rechterkant 43 cm. De afstand tussen de linker en rechter muur is 100 cm. De hoogte is ongeveer 243 cm. Wij konden geen standaard deur kopen dus de deur er moet op maat gemaakt worden. Wij zoeken een monteur die kan de deur maken en ook monteren. Graag een monteur die contact met ons opneemt via mobiel. Alvast bedankt voor uw samenwerking bij deze.

Dakraam plaatsen

Ik heb een heel klein dakraampje maar wil graag een groot kantel dakraam. Alleen moet je dan door een balk heen en ik weet niet of dat mogelijk is. Ik zag op de site dat jullie 235 vragen, maar is dat dan ook het gehele monteren en dus vergroten van het dakraam excl spullen uiteraard

Vouwdeuren van een kledingkast afstellen

Het betreft het afstellen van 4 vouwdeuren van een kledingkast. Deze kast is uit elkaar geweest en bij het in elkaar zetten krijg ik de deuren niet meer afgesteld. Per deur zitten 4 scharnieren en deze moeten of naar binnen en/of naar buiten afgesteld worden. De deur is 2.10 meter hoog en 40 cm breed.

Lambrisering aanbrengen en gordijnrails monteren

Ik wil op een wand in mijn woonkamer een MDF lambrisering laten plaatsen van 400 cm breed en 150 cm hoog. Het gaat om een lambrisering met een vakkenpatroon van plaatmateriaal en latten. Als 2e klus wil ik graag een gordijnrail laten ophangen. Ik zal de materialen zelf kopen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

DTS dorpel bij de berging plaatsen

Het kozijn van mijn berging begint slecht te worden ten gevolge van houtrot. Mijn schilder geeft aan het niet meer te kunnen repareren. Een DTS renovatie dorpel zou op de lange termijn de beste oplossing zijn. Ik zou graag de complete dorpel en de onderste 10 à 15 cm van het kozijn laten vervangen. De dorpel is 101,5 cm breed, gemeten aan de buitenzijde. In de bijlage vind je enkele foto’s. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een DTS renovatie dorpel.

Koof maken voor afzuigkap met spots

Ik wil graag een koof laten maken voor de luchtafvoer buis van de afzuigkap. Ik zou de koof graag aan 2 kanten willen, aangezien ik dat mooier vind. Ook zou het geweldig zijn als er spots in kunnen zonder dat je snoeren over de muur krijgt.

Velux GGL CK04 dakraam plaatsen

Ik wil graag een nieuw Velux GGL CK04 grenen kanteldakraam op zolder, in schuin pannendak, compleet met grijs zonwerend rolgordijn (binnen). Er zit nog geen raam in.

Houten delen op het balkon renoveren

Mijn balkon van ca 7.5 x 2 meter steunt op een stalen constructie met een aantal houten dragende balken (met name ter ondersteuning van de vloerdelen). Een aantal vloer planken zijn rot. Idem voor een aantal draagbalken. Ik ontvang graag een opgave voor de enkel noodzakelijke reparaties maar ook voor vervanging van alle vloerdelen in hardhout. Ik kan foto's per e-mail toesturen.

Kiep-/kantelraam laten repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kiep-/kantelraam kan repareren. Concreet: de sluiting is defect en daardoor het raam kan niet meer kiepen en kantelen alleen nog in zijn geheel open. Het raam kan ook niet meer dicht met sluiting, zit nu vast met tape. Ik weet niet wat voor merk raam het is of hoe oud deze ramen zijn. De ramen zaten er al in toen ik dit huis 4 jaar geleden kocht. Als reparatie niet mogelijk is dan vervangen. Ik hoor heel graag of iemand deze klus ziet zitten!

Plafond verlagen in de voetbalkantine

Ik denk er over na om in onze voetbal kantine het plafond te verlagen met uw produkt.

Dakraam plaatsen

We willen graag 2 dakramen laten plaatsen.

MDF plinten in een nieuwbouwwoning plaatsen

Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning mooie MDF plinten gekocht. Graag laten wij die rond half januari 2016 plaatsen. Het gaat om 60 meter plint in de ruimten op de begane grond en eerste verdieping. Het is een eengezinswoning met kleine ruimtes, dus veel hoekjes en korte stukken plint. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de montagekosten.

Dubbelglas plaatsen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf dat onze ramen kan vervangen. Het gaat om 4 enkel glas uitzet ramen op eerste verdieping die moeten vervangen worden door 4 met dubbelglas. Het gaat om 2 uitzetramen per kozijn, in totaal 2 kozijnen. De uitzet ramen zijn ongeveer 45 x 110 cm per stuk, en zijn in de lengte in tweeën gedeeld met een dwars lat. Graag ook het hang en sluitwerk vervangen. Ik kijk uit naar uw reactie!

Trap bekleden met Flexxstairs

Wij zoeken een vakman die onze open zoldertrap rondom kan bekleden met de door ons aangeschafte Flexxstairs. Het betreft een standaard trap met 2 hoeken van 90 graden en 15 treden. Graag ontvang ik hiervoor een vrijblijvende offerte

Houtkast bouwen voor haardhout

Ik wil graag een goede stevige houtkast voor mijn openhaardhout. De kast zal 3 meter breed moeten worden en 1.80 meter hoog.

Dakraam (Velux) vervangen

Dakraam Velux van bouwjaar 1973 vervangen door een nieuw dakraam. Inclusief levering van een nieuw dakraam. Oude verwijderen, nieuwe plaatsen.

Zoldertrap maken

Ik wil al 3 jaar een andere trap naar zolder en de oude moet er dan uit en muurtje uit breken.

Ik wil graag 2 dichte trappen laten ...

Ik wil graag 2 dichte trappen laten stofferen. De ene trap heeft 13 treden, de andere 12. Ik vraag me af wat zoiets zal kosten liefst incl. vloerbedekking.

Plaatsen van een nieuw dakraam ter ...

Plaatsen van een nieuw dakraam ter vervanging van een bestaand dakraam. Het nieuwe dakraam is al aangeschaft.

Bestaand raam kozijn aanpassen in ...

Bestaand raam kozijn aanpassen in formaat met gebruik van al aanwezige ramen en emaliet.

Een bestaande buitendeur vervangen i.v.m ...

Een bestaande buitendeur vervangen i.v.m rot. 8 ramen van 41x33 cm.Driepuntsluiting.Krukbediend. Gehard veiligheidsglas van 4 mm(enkele beglazing)Hang en sluitwerk aanwezig.

Garage als hoofdgebouw (puntdak met oude ...

Garage als hoofdgebouw (puntdak met oude pannen, aan de voorzijde iets overstekend (eindschild), 2 dubbele deuren; daarboven 2 ramen, daarboven een uilen-invlieggat; binnen: hilt (ong. 2,5 m uit voorzijde en op ong. 3 m hoogte), afdichting uilenhok boven de hilt met a/d achterzijde een luik. In achterwand een buitendeur. Buitenzijde rechts een klein raam. Aangebouwd achter een 30 cm lagere schuur met overdekt terrasje en ruimte voor houtopslag. Schuur eveneens met puntdak en deur aan de rechterzijde (gezien vanaf de voorzijde van het gebouw), uitkomend op het overdekte terrasje. In de achterwand van de schuur 2 raampjes. Gehele bijgebouw van (vergrijzend) eikenhout. Fundering aanwezig, electra/waterleiding toegevoerd (af te werken). Ontwerpschets aanwezig.

Wij hebben een rechte vaste trap van de ...

Wij hebben een rechte vaste trap van de begaande grond (hal) naar de bovenverdieping, waar aan de ene kant een stenen draagmuur zit met houten trapleuning, maar aan de andere kant helemaal open is. Aangezien onze peuter de trap ontdekt heeft, is de veiligheid van deze trap nu niet meer voldoende. Daarom willen we graag dat een timmerman een houten trapleuning met spijlen komt maken. Lengte is ongeveer 4 meter en grenen hout is waarschijnlijk afdoende.