Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leusden of directe omgeving.

575 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, garage / berging bouwen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, lichtkoepel leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leusden:

Muurtje plaatsen

Ik wil graag een muurtje plaatsen. Het gaat om een muur met liggers, staanders, gipsplaten en een deur. De lengte is ongeveer 2,50 m hoog en 1,90 m breed. Ik heb zelf geen kluservaring en te weinig tijd om dit te realiseren dus ik zou dit graag uitbesteden. Ik heb nog geen spullen of gereedschap in huis voor deze klus. Ik neem aan dat dat ook bij de offerte zit.

Trap opknappen

Onze houten trap is toe aan een opknapbeurt. Het gaat om 12 treden, dichte trap. Wij willen graag een eiken toplaag (geen kleine lamellen), witte stootborden, rubberen strip en ook de onderkant van de trap voorzien van eiken. Er zit 2 maal een draai in trap.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium schuifpui is verzakt. Afmetingen ongeveer 3m x 2. 40m. De verzakking wordt veroorzaakt doordat de basis (houten balk) door veroudering rot is. De schuifpui moet dan waarschijnlijk geheel worden verwijderd, basis hersteld, en weer worden teruggeplaatst. Schuifpui zelf is volgens mij nog in goede staat.

Deur afhangen

Een trapkast krijgt een nieuwe deur. Graag paumellen inzetten, deurklink monteren (is nog niet gekocht, graag dezelfde als in de andere deur) en afhangen.

Vervangen van een tweetal lichtkoepels

Het leveren en vervangen van 2 bestaande lichtkoepels, 100 x 100 cm, in een houten dak. De 2 te leveren koepels dienen 3 wandig, isokoepels, te zijn en in de kleur opaal, melkglas. Een koepel is te openen.

Trespa boeidelen vervangen

Ik wil de oude trespa boeidelen vervangen voor nieuwe boeidelen. Het gaat om een goot met bodem en boeideel van 20,5 plus 25 x 700 cm en een garage boeideel van 28 x 305 cm.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag meer licht in de woonkamer en daarom een groot raam (van hout met dubbelglas) op de plaats van de muur. Zie foto's. De radiator van de verwarming gaat weg (vloerverwarming). De afmeting van het raam links van de verwarming is H 223 B 106. De muur tussen de ramen is 129 breed. Graag zien wij uw offerte/prijsopgave tegemoet.

Houten dorpel voordeur en stenen dorpel tuindeur vervangen

De houten dorpel van de voordeur is verrot. De dorpel is 98 cm breed. Of de deurkozijn ook verrot is, weet ik niet. De stenen dorpel van de tuindeur aan de achterkant is gebarsten. Die is 95 cm breed. Beide dorpels wil ik laten vervangen.

Dakraam plaatsen in een plat betonnen dak

Ik wil een dakraam laten plaatsen in het betonnen plat dak van onze garage, het liefst zo groot mogelijk.

Ventilatierooster in een glazen schuifdeur repareren

Het ventilatierooster in de glazen schuifdeur sluit niet meer. Afmeting ongeveer 60 x 8 centimeter. Het betreft een aluminium schuifdeur.

Glazen deur voorzien van nieuwe scharnieren en afhangen

We hebben een volledig glazen binnendeur waarvan de scharnieren kapot zijn. Deur zakt uit en klemt. Willen deze laten vervangen en goed af laten hangen.

Zwevende trap plaatsen

Ik ben werkzaam voor trappenproducent Fontanot en ben op zoek naar wederverkopers voor zwevende trappen.

Houten onderbalk van schuifpui vervangen

De onderste balk van onze houten schuifpui is verrot en met vervangen worden. Lood moet worden toegevoegd, zodat dit probleem niet nog eens ontstaat. De schuifpui zelf heeft een kleine reparatie nodig en moet nadat de hele klus gedaan is geschilderd worden.

Buitendeur afhangen

Ik wil de nieuwe buitendeur (Heuvelrug van Gamma) laten afhangen, compleet met de tochtvaldorpel. Het matglas zit al in de deur, er zit een brievenbus pakket bij en een veiligheidspakket met onder anderen een driepuntssluiting. Het volledige materiaal is in mijn bezit. Deze moet in het houten kozijn op de begane grond worden geplaatst. Eveneens graag de oude deur afvoeren.

Muurafdak maken

Muurafdak diepte 1 m 80 en breedte 2m80. Er staat al 1 paal: twee palen plus dakgedeelte moeten worden aangeschaft.

Konijnenhok laten maken

Ik ben op zoek naar een buiten konijnenhok voor mijn 3 sloperts, materiaal heb ik in principe geen voorkeur voor zolang het maar anti knaag is en dat het natuurlijk buiten in de hitte en de regen moet kunnen overleven. Ik zie zelf voor me: een 'flat' van 130-140 cm lang, 2 verdiepingen met een hoogte van circa 40 centimeter per verdieping en een diepte van 80 centimeter. Graag zou ik op de bovenste verdieping een uitschuifbare lade hebben en een tochtvrij schuil-/nachthok. Mijn belangrijkste eisen zijn dat het hok sloopproof (stevig, antiknaag) en goed schoon te maken is; het zaagsel moet niet tussen kiertjes/randjes kunnen vallen. Ik wil graag genoeg deurtjes in het hok, beneden moeten ze er zelf uit kunnen springen maar wil vooral goed mijn konijntjes kunnen pakken indien nodig en overal makkelijk schoon kunnen maken. Misschien de binnenkant bekleden met een hard materiaal? Helaas doen de hokken die veelal via internet verkocht worden gewoon niet aan mijn eisen. Hoor graag wat mogelijk is en wat ongeveer de kosten zullen zijn!

Schuifdeuren plaatsen

Wij hebben bij de Praxis vier schuifdeuren gekocht voor onze bijkeuken. De breedte is ongeveer 3.50 meter. Deze moeten in de volledige breedte geplaatst worden. Wij vragen hiervoor iemand die ervaring heeft om de boven- en de onderkant, de geleiders in het plafond en vloer loodrecht vast te maken, zodat de deuren vlekkeloos heen en weer kunnen rollen. De klus lijkt ons niet veel werk, maar vraagt alleen ervaring en kracht.

Zolderluik van de vlizotrap vervangen

Het zolderluik waar de vlizotrap op gemonteerd is, is afgebroken omdat een van de scharnieren kennelijk blokkeerde. Er moet een nieuw luik gemonteerd worden de zoldertrap zelf is verder nog prima in orde. Er zijn foto's beschikbaar.

Bruijnzeel Heuvelrug deur plaatsen

Recent heb ik een voordeur bij de Gamma gekocht. Betreft model Bruijnzeel heuvelrug met veiligheidspakket (3-puntsluiting, knoppen, dievenpennen, etc). Betreft model met twee langwerpige ruiten die nog in de deur geplaatst moeten worden (van circa halverwege tot boven). Ik zou graag een offerte willen voor het installeren van bovenstaande deur inclusief het schilderwerk (wel apart gespecificeerd).

Aluminium harmonicadeuren plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten betreffend het vervangen van de schuifpui in een woning uit 1973. Betreft een kunststof schuifpui in de achtergevel en hiervoor in de plaats willen we graag aluminium harmonicadeuren. De afmetingen van de pui zijn 5,20 meter breed en 2,40 meter hoog. Tot 1 juli zijn we met vakantie.

Zwevende trap van hout monteren

Zwevende trap van hout.

Nemef bijzetsloten in de voordeur plaatsen

Ik wil graag twee Nemef bijzetsloten in mijn voordeur laten plaatsen. De bijzetsloten zijn reeds gekocht. Ik wil dit werk graag binnen 4 weken laten uitvoeren.

Merbau kozijnhout leveren

Ik ben op zoek naar Merbau c-profiel kozijnhout met de volgende lengtes : 3x 3,0 m1 2x 2,1 m1 1x 4,0 m1 Wat kost dit bij u afgehaald? M. Vr. Gr.

Onderbalk van het raam vervangen

Ik wil graag de onderbalk vervangen van een raam op 2e verdieping in verband met houtrot. De ruimte is van buiten te bereiken.

Herstel van de schuifpui

Ik heb een aluminium schuifpui. De deur loopt heel zwaar. Tientallen jaren oud. Wieltjes zijn waarschijnlijk versleten. Verder is de deur alleen van binnen uit af te sluiten en (indien afgesloten) te openen. Zou graag zien dat deze ook van buiten af te openen/sluiten is. Er zit een klein extra slotje gemonteerd.