Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuurtje betrekken bij het huis:

Schuurtje betrekken bij het huis

Wij willen graag een schuurtje bij het huis betrekken. Er is al een serre aan het huis gebouwd, maar de schuur is daarin niet meegenomen. Het gaat om circa 2.19 meter breedte en 2.18 meter hoogte.
Onze klant uit Maartensdijk (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurtje betrekken bij het huis uit heel Nederland:

Bestrating tuin

We willen graag nieuwe bestrating in onze tuin gelegd hebben. We hebben een gat (war voorheen een schuur stond) wat we graag weer bij de tuin willen laten betrekken. En er moet tegen de schutting aan een padje komen naar onze fietsen schuurtje.

Woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van de woning, die we op 5 maart gaan betrekken. Dit is de woning en we willen graag een aanbouw tot aan het schuurtje, zodat we vanuit de keuken het schuurtje in kunnen. En dan met een schuifpui of openslaande deuren. Graag een all-in prijs inclusief afwerken. Ook moet er minimaal elektra leidingen getrokken worden en eventueel water. Het gaat om een uitbouw van ongeveer 2,5 bij 6 meter. Ik weet niet wat voor type uitbouw ik wil hebben en wil daar graag uitleg over hoeveel het kost en de voor en nadelen ervan.

Halletje bij keuken betrekken

We willen het halletje aan de achterkant van ons huis (met toilet en deur naar de patio) verplaatsen naar het aangrenzende schuurtje. Dit schuurtje heeft nu nog een schuin houten dakje, en geen echte 'ingang', geen waterafvoer, etc. De keuken willen we dan vergroten door het halletje (dat nu nog aan de keuken grenst) erbij te betrekken. Hiervoor zal de keuken gesloopt moeten worden, 1 muur moeten worden gesloopt (is dat een draagmuur?), een deur naar de patio moet dan een muur worden. Extra stopcontacten en de kraan op een ander plek, als dat kan. Daarna zal de vloer geegaliseerd en betegeld moeten worden en de muren gestuukt. Het gaat om een kleine oppervlakte van keuken: 6m2, halletje 3m2 en schuurtje ook 3m2.

Schuurtje betrekken bij het huis

Ik wil het schuurtje voor het huis betrekken bij het huis.

Dakkapel, dakisolatie, trap plaatsen en schuur bij woning trekken

Op een rijtjeshuis een extra kamer realiseren door een dakkapel van 2,5-3m te plaatsen. Er is nog geen trap aanwezig tussen de 1e en 2e verdieping, deze moet nog worden geplaatst en mag dus worden meegenomen in offerte. Het schuin dak 5x8m moet worden geïsoleerd. 2e object is een klein schuurtje dat aan het huis vast zit. Deze willen we bij het huis betrekken. Graag willen we aan de hand van een tekening deze klussen realiseren. Graag in juni af.

Aanbouw aan bestaand woonhuis met ...

Aanbouw aan bestaand woonhuis met mogelijkheid om schuurtje er ook bij te betrekken. De aanbouw tot schuur is 3 meter diep en 6,3 meter breed en dan nog het schuurtje van 7 vierkante meter erbij betrekken. En tussenmuur in woning weghalen dus dat betekent stalen t bint. Gemetselde aanbouw met plat dak en fundering. Casco of afgebouwd in overleg.

Wij willen een deel van de garage ...

Wij willen een deel van de garage betrekken bij de keuken. Waar nu de garage deur zit willen we dan een schuurtje laten bouwen. Er komt dan een nieuwe keuken in en een nieuwe vloer. Er moeten dus ook leidingen verlegd worden. Dus keukenverbouwing en schuuraanbouw.

In augustus/september wordt er bij ons ...

In augustus/september wordt er bij ons op 2 hoog, in de slaapkamer een dakkapel geplaatst met een geslepen dak (inclusief afwerking vh dakkapel). Wij willen dan de slaapkamer opnieuw inrichten. Wij willen de wasmachine/rommelkamer er bij betrekken. Van 2 kamers, 1 kamer maken, wandje verwijderen, 1 toegangsdeur verwijderen, vliering maken in een deel van de ruimte, wasmachine en droger afschermen vd rest dmv schuifdeur?, vloerleggen, alle wanden stucadoren tm gang, werkblad maken inclusief gedeeltelijk aan de onderkant voorzien van schuifkasten. Optie is ook om wasmachine te verplaatsen naar een schuurtje en dan ook leidingen en radiator verplaatsen daarheen.

vernieuwen van: keuken + toilet boven en ...

vernieuwen van: keuken + toilet boven en beneden + badkamer/ bestaane aanbouw schuurtje isoleren en bij woonhuis betrekken/ nieuw schuurtje in achtertuin / gehele begane grond vloerverwarming en plavuizen / schilderwek: alle plafonds witten + muren sauzen + kozijnen verfen/ diverse gipsmuren verwijderen en deuren verplaatsen en vernieuwen / al het behang verwijderen en muren van spagtelputz voorzien.....................enz

Schuurtje bij woonkamer betrekken + ...

Schuurtje bij woonkamer betrekken + woonkamer verlengen. dak schuur verhogen.