Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nieuwegein of directe omgeving.

1631 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nieuwegein:

Tuimelraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam tuimelraam van 55 x 98 laten plaatsen, er zit al een raam van dezelfde maat in. Het gaat dus om alleen uithalen en nieuwe plaatsen.

Achterdeur plaatsen

Ik wil een achterdeur plaatsen. De deur is ongeveer 211 bij 83 cm.

Dekokern platen aanbrengen op de garage

Ik wil een stuk dak herstellen en ongeveer 25 m2 aan Dekokernplaten aanbrengen op de garage. In de beschrijving staat alles wat nodig is. Beide daken zijn op 2,60 meter hoogte.

Poortdeur plaatsen in schutting

In bestaande schutting wil ik graag een deur plaatsen. Schutting is in tact. Deur moet op een andere plek worden gezet.

Plafond met inbouwspots in de badkamer en toilet plaatsen

Wij hebben een toilet van 1 x 1,50 meter en een badkamer van 2,10 x 2,60 meter. We willen graag inbouwspots plaatsen. Er zullen hiervoor verlaagde plafonds geplaatst moeten worden met gips, de spots geplaatst en alles volledig afgewerkt.

Kozijn met deur plaatsen en bovenlicht dichtmaken

Binnenkozijn plaatsen. Deur afhangen (met paumellen, deurkruk). Huidige situatie is metalen kozijn. Deze verwijderen wij zelf. Kozijn zit helemaal tot aan plafond met bovenlicht. Dit bovenlicht willen wij niet meer dus moet worden dichtgemaakt.

Dakraam vervangen

Ons dakraam moet vervangen worden. Dit moet inclusief montage, inmeten en verduisteraar. Het gaat om een dakraam van 109 cm bij 108 cm.

Binnendeur monteren en afhangen

1 binnendeur inmeten (we hebben zelf gemeten 83 x 200 cm), monteren en afhangen. Betreft een binnendeur met 4 ruiten (type Sanne).

Maatwerk bureau maken

Voor een kantoor aan huis willen wij graag een maatwerk bureau bestellen. Het gaat om een bureau met 2 werkplekken, dat wij aan 1 zijde tegen een muur willen plaatsen. Het gaat om een onderstel zonder opbergruimte met daarop een blad van 130 cm lang, 120 cm breed en 80 cm hoog. We hebben nog geen onderzoek gedaan naar de materialen en kijken met belangstelling uit naar uw voorstel en offerteprijs.

Garage met extra verdieping bouwen

Garage van 2.80 x 8.00 meter met een verdieping volledig afgewerkt! Wanden stucen, verwarming aanleggen en een doorgang naar de woning.

Loopdeur in een overheaddeur maken

Wij hebben in ons bedrijfspand 2 grote overhead deuren. En wij willen hier graag loopdeuren van maken.

Tussenwand plaatsen om slaapkamer te creëren

Van een slaapkamer moeten twee slaapkamers gecreëerd worden met een (schuif)deur. Het betreft de kamer op de plattegrond (linksonder) tussen de twee ramen moet een wandje geplaatst worden. Graag ontvang ik de kosten.

Lekkage aan kunststof kozijn verhelpen

Bij een kunststof dakkapel van ons loopt water via het afvoergaatje niet meer weg en vormt dan een plas water op de vensterbank. Misschien moeten de rubbertjes vervangen worden maar ook de gaatjes lijken mij verstopt.

Velux dakraam vervangen

Ik wil een bestaand dakraam van 78 x 118 cm laten vervangen. Het gaat om een Velux MK 06 GGL 2050 met gootstuk EDW 2000 inclusief BDX BFX. Ik wil het oude raam laten afvoeren en het nieuwe laten monteren, inclusief aftimmeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Hardglazen deur in houten kozijn monteren

De deur van de keuken naar de berging willen wij laten vervangen door een hardglazendeur, 0,83 x 2.10 meter. Het stalen kozijn willen wij dan ook gelijk laten vervangen voor een houten kozijn.

Kunststof schuifpui verplaatsen

De woning is aan de achterzijde reeds 2.50 meter uitgebouwd en de kunststof schuifpui moet vanuit de oude achtergevel naar de nieuwe achtergevel verplaatst worden. De afmetingen van de pui zijn 2800 x 2250 mm (BxH), bestaat uit 2 raamdelen, waarvan 1 vast. Het breekwerk boven de pui is al gedaan en wij wachten met het verder afbreken wanneer de pui verplaatst is. De werkplek is goed bereikbaar, de afvoer van het afval moet eerst worden overgelegd.

Flexxstairs laten leggen op de trap

Ik wil graag mijn trap met flexxstairs laten leggen. Het betreft alleen de 13 traptredes. Bij de gamma/karwei/praxis zal ik zelf flexxstairs aanschaffen. De werkplek is goed bereikbaar.

Dakraam in een schuin dak plaatsen

Dakraam 50x60 cm schuin

Deurkozijn en deur monteren en afhangen

Mijn dochter heeft in haar woning een doorgang in een muur die rondom met vlakke latten is afgetimmerd. In het 'kozijn'dat zo is ontstaan, bevindt zich nu een klapdeur, die naar 2 kanten open kan. Ze wil daar graag een echt kozijn laten plaatsen en een mooie stompe deur in laten afhangen. Ik ben namens haar op zoek naar een timmerman die deze klus kan komen bekijken, ons kan adviseren en daarna het kozijn met de deur kan plaatsen. Mijn dochter wil de materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Eettafel inkorten

Ik zou graag mijn grenen eettafel van 2 meter aan allebei de kanten 10 cm willen inkorten. Betreft het blad van de tafel.

Kozijnen plaatsen en uitfrezen

Er zijn 3 kozijnen die wij graag willen vergroten. Er zal 2 kozijnen breder en hoger worden en de 1 kozijn alleen hoger 3 kozijnen vergroten. Er dienen houten kozijnen met dubbel HR++ glas geplaatst te worden. Aan de binnenzijde dient er een vensterbank geplaatst te worden en het kozijn afgewerkt.

Velux UK08 dakraam plaatsen

Ik heb een dakraam bij Gamma in De Meern besteld. Het dakraam is inmiddels binnen. Het merk Velux, UK08, met bijbehorende gootstukken en gordijnen ook gekocht. Ik wil graag weten wat de totale arbeidskosten zijn. Oude dakraam kan ik ook zelf verwijderen voor minder arbeidskosten. Volgens de klant betreft het hier 1 op 1 vervanging en is de maat exact gelijk aan het oude dakraam.

Voordeur renoveren

Renovatie voordeur, beschikt over kattenluik + boerderij bovenkant die verwijderd\opgevuld dienen te worden. Hierna deur in neutrale kleur lakken (overleg) en brievenbus sleuf maken\monteren. Resterende randzaken monteren en deur plaatsen. Geen contact via telefoon uitsluitend per email svp.

Oud dakraam vervangen

Nu heb ik een oud dakraam GGL. Deze wordt niet meer gemaakt. Nu wil ik graag een UK08 in plaats GGL8. De UK08 is groter dan de GGL8 dus het gat in het dak ook moet ook aangepast worden.

Houten kozijnen plaatsen en deuren afhangen

Wij willen graag 7 houten binnenkozijnen laten plaatsen en daarna de deuren laten plaatsen en afhangen. De deuren hebben een afmeting van 231,5 cm x 83 cm. Er zaten stalen kozijnen in met een deurmaat 201,5 cm x 83 cm. Deze zijn reeds verwijderd. Zie de bijgevoegde foto's. De kozijnen en deuren worden door mij geleverd. Het gaat dus enkel om het plaatsen.