Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam achterzijde vervangen door kleiner formaat:

Dakraam achterzijde vervangen door kleiner formaat

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan vervangen door een kleiner raam. Het raam moet vervangen worden in een schuin pannendak. Het moet een kunststofkozijn worden en kleiner zijn dan de PK10.
Onze klant uit Mijdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam achterzijde vervangen door kleiner formaat uit heel Nederland:

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde).

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde). + Voegen schoorsteen. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Half vrijstaand huis 1958. met aan achterzijde later aangebouwde serre met glazen dak. Dakpannen niet eerder vervangen. Dakoppervlak: 2 dakzijden van elk +- 40m2, in totaal +-80m2. Beide zijden bevatten een dakkapel (1 x enkel, 1 x dubbel) en een dakraam. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Ivm SEEH subsidie bvk gereed en gefactureerd voor einde 2020 Contact graag via e-mail of anders per tel. alleen 's avonds of in het weekend.

Dakkapel achterzijde

Kunststof Dakkapel aan achterzijde hoekwoning (dakpannen-dak) van 4,50 cm breed compleet met elektrisch rolluik. Uitgevoerd met 3 draai-kiep-ramen inclusief inzethorren. De wangen en het boeiboord van de dakkapel afwerken met keralitdelen. (Op de locatie van de nieuwe dakkapel zit momenteel 1 dakraam).

Dakraam verplaatsen, dichten, dakdoorvoer enz

Verplaats 1 dakraam op zolder van de achterzijde naar de voorzijde en maak het dakgat dicht. Verplaats 1 dakraam van de achterzijde op de eerste verdieping naar de zolder aan de voorzijde en plaats een nieuw Veluxraam in het oude dakgat. Vervang 1dakraam aan de achterzijde op de eerste verdieping door een nieuw veluxraam. Verwijder 1 klein dakraam aan de achterzijde op zolder en dicht het dakgatr. Verplaatst/vervang de mechanische ventilatie naar de voorzijde met dakdoorvoer. Maak oude ventilatie dak doorvoer dicht. Repareer/vervang ontluchting afvoer badkamer in het dak aan de achterzijde. Verder dient alles weer netjes afgewerkt te worden. Mechanische ventilatie en de nieuw te plaatsen dakramen zijn tegen de tijd op locatie.

Pannendak vernieuwen OF vervangen door sedum(groen)dak

Hellend pannendak van rijtjeswoning. Ongeveer 60 m2 aan dakoppervlakte. Aan achterzijde aanwezig een dakkapel, dakraam en schoorsteen/afvoerbuis (weet de juiste term niet) aanwezig. Aan voorzijde aanwezig een dakraam en schoorsteen/afvoerbuis aanwezig. Geïnteresseerd in vergelijking tussen nieuwe dakpannen laten plaatsen en extensief groendak. Tevens overwegen we zonneboilers.

Uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw aan de achterkant van onze tussenwoning. Afmetingen 6,50 meter x 2,50 meter. Het moet uit dezelfde lichtgrijze steensoort bestaan als de woning. Er moet een nieuwe schuifpui van aluminium in komen. Tevens een radiator in de uitbouw en de bestaande convectorput dichtmaken. Het dak van de uitbouw willen we ietwat schuin hebben zoals een "lessenaars"-dak (30 graden) met daarin een groot (te openen) dakraam. Geen lichtkoepel. Afhankelijk van de prijs wil 1 van onze directe buren ook meedoen. Daarom willen wij graag een prijsindicatie voor ons alleen en 1 met de buren samen.

Dakraam voorzijde schuindak

Ik wil graag een dakraam geplaatst hebben. Maat dakraam voorzijde bedraagt +/- 80 x 120cm Optioneel in de offerte mee te nemen een 2e dakraam aan de achterzijde van het huis. Afmeting hetzelfde. Heeft twee kleine kamers op zolder, een werkruimte en slaapkamer zoon. Willen graag een offerte. Wat de kosten zijn. Achterzijde huis op een zolder. Materialen niet in huis.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren op onze woning van eind jaren 20. Onze woning beschikt oorspronkelijk al over een kleine opbouw met toegang tot een groot dakterras (ongeveer 42 m2). Op dit dakterras willen we onze huidige opbouw uitbreiden met twee slaapkamers, totaal ongeveer 27 m2 (4,5 meter breed en 6 meter diep). Een trap en doorbraak is dus niet nodig. Wel willen we aan de straatkant een hellingshoek van 70 graden met dakpannen die aan een kant ook een hoekje omgaat en met een dakraam. De achterzijde willen we laten afwerken met kunststof bekleding en de zijkant met openslaande deuren naar het dakterras. De afbeelding maakt een en ander duidelijk. Op deze foto is de bestaande dakopbouw niet zichtbaar, wel is deze zichtbaar bij de buren op de andere hoek links op de foto. Graag ook hulp met aanvragen van een vergunning

Kunststof dakraam plaatsen

Aan de achterzijde wil ik een kunststof dakraam (55 cm breed x 78 cm hoog). Er zit momenteel nog niks dus het gat moet ook gemaakt worden. De huidige situatie aan de binnenkant is dakbeschot uit 1973 dat bestaat uit geperst hout met daarop een schuimlaag. Ik denk ongeveer 4cm dik. Ik heb witte hardboorden platen van 3 mm dik bevestigd. Aan de buitenzijde zitten RBB sneldek-dakpannen. Aan de achterzijde van het huis hebben we een veranda. Ik bereik zelf het dak altijd door houten platen op de veranda te leggen en daarop een ladder te plaatsen.

Extra dakraam

Ik zou graag een schatting willen van de kosten voor een extra dakraam aan de achterzijde, dus leveren en plaatsen. De maatvoering hangt af van de kosten. Mijn voorkeur gaat naar een dakraam van circa 60 cm hoog breed x 100 cm breed, liefst in kunststof. Telefonisch ben ik 's-avonds beter bereikbaar, maar via mail reageer ik vlot.

Dakraam plaatsen en dicht maken

Ik wil graag een kunstof dakraam vaan ongeveer 75x135 laten plaatsen aan de voorzijde en het dakraam aan de achterzijde laten verwijderen en dicht laten maken. Graag op korte termijn

Partners

Partners van Casius