Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maarssen of directe omgeving.

835 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, glazen balustrade, gashaard inclusief meubel realiseren, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, vaste trap plaatsen, traprenovatie uitvoeren, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen, traprenovatie twee trappen, stalen binnendeur plaatsen, carport maken, dichte basistrap plaatsen op overloop en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maarssen:

Schuifdeurtjes onder schuin dak (knieschotten)

Ik wil schuifdeurtjes laten monteren onder het schuine dak op zolder. De materialen zijn nog niet aanwezig. Hoogte ongeveer 70 cm breedte ongeveer 5,50 meter over twee kamers verdeeld.

Schuurdeur vervangen

Ik wil graag oude schuurdeur (standaard deur afmeting) vervangen. Het slot kan worden overgezet. De oude schuurdeur is verrot en moet ook afgevoerd worden. Eventueel het kozijn van het raam in schuur herstellen.

Kozijnen vervangen

Ik wil de kozijnen van de deur vervangen naar kunststof kozijnen. Nu heb ik houten kozijnen. Het gaat om 8 kozijnen en 1 deur

Dakraam plaatsen

Het plaatsen van een tuimelvenster 'GGU 0070' met de afmeting 55 x 78 cm in het schuine dak van de badkamer. Het gaat om het plaatsen van een geheel nieuw raam. Werkzaamheden zijn inclusief buitenafwerking (binnen doen wij zelf). Materialen leveren wij zelf.

Hor monteren tussen de dagkanten

We willen graag een hor laten plaatsen in het kozijn aan de binnenkant. De hor moet makkelijk weg te nemen zijn. De binnenafmetingen zijn ongeveer 1550 x 1600 mm. Wellicht is de sparing niet volledig haaks. Misschien is het mogelijk een afspraak te maken om de wens door te spreken, dat kan ook telefonisch.

Vlonder van hout aanleggen

Houten vlonder aanleggen achterin de tuin aan de slootkant, daarbij ook een constructie maken om de hangmat op te hangen. Gaat om een vlonder van zo'n 20 m2. Klus moet door het huis heen gebeuren.

Raamstijlen repareren

Momenteel wordt er dubbelglas op de eerste etage geplaatst. Echter zijn twee raamstijlen aan de onderzijde verrot en moet er dus een stuk tussen worden gezet. De betreffende ramen worden niet af gekit. Gaat om een centimeter of 20. Wanneer kan het worden uitgevoerd?

Aluminium deur(en) plaatsen

Ik wil een aluminium taatsdeur met een slank profiel (met glas).

Trap renoveren

Graag een offerte voor het plaatsen van panelen op 13 traptrede. Graag advies over welk materiaal op de trede te gebruiken.

Raam in zijgevel hoekhuis maken

In onze zijgevel (hoekhuis met blinde muur) willen wij een raam laten plaatsen. De afmetingen staan nog niet vast, maar zullen rond de 1.80 x 1.50 (BxH) meter zijn. Graag iemand die ons hiermee kan helpen.

Inbouwkast in een slaapkamer maken

Inbouwkast maken voor de slaapkamer conform de bijgevoegde tekening. Paneeldeuren graag in mat wit en greeploos. We hebben al een offerte van Renee Daalhuizen in Vleuten.

Stalen deuren installeren

We willen graag 2 taatsdeuren van totaal 150 of 160 cm of 1 schuifdeur van 130 of 140 cm. De bak voor de schuifdeur kan in de spouw worden gemaakt en hoeft niet mee te worden genomen in de offerte. De hoogte is 220 cm.

Binnendeuren met binnenkozijnen vervangen

Wij willen graag 5 binnendeuren/-kozijnen (stomp) laten vervangen. We willen graag gebruik maken van de Lundia-binnendeuren. De actie die momenteel loopt en hebben dus een reactie nodig voor 17 februari 2018, zodat we de deuren kunnen bestellen. De kozijnen zijn nu van aluminium en lopen tot aan het plafond (bovenste stuk is bovenlicht). De kozijnen moeten eruit, nieuwe houten kozijnen erin en het bovenstuk moet dichtgemetseld worden/dichtgezet worden, zodat het op het huidige stucwerk aansluit.

Uitzetraam in kozijn plaatsen

Ik heb momenteel een badkamerraam (kozijn afmeting 70 x 45 cm) echter dit raam kan niet open. Ik zou daar graag een uitzetraam in willen hebben dat wel open kan.

Houten garage door stenen schuur vervangen

Wij hebben een houten garage van 8,00 bij 3,00 en wij willen een stenen schuur laten maken van 8,50 bij 4.00

Velux tuimelraam plaatsen

Ik wil een Veluxraam tuimel dakraam laten plaatsen/vervangen. Er zit nu een GGL-8 (oud model) 134 x 140 cm in. Graag een offerte voor Veluxraam en zwart verduisteringsgordijn benodigdheden en plaatsen. Graag een gespecificeerde offerte.

Kunststof kozijn in een buitengevel plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning en hebben de wens om op de begane grond in onze zijmuur een groot kunststof kozijn met isolatieglas te laten plaatsen. We zijn nog niet zeker over de afmetingen, we denken aan een 'landscape' model van 180 cm breed en 100 cm hoog. Hier willen we graag advies over. We weten ook niet of er een vergunning voor nodig is. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Nieuwe buitendeur plaatsen

Wij willen een nieuwe moderne buitendeur (standaard formaat) met brievenbus, langwerpig verticaal raampje en goed hang en sluitwerk.

Bureau maken van dik steigerhout

Wij willen een bureau laten maken met een lengte 2 meter 60 en een hoogte 78 centimeter. Aan de muur bevestigen, en aan 1 kant een houten ondersteuning. Zie het voorbeeld op de site van Gamma. Wil graag de prijs weten van het totaal klaarmaken van dit bureau. Het steigerhout schaft de klant zelf aan.

Tafelpoten inkorten

Tafelpoten inkorten, de poten zijn 15/20 cm breed dus te dik voor mijn zaag

Knieschot op zolder laten maken

We willen een knieschot (5.40 meter breed, 1 meter hoog) converteren naar een opslagruimte, met 3 dubbele deuren en een witte basisplaat. Materialen zijn niet in bezit aanwezig. Wit spaanplaat zal volstaan. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Schouw met inbouwhaard plaatsen en afwerken

Wij zijn ons aan het oriënteren op de aanschaf van een inbouwhaard of een voorzethaard. Als we kiezen voor een inbouwhaard, moet deze in een schouw worden geplaatst. We laten die schouw graag bouwen en daarin een opening maken van 54,5 cm breed, 60,5 cm hoog en 36 cm diep. Aan de onderzijde moet de inbouwhaard 10 cm vanaf de grond worden geplaatst. De schouw zelf moet 155 cm breed en 50 cm diep worden. We hebben een voorkeur voor een gietijzeren inbouwkachel, Antek-10 -KW van Kratki-Antek. De buitenzijde van de ombouw moet worden gestuukt. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We hebben een voorbeeldfoto bijgevoegd.

Lichtkoepels en dakraam vervangen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die het volgende werk voor ons nieuwe huis kan uitvoeren: Er zijn meerdere lichtkoepels in het flauw hellende dak aanwezig, vanwege lekkages deze vervangen door bijvoorbeeld een vlak dak lichtkoepels en tevens de opstanden verhogen, zodat deze boven de waterlijn uitkomen. De lekke ruit van het Velux dakraam in de slaapkamer ook vervangen. De afmetingen heb ik op dit moment niet, maar die kan ik aankomende dinsdag geven.

Deur van schuur vervangen

We hebben een schuur voor onze fietsen waarvan de deur vervangen moet worden. De deurpost aan de linkerkant is niet helemaal goed meer. De schuur is deels verzakt waardoor de deur niet goed dicht gaat. Ook zijn de onderste twee planken aan de lange zijde slecht.

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een offerte van een taatsdeur, een enkele deur. Inclusief meten en plaatsen.