Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Loosdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Loosdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Loosdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Loosdrecht of directe omgeving.

97 klanten uit Loosdrecht bevelen een bij Casius in Loosdrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Loosdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Loosdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Loosdrecht:

Schuurdeur uitfrezen voor slotkast

Onlangs een deur besteld bij Praxis, de deur bevat nog geen glas (moet ook nog gebeuren maar dit kan evt ook uitbesteed worden) en moet geplaatst worden in mijn schuur. Voor wat betreft het plaatsen moet dit nog wel zelf lukken, maar ik zoek naar iemand die het gat wil uitfrezen waar de slotkast in moet komen en het deurbeslag etc. (Slotkast en deurbeslag etc. is allemaal al aanwezig). Ook afschaven van de plekken waar deurscharnieren moeten komen behoort tot de werkzaamheden. Afhankelijk van de kosten en mogelijkheden kan het glas zetten ook behoren tot de werkzaamheden (ik vergelijk simpelweg de kosten etc.). Ik heb op locatie een werktafel indien nodig.

Plaatsen binnendeur

Na oplevering van ons nieuwbouw huis missen willen we deur vanuit berging naar de hal. Wand is circa 25 cm dik. Vanwege eenheid stompe massieve deur met vulling alpine wit (ral 9010) Svedex met Travira deurbeslag.

Stalen frame met deuren monteren

Graag een stalen frame, met daarin twee deuren. Zwart staal.. afmetingen:h262cm b242cm. Afscheiding voor woonkamer.

Buitenkant van de stacaravan bekleden

Stacaravan van 9mtr lang en 3. 50 mtr breed Mat keraliet

Plaatsen en schilderen/spuiten deuren

Er zijn 8 stompe deuren die afgehangen en geschilderd/ gespoten moeten worden. Bij voorkeur spuiten. De deuren zijn allemaal 88 x 231,5 cm. 1 x Muiden 4 x Cardiff 3 x Calgary Zie bijlage voor foto's van de deuren. Het is voor een klant in Loosdrecht.

Schuifhordeur inmeten en later plaatsen

Graag een vrijblijvende prijsopgave voor het inmeten en het plaatsen van een schuif-hordeur, tussen schuifdeuren van het balkon. Er is geen standaard maat hordeur te koop, dus ik zal er een op maat gemaakt moeten bestellen. Wat kost het inmeten en wat kost de montage?

Caravan bekleden met kunststof schroten

Stacaravan bekleden met kunsttsof 9x 3x 2.50

Stalen taatsdeuren plaatsen

Graag 2 stalen taatsdeuren tussen de hal en de woonkamer/keuken van 2.60 meter bij 1 meter plaatsen. Separaat. Met glas en 4 vakken per deur. In onze nieuwbouwwoning. De woning gaan ze nu bouwen. Beide deuren van aluminium met glas (zonder kozijn).

Scheidingswand met taatsdeur plaatsen

Ik ga een scheidingswand plaatsen tussen de woon- en eetkamer met een ingang middels een taatsdeur van staal/aluminium, 3 vlaks. 240 cm hoog en 90 cm breed. Aluminium met slank profiel (met glas). De scheidingswand zal gemaakt worden van gipswand. Het pand komt uit 1950 woning, ik denk dat we houten verdiepingsvloeren hebben. Betreft de begane grond. Graag op korte termijn.

Scheidingswand tussen slaapkamers plaatsen

Een scheidingswand plaatsen in verpleeghuis, rekening houdend met de eisen die hieraan worden gesteld. In een tweepersoons slaapkamer. Hoogte 265 cm en lengte 245 cm. De eisen kan ik u overleggen (brandwerend en dergelijke).

Draaimechanisme van een draai-/kiepraam herstellen

Mijn draai-kantel raam met een Roto sluiting draait de hendel door. Ik kan de hendel rond draaien, zonder dat er wat gebeurd. Het mechanisme pakt niet. Het raam is van kunststof en draait naar binnen.

Vaste trap met kwartslag plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder met 1 hoek en 2.40 meter hoog.

Taatsdeur tussen de woonkamer en hal plaatsen

Wij willen graag een stalen taatsdeur tussen de hal en woonkamer. De deuropening is momenteel zo'n 210 hoog bij 120 breed maar we denken er over om deze te laten verhogen tot 220. We hebben een dochter van 2 dus veiligheid voorop maar prijs is uiteraard ook belangrijk!

Taatsdeuren van hout voor nieuw gebouwde woning

Naar aanleiding van een tip van vrienden stuur ik u hierbij dit bericht. Ik ben erg benieuwd wat het maken van houten taatsdeuren kost? Als voorbeeld wat ik graag zou willen heb ik een plaatje toegevoegd. Graag zou ik de prijzen van de dubbele deur willen weten, maar ook wat het kost wanneer ik een enkel deur in die stijl zou willen hebben. Hopelijk kan ik snel een keuze maken en met jullie aan de slag! Ik kijk uit naar uw reactie. Ik wil graag per deur een afmeting van 85 cm bij 2.15 meter. We hebben betonnen verdiepingsvloeren.

Nieuw kozijn en voordeur plaatsen

Het plaatsen van een nieuw hardhouten kozijn en daarna het afhangen van een nieuwe houten voordeur met driepuntsluiting. Deze willen we bij Gamma aanschaffen. Gaarne prijsopgave maar misschien eerst een timmerman voor het opmeten en het van advies dienen langs laten komen. Het huis is van de jaren 1950.

Vouwdeuren monteren

Wij willen een hooiberg dicht zetten met vouwdeuren. De hooiberg is ongeveer 6.80 bij 6.80 meter.

Chalet met kunststof bekleden

Ik wil graag mijn chalet met kunststof bekleden. Het gaat om een chalet van 11 x 3.50 meter. Ook wil ik graag 2 hardhouten buitendeuren laten vervangen en 5 kozijnen laten afbranden en opnieuw in de olie laten zetten.

Spanplafond in voormalig bedrijfspand

Graag ontvangen we een offerte voor het volgende: voormalig bedrijfshal wordt omgebouwd tot woning: ongeveer 240m2 spanplafond, mat wit, met een groot aantal verlichtingspunten en een koof voor de keuken. Het plafond is onderverdeeld in een aantal vakken die ontstaan door de stalen liggers, zie ook tekening. Ook zullen er dakramen en solartubes toegepast worden.

Tuinhuis Fresia laten monteren

Ik wil graag het tuinhuis van Gamma, type Fresia van 270 x 230 cm laten monteren op de plaats waar nu een verouderd tuinhuis staat. Het gaat om dezelfde maat, zodat de huidige fundering en vloer gebruikt kunnen worden. Ik ontvang graag een offerte voor de montage, met daarin ook graag een aparte prijs voor het verwijderen en afvoeren van het oude tuinhuis. Onze tuin is goed bereikbaar en er is een stopcontact aanwezig.

Nieuwe trap plaatsen

Er dient een houten trap geplaatst te worden tussen de begane grond en de eerste etage. De plafondhoogte is 2.80 meter. De voorkeur gaat uit naar een trap in mahoniehout met een kwart en 2 bloktredes.

Kozijn met taatsdeuren leveren en monteren

Materiaal: Aluminium (met glas). Hal naar keuken. 270cm hoog en 200cm breed. Graag ontvang ik per email een prijsindicatie. Frits jurgens systeem is al aangebracht, want er zitten reeds houten taatsdeuren in.

Kastruimte timmeren op zolder

Wij willen op onze zolderkamer en mogelijk ook op de overloop kasten laten timmeren, waarin vakken dienen te komen met lades of deurtjes of schuifdeuren. We hebben een voorbeeld beschikbaar.

Kastconstructie zolderkamer ontwerpen en maken

Wij willen op de zolderkamer een stevige kastconstructie laten timmeren met eventueel schuifladen tegen een schuine wand. Bovenop willen wij graag een zitgedeelte. Breedte van kamer 4 meter. Diepte is ongeveer 1 meter.

Kegro voordeur leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Kegro deur. Er dient extra aandacht gegeven te worden aan kierdichting en maximale warmte isolatie. Daarnaast dient het bestaande kozijn beoordeeld te worden of deze vervangen dient te worden of niet.

Houten chalet met kunststof bekleden

Houten chalet bekleden over het bestaande hout met kunststofdelen. Omtrek is ongeveer 40 mtr. hoogte is ongeveer 2.40 ik kijk uit naar uw reactie!