Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oudewater te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oudewater heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oudewater u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oudewater of directe omgeving.

57 klanten uit Oudewater bevelen een bij Casius in Oudewater aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oudewater bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Oudewater staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oudewater:

Glazen balustrade

Het betreft een in mei te bouwen moderne woning, waar ik nu al plannen met betrekking tot de trap voor moet maken. Ik wil graag een rechte open trap van de begane grond naar 1e verdieping, trap met houten treden dicht of gesloten in overleg. Een glazen balustrade langs beide zijden oplopend met de trap. En met een smalle leuning in hout. De glazen balustrade loopt door in de vide balustrade op de 1e verdieping. De trap is 2940 x 1000 cm. En de vide ruimte 1720 X 3725 cm. Tekening van het ontwerp van het huis zijn beschikbaar.

Metalen trap installeren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor een stalen trap met gevouwen of geplooide treden (schutbord en trede uit 1 stuk voor de hele trap). Het gaat om een trap van begane grond naar de eerste en tweede etage. Voor beide etages betreft het een bordestrap. Ik zou graag het verschil tussen een bordes uit staal en hout willen vergelijken (hout zou ik zelf plaatsen, dus dan alleen 4 stalen, rechte trappen). Langs alle trappen zouden we graag een stalen reling willen hebben. TRAP Bg naar 1e etage VLGS. BOUWBESLUIT BESTAAND GEB. H = 2865 mm B = 900 mm OPTREDE (14 INCL. BORDES):205 mm AANTREDE (13 INCL. BORDES ):220 mm Trap 1e naar 2e etage H = 2500 mm B = 900 mm OPTREDE (12 INCL. BORDES) :208 mm AANTREDE (11 INCL. BORDES) : 220 mm

Taatsdeuren in huis monteren

Wij willen 2 taatsdeuren: 1 vanuit de hal naar de woonkamer. En 1 vanuit de hal naar de speelkamer. De afmetingen bedragen ongeveer 92 centimeter breed en 212 centimeter hoog. Onze voorkeur gaat uit naar smal hout met blank glas in 4 vlakken.

Trappen ontdoen van vloerbedekking

Ik wil twee trappen weer "kaal" hebben. De vorige eigenaren hebben er tapijt op laten liggen. Het gaat om een trap van 11 treden, 75 cm breed, en een van 15 treden, 90 cm. Breed. Behalve het tapijt eraf wil ik dus ook graag de lijmresten verwijderd hebben, zodat de trap daarna wit geschilderd kan worden (kan ook in de klus zitten). Ook moet de trap van 15 treden "dicht" gemaakt worden, zodat daar een kast onder kan komen.

Dakramen laten vervangen

Ik wil graag 3 dakramen (16 pans 114 x 118 cm) laten vervangen en de oude ramen afvoeren. Eén uit te wisselen dakraam heeft een rolluik.

Glas vervangen in een buffetkast

Bij val van buffetkast is het glas gesneuveld in de 2 deurtjes. Graag zou ik horen wat het kost om te laten vervangen. Per deur 34 cm x 43 cm.

3-puntssluitingen aanbrengen op deuren

3-puntssluiting aanbrengen in 3 bestaande deuren. Het gaat om 3 houten buitendeuren. Graag ook het materiaal leveren.

Nieuwe ramen en openslaande deuren in oud huis

Wij willen graag een nieuw raam in onze woonkamer, met dubbel glas. Ook willen we openslaande deuren en een nieuw raam met dubbel glas in onze slaapkamer. Graag met houten kozijnen en voldoende ventilatie. Ons huis is ongeveer 200 jaar oud en nogal scheef dus het moet maatwerk worden.

Plaatsen van voordeur cando ml 675 ...

Plaatsen van voordeur cando ml 675 voorzien van meerpuntsluiting in een bestaand kozijn dus vervangen van een voordeur 93x211.5 voorzien van briefsleuf.

2 houten gordijnenroeden moeten ...

2 houten gordijnenroeden moeten opgehangen worden op slaapkamer, maar stucwerk in muur is slecht, heb het zelf geprobeerd, maar lukt niet, grote gaten in het stucwerk