Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lundia binnendeuren plaatsen:

Lundia binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten plaatsen. De deuren van Lundia dienen te worden ingemeten, geleverd en afgehangen. Daarnaast werkt het slot van de voordeur niet meer juist. Kunt u hier ook naar kijken?
Onze klant uit Odijk (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lundia binnendeuren plaatsen uit heel Nederland:

Elf binnendeuren inmeten en afhangen

Wij willen 11 binnen deuren laten in meten en nadat ze geleverd zijn afhangen. Het betreft opdekdeuren waarvan drie met glas (model Anouk en Maurice van Lundia). Wij zijn dus opzoek met spoed naar een vakman die deze deuren in Ede wil inmeten zodat ze zo snel mogelijk besteld kunnen worden en eind oktober afgehangen inclusief montage van beslag en sloten.

Lundia binnendeuren inmeten en monteren

Wij willen 3 lundia binnendeuren via Gamma bestellen, maar we willen wel graag dat die van te voren goed worden opgemeten door een vakman, zodat we echt de goede maten bestellen, en vervolgens ook worden gemonteerd door de gamma montagedienst. We wilden graag weten wat dat ongeveer gaat kosten.

Binnendeuren met binnenkozijnen vervangen

Wij willen graag 5 binnendeuren/-kozijnen (stomp) laten vervangen. We willen graag gebruik maken van de Lundia-binnendeuren. De actie die momenteel loopt en hebben dus een reactie nodig voor 17 februari 2018, zodat we de deuren kunnen bestellen. De kozijnen zijn nu van aluminium en lopen tot aan het plafond (bovenste stuk is bovenlicht). De kozijnen moeten eruit, nieuwe houten kozijnen erin en het bovenstuk moet dichtgemetseld worden/dichtgezet worden, zodat het op het huidige stucwerk aansluit.

Lundia binnendeuren in laten meten

Het inmeten van 2 binnendeuren. Willen 2 Lundiadeuren bestellen.

Binnendeuren afhangen en sluitwerk monteren

11 Lundia deuren afhangen eventueel bijschaven en monteren sluitwerk.

Stompe binnendeuren afhangen

Ik wil over enkele maanden 8 stompe Lundia binnendeuren laten afhangen in mijn woning. De deuren moeten zowel in de hoogte als breedte worden aangepast. Ze moeten worden gemonteerd met 3 scharnieren, een slot en krukstel. Het gas zit er al standaard in. Ik wil hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen, een bezoek is daarbij niet nodig.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 3 Lundia stompe binnendeuren laten plaatsen.

Lundia binnendeuren afhangen

Afhangen van twee Lundia binnendeuren en het hang- en sluitwerk van de bestaande binnendeuren overzetten naar de twee nieuwe binnendeuren. Lundia binnendeuren zijn inmiddels hier afgeleverd.

Binnendeuren spuiten

Ik wil graag 7 nieuwe deuren kopen, die vanuit de fabriek al wit gegrondverfd zijn (houten deuren). Het zijn 6 dichte deuren en een deur waar 6 ruitjes in zitten. Het betreft Lundia deuren (type Tim). Kunnen deze met Ral 9010 (wit) worden gespoten? Aan welk bedrag moet ik denken?

Kozijnen plaatsen en afhangen van stompe deuren

Op de begane grond van onze woning (uit 2001) willen we 4 opdek deuren met metalen kozijnen vervangen door houten kozijnen met stompe deuren. De plafondhoogte is 245. De huidige kozijnen zijn van metaal en hebben een bovenlicht. Ze lopen door tot aan het plafond. De wanden waarin ze geplaatst zijn zijn binnenmuren - standaard gipsblokken van 7 cm dik. We hebben geen dorpel - de houten vloer loopt onder de deuren door. De huidige opdek deuren hebben de volgende afmetingen: 93 x 211, 83 x 211, 73 x 211 en 88 x 211 cm. Ik weet niet op welke afmeting we uit gaan komen in stompe uitvoering. De nismaat, van de deur van 83 cm, zonder kozijn is 88.5 cm Is daar een standaard rekenregel voor - of moet dan eerst de werkelijke nis maat zonder kozijn worden gemeten? De gevraagde werkzaamheden zijn: - 4x Plaatsen van nieuw houten kozijn (Stomp) - 4x Afhangen van de binnendeuren (Stomp) (hoogte van 231,5) - Lundia deuren 1x model Fleur en 3x David) - 4x afwerken bovenzijde (tussen plafond en kozijn, met een balkje?) - 4x plaatsen kozijn-lijst Ik hoor graag of jullie me kunnen helpen. Ik kan de huidige kozijnen zelf weghalen en afvoeren. Bedankt.

Partners

Partners van Casius