Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam vervangen:

Dakraam vervangen

Ons dakraam moet vervangen worden. Dit moet inclusief montage, inmeten en verduisteraar. Het gaat om een dakraam van 109 cm bij 108 cm.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam vervangen uit heel Nederland:

Velux dakraam vervangen

Graag zou ik mijn Velux dakraam willen laten vervangen. Ik ben niet in het bezit van een nieuw raam. Het betreft dubbel glas en het binnenste raam moet worden vervangen vanwege barsten. In het bijgevoegde document vindt u een foto m.b.t. welk type het betreft.

Dak/tuimelraam vervangen

Kunststof dakraam vervangen, gaarne prijzen van diverse merken. Binnenmaat 61 x 73,5 cm. Buitenmaat breed circa 70 of 75 cm lengte circa 82 of 84 cm. Gaarne exact laten opnemen door vakman. Handgreep beneden, dubbelglas waar geen condens opkomt. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Dak isolatie, zonnepanelen en een dakraam vervangen

Diverse klussen rondom en op het dak (80 m2): - Renovatie schuin dak inclusief isolatie, bestaande dakpannen lijken nog goed, maar de latten er onder zijn aan vervanging toe. - Renovatie dakkapel zij en voorkant(buitenaf) inclusief isolatie - Klein dakraam vervangen door een groter model van kunststof. - Indien mogelijk duo zonnepanelen plaatsen (warmtewinning en electra) en combineren met een (reeds aanwezige) atag qsolar zonneboiler. - Weghalen pijp van geiser bij een plat dak.

Dakraam vervangen

Momenteel is er een klein dakraam gemonteerd, deze wordt vervangen door een variant van Velux (FK06). Tevens willen wij de montagekosten voor het plaatsen van gootstukken, een waterkerend manchet en buiten zonwering (screens) voor dit dakraam gespecificeerd krijgen. De artikelen worden in de Gamma bouwmarkt in Nijverdal geleverd.

Dakraam vervangen

Graag offerte voor het vervangen en installeren van een dakraam. Heb binnen gemeten raam zelf is 1.26 x 1.31 meter (inclusief houtwerk). Het gaat om het vervangen, plaatsen en afvoeren van het oude raam. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om het raam ook te leveren?

Velux UK08 dakraam vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van een Velux UK08 dakraam. Dit raam is 134 x 140 cm. Het raam is al besteld. Plaatsing op de eerste verdieping. Vrij toegankelijk.

Zolderraampje vervangen

Klein zolderraampje, eruit gewaaid met de storm in januari, is afgebroken hierdoor. Moet vervangen worden door een nieuwe. Ik heb geen idee welke type erin moet, te veel keuze op de Praxis site. Zie foto voor type. Daarnaast wilden we graag een horretje ervoor hebben. Het dakraam is 40 x 48 cm, hiervoor is wellicht iets beters te verkrijgen.

Dakpannen vervangen

De dakpannen van onze 2 onder 1 kap woning dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er een keramische pan in ene zwart of antraciet kleur geplaatst worden. Het betreft een schuin hellend dak met een standaard hellingshoek en aan de achterzijde 1 dakraam. Aan de voorzijde liggen er zonnepanelen. deze moeten verwijderd worden en teruggeplaatst na de klus. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Dakraam van 114 bij 118 vervangen

Er moet een dakraam vervangen worden met de afmetingen 114 x 118 cm. Dakraam en gootstuk zijn al in ons bezit. Optioneel is de bestaande (oude) dakraam afvoeren naderhand echter ligt dit aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden?

Dakramen vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 2 dakramen met een andere afmeting. Afmeting nieuwe dakraam is 114 x 118 cm en 55 x 40 cm. Helemaal aftimmeren. Het is een eengezinswoning. Eventueel met afvoeren van de oude dakramen, dit ligt aan de meerprijs.

Partners

Partners van Casius