Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nieuwegein of directe omgeving.

1659 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trap aanpassen, het controleren en vervangen van een voor- en binnendeur, trapgat vergroten en trap plaatsen, trap vervangen, velux GGL 808 vervangen voor Velux GGU UK08, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, vervangen kozijnen en plaatsen tuindeur, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nieuwegein:

Voordeur laten inkorten

Ivm een nieuwe vloer en deurmat moet de voordeur ingekort worden. Er zit staal in de deur verwerkt, vandaar dat de vakman die ik langs liet komen het niet aankon. . Het zal met ongeveer 1-2cm worden ingekort

Vervangen van dakraam

Ik wil graag op korte termijn een dakraam laten vervangen omdat er zonnepanelen komen. Het liefst dit jaar nog. Is dat mogelijk? Ik zit te denken aan 1 raam van 134 cm breed. De uitsparing zou dan wat groter gemaakt moeten worden aan 1 kant. Volgens mij is het nu 110 cm breed tussen de balken die horizontaal aan de woning lopen. Graag het nieuwe kozijn van kunststof. Het afvoeren van het oude raam kan ik zelf. Als het een mooie prijs is wil ik ook het 2e raam aan de andere kant van het dak laten vervangen. Dit is precies hetzelfde raam als aan deze kant. Graag ontvang ik van u een prijsopgave. Prijs graag inclusief montage. Als ik weet wat er precies nodig is, kan ik het bestellen. Ik hoor het graag als u nog meer vragen heeft.

Kunststof vensters vervangen

Het gaat om de vervanging van een aantal vensters, het is de bedoeling dat het volgende wordt gerealiseerd. 2x MK08 tuimelvenster, kunststof, wit, HR++, beiden met wit lichtdoorlatend rolgordijn. 1x MK08 hout wit, HR++, wit verduisterend rolgordijn. 1x UK08 hout wit, HR++, wit verduisterend rolgordijn.

Dakraam vervangen door een met een afwijkende maat

Ik wil prijsopgave voor een fakro PTP -V kunstof V 35, dakraam horizontaal gekoppeld, inclusief gootstuk en inclusief montage. De afmeting wordt 1,34 meter x 98 cm. Het huidige raam is iets smaller (ongeveer 20 cm) en iets hoger, dus dat zou aangepast moeten worden in het dak. Afvoerkosten graag apart vermelden. Er komen zonnepanelen op, dus het heeft wel enige spoed.

Het vervangen van een onderdorpel

Onderdorpel buiten vervangen door hardhout dorpel. Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door hardhout. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

trapgat in beton, vlizogat dichtmaken en 2 trappen plaatsen

Ik wil graag een vlizo trapgat laten dicht maken, nieuw trapgat maken in betonnen vloer, 2 kwartstrap plaatsen op eerste verdieping. Begane grond, 2 kwarts eikentrap plaatsen, met een gestucte zijkant en een gestucte vaks kast erin.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maat laten maken en laten plaatsen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Onderdorpel buiten vervangen door kunststof dorpel

Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door kunststof. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Steiger repareren

In de passantenhaven van Nieuwegein zijn een paar planken aan vervanging toe. Dit betreft de planken langs de straat zijn. Er zal boven het water gewerkt moeten worden. Het steiger ligt ongeveer 50 cm boven het water. Inspectie ter plekke is noodzakelijk

Gepotdekselde schuur bouwen alles inclusief

Wij willen graag een schuur over de breedte van onze tuin. De afmeting zal zijn 4.90 x 2.40 meter met een deur in de tuin en een deur bij de poort kant. Graag zouden wij ook de ondergrond eerst laten egaliseren. Wij willen de schuur graag van hout hebben en inclusief afwatering, deuren en plat dak. De tuin is via een vrij brede achterom te bereiken. Wat zou ons dit eventueel kosten inclusief plaatsen?

7 deuren afhangen

Ik wil 7 binnen deuren laten afhangen. Op de 1e verdieping 5 deuren, waarvan 1 douchedeur. Beneden in de hal één toiletdeur en voor de meterkast een deur die 10 cm smaller moet zijn. De 40 jaar oude dikke ronde scharnieren moeten worden overgezet.

Plaatsen 2 dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die in mijn bestaande kozijnen 2 kantel-kiepramen kan vervangen. Het gaat om houten kozijnen. De ramen moeten in een schuin dak vervangen worden. De maten bespreek ik met de vakman.

Vervangen van de buitendeur

Ik wil mijn houten buitendeur laten vervangen. Deze is een paar millimeter krom getrokken waardoor erg redelijk veel kou de hal in komt. Graag met opzetstuk onder aan de deur, brievenbus, raam, en overzetten bestaande slot. Het gaat om een standaard voordeur.

Traprenovatie met pvc

2 trappen bekleden met cando pvc. het is een dichte trap. 13 treden per trap.

Houten plafond plaatsen

Op 11 februari 2019 ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. De badkamer heeft ene betonnen plafond en deze zouden wij graag laten aanpassen naar een hout plafond. De oppervlakte is 6 m2.

Trap renoveren

Ik wil mijn dichte trap en mijn open trap renoveren met cando traprenovatie treden. Beide trappen hebben twee draaien. Beide trappen hebben 12 treden.

Het plaatsen van overzettreden op een dichte trap

Ik zoek een trappenspecialist die in mijn woning de dichte trap van de begane grond naar de eerste verdieping kan bekleden. Het materiaal is reeds aanwezig. Het gaat om het inmeten, op maat zagen en plaatsen van de treden.

Velux dakramen vervangen

Ik wil graag 3 dakramen laten vervangen 2 GGL8 en 1 GGL2 van velux. Ik wil alle ramen in de kunstof onderhoudsvrije Velux variant inclusief handbediend zonnescherm aan de buitenkant en verduisterd scherm aan de binnenkant van velux. Ook graag incl. Aanbrengen waterkerend manchet en gootstukken - aansluiten dakpannen op gootstukken - ruimte tussen dakbeschot en dakvenster dampdicht isoleren - binnenzijde aansluiten op bestaande aftimmering. Het totale plaatje zegmaar. Kunnen jullie hier een offerte voor maken? Met vriendelijke groet, Dennis

Velux dakramen vervangen

Ik wil graag 3 dakramen laten vervangen 2 GGL8 en 1 GGL2 van velux. Ik wil alle ramen in de kunststof onderhoudsvrije Velux variant inclusief handbediend zonnescherm aan de buitenkant en verduisterd scherm aan de binnenkant van velux. Ook graag inclusief: - het aanbrengen waterkerend manchet en gootstukken - aansluiten dakpannen op gootstukken - ruimte tussen dakbeschot en dakvenster dampdicht isoleren - binnenzijde aansluiten op bestaande aftimmering.

Voordeur installeren

Ik wil graag een driepuntsaansluiting in een nieuwe voordeur laten monteren. De deur hierna ook plaatsen.

Poortdeur plaatsen

Wij hebben een nieuwe poortdeur en willen deze op een juister manier opgehangen hebben. Inclusief slot. Alle materialen zijn in huis.

Trap tussen eerste etage en zolder verplaatsen

Ik wil graag onze (vaste) houten trap die naar zolder loopt verplaatsen zodat deze boven de andere trap komt te staan. Dit betekent dat ook het trapgat verplaatst moet worden. We hebben betonnen vloeren, voor de maten etc zie de bijlage. Graag contact per mail, of telefonisch mits op woensdag/donderdag.

Lekkend kantelraam vervangen

Nieuw raam plaatsen

Deurdorpels laten vervangen

Ik wil mijn voordeur- en schuurdeurdorpel vervangen door hardstenen/basalt of ander hardsteen materiaal. Graag ontvang ik een offerte van u voor materiaal en plaatsingskosten.

Dorpel vervangen bij de voordeur en schuurdeur

De genoemde 2 houten dorpels zijn rot en moeten vervangen worden. Kunt u een offerte ervoor uitbrengen voor de versie vervangen door hardhout en voor de versie vervangen door hardsteen? Graag specificeren in wat de materiaalkosten zullen zijn en wat arbeidsloon. Deze zijn rond de 90 cm maar die van de voordeur is wat breder.