Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leusden of directe omgeving.

581 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leusden:

Draai- kiepramen repareren

Onze 4 draai- kiepramen werken niet zo goed meer. Het mechanisme werkt niet meer automatisch. Ook de overgang van de draai naar de val of kiepstand gaat moeilijk of gaat helemaal niet! Het betreft 3 slaapkamerramen en een raam van de badkamer.

Schuurdeur en kozijn plaatsen

Ik wil een schuurdeur (zie onderstaand de specifieke details van de deur) installeren plus passend maken van een deur gekocht bij Gamma. Plus plaatsing van een kozijn. Ook moet er een cilinderslot geplaatst worden. Eventueel wil ik een alternatief voor een kunststof deur en kozijn. Als dat niet gaat, graag hardhouten. • De afmetingen van de huidige schuurdeur: 92,5 x 210 cm • De afmetingen van de nieuwe schuurdeur: 93 x 211,5 Het kozijn heb ik niet nog gekocht. Vraag is of jullie dat ook kunnen leveren voor de volgende maat: • 103 x 223 cm aan de bovenkant breed 3,5 en aan de zijkanten 4,9 cm. Aan de onderkant komt nog een dorpel van 6,5 cm.

Binnendeuren vervangen

Ik wil 3 nieuwe board opdekdeuren laten leveren, allen 201,5 cm hoog en vol spaan gelakt wit. 1 x linksdraaiend 73 cm breed; 1 x linksdraaiend 83 cm breed en 1 x rechtsdraaiend 73 cm breed. 6 scharnieren vervangen, eventueel sluitwerk. Gaarne een adviesbezoek voorafgaand aan uitvoering.

Tuinhuis in elkaar zetten

Tuinhuis Albury krijgen wij als bouwpakket dus wat zijn de kosten om dit in elkaar te zetten staat nu bij praxis in de folder.

Deuren afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 8 jaar oud, maar de deuren sluiten niet waterpas. Staan niet goed op elkaar. Onderaan wijken de 2 deuren van elkaar.

Lundia kasten installeren

Ik wil 2 lundiakasten laten installeren. Deze is 4 bij 2,63 meter inclusief interieur. Ook de juiste maten inmeten. Ik wil alleen een indicatie.

Voordeur afhangen

Houten voordeur is langzaamaan aan t "scheefhangen". Wie kan ons helpen met het opnieuw goed afhangen? In Leusden, jaren'70 rijtjeshuis.

Muurtje plaatsen

Ik wil graag een muurtje plaatsen. Het gaat om een muur met liggers, staanders, gipsplaten en een deur. De lengte is ongeveer 2,50 m hoog en 1,90 m breed. Ik heb zelf geen kluservaring en te weinig tijd om dit te realiseren dus ik zou dit graag uitbesteden. Ik heb nog geen spullen of gereedschap in huis voor deze klus. Ik neem aan dat dat ook bij de offerte zit.

Trap opknappen

Onze houten trap is toe aan een opknapbeurt. Het gaat om 12 treden, dichte trap. Wij willen graag een eiken toplaag (geen kleine lamellen), witte stootborden, rubberen strip en ook de onderkant van de trap voorzien van eiken. Er zit 2 maal een draai in trap.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium schuifpui is verzakt. Afmetingen ongeveer 3m x 2. 40m. De verzakking wordt veroorzaakt doordat de basis (houten balk) door veroudering rot is. De schuifpui moet dan waarschijnlijk geheel worden verwijderd, basis hersteld, en weer worden teruggeplaatst. Schuifpui zelf is volgens mij nog in goede staat.

Deur afhangen

Een trapkast krijgt een nieuwe deur. Graag paumellen inzetten, deurklink monteren (is nog niet gekocht, graag dezelfde als in de andere deur) en afhangen.

Vervangen van een tweetal lichtkoepels

Het leveren en vervangen van 2 bestaande lichtkoepels, 100 x 100 cm, in een houten dak. De 2 te leveren koepels dienen 3 wandig, isokoepels, te zijn en in de kleur opaal, melkglas. Een koepel is te openen.

Trespa boeidelen vervangen

Ik wil de oude trespa boeidelen vervangen voor nieuwe boeidelen. Het gaat om een goot met bodem en boeideel van 20,5 plus 25 x 700 cm en een garage boeideel van 28 x 305 cm.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag meer licht in de woonkamer en daarom een groot raam (van hout met dubbelglas) op de plaats van de muur. Zie foto's. De radiator van de verwarming gaat weg (vloerverwarming). De afmeting van het raam links van de verwarming is H 223 B 106. De muur tussen de ramen is 129 breed. Graag zien wij uw offerte/prijsopgave tegemoet.

Houten dorpel voordeur en stenen dorpel tuindeur vervangen

De houten dorpel van de voordeur is verrot. De dorpel is 98 cm breed. Of de deurkozijn ook verrot is, weet ik niet. De stenen dorpel van de tuindeur aan de achterkant is gebarsten. Die is 95 cm breed. Beide dorpels wil ik laten vervangen.

Dakraam plaatsen in een plat betonnen dak

Ik wil een dakraam laten plaatsen in het betonnen plat dak van onze garage, het liefst zo groot mogelijk.

Ventilatierooster in een glazen schuifdeur repareren

Het ventilatierooster in de glazen schuifdeur sluit niet meer. Afmeting ongeveer 60 x 8 centimeter. Het betreft een aluminium schuifdeur.

Glazen deur voorzien van nieuwe scharnieren en afhangen

We hebben een volledig glazen binnendeur waarvan de scharnieren kapot zijn. Deur zakt uit en klemt. Willen deze laten vervangen en goed af laten hangen.

Zwevende trap plaatsen

Ik ben werkzaam voor trappenproducent Fontanot en ben op zoek naar wederverkopers voor zwevende trappen.

Houten onderbalk van schuifpui vervangen

De onderste balk van onze houten schuifpui is verrot en met vervangen worden. Lood moet worden toegevoegd, zodat dit probleem niet nog eens ontstaat. De schuifpui zelf heeft een kleine reparatie nodig en moet nadat de hele klus gedaan is geschilderd worden.

Buitendeur afhangen

Ik wil de nieuwe buitendeur (Heuvelrug van Gamma) laten afhangen, compleet met de tochtvaldorpel. Het matglas zit al in de deur, er zit een brievenbus pakket bij en een veiligheidspakket met onder anderen een driepuntssluiting. Het volledige materiaal is in mijn bezit. Deze moet in het houten kozijn op de begane grond worden geplaatst. Eveneens graag de oude deur afvoeren.

Muurafdak maken

Muurafdak diepte 1 m 80 en breedte 2m80. Er staat al 1 paal: twee palen plus dakgedeelte moeten worden aangeschaft.

Konijnenhok laten maken

Ik ben op zoek naar een buiten konijnenhok voor mijn 3 sloperts, materiaal heb ik in principe geen voorkeur voor zolang het maar anti knaag is en dat het natuurlijk buiten in de hitte en de regen moet kunnen overleven. Ik zie zelf voor me: een 'flat' van 130-140 cm lang, 2 verdiepingen met een hoogte van circa 40 centimeter per verdieping en een diepte van 80 centimeter. Graag zou ik op de bovenste verdieping een uitschuifbare lade hebben en een tochtvrij schuil-/nachthok. Mijn belangrijkste eisen zijn dat het hok sloopproof (stevig, antiknaag) en goed schoon te maken is; het zaagsel moet niet tussen kiertjes/randjes kunnen vallen. Ik wil graag genoeg deurtjes in het hok, beneden moeten ze er zelf uit kunnen springen maar wil vooral goed mijn konijntjes kunnen pakken indien nodig en overal makkelijk schoon kunnen maken. Misschien de binnenkant bekleden met een hard materiaal? Helaas doen de hokken die veelal via internet verkocht worden gewoon niet aan mijn eisen. Hoor graag wat mogelijk is en wat ongeveer de kosten zullen zijn!

Schuifdeuren plaatsen

Wij hebben bij de Praxis vier schuifdeuren gekocht voor onze bijkeuken. De breedte is ongeveer 3.50 meter. Deze moeten in de volledige breedte geplaatst worden. Wij vragen hiervoor iemand die ervaring heeft om de boven- en de onderkant, de geleiders in het plafond en vloer loodrecht vast te maken, zodat de deuren vlekkeloos heen en weer kunnen rollen. De klus lijkt ons niet veel werk, maar vraagt alleen ervaring en kracht.

Zolderluik van de vlizotrap vervangen

Het zolderluik waar de vlizotrap op gemonteerd is, is afgebroken omdat een van de scharnieren kennelijk blokkeerde. Er moet een nieuw luik gemonteerd worden de zoldertrap zelf is verder nog prima in orde. Er zijn foto's beschikbaar.