Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren afstellen:

Deuren afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 8 jaar oud, maar de deuren sluiten niet waterpas. Staan niet goed op elkaar. Onderaan wijken de 2 deuren van elkaar.
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren afstellen uit heel Nederland:

Deur afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 3 jaar oud, maar de deuren sluiten niet goed. Staan niet goed op elkaar.

Tochtstrips vervangen

Tochtstrips uit houten kozijnen en uit houten ramen en terrasseren verwijderen. Daanra nieuwe plaatsen. Tevens alle ramen en deuren opnieuw afstellen.

Deuren en laden Eggersman keuken afstellen

De keuken heeft 8 kastdeuren en 10 lades van verschillende omvang. Het is een Eggersman-keuken en 14 jaar oud. Graag wil ik de deuren en laden opnieuw laten afstellen.

Voordeuren opnieuw afstellen

Wij willen graag dat alle voordeuren in ons VvE complex opnieuw worden afgesteld. Het betreft 6 deuren. Er zijn verschillende problemen met de sluiting cq. Tocht.

Openslaande deuren afstellen

We hebben een nieuw kozijn met openslaande tuindeuren, maar ik vind ze niet goed sluiten. Ik wil ze graag opnieuw laten afstellen.

Openslaande deuren afstellen

De openslaande houten deuren met 3 puntsgordel sluiten niet meer goed en loopt aan. Deze deuren moeten afgesteld worden. Het gaat om 2 tuindeuren.

Vouwdeuren van een kledingkast afstellen

Het betreft het afstellen van 4 vouwdeuren van een kledingkast. Deze kast is uit elkaar geweest en bij het in elkaar zetten krijg ik de deuren niet meer afgesteld. Per deur zitten 4 scharnieren en deze moeten of naar binnen en/of naar buiten afgesteld worden. De deur is 2.10 meter hoog en 40 cm breed.

Voor-, binnen- en buitendeuren afhangen

Graag een offerte voor het afhangen van meerdere deuren in een nieuwbouwhuis: 1 x voordeur; 2 x buitendeur; 10 x binnendeur. De deuren zijn al besteld, ik zoek iemand die ze goed kan afhangen en, indien nodig, kan bijschaven en afstellen.

Deur en ramen afstellen

Ik wil graag de voordeur, de achterdeur een de dubbele deuren buiten opnieuw laten afstellen alsmede 3 binnendeuren en 4 kiep/kantelramen op de 1e verdieping. Alle deuren en ramen zijn van hout. Er zitten sloten met politiekeurmerk op. Bouwjaar huis 2008.

Kunststof garagedeur afstellen

Vorig jaar heb ik kunststof garagedeuren laten plaatsen, maar deze sluiten niet goed meer en moeten bijgesteld worden. Helaas is het bedrijf dat deze deuren heeft geplaatst gestopt en zoek ik iemand die dit kan. Waarschijnlijk is deur aan de linkerzijde iets verzakt en moeten beide deuren daarom omhoog bijgesteld worden.

Partners

Partners van Casius