Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mijdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mijdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mijdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Mijdrecht of directe omgeving.

227 klanten uit Mijdrecht bevelen een bij Casius in Mijdrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mijdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, garderobekast maken met twee schuifdeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Mijdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Mijdrecht:

panelen maken voor showroom materiaal

panelen voor patroontegels als showroom materiaal voor dealers. 6 panelen van 40x80 cm (2x4 tegels 20x20x2cm ) 5 panelen van 45 x 90 cm (3x6 tegels 15x15x1.5cm) 4 panelen van 80x40 cm (8x4 tegels 10x10x1.3cm) 1 paneel van 20x160 cm (1x8 tegels 20x20x2cm) - Als afwerking een omlijsting. - Tegels geplakt zonder af te voegen - Tegels worden aangeleverd Zonder tegels plakken mag ook! Panelen kunnen niet ter plaatsen worden gemaakt (niet op uitvoeradres)

Dakraam achterzijde vervangen door kleiner formaat

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan vervangen door een kleiner raam. Het raam moet vervangen worden in een schuin pannendak. Het moet een kunststofkozijn worden en kleiner zijn dan de PK10.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Hoe duur gaat dat mij kosten met dakraam en in laten zetten.

Vervangen van kozijnen en dakramen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van kozijnen en dakramen: - 2 x tuimeldakraam vervangen type FTW-V 55-78 cm - 1 x FTK 4 pans dakraam Fakro 50 x 62 cm - 1 x Weru Castello Kozijn vlak profiel breedte ongeveer 500 mm en hoogte ongeveer 500 mm.

Vast raam in bestaand houten kozijn vervangen door draairaam

Wij wonen in een hoekwoning en willen daar op de begane grond een vast raam in een bestaand houten kozijn laten vervangen door een draairaam. Het raam is 80 cm breed en 174 cm hoog. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We stellen uw bezoek op prijs.

Dakramen vervangen en nieuwe aanbrengen

Wat kost het vervangen van houten dakramen door kunststof? Wij hebben nu Velux GGL 3 in hout. We willen 2 ramen vervangen en een klein raampje op zolder vervangen door een groter raam, dus het gat moet groter. Daarnaast moet er nog 1 extra raam op zolder komen en daar moet ook een gat voor gemaakt worden. Ik wil graag een berekening, zodat ik weet wat het kost.

Velux GGL2 dakraam plaatsen

Een Velux GGL2 dakraam plaatsen. Afmeting: 78 x 140 cm. Een houten raam. Het raam is te plaatsen in een schuin pannendak met een systeem dat ingezaagd kan worden. Er moeten negen pannen en een deel van de panlatten verwijderd worden. Graag de klus inclusief het raam aanbieden. Bij de juiste prijs kan het snel uitgevoerd worden.

Nieuwe stalen binnenkozijn plaatsen

Wij willen graag een stalen kozijn met bovenlicht laten plaatsen in onze woonkamer. Er is nu een stalen kozijn aanwezig, maar die is beschadigd. Zou u hiervoor een offerte kunnen maken of op korte termijn kunnen komen kijken wat de kosten hiervoor zouden zijn? De maat van het kozijn is 259 cm hoog en 91 cm breed, dit zijn de buiten maten.

Pivotdeur tussen de studie- en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de study en de woonkamer. Deze moet van zwart staal zijn inclusief ramen. De hoogte van de deur is ongeveer 2.5 meter. De breedte ongeveer 90 centimeter.

Dakraam vervangen door een grotere

Ik heb een vraag: Ik heb boven op mijn zolder een klein dakraampje, maar ik wil iets grote plaatsen. Hoe duur gaat mijn dat kosten om het te plaatsen door jullie en een raam?

Houten geveldelen verruilen voor kunststof

Ik wil graag de houten planken op de gevel van mijn huis laten vervangen door kunststof. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en ik wil dan de voor, zij en achterkant van de gevels laten doen. Het huis is ongeveer 8 x 6 meter groot. Ik schat de delen op een totaal van ongeveer 100 m2.

Trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen in onze (jaren 40) rijtjeswoning. Op dit moment heb ik een vlizotrap en deze wil ik laten vervangen door een houten open trap. Er zal waarschijnlijk een nieuw gat gemaakt moeten worden en het gat van de vlizotrap moet worden dicht gemaakt. Graag ontvang ik een offerte hierover.

Houtrot in het kozijn herstellen

Aan voorkant van woning linker- en rechterhoek van het raam moet vervangen worden (houtrot), zo ook een hoek aan achterzijde woning.

Raggelwerk voor plafondverlaging aanbrengen

Het betreft alleen het raggelwerk voor het verlagen van het plafond. Het plafond is ongeveer 28 m2. Het plaatsen van het plafond en het afwerken hier van doen wij zelf.

Verlagen van het plafond

Verlagen plafond van ong 30m2. Plafond is 2/3 hout en 1/3 beton. Betreft woonkamer

Binnendeur en kozijn vervangen

Er moet een ijzeren kozijn vervangen worden door een houten kozijn. De deur graag ook direct vervangen. Kosten niet al te hoog vanwege huis verkopen binnen een half jaar.

Slotgat in de buitendeur frezen

Graag willen wij in onze nieuwe woning op de voordeur + keukendeur een extra bijzetslot. In deze buitendeuren zijn is hier voor geen extra slotgat aanwezig en moet er een nieuw slot gefreesd worden. Het is de bedoeling dat er in twee extra deuren een slotgat gefreesd wordt aan de onderkant van de deur. Het gaat om het bijzetten van cilinders waarop een rond veiligheidsrozet gemonteerd moet worden. Cilinders en veiligheidsrozetten zijn hiervoor aanwezig.

Tuinhuis installeren

Ik wil graag een tuinhuisje laten installeren.

Velux GGL 2050 MK04 dakraam installeren

Ik wil een dakraam laten plaatsen, inclusief aftimmering aan de binnenkant en buiten voorzien van gootstukken e.d. Type: Velux GGL 2050 MK04. Het dakraam komt op de plaats van een kleiner dakraam, deze moet dus verwijderd worden. Het dakraam schaf ik bij de Gamma aan met de bijbehorende materialen.

Cando voordeur laten afhangen

Bij de Praxis hebben wij een nieuwe voordeur van Cando besteld en wij willen deze laten afhangen. Het slotgat is voorgefreesd. Het is een enkelpuntssluiting net als huidige voordeur.

Betimmering rond boeidelen vervangen

Het verwijderen van de bestaande betimmering van kunststof schrootjes. Daarna nieuwe trespa bekleding aanbrengen op de boeidelen en de aftimmering van de goten van een tussenwoning te MIJDRECHT. Oppervlak ongeveer 5 m2. Ter hoogte 1e verdieping. Materiaal graag meenemen in de offerte (levering vakman).

Deuren inmeten en monteren

Graag zou ik drie deuren laten inmeten, monteren en afhangen. Ook de oude deuren afvoeren. 3 binnendeuren

Achterdeur vervangen

Ik overweeg om de achterdeur te vervangen door een Bruynzeel BM68. De plek waar mijn slot nu zit is anders dan Bruynzeel standaard kan leveren. Ik neem ook dat dat de huidige scharnieren, het huidige slot, het uitzetijzer en de huidige twee raambomen worden hergebruikt, ofwel: alleen de deur word vervangen, het hang- en sluitwerk wordt overgezet resp. hergebruikt. Klopt dat? Wat is bij deze omschrijving de offerteprijs? De levertijd van de deur is 2 a 3 weken. Is dat ook een termijn waarop jullie dit werk zouden kunnen uitvoeren?

dakraam vervangen/vernieuwen

bestaand dakraam vervangen/vernieuwen.

Vervangen dakraam

Verwijderen van het oude dakraam en het vervangen door een nieuwe die iets groter is. Dakraam moet de vakman leveren. Tevens afvoerpijp dak verwijderen.