Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nieuwegein of directe omgeving.

1656 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nieuwegein:

Het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen 3 kozijnen boven van 1,9 x 1,6 m hoog een douche raam 0,5 x 1,2 en 2 kozijnen beneden 2,7 x 1,9 meter en 3,25 x 1,9 meter. Alle kozijnen moeten kunststof worden en hebben een vast raam en een kiepraam. Glas HR+++ toepassen. Verder ook bij de kiepramen een hor toepassen voor de vliegen end.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpels van 2 buitendeuren laten vervangen vanwege houtrot. Gaat om de voordeur en schuurdeur, deze bevinden zich naast elkaar. Daar tussen de deuren zitten ook nog een stuk dorpels. Welk materiaal ik als vervanging wil weet ik nog niet. Het liefst natuursteen of kunststof.

Huiskamerraam vergroten

Onze huiskamer raam is 1.95 breed en 1.05 hoog dubbelglas, deze willen we graag vergroten van 1.95 breed naar 1,40 hoog ook dubbelglas. We hebben hardhouten kozijnen. Er zit een latei boven het raam, die hoeft vermoedelijk niet aangepast te worden omdat het alleen in hoogte verandert en niet in de breedte. We willen weer hardhouten kozijnen ervoor terug, grijs geschilderd. Binnenmuur is van kalkzandsteen. Graag willen we weten wat de kosten zijn.

Schuurdeur en raam vervangen

De deur en raam van onze schuurdeur is aan vervanging toe. Kunt u aangeven wat het gaat kosten? Mag in vurenhout. Schilderwerk doen we zelf. De afmetingen zijn Deur: h. 171 x b 82,5 cm x d 2,8 cm Raam: 94 x 70,5 x 28 cm Alvast bedankt.

Raam vergroten voor meer lichtinval

Ik wil graag een laag raam in de woonkamer hoger maken. Als mogelijk is willen we het raam een 0,5-1 meter hoger maken. Het raam zit in een (betonnen) draag muur en is ongeveer 1 meter breed en 40 cm hoog. De kozijnen regelen we zelf, dus het gaat echt alleen om de doorbraak vergroten. Ik heb geen constructie tekening.

Dorpel vervangen schuurdeur voor kunststof of natuursteen

Van onze schuurdeur is de dorpel grotendeels verrot bleek na enig gewroet met een schroevendraaier vandaag. We willen deze graag laten vervangen voor DTS renovatie of een natuursteen dorpel met neuten, want een gedeelte van de zijkant is ook verrot. De afmetingen 93 x 12 x 5. Kleur voorkeur zwart/zo donker mogelijk icm rode kleur van de deur en kozijn zelf.

Onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel

Wil graag 1x achterdeur de dorpel (ongeveer 1.05 m) van hout vervangen voor stenendorpel en ook de dorpel van mijn openslaande deuren (ongeveer 3.05 m) wil ik vervangen voor een Belgische stenendorpel. Als laatst ook een dorpel van hout op grond van een raam (ongeveer 60 cm).

Louvre deuren voor kozijn leveren en plaatsen

Wij zoeken 4 Louvre deuren van 39.5 breed x 150 hoog. Deze moeten geleverd en geplaatst worden.

Trespa plaat bevestigen

Aan de voorzijde van ons huis zijn onder de ramen 3 trespa panelen bevestigd. Nu zijn deze al een aantal keren overgeschilderd, maar telkens komt de verf weer los, waardoor het aanzicht er niet fraaier op wordt. We hebben nu besloten om maar nieuwe trespa platen aan te laten brengen in de goede ral kleur, zodat schilderen niet meer nodig is. De oude platen zitten geschroefd en de nieuwe platen moeten op exact dezelfde manier worden aangebracht. De trespa platen hebben de volgende afmetingen: 1,524 x 1,024 - 54,6 x 1,024 en 47,8 x 1,024

Voordeur laten inkorten

Ivm een nieuwe vloer en deurmat moet de voordeur ingekort worden. Er zit staal in de deur verwerkt, vandaar dat de vakman die ik langs liet komen het niet aankon. . Het zal met ongeveer 1-2cm worden ingekort

Vervangen van dakraam

Ik wil graag op korte termijn een dakraam laten vervangen omdat er zonnepanelen komen. Het liefst dit jaar nog. Is dat mogelijk? Ik zit te denken aan 1 raam van 134 cm breed. De uitsparing zou dan wat groter gemaakt moeten worden aan 1 kant. Volgens mij is het nu 110 cm breed tussen de balken die horizontaal aan de woning lopen. Graag het nieuwe kozijn van kunststof. Het afvoeren van het oude raam kan ik zelf. Als het een mooie prijs is wil ik ook het 2e raam aan de andere kant van het dak laten vervangen. Dit is precies hetzelfde raam als aan deze kant. Graag ontvang ik van u een prijsopgave. Prijs graag inclusief montage. Als ik weet wat er precies nodig is, kan ik het bestellen. Ik hoor het graag als u nog meer vragen heeft.

Kunststof vensters vervangen

Het gaat om de vervanging van een aantal vensters, het is de bedoeling dat het volgende wordt gerealiseerd. 2x MK08 tuimelvenster, kunststof, wit, HR++, beiden met wit lichtdoorlatend rolgordijn. 1x MK08 hout wit, HR++, wit verduisterend rolgordijn. 1x UK08 hout wit, HR++, wit verduisterend rolgordijn.

Dakraam vervangen door een met een afwijkende maat

Ik wil prijsopgave voor een fakro PTP -V kunstof V 35, dakraam horizontaal gekoppeld, inclusief gootstuk en inclusief montage. De afmeting wordt 1,34 meter x 98 cm. Het huidige raam is iets smaller (ongeveer 20 cm) en iets hoger, dus dat zou aangepast moeten worden in het dak. Afvoerkosten graag apart vermelden. Er komen zonnepanelen op, dus het heeft wel enige spoed.

Het vervangen van een onderdorpel

Onderdorpel buiten vervangen door hardhout dorpel. Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door hardhout. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

trapgat in beton, vlizogat dichtmaken en 2 trappen plaatsen

Ik wil graag een vlizo trapgat laten dicht maken, nieuw trapgat maken in betonnen vloer, 2 kwartstrap plaatsen op eerste verdieping. Begane grond, 2 kwarts eikentrap plaatsen, met een gestucte zijkant en een gestucte vaks kast erin.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maat laten maken en laten plaatsen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Onderdorpel buiten vervangen door kunststof dorpel

Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door kunststof. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Steiger repareren

In de passantenhaven van Nieuwegein zijn een paar planken aan vervanging toe. Dit betreft de planken langs de straat zijn. Er zal boven het water gewerkt moeten worden. Het steiger ligt ongeveer 50 cm boven het water. Inspectie ter plekke is noodzakelijk

Gepotdekselde schuur bouwen alles inclusief

Wij willen graag een schuur over de breedte van onze tuin. De afmeting zal zijn 4.90 x 2.40 meter met een deur in de tuin en een deur bij de poort kant. Graag zouden wij ook de ondergrond eerst laten egaliseren. Wij willen de schuur graag van hout hebben en inclusief afwatering, deuren en plat dak. De tuin is via een vrij brede achterom te bereiken. Wat zou ons dit eventueel kosten inclusief plaatsen?

7 deuren afhangen

Ik wil 7 binnen deuren laten afhangen. Op de 1e verdieping 5 deuren, waarvan 1 douchedeur. Beneden in de hal één toiletdeur en voor de meterkast een deur die 10 cm smaller moet zijn. De 40 jaar oude dikke ronde scharnieren moeten worden overgezet.

Plaatsen 2 dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die in mijn bestaande kozijnen 2 kantel-kiepramen kan vervangen. Het gaat om houten kozijnen. De ramen moeten in een schuin dak vervangen worden. De maten bespreek ik met de vakman.

Vervangen van de buitendeur

Ik wil mijn houten buitendeur laten vervangen. Deze is een paar millimeter krom getrokken waardoor erg redelijk veel kou de hal in komt. Graag met opzetstuk onder aan de deur, brievenbus, raam, en overzetten bestaande slot. Het gaat om een standaard voordeur.

Traprenovatie met pvc

2 trappen bekleden met cando pvc. het is een dichte trap. 13 treden per trap.

Houten plafond plaatsen

Op 11 februari 2019 ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. De badkamer heeft ene betonnen plafond en deze zouden wij graag laten aanpassen naar een hout plafond. De oppervlakte is 6 m2.

Trap renoveren

Ik wil mijn dichte trap en mijn open trap renoveren met cando traprenovatie treden. Beide trappen hebben twee draaien. Beide trappen hebben 12 treden.