Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traploper leggen op trap met bocht:

Traploper leggen op trap met bocht

Ik wil graag 34 tredes (2 trappen met bocht) laten bekleden met een traploper (5 stuks x 3 meter). Is dat te doen met losse traplopers zonder echt motief? Metalen houders zijn aanwezig.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traploper leggen op trap met bocht uit heel Nederland:

Traploper aanbrengen

Ik wil een traploper laten aanleggen. Ik heb al het materiaal, dus het gaat enkel om het leggen. Het zijn in totaal 13 treden en er zit een enkele draai in. Het gaat om een dichte trap.

Traploper leggen op trap met bocht

Ik ben op zoek naar iemand die een traploper kan los leggen. De trap heeft 21 treden en een bocht naar links. Ik heb de loper al gekocht en de roedes heb ik ook. Graag een prijsopgave.

Schilderwerk binnen en buiten

Alle ramen van het huis en boeidelen schoonmaken; schilderen van 3 tuindeuren, buiten- en binnenkant; traploper leggen, 12 treden, 2 bochten, oude traploper verwijderen (is gelijmd) z. N ander doen wij het.

Trap met een traploper bekleden

Graag wil ik mijn dichte trap (13 treden) graag laten bekleden (tapijt) óf er een traploper op laten leggen. De trap is nu geschilderd. Het gaat om een trap met een bocht.

Traploper aanbrengen op de trap

Wij hebben uit ons oude huis een traploper meegenomen, die wij graag in ons nieuwe huis willen laten leggen. Roede en dergelijke zijn aanwezig. De trap heeft 13 treden met een kwart naar rechts. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.

Traploper als trapbekleding aanbrengen

Voor onze woning uit 1906 zijn we op zoek naar een oplossing voor twee lange trappen. BG-1e verdieping: 24 tree, treehoogte 17 cm, breedst 130 cm, smalst 81 cm, opstap met bordes en 90* draai boven; 1e-2e verdieping: 19 tree, treehoogte 17 cm, breedst 130 cm, smalst 86 cm, 90* draai bij opstap, 90* draai boven. De tweede trap lijkt een doorgezette draai te hebben, waardoor maar circa drie treden de smalste breedte hebben. Gemeten over de 'buitenbocht' meet de eerste trap 10,8 m en de tweede 8,6 m. In totaal lijkt het zo om 21 à 22 m traploper lengte te gaan. Gelet het prijsverschil tussen algehele trapbekleding en de diverse traploper mogelijkheden zijn we aan het kijken of toch de keuze voor een traploper budgetmatig in te passen is (in ons pand zijn namelijk nog wel een paar andere dingen aan te pakken, en die ene Euro is zoals bekend maar eenmaal uit te geven). Qua traploper vinden we de Louis Depoortere MOVE BORDEK heel fraai, maar daarmee is nog niets gezegd over de leg methode. Naast door leggen en plooien heb je ook snijden en naaien of snijden en lijmen, wat dan af te werken is met roedes. Nu kwamen we bij een Belgisch adres - die niet in Nederland bleek te kunnen leveren - uit op een opspan techniek met spijkerlatten en ondertapijt, waarmee de roedes achterwege kunnen blijven. Vanwege het dessin zou dat - wat ons betreft - een bijzonder fraai resultaat opleveren. Deze 'Engelse methode' lijkt wat minder bekend bij Nederlandse aanbieders. Dit natuurlijk onverlet overige bekledingswijzen. Voor het leggen zelf is rekening te houden met het afhalen van de BG-1e verdieping trap en het schilderen van de wangen. Het afhalen en schilderen geschiedt in eigen beheer. Graag vernemen wij van uw mogelijkheden, bij voorkeur gespecificeerd ten aanzien van de kosten van de loper zelf, het ondertapijt / overige toebehoren, alsmede het uwerzijds te rekenen arbeidsloon.

Vloer vervangen en trappen renoveren

Vloer: +_ 40 m2 houten vloer (incl. tapijt) verwijderen. De vloer heeft nu oneffenheden, oorzaak daarvan wegnemen. Nieuwe houten egale vloer leggen. Trappen: tapijt + lijmresten verwijderen van 2 gesloten trappen (totaal 35 treden). Het is de bedoeling dat de trappen na de klus geschikt/klaar zijn om te worden bekleed met marmoleum of om te worden geverfd en voorzien van traploper met roeden. Graag offerte voor beide opties m.u.v. de traploper.

Traploper leggen op de trap

Loper leggen op trap met roedelsysteem. De trap heeft 17 traptreden en 2 kleine bochten. Het materiaal is al aanwezig behalve de lijm.

Traploper op trap leggen

Wij hebben een dikke kwaliteit traploper die we gelegd willen hebben op Onze trap met 13 treden en een bocht van 90 graden. Adres is in Rijsenhout ( bij Aalsmeer/Hoofddorp) Traploper en roedes zijn aanwezig, gaat alleen om het leggen. Het is erg dik wol tapijt, dat volgens ons niet genaaid kan worden maar de bocht erin gesneden en gelijmd

Traploper leggen op trap met bocht

Wij hebben een dikke kwaliteit traploper die we gelegd willen hebben op onze trap met 13 treden en een bocht van 90 graden. Traploper en roedes zijn aanwezig, gaat alleen om het leggen. Het is erg dik wol tapijt, dat volgens ons niet genaaid kan worden maar de bocht erin gesneden en gelijmd moet worden.