Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tuimelraam laten plaatsen:

Tuimelraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam tuimelraam van 55 x 98 laten plaatsen, er zit al een raam van dezelfde maat in. Het gaat dus om alleen uithalen en nieuwe plaatsen.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuimelraam laten plaatsen uit heel Nederland:

Dakraam leveren en plaatsen

Wij willen graag een kunststof tuimelraam van circa 55 x 78 cm laten plaatsen in een schuin dak. Het is een vide, met laag plafond en weinig ruimte.

Inmeten en monteren van shutters, rolgordijnen en horren

Ik wil voor de achterste schuifpui die bestaat uit een deur van 90 x 220 cm, en ramen tot op de grond waarvan 1 een kiep/tuimelraam is (200 x 220), shutters laten inmeten en monteren. De shutters moeten daarna op maat gemaakt worden en wil ik bij gamma bestellen. Graag zou ik willen weten wat dat gaat om dit te laten doen. Ook heb ik boven twee Velux dakramen waarvoor ik rolgordijnen en horren wil laten opmeten en plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor offertes. Met vriendelijke groet,

Velux tuimelraam plaatsen

Ik wil een Veluxraam tuimel dakraam laten plaatsen/vervangen. Er zit nu een GGL-8 (oud model) 134 x 140 cm in. Graag een offerte voor Veluxraam en zwart verduisteringsgordijn benodigdheden en plaatsen. Graag een gespecificeerde offerte.

Tuimelraam in een dak vervangen

Ik wil een bestaand dakraam laten verwijderen en afvoeren en daar een kunststof dakraam met HR++ isolatieruit laten plaatsen van ongeveer 114 x 118 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Velux tuimelraam plaatsen

3 x Velux tuimelramen vervangen 134 x 98 cm op een pannendak. Graag offerte met en zonder leveren van materialen.

Hor monteren aan buitenkant kunststof tuimelraam

Graag laat ik een hor plaatsen aan de buitenkant bij een kunststof tuimelraam dat naar binnen open gaat. De hor heb ik reeds in huis. Het raam is op de 1e etage en is met een ladder aan de achterkant bereikbaar via het terras van de benedenburen. Het is een rolhor, misschien iets te lang maar dat maakt dus niet uit.

Velux tuimelraam plaatsen

Ik wil graag een Velux tuimelraam plaatsen; afmetingen zijn 78 x 98 cm. Er zit nu ook een raampje, maar dit is kleiner dan wat erin komt. We hebben een schuin pannendak.

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil een dakraam plaatsen, het betreft een tuimelraam van Velux. Moet nog besteld worden.

Onderhoud in en rond de woning

De werkzaamheden in de woning zijn als volgt: - 2 Houten deurdorpels vervangen door stenen of kunststof dorpels; - Dakraam die niet open kan vervangen door een tuimelraam van 50 bij 50 cm; - Schoorsteen geeft een lekkage bij de trap; - Bovenraampjes vervangen en repareren; - Fonteintje in het toilet plaatsen.

Kunststof Velux tuimelraam plaatsen

Graag wil ik een Velux tuimelraam van 120 cm breed en 80 cm lang laten plaatsen. Het zal een kunststof kozijn moeten worden. De afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Partners

Partners van Casius