Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nieuwegein of directe omgeving.

1584 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nieuwegein:

Loopdeur in een overheaddeur maken

Wij hebben in ons bedrijfspand 2 grote overhead deuren. En wij willen hier graag loopdeuren van maken.

Tussenwand plaatsen om slaapkamer te creëren

Van een slaapkamer moeten twee slaapkamers gecreëerd worden met een (schuif)deur. Het betreft de kamer op de plattegrond (linksonder) tussen de twee ramen moet een wandje geplaatst worden. Graag ontvang ik de kosten.

Lekkage aan kunststof kozijn verhelpen

Bij een kunststof dakkapel van ons loopt water via het afvoergaatje niet meer weg en vormt dan een plas water op de vensterbank. Misschien moeten de rubbertjes vervangen worden maar ook de gaatjes lijken mij verstopt.

Velux dakraam vervangen

Ik wil een bestaand dakraam van 78 x 118 cm laten vervangen. Het gaat om een Velux MK 06 GGL 2050 met gootstuk EDW 2000 inclusief BDX BFX. Ik wil het oude raam laten afvoeren en het nieuwe laten monteren, inclusief aftimmeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Hardglazen deur in houten kozijn monteren

De deur van de keuken naar de berging willen wij laten vervangen door een hardglazendeur, 0,83 x 2.10 meter. Het stalen kozijn willen wij dan ook gelijk laten vervangen voor een houten kozijn.

Kunststof schuifpui verplaatsen

De woning is aan de achterzijde reeds 2.50 meter uitgebouwd en de kunststof schuifpui moet vanuit de oude achtergevel naar de nieuwe achtergevel verplaatst worden. De afmetingen van de pui zijn 2800 x 2250 mm (BxH), bestaat uit 2 raamdelen, waarvan 1 vast. Het breekwerk boven de pui is al gedaan en wij wachten met het verder afbreken wanneer de pui verplaatst is. De werkplek is goed bereikbaar, de afvoer van het afval moet eerst worden overgelegd.

Flexxstairs laten leggen op de trap

Ik wil graag mijn trap met flexxstairs laten leggen. Het betreft alleen de 13 traptredes. Bij de gamma/karwei/praxis zal ik zelf flexxstairs aanschaffen. De werkplek is goed bereikbaar.

Dakraam in een schuin dak plaatsen

Dakraam 50x60 cm schuin

Deurkozijn en deur monteren en afhangen

Mijn dochter heeft in haar woning een doorgang in een muur die rondom met vlakke latten is afgetimmerd. In het 'kozijn'dat zo is ontstaan, bevindt zich nu een klapdeur, die naar 2 kanten open kan. Ze wil daar graag een echt kozijn laten plaatsen en een mooie stompe deur in laten afhangen. Ik ben namens haar op zoek naar een timmerman die deze klus kan komen bekijken, ons kan adviseren en daarna het kozijn met de deur kan plaatsen. Mijn dochter wil de materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Eettafel inkorten

Ik zou graag mijn grenen eettafel van 2 meter aan allebei de kanten 10 cm willen inkorten. Betreft het blad van de tafel.

Kozijnen plaatsen en uitfrezen

Er zijn 3 kozijnen die wij graag willen vergroten. Er zal 2 kozijnen breder en hoger worden en de 1 kozijn alleen hoger 3 kozijnen vergroten. Er dienen houten kozijnen met dubbel HR++ glas geplaatst te worden. Aan de binnenzijde dient er een vensterbank geplaatst te worden en het kozijn afgewerkt.

Velux UK08 dakraam plaatsen

Ik heb een dakraam bij Gamma in De Meern besteld. Het dakraam is inmiddels binnen. Het merk Velux, UK08, met bijbehorende gootstukken en gordijnen ook gekocht. Ik wil graag weten wat de totale arbeidskosten zijn. Oude dakraam kan ik ook zelf verwijderen voor minder arbeidskosten. Volgens de klant betreft het hier 1 op 1 vervanging en is de maat exact gelijk aan het oude dakraam.

Voordeur renoveren

Renovatie voordeur, beschikt over kattenluik + boerderij bovenkant die verwijderd\opgevuld dienen te worden. Hierna deur in neutrale kleur lakken (overleg) en brievenbus sleuf maken\monteren. Resterende randzaken monteren en deur plaatsen. Geen contact via telefoon uitsluitend per email svp.

Oud dakraam vervangen

Nu heb ik een oud dakraam GGL. Deze wordt niet meer gemaakt. Nu wil ik graag een UK08 in plaats GGL8. De UK08 is groter dan de GGL8 dus het gat in het dak ook moet ook aangepast worden.

Houten kozijnen plaatsen en deuren afhangen

Wij willen graag 7 houten binnenkozijnen laten plaatsen en daarna de deuren laten plaatsen en afhangen. De deuren hebben een afmeting van 231,5 cm x 83 cm. Er zaten stalen kozijnen in met een deurmaat 201,5 cm x 83 cm. Deze zijn reeds verwijderd. Zie de bijgevoegde foto's. De kozijnen en deuren worden door mij geleverd. Het gaat dus enkel om het plaatsen.

Geforceerde deur repareren

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het vervangen van de deurkozijn in verband met een inbraakpoging (zie foto).

Change windows in the attic and bedrooms

We would like to change several wooden frames and windows 1. Attic - 43 x 43 inches 2. 2 windows - 78 x 55 inches Please send estimates for each. Houten kozijnen en ramen vervangen. Een dakkoepel en twee kozijnen op de slaapkamers. Uitvoering eind mei of begin juni. Kunt u een indicatie mailen?

Tuinhuis met veranda laten plaatsen

Een fundering plaatsen voor een tuinhuis met veranda. De maten zijn 2. 90m bij 7. 30m

Stompe binnendeuren leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 5 nieuwe stompe binnendeuren laten leveren en plaatsen. Onze laminaatvloer is gelegd en nu passen de bestaande deuren niet meer. We laten de deuren hier graag inmeten en bespreken dan onze wensen qua uitvoering. We willen de deuren volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Afdak voor fietsen aan de garage maken

Het gaat hier om een, schuin, afdak aan de zijkant van de garage waar we fietsen onder kunnen plaatsen. De lengte is 355 cm en de breedte 200 cm. Het dak mag gemaakt zijn van golfplaten en moet schuin aflopen in verband met waterafvoer. De zijkanten kunnen gewoon open zijn. De houten palen mogen van geïmpregneerd hout of hardhout zijn, afhankelijk van prijsverschil.

Trap bekleden

Graag ontvang ik een offerte voor het laten bekleden van mijn dichte trap met tapijt. Het zal gaan om 13 treden, de stootborden en de zijkanten. Het tapijt en het ondertapijt zal ik zelf aanschaffen. Indien de kosten gunstig zijn wil ik ook de open zoldertrap met 13 treden bekleden.

Knieschotten met waterschade herstellen

Ik heb lekkage gehad via mijn dakraam. Dat is nu gemaakt. Nu heb ik ook schade aan de binnenkant van de zolder (knieschotten). Graag zou ik dat laten herstellen.

Traprenovatieset monteren

Ik wil graag een traprenovatie set laten monteren. Zit in de prijs van 45 euro per trede, zowel het monteren van de overzettrede als het stootbord?

Nieuw dak op een tuinhuis / blokhut plaatsen

Het gaat om een tuinhuisje (type blokhut) met een flauw aflopend dak van 3 meter breed en 2 meter diep. Op dit moment liggen er golfplaten op, maar die zijn aan vervanging toe. Als vervanging graag dakleer of een goed alternatief. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten (balken, houten dakplaten, dakleer en arbeid).

Binnendeuren laten afhangen

Ik wil graag 7 binnendeuren laten afhangen. De deuren zijn aanwezig in de nieuwe woning.